pika79
|
Hello, A ste opazile, koliko punc se javi na forumu upajmo skupaj, mislim tiste, ki so noseče v prvem mesecu ko poskušajo? Mogoče sem narobe razumela, pa je ta stran namenjena tudi tistim, ki jim takoj uspe? Kaj ve mislite? Sej sem res srečna nosečka in so se moje sanje zelo hitro uresničile, glede na težave ki jih imava, mislim res sem lahko presrečna in tudi sem , ampak še vedno me kar zaboli ko preberem da je kakšna takšna srečnica da ji rata v prvo,..., a je z mano kaj narobe, mislim, vsaki privoščim, sem res vesela, ampak nam pa še 1000000000000 bolj privoščim, ko vemo kako težko je do pikic priti,...mislim ena tako enostavna stvar postane cela znanost,.. Upam res upam, da boste vse prišle na vrsto čim prej in da bi se vam sreča nasmehnila kar danes, jutri je še daleč,.. mojca9000 - mislim grozno, da boš morala čakat še eno leto, pa ti zdravniki se včasih norca iz nas delajo (mislim, sej vem da so pridni in delajo) ampak, če bi država temu namenila več denarja (recimo namesto tankom), potem tudi čakalne dobe ne bi bile tako ubijalske, mislim eno leto,...tooo much,...
|