|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
16.10.2006 16:37:29   
Anonimen
Adijo sem pozabla rečt. Pa prijetno noč, zjutraj pa se dobimo na kavici, jo bom jaz skuhala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.10.2006 16:48:45   
kapica
Papa punce, spet do naslednjic user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.10.2006 6:40:02   
Anonimen
Jutro pupe, evo kafice user posted image , ja tako se zjutraj počutim namesto da bi se user posted image . Bila je zelo pozna ura, pol pa še pes je bil tolk smotan, se je kar na njega prilimal in konc veselja. Sploh ni hotel iz postelje, kreganje, odnašanje ven, sploh ni hasnilo in tako smo se vsi trije gužvali v postelji, jaz pa zdaj nenaspana, neposeksana in vrat boli. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.10.2006 7:43:45   
Anonimen
Jutro!!!user posted image
Najprej kapica naj se ti zahvalim za tako lepe želje...Ti si kriva da že zjutraj jokam, ko berem tvoje stavkeuser posted image ...
Res si lepo napisala in sem bila ful ganjena, ker ti vse kar si ti zaželela nama z MIŠEK, želim tudi jaz zate.
In ti si res tako zelo fajna punca in tudi ti si meni postala tako kot MIŠEK prava prijateljica pa čeprav čez internet...user posted image user posted image Iskreno hvala za tvoje želje in tudi jst te imam zelo radauser posted image user posted image user posted image user posted image !!

MIŠEK, kofe skuhaš, hvala by the way, potem te pa ni...user posted image user posted image ...a user posted image user posted image al spiš?
Vidim, da si imela nemirno noč in nič ni bilouser posted image user posted image ...revček...sej tkole ga men tud zagode moj user posted image , ko bi se jst pocartala z user posted image  mucek leži na njemu in se sploh ne umakne, ga vržem dol pride takoj nazaj gor na mojega tko, da sem tud jst ostala brez zaradi moje živalceuser posted image ...
Zdej imam pa eno vprašanje zate ali pa za katerokoli, ki ima izkušnje s tem..MIŠEK zate vem,da jih imašuser posted image ...
No meni je včeraj moj user posted image povedal, da gre drug teden službeno za 2 dni na Dunaj...odkar sva skupaj nisva bila eno noč narazen, razen ko sem bila v bolnici ampak to ni isto...in sem čist žalostna, res, včeraj sem tolk jokala, ker ga bom pogrešala za znoret. vem, da si ti že navajena in da je to zate mačji kašelj ampak jst sem bila pa čist žalostna, res, ker si sploh ne predstavljam kako bo sama brez njega zdržala 2 noči, pomoje sploh ne bom spala. Jst sem en tak čudn tipuser posted image rabim bližino in to in da ga 2 dni ne bom videla in čutila se mi bo kr zmešaluser posted image ...ne, no sej ni tolk hudo ampak kako se navadiš, da se bodo take stavri dogajale...ga bom tolk pogrešalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.10.2006 8:04:20   
Anonimen
user posted image poopsie bo pa samauser posted image , a te je kaj strah, buuuuuuuuuser posted image , pa nič hopa cupauser posted image , ap nič crklanjauser posted image
Poopsie tudi jaz ti ne morem pomagat, kokr koli sem jaz vajena na njegove stalne odhode in prihode, večdnevne, večtedenske, tudi mesečne, sta zmeri najhujša prva dva dniuser posted image .  Takrat ne spim dve noči, ampak sem se že navadila, tako da se sploh več ne sekiram, če se prvo in drugo noč samo premetavam in ga iščem v postelji. Vedno pa dan na njegov poušter njegovo majco v kateri ponavadi spi. Iz dveh razlogov, eden je pes, da ne bi spal na njegovem pouštru, drugi razlog pa jaz, ker imam občutek, da je pri meni in ga voham. Včasih se zbudim z njegovo majco kar v mojem naročjuuser posted image . Čez dan gre, ker delaš in si zmeri najdeš neki za zamotit, zvečer in ponoči pa je drugače, zato če le lahk, si najdi neko zaposlitev. Evo knjigo lahko prečitaš. Če bo tebi tako všeč kot je bila meni, sploh ne boš pomislila na dragegauser posted image . Mene bi lahk moj naskakoval, pa bi jaz še kar mela knjigo v roki, če bi bila na določenem napetem poglavjuuser posted image . Ja pa pač naše živalce mal bolj trpijo v teh dnevih, k pol njih tolk več mučimo z objemčki, poljubčki, božanjem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.10.2006 8:09:04   
Bety
poopsie...hmmmmm....veliko bi ti imela za povedat.....pa sem evo vse zbrisala, da mi ne bi kaj zamerile in me narobe razumele....

Želim ti iz vsega srca, da dobiš user posted image , ki ga boš imela neizmerno rada....in da tvoje prijateljice končno spoznajo, da si v redu človek....Lepo je, če imaš moža tako rada....saj v tem primeru moški težko pluži okrog brez veze....Včasih pa mora tudi delat in s službeno potjo nam prinesti kakšen tolar več.....Hej, pa potem bo user posted image user posted image user posted image  kot v filmih....samo tistega mačkona daj mami za en teden...user posted image user posted image .....

Nisem zasledila, kdaj greš po zamrznjenčke in v nov postopek???

Imej se lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.10.2006 8:31:04   
Anonimen
MIŠEK sej to je men najhujše, da bom ponoči sama brez njega.
ne gre se za strah...meni bo tako manjkal, da bom čist konec, resuser posted image .Sej čez dan še ni tak problem ampak večeri...uh, sej jih kar bojim.
Na vsake toliko časa,če gre s prijatelji na kak čvek, ne zaspim dokler ne pride kaj bo pa šele zdej, ko ga 2 noči ne bo...bom kot kak mesečnik hodila naokroguser posted image .
Sej se bom zamotla, knjigo bom ziher v enem šusu prebrala tak kot vsako,kimi je ful všeč in kadar imam ful časa tako, da tega se veselimuser posted image , samo tista praznina me bo zdelala...jst tudi morm čutit nekaj njegovega blizu mene tako, da se bom najverjetneje oblekla v nejgovo pižamo in najraje na svetu imam njegov vonj tko da bom skoz vohala to pižamo ali majico, karkoliuser posted image
Ga že zdjle pogrešam...
Ja, mojuser posted image bo najbolj trpel, ker ga bom skoz vlačla po rokah,spal bo z menoj...hvlabogu da imam njega, to res ful pomaga, če pa še mucka nebi imela potem se mi bi pa res zmešaluser posted image user posted image

Ko mi je povedal se mi je zdelo da mi nekdo  dobesedno stiska srce tolk me je presenetilo, sploh ker je prvič.
Bo že, če ti zdržiš bom jst tudiuser posted image

A je tvoj zdej doma ali v službi?

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.10.2006 8:34:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety

poopsie...hmmmmm....veliko bi ti imela za povedat.....pa sem evo vse zbrisala, da mi ne bi kaj zamerile in me narobe razumele....

Želim ti iz vsega srca, da dobiš user posted image , ki ga boš imela neizmerno rada....in da tvoje prijateljice končno spoznajo, da si v redu človek....Lepo je, če imaš moža tako rada....saj v tem primeru moški težko pluži okrog brez veze....Včasih pa mora tudi delat in s službeno potjo nam prinesti kakšen tolar več.....Hej, pa potem bo user posted image user posted image user posted image  kot v filmih....samo tistega mačkona daj mami za en teden...user posted image user posted image .....

Nisem zasledila, kdaj greš po zamrznjenčke in v nov postopek???

Imej se lepo...

Bety, če mi imaš karkoli za povedati mi lahko pišeš na ZS, ker me res zanima kaj bi  mi rada povedalauser posted image
Hvala za vse lepe želje in veš da tudi jst tebi želim vse njalepše me pa malo bega stavek, ki si ga napisala, da mi želiš, da moje prijateljice končno spoznajo da sem dober človekuser posted image , oprosti res ne razumem na kaj se to navezuje, mi lahko prosim razložišuser posted image

Glede mojega srčka, vem da more iti, sej ni  problem v tem, problem je da ga bom tako zelo pogrešalauser posted image .

V nov IVF postopek grem najverjetneje novembra, zamrznjenčke sem že imela pa žal ni bilo uspešno.

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.10.2006 8:41:28   
Anonimen
Ja poopsie te čist rzumem ker sem ista, neglede kolk kilometrine imam za samo glede njogove odsotnosti. Nič se ni spremenilo v vseh teh letih odkar sva skupaj. Saj po dveh dnevih se pol že navadim, ampka za prve dni ti ap res ne morem pomagat, ker tudi jaz nimam recepta. To je pač ljubezen, ene komi čakajo da dragi kam gre, da majo mir, jaz in zgleda tudi ti, pa nisve taki. Imej pa v glavi, da takrat ko pride domov je to neki najlepšega kar se ti lahko zgodi. Ljubezen, ljubezen, ljubezen. Pa ko se spomni in mi kaj prinese, kako čokoladico, ali malega medija (zmeri mala darilčka, ne kaka velika, te me ne pritegnejo). Poopsie v teh dveh dneh živi za trenutek, ko bo spet nazaj. 

Ja moj je ostal doma in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.10.2006 8:52:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojega, da je doma in po tvojem nasmehu vidim, da je bilo zelo zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo, da lepo skrbi zateuser posted image user posted image

Joj,ko bo pa prišel domov bom pa itak okrog padlauser posted image , se ne bom odlepila stran od njega niti za minuto. Tako kot si rekla, ljubezen, ljubezen, ljubezen.Sej snidenja so ful ful lepa ampak ko je treba iti je pa hudo.
Jst si sploh ne predstavljam, da bi si želela da greuser posted image groza, pa vem da so taki ljudje ampak kaj a sploh potem delajo s tako osebo, če je ne želijo blizu sebeuser posted image .Sem raje sama kot pa da sem z nekom, ki ga ne želim ob sebi...fuj.
Bravo, za ljubezenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.10.2006 10:07:14   
Anonimen
Danes je pa kar neko zatišje tuki gor  user posted image , je kdo tam na drugi starni vratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.10.2006 10:42:20   
Anonimen
sej veš da sem jst tukajuser posted image , vmes malo delam, ti bi itak rekla da nič ne delamuser posted image , malo jem...tko vse po malem.user posted image
Čakam, da izveva kako se bo dalo urediti na GK, da prideva malo prej na vrsto, tako da je pri meni kar se postopkov tiče kar malo zatišlje...po eni strani kar pogrešam to razburjenje in napetost, ki jo doživljaš med postopkomuser posted image ..eh sej bo kmalu do takrat pa lahko uživam brez skrbi. Se pa ful bolje počutim zdej po 2 mesecih odkar se je začela terapije, res...šele zdjle vidim kako sem se zares slabo počutila, glavobol, slabost, dekoncentracija in vse ostalo...zdej sem pa taprava jstuser posted image user posted image
Kako se pa kaj pri tebi premika??Kdaj boš šla h kakšnemu strokovnjaku v DUBAJU?A si že dobila vizo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.10.2006 11:11:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image računalnik in internetuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sto let čakam, da se mi kaj odpreuser posted image user posted image user posted image . J e moj pršu domov, okupiral računalnike in pol vse tako počas delauser posted image user posted image user posted image .

V glavnem poopsie, upam na dobre novice, če glih sem brala neki, da jim zmankuje zdravil in jih prestavljajo za drugo letouser posted image . Pa kako pol lahko kdo navija za lj g.user posted image . Ko po tolkih letih čakaš, ap te prestavijo zaradi svoje neumnostiuser posted image . Držim pesti, da bo res lahk kaj zrihtal. Kdaj pa zveš, a danes?

Ja pri meni je viza baje že pršla, sam jo mora moj dvignit. Pol pa bom mogla mojga ornk brcnit, da se zmiga in greva v nov boj, ker neki se mu ne da in odlaga. Se bo treba  pogovorit in ga za zlatke mal potegnituser posted image . Pa tudi kontejner je pršuuser posted image . Jutri ga baje dostavijouser posted image . Sam bo še neki časa trajalo, da ga razpakiramo. Uf bo spet enga dela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.10.2006 11:25:17   
Anonimen
ne govor mi o računalnikih, sej veš kako imam jst zmeraj problemeuser posted image user posted image

zvedela bova ta teden, upam vsaj ker imam 24. pregled pri rešu tko da do takrat moram vedeti kako naprej.

a tvoj ima pa malo krizeuser posted image , ga morš ornk povlečt za laske, da si nebi privoščiš še kaj takega..ne, ne sej se hecamuser posted image . Pogovori se znjim, pomoje je že prevečkrat videl razočaranje pa ga je to malo prestrašilo, kaj misliš?

user posted image user posted image user posted image bravo za kontejner, zdej mi boš pa lahko slikce poslalauser posted image user posted image ,jupi komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.10.2006 11:34:32   
Anonimen
Preveč pa ga tud ne smem za laske, ker bo še tisto mal kar ima zgubuuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bojo slikce konc tedna že pri tebi, če ne pa v začetku drugega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.10.2006 11:39:02   
Anonimen
do r.d. mi jih moreš poslatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.10.2006 11:41:08   
Niovi
Dobila svoje user posted image user posted image  in jih zdaj čuvam v user posted image  . Kakšne čvekice ste punce user posted image  ....tako čas tudi hitreje mine. Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.10.2006 11:43:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, zdej pa pridno gre in čuvaj pikice in sporoči dobro novičkouser posted image
močno stiskamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
17.10.2006 11:44:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image niovi, tokrat jih pa res čuvaj. user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Najbrž pa so tak zmrznjeni, da bojo z veseljem v tebi ostai na toplemuser posted image . Pa še zuni je baje prav mraz ratal. 

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
17.10.2006 11:45:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

do r.d. mi jih moreš poslatuser posted image

do mojga ziheruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.10.2006 12:36:10   
Anonimen
no, prov do tvojegauser posted image ...nej ti bo, pametnejši odnehauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
17.10.2006 12:47:45   
Sulfinija
Ojla!

Punce sedaj pa sem vam moram malo tlele izkašlati,ker sem ful slabe volje.Joj jaz sem pošto za IVF čakala nekje decembra ali januarja sedaj pa sem na mail dobila odgovor,da je čakalna doba v MB cca 1.leto.Punce kje je še tole do marca meni gre kar na jok no.
Vsem,ki grejete svoje user posted image  pa vam želim,da zagledate user posted image .Punce mogoče ve katera izmed vas tlle gori kaj je v tole eno leto čakanja le da dobiš pošto ali že tudi vštet sma postopek.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
17.10.2006 13:34:11   
Anonimen
Ja mojcika, tele vrste nas dodatno ubijajo, ni kajuser posted image . Hudo je, ampak drugo nam ne preostane, kot pa da se pustimo vlečt za nos in nategovat. user posted image user posted image Saj pol ko pa enkrat zalaufa, pa s svetlobno hitrostjo vse leti, sploh ne dojemaš. Do tam, pa je dolga in trnova potuser posted image . Mal boš poklepetalana RR, pa bo že miklavž, pol bo
že božič, pa nov let, boš lahk vsaj nazdravla, ne da bi te skrbelo za pikico. Mogoče ti bo pa božiček prnesu najlepše darilo na svetuuser posted image user posted image . Veseli se vsak dan posebi in boš videla, da pride marec kaj hitro.

Zdaj sem se tudi jaz mal zamislila, ker sem na internetu prebrala, da so tudi tu vrste 1 leto, ampak v mojem primeru, bi to pol res bilo drugo leto tega časa. Grozaaaaaaaaaa! Tolk časa, pismo saj mi bo še po naravni prej ratalouser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.10.2006 14:31:06   
pika79
Hello,
A ste opazile, koliko punc se javi na forumu upajmo skupaj, mislim tiste, ki so noseče v prvem mesecu ko poskušajo? user posted image Mogoče sem narobe razumela, pa je ta stran namenjena tudi tistim, ki jim takoj uspe? Kaj ve mislite?user posted image

Sej sem res srečna nosečkauser posted image user posted image user posted image in so se moje sanje zelo hitro uresničile, glede na težave ki jih imava, mislim res sem lahko presrečna in tudi sem user posted image user posted image , ampak še vedno me kar zaboli user posted image ko preberem da je kakšna takšna srečnica da ji rata v prvo,..., a je z mano kaj narobe, mislim, vsaki privoščim, sem res vesela, ampak nam pa še 1000000000000 bolj privoščim, ko vemo kako težko je do pikic priti,...mislim ena tako enostavna stvar postane cela znanost,..

Upam res upam, da boste vse prišle na vrsto čim prej in da bi se vam sreča nasmehnila kar danes, jutri je še daleč,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojca9000 - mislim grozno, da boš morala čakat še eno leto, pa ti zdravniki se včasih norca iz nas delajo (mislim, sej vem da so pridni in delajo) ampak, če bi država temu namenila več denarja (recimo  namesto tankom), potem tudi čakalne dobe ne bi bile tako ubijalske, mislim eno leto,...tooo much,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.10.2006 14:53:30   
Anonimen
Ah pika, jaz se več ne obremenjujem, včasih mi kar slabo rata od kakega posta, pa kaj čem, naj ma vsak svoje veselje. Če kaj rečeš, si takoj napaden, ja ti ko se tolk matraš, pa ne vem kaj še vse........ Mal jih tu opravljamo, pa ti je pol boljšuser posted image . Je pa res, da si noben ne prebere pravila foruma in pol ratajo taki in drugačni kiksi, tudi jaz sem kdaj pa kdaj kaj kiksnila. 

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?