Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 12:34:32
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, in !!! VELIK SREČE!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 13:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi niovi, od jutri naprej še zate pestke stiskamo . tudi tebi vso srečo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 13:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello, moje borke..evo me Maza hvala za pestke, zgleda da so pomagale, ker sem prišla nazaj zelo dobre volje in sem dobila čisto nov zagon za naprej. No, da vam poročam... V bistvu ni bil pregled ampak posvet z Drobničem kako naprej, ker sem pač na vrsti konec januarja za IVF na GK. In sva se lepo pogovarjala,povedala sem mu da sem bila pri Rešu, vprašal meje kako sem se počutila in take čist prijetne stvari in potem sem mu rekla, da pač se bojim da bodo IVF-ji pri meni neuspešni zaradi mojih neprehodnih jajcevodov (ki motijo pri IVF). In mi je rekel, da jajcevodi motijo v primeru, da(zdej bom po domače povedala, ker ne vem čist točno kako je rekel )so odebeljeni s tekočino in ta takočina gre nazaj v maternico,. Če so jajcevodi pač neprehodni ampak navadne debeline je pa ok in ne motijo. In mi je rekel, da me ne bo skrbelo lahko greva na UZ in pogledava in sem bila ful presenečena, da se je sam ponudil(Sej veste kako so zdravniki, zmeraj se jim mudi) in si vzel čas in na UZ sobre novičke moji jajcevodi so čisto navadne oblike, je rekel da je fino, da je vse lepo in prov inda naj ne skrbim, ker NEbodo motili Pa sem ga še vprašala zakaj mi jih ni takrat odstranil je pa rekel, da s takšnimi jajcevodi kot jih imam jst zanosi 30-40% žensk in da zato ker sem mlada in zdrava, da jih je pustil... Sem tako vesela, da ni vse črno Že dolgo nisem slišala nič vzpodbudnega ins em res res vesela Drobnič je bil pa res super!!! Niovi, držimo pesti, da se tvoji zamrznjenčki ogrejejo v trebušku in prisno rastejo -vso srečo!!! jst sem pa res vesela
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 13:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeej poopsie vidiš, pa ni vse tako črno. Zdaj ko veš dobre novice, boš tudi lažje in bolj optimistična šla v naslednji postopek . MOgoče ti bo pa glih to pomagalo . Sam poglej kako optimistična je bila teira in je zdaj . Kaj boš pa zdaj naprej. Greš k Rešu v postopek ali boš čakala na januar
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:01:06
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, !!!! Zelo lepe novičke. Naj te napolnejo z optimizmom, ki ga boš še kako potrebovala v naslednjih tednih. Ni ovir, pač smo padle izven tistega procenta uspešnosti na IVF, kaj čmo. Vse naenkrat pa tudi ne moremo biti ! Kdo bi pa delal???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza jaz že itak ne delam, zato bi jaz lahk že bila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, pupe Sem res tolk vesela...pač nisem v tem procentu, nič zato samo da jst vem,d a je vse ostalo tako kot mora biti Zdej pa res ne vem kaj bom...ful ful bi rada šla tudi probat na GK!!Mogoče že samo zaradi spremembe in da poskusim še drugače ...kaj pa vem..kaj bi ve naredile , imam sicer eno vezo,ki mi lahko uredi, da bi bila prej na vrsti..kaj pravite?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi me naredile? No jaz bi ziher šla novembra k Rešu, ker imaš zdaj zastonj, če se ne motim, pol pa če ne bi uspelo pa januarja na GK. OZ, če maš veze za preskok, ap bi šla najprej na GK. Sigurno bi šal sprobat. Seveda pa sem zdaj pršla iz sprehoda in je to prvi vtis, če bi bila na tvojem mestu, bi pa sigurno premislila, si vzela dan ali dva in bi z mojim razpravlala, pa + in - talala.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, sej jst bi šla tudi oboje ampak,če gremnovembra k Rešu mora miniti 3 mesece pred naslednjim IVF-jem..tko da bi potem šla februarja na GK. Sej Drobnič mi je rekel,da bi začela postopek konec januarja oz. v začetku februarja tko da mislim da se to izide..nočem da bi kompliciral,ker ne bi bilo točno 3 mesece pavze. Če bom prijatelj od mojega lahko zrihtal, da pridem na GK še letos mislim da bom šla najprej na GK... Ah kaj pa vem...sej bova itak z predebatirala tako kot si rekla in bomopotem vidl kako naprej ampak sem res čist razburjena zdjle...bi mogla mal skakat al pa se mal zadret da sprostim vso to energijo in napetost v službi nemorem vpit a lahko na foromu, ker do doma ne bom zdržala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 14:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie tle kar delaj tle gor kar češ
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ok...malo kričim IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUU no to sem mogla dat ven iz sebe če nebi skoraj nehala kaditi bi si zdjle prižgala enega ampak NE BOM, ker mi ne paše in ker sploh ne potrebujem cigareta. Sem ful ponosna nase, ker sem se odvadila ! bravo zato, ker je danes tako super dan in bravo zato,ker me MIŠEK prenaša v vsem mojem nadležnem sijaju Upam, da možek kmalu pride in te pocarta, ker si zaslužiš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tebi pa vse čestitke za odvajanje grde razvade , kar tako naprej , če ne te bom za ušesa, ap na kavo tud ne grem s tabo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
-sem pridna ane? Mi je ful všeč in ful mi pomaga, da moj srček ne kadi in tako počnem vse ostalo in se sploh ne spomnem na cigareto. Doma itak nisem kadila in zdej v službi tud nič več ne pržgem... Pa ful dolgo nisem kadila, sem začela pri 21 , ko sem imela eno grozno izkušnjo in sem se s cigareti mirila. Zdej sem pa car Veš kaj ti s tvojo kavo ..sam obljubljaš No zdej sem nehala in zdej me pa lahko pelješ..kdaj se dobiva?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam enkrat smo se menili za kavo, pa še takrat nisem obljubila, zato ....... Zdaj pa, kako za vraga te pa naj tle povabim na kavo . No povej en pameten odgovor , lahk tudi blondinski . Preden pa bom šla domov, pa ti dam mojo telefonsko (spomni me) in me kliči in mi teži, pa si bom vzela čas za to kavo, ki jo itak ne pijem (razen za zajtrk). Pa tudi ostale se boste pridružile, PRAF, da vidim s kom tako čvekam.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej sem se hecala no...a nisem bila dost jasna , sori nisem hotla zvenet tko..v bistvu je bil hec..se bomo že vidl ko bo prilika..majčekeno sem te hecala , me ne smeš tko dobesedno vzet! No sej jst tud kave samo zjutraj pijem in samo v službi. doma nikoli..midva sploh nimava kave doma to se samo tko reče, da se bolje sliši...pili bomo sokeca
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:36:39
|
|
|
|
kapica
|
O pupe a ste se gor?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica ful fino, da si prišla mau pogledati... kako si?konec službe?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Sej sem se hecala no...a nisem bila dost jasna , sori nisem hotla zvenet tko..v bistvu je bil hec..se bomo že vidl ko bo prilika..majčekeno sem te hecala , me ne smeš tko dobesedno vzet! No sej jst tud kave samo zjutraj pijem in samo v službi. doma nikoli..midva sploh nimava kave doma to se samo tko reče, da se bolje sliši...pili bomo sokeca JAZ TUDI, JAT TUDI HEC
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:39:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no kapica, kaj bo dobrega
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:40:25
|
|
|
|
kapica
|
Pa sem vas le dobila enkrat, yes... . Sedaj sem najprej pregledala kaj set pocvekale, sedaj pa malo odgovarjam. Poopsie SUPER za tako dobre novicke in da se je optimizem v vsej velikosti vrnil. Predlagam, tako na hitro sedaj, ce lahko dobis prej na Gk, pejd tja na ivf. Ce ne pa najprej se enrkat k Reskotu, pa potem v GK. Saj po mojem ni nic kaj drugace, pa da ne bos potem razocarana. Ceprav, ne vem, momogce le boljse najprej Res, pa potem GK? Uh, sedaj sem se ze sama zmedla, premisli, se pomeni z dragim in potem porocaj. A bi prisla, a? Saj mislim da ne bi moj trebal v vrtec, ampak tam nekje okrog male sole se suce . Joj, bi me res osreclo da tako fajn punca pride mal k meni druzbo delat .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:43:27
|
|
|
|
kapica
|
poospie, sluzbe ja gotova za danes, jutri spet normalno naprej . Misek, glede tvojega prsta mi je zal da je se tako bolehten. Kolikor se spomnim si ga kr sama pozdravila, a? Sedaj pa mas . Jaz bi rekla da si takrat precej zivcev pretrgala in da to pac svoj cas rabi, mozno je da se obcutek sploh vec ne vrne. Ampak pri moji prijateljici se je isto zgodilo, pa je bilo po parih mesecih vse v redu. Evo moj navet od uper pametne blondine kapice . Tudi ce gres k zdraviku ne vem ce lahko kaj posebej naredijo. Zaenkrat pusti casu cas, saj se ni tako dolgo od tega, ce se prav spomnim. Tri, stiri mesece?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:46:01
|
|
|
|
kapica
|
TEIRA lepo da si se oglasila, stiskam pestke se naprej da srcek se v bodoce mesece lepo bije . NIOVI in MAZA drzim pesti za jutri in veliko srece . Kar pogumno .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:48:32
|
|
|
|
kapica
|
Tisto o cvekanju na forumih, pa meni tudi ni nic jasno. Se mi zdi da nekateri nimajo prav kaj za pocet in se upadajo s tem kar jih moti in se na karkoli spravljajo. Bedno. Pa vem da ni bilo nic slabega misljeno na nase Upajmo skupaj. Ampak naslpoh da kdo pride na idejo se brezveze razburjat. A niso moderatorji za to zadolzeni? Mislim, so ljudje.....
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:50:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica za poscat si pametno napisala . Dober nasvet ni kaj . Saj ne da nič ne čutim, mal sem se narobe mogoče izrazila, čutim mravljince ko s edotaknem, taka čuden filing, bolj blagi, ker če kaj na hitro narediš, misliš da res nič ne čutiš. Nisem sama zdravila je bila medicinka zraven , ja zdaj pa lahk zaradi tega
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica si že doma? Kosilo skuhano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?