Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 10:53:09
|
|
|
|
teri
|
Dobro jutro punce Poopsie:da ne bi bilo pomote, jaz sem mela ss v 11.t.Mislim,da si me ti narobe razumela.Neki me zanima pa sem že zadnjič te pozabla vprašat-kašne brikete kupujete da mu kakec ne smrdi?To prvič čujem,če deluje jih kupim takoj,ker na ta smrad je moj alergičen,kar na bruhanje mu gre.Je rekel,da ko bomo meli ,bo mogu met plinsko masko za ga previt. Ampak brez pretiravanja-to mu res dela slabo,pa kar solzne oči dobi,ko zavoha kakšen drekec.Pa čistim posodo,tako da res ne smrdi,ampak on vseeno to zavoha.Moj je full izbirčen glede hrane!Že počasi !!!Samo izbrane brikete pa mačjo hrano je-katastrofa!!Od kar je bil kastriran pa non stop neki mjavka-kot da bi ga tam spodi kaj bolelo.Sva se zmenla,da ga bova peljala k veterinarju-pa pol je ok.Ne vem kaj mu je.Ne morem ga peljat k veterinarju ko je vse ok.Je mela katera podobne iskušnje po kastraciji ?Aja,pa iz zavetišča sva ga vzela in je bil non stop neki bolan, pa težko diha skoz smrček-samo to mu ne morejo pomagat.Še dobro da je z nami, ki ga gledamo,da ni na cesti!!!Bogi!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
teri, ojla sej sem vedela, da si bila bolj na zečetku ampak vseeno boli razočaranje in želela sem ti povedti da sočustvujem s teboj. Glede in hrane...ne morem se spomnat kako se reče..je pa ena angleška firma in se kupi hrano samo v spec. prodajalnih za male živali,danes, ko pridem domov pogledam in potem ti jutri sporočim a prov? Res deluje Najinmu mucku je tud drekec ful ful smrdel , moj je skora bruhal zmeraj ko mu je čistil wc (ista zgodba kot pri tebi) in potem sva našla te brikete in ne moreš verjet, res ne smrdi več Ful so hudi, briketi, res!Sej naš je tud ful zbirčen samo nič ne popusti dajmu te brikete za jst in bo že pojedel, res!kernaš tud neki izsiljuje pa kr cviliampak res mora bit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
teri, kdaj pa je bil kastriran??? oz. po kolkem času od kastracije je začel mijavkati..kaj pa vem..jst bi ga raje peljala k veterinarju
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:04:45
|
|
|
|
teri
|
No super,pa mi javi jutri,da mu grem kupit. Za sožalje pa hvala,samo nisem hotela da pride do kake zmede! Seveda držim pesti zate in za vse vas da čiprej zagledate .Jaz bom lahko šele drugo leto.Vem da ni več tako daleč,ma ko pomislim da bi mogla marca rodit, mi je grozno ko morem it spet skozi tiste 3-4mesece!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:05:51
|
|
|
|
teri
|
Naš je star približno leto pa pol.Kastriran pa je bil junija.Maš prav ga bom peljala pa mir!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:10:40
|
|
|
|
kapica
|
Uh, imaste pa dela z svojimi carteki doma, a pupe? Saj prav, samo da s enekaj dogaja in vam ni dolgcas . Jaz kosilce kuham oz. je ze gotovo, pocasi grem pa jest. Takooo fajn disi, sem ze kr lacna .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica me samo tebi mal lušte delamo, ker si tako želiš . No ne vem kaj si najbolj želiš, pa si izberi , mogoče pa je to
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:17:30
|
|
|
|
teri
|
Kapica:z našim ti sigurno ni dolgčas.Sploh,ko mu kaj ne pustiš in ti zameri in gre npr.v kuhnjo in ti raztrže papirnate brisače,al pa na pult v kuhnjo,kjer ti za nalašča(ampak res)vrže dol kak krožnik.Mislim za znoret.Tako da je res neke vrste priprava na !Naš je res full zamerljiv.Se nam je zanalašč,ko kaj ni bilo po njegovo poscal al pa pokakal na tla.Nimaš kaj-je malo smotan!!!!Ma ga mamo vseeno radi! Kaj si skuhala finega.Jaz sem lačna,grem komaj čez 1h na malco.Njam,njam!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:18:19
|
|
|
|
kapica
|
Misek, jaz imam tolko zelja, letosnji bozicek ne bo dovolj za vse .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:20:47
|
|
|
|
kapica
|
Joj Teri a res da si taksne privosci? Pacek, ampak kaj ces , ne , je ze clan druzine. Uh, kuham rizek in piscancka v pecici z gorcico, zavitega v alu foliji, da se lepo popece. Pa zarven taksna prava solatka, z redkvicami. Mnjam, res je dobro uspelo danes. Bravo jaz .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:27:45
|
|
|
|
teri
|
Kapica dober tek Ma to samo zase tolko kuhaš al pride še kdo na kosilo?Sem radovedna,vem-take smo pač ženske!Meni samo zame se mi ne bi dalo tolko kuhat.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek, jaz imam tolko zelja, letosnji bozicek ne bo dovolj za vse . Jaz pa kako zelje ,kaj boš z zeljem, zakaj ga imaš toliko . Nič jasno , blond, ampak pol pa se je prižgala žarnica nad mojo glavo, da misliš želje in ne zelje. bravo jaz Škoda da sva se glih najedla, bi pršla k tebi na kosil. Midva sva zelje jedla , res, neki podobnega joti men smailiji nočejo delat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:32:48
|
|
|
|
kapica
|
Uh, Teri, kje pa , za sebe pa res ne bi taksnih akcij v kuhinji ustvarjala. Jaz jem zdaj, ker grem popoldan v sluzbo, moj pa je zdaj v sluzbi in bo jedel popoldan ko pride. zmedeno .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
p računalnik, spet mi ni hotel poslat, patudi smilije mi ni hotel delat. v glavnem kapica mal sem se spraševala kako zelje maš ti to, zakaj ga imaš prevč, kaj z njim delaš itd itd, nakar se mi je žarnica nad glavo posvetila, da misliš želje. Jaz blond Škoda, da sva se midva že najedla, ker bi pršla k tebi na kosil. Mi smo jedli zelje , res, neki podobnega joti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:33:32
|
|
|
|
teri
|
Kaj smo se prav dogovorili danes za kosilo?!Jaz bom tudi jedla zelje-segedin golaž Čisto res!Zgleda da je dan zelja danes. Mišek:jaz sem tudi razumela da ima dosti zelja-pa sem mislila da je to kaka vajina interna fora
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no vidš kolk me zajebava in zdaj vidim da je vsen poslal, hidič preklemani no vsaj vidiš, da se nisem nič zlagala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:35:14
|
|
|
|
kapica
|
Oj, misek, ce pa nimam sumnikov na tej nemski tipkovnici. A zato si tako dolgo cakala da si odgovorila, ker se ti prej ni prizgala zarnica na glavi ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:37:03
|
|
|
|
teri
|
Kapica:tako je pri nama.Jaz delam vedno zjutraj,moj pa en teden zjutraj,drug teden popolda.Tako,da ko dela on zjutraj skuha on kosilo,ker pride pol ure prej domov.Ko dela popoldan skuha spet on kosilo,ker ga mam jaz ko pridem domov samo za pogret.Al pa ko dela popoldan poje en sendvič in pol jaz skuham večerjo ko pride domov.Tako da ne bo rekel da samo on kuha!Tako da tudi pri nas je malo zmede
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:38:47
|
|
|
|
kapica
|
Teri a res si to mislila? Nimamo nobenih internih for , to smo pac me, blondinke . Ja Misek, nic ne mores ne, vcasih ze jezi, pa nima smisla se razburjat, saj nic ne mores za to, da tehnika vcasih steka. Mas pa prav, jaz sem se prepricala v to da si zelo iskrena . A zelje imate danes vse? Midva sva ga imela pa vceraj.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sam da se je, to je že velik uspeh drgač pa dolgo zato, ker je moj neki priden pršu domov
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:39:13
|
|
|
|
teri
|
Mišek:sem vidla da si se vmešala k puncam na čvek!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:42:17
|
|
|
|
kapica
|
No saj tudi ni slabo Teri, vidis prednost je v tem, da ti ni treba veliko kuhat. Jaz revica pa morem skoz sama kuhat, ker moj sploh ne kuha. Tako da vseeno kako delam, kuhat je treba . Misek, ahaaaa, a tako uspesno jutro ze imas za sabo ? Lepo, lepo, kar tako naprej . Je treba nadoknadit .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? V glavnem slabe novice zate. Kontejner še čakamo in ga še ni. so sporočili, da je na carini. Ampak če ga dane sne bo, pol bo šele drug teden, ker imajo konc ramadana in ga slavijo tako kot mi božič. So že začeli krasit hiše in palme in štacune v lučke. Ful smešno zgleda. No in konc ramadana imajo fraj dneve, še ne vejo kolk dni bo to, ker gledajo na luno. Praniki za vse . Vsaj neki dobrega od tega ramadana. Razen, da bomo mi brez kontejnerja . še je upanje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:44:06
|
|
|
|
kapica
|
kam se je pa Poosie skrila, a je ona tudi na Cveku ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teri Mišek:sem vidla da si se vmešala k puncam na čvek! Je kaj narobe . Jaz bi bil avesela če bi me kdo opozoril, kot pa da bi potem brala, da so me za mojim hrbtom opravljali, tako kot se je to zgodilo zadnjič. Sam dobro sem hotela. kar naj čvekajo, ker je fajn, sma na pravem mestu. razloge pa se mi zdi sem dobre navedla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?