|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
16.10.2006 15:55:27   
kapica
Aja, a je bila medicinka? No pol mas sreco, drugace bi te zdaj se okregala. No vidis ce ze nekaj malega cutis, je ze nekaj, pocakaj se nekaj mesecev, pa se bojo stiki spet vzpostavili user posted image .
Sem pozabila napisati da ce se tvoj dragi vraca ti zelim eno lepo in dolgo noc, ali dan, kakor bo naneslo user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa se veliko supeha zraven, kaj ves, cudezi se dogajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Uh, se mi kr lusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.10.2006 15:57:56   
kapica
Ne Misek, dragi ni nic skuhal danes dopoldan. Sedaj pa je v sluzbi, imam vsaj mir user posted image . Sem pa pojedla na hitro se nekaj od vceraj, zvecer bom pa spet kaj skuhala, ko si moci naberem. A mi prides ti malo kaj skuhat in me nahranit ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.10.2006 15:58:25   
Anonimen
Katere lušte a po user posted image al po user posted image user posted imageuser posted image user posted image
Bo veselo, mi je že obljubouser posted image , sam najbrž jutri. En dan bom pa še vzdržale, vse smao da se njegove obljube izpolnijouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.10.2006 15:59:11   
kapica
Poopsie a si ze domov pobegnila, a? Nisi nic povedala kako uspesen je bil tvoj soping v soboto. Sem firbcna ves.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.10.2006 16:00:26   
Anonimen
kapica, joj kok si ti men super dečva, resuser posted image user posted image
Bi združila prijetno skoristnim, tvojega bi mal v roke vzela in ga naučila kako te mora mirkati, midve bi pa potem v neskončnost čvekale,se sprehajale, pile sokeca...user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.10.2006 16:00:48   
kapica
Mislila sem po user posted image , ampak ko si ze user posted image  omenila, bi res raje ta drugo. user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.10.2006 16:01:10   
Anonimen
Eee, jaz zelo rada kuham (sem napisala hukamuser posted image ), ampak zdaj se pa tudi meni ne da. v tej vročini tu se mi sploh ne da razmišljat o hrani. Pa to meni, ki sem vedno vse požrla, kar sem videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.10.2006 16:01:54   
kapica
Au ja, Poospie, zelo rada, ni kaj. Pa se Misek pride malo mimo, pa vse tri skupaj eno vdarimo user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.10.2006 16:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Mislila sem po user posted image , ampak ko si ze user posted image  omenila, bi res raje ta drugo. user posted image user posted image

Maš  srečo, da pri nas "neplodih" gre to tudi to brez user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.10.2006 16:04:20   
kapica
Joj, Misek a res? Ceprav to da vse pozres kar vidis to ravno ne morem verjet no user posted image .  Drugace bi bila ti cisto sama, tako pa imas se kuzeka in dragega. Tako da prooosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko bi pa men kaksen kilogramcek pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.10.2006 16:06:07   
Anonimen
evo meuser posted image
uhu, v soboto sem si kupila, ful ful lepo srajčko,pa sexi nogavičke, mami mi je že zdej za rd. kupila ful sexi spodnje hlačke in spodnjo majčkouser posted image user posted image user posted image in potem sva šla zvečer z mojim po dolgem času malo plesat in je bil tolk nakurjen,ko sem plesala pa še  vnovi srajčki, da me še zdej ne pusti pri miruuser posted image
bova šla še večkrat plesatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.10.2006 16:06:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Au ja, Poospie, zelo rada, ni kaj. Pa se Misek pride malo mimo, pa vse tri skupaj eno vdarimo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.10.2006 16:07:06   
kapica
Ja misek pa se prav mas, pri nas neplodnih ne rabimo taksne telovadbe za user posted image .
Puf, se pa grozno slisi in prebere ta beseda, ko je tako crno na belem napisano "neplodna". Me je kr zmrazilo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.10.2006 16:08:48   
Anonimen
Kam pa hodita plesat, saj ne da bi midva tudi šla, ker bi potem pri nama bilo glih kontra. Če se ne bi pobila, bi se pa skregalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.10.2006 16:09:48   
Anonimen
Sem zato neplodne dala v ovitekuser posted image v oklepaje, da je mal lepše user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.10.2006 16:10:38   
kapica
Poopsie a res? Oj, jaz bi tudi mela roj.dan user posted image , pa plesala bi tudi. Ampak sem vsak vecer tako hitro zaspana user posted image , da sploh ne pomislim na kaksne izhode. Mislim da sem ze prestara user posted image . se mi pa veckrat ful zlusta, ampak kaj ces, ne mores vsega met user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.10.2006 16:12:29   
kapica
Iiiiiii Misek ful lepe slikice, to smo me tri, al? Tri musketirke user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.10.2006 16:14:35   
Anonimen
Kapica pa saj ga imaš, od česa pa misliš da si tolk starauser posted image . No ja, mogoče ti tvoj user posted image naredi kak siv las, ampak RD te pa v letih postarauser posted image . Ja jaz se bom takoj za poopsie pridružila praznovanjuuser posted image . Sam mojih domačih ni, pa ni user posted image , upam, da se bo vsaj moj user posted image mal bolj izprsuuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.10.2006 16:17:00   
Anonimen
uh, da bi bile vse tri potem bi bil pa pravi party babyuser posted image user posted image user posted image
jst nebi šla več domovuser posted image
zdej pa grem domov...moram it..sem lačna, mam poln kufer šihta, grem mal uživatuser posted image

lepo se imejte, kapica škoda ker te zmeram zgrešimuser posted image
bodita pridni in veliko veliko cartanja in hopsanja z vajinimi srčki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.10.2006 16:21:04   
Anonimen
Poopsie če maš dost šihta, pol amš dost tudi nas, k si stalno na RRuser posted image user posted image user posted image . pejd uživat domov v objem dragega, glede na prejšen opis,pa se ni bat, da ne bi hopacupa še vidvauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.10.2006 16:21:20   
Anonimen
Ssploh ne dohajam...ful hude slikce, me triuser posted image user posted image user posted image bravo MIŠEK!!!!user posted image
škoda ker morm ituser posted image user posted image

se jutri beremo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.10.2006 16:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Poopsie če maš dost šihta, pol amš dost tudi nas, k si stalno na RRuser posted image user posted image user posted image . pejd uživat domov v objem dragega, glede na prejšen opis,pa se ni bat, da ne bi hopacupa še vidvauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.10.2006 16:28:04   
kapica
A ti bos tudi kr naslednja? Potem bom jaz obema kr cestitala, ker ko bo prisel ta dan, bom pozabila.
In sicer vama obema kot prvo zelim eno super lepo praznovanje user posted image , veliko torto user posted image  in fajn druzbo. Kot drugo pa predvsem to da se vsi sledeci postopki, inekcije, karkoli bo prislo iztecejo z cimmanj tegob in slabih izvidov, da bosta dovolj mocni in prestali vse to kar vaju se caka do user posted image user posted image . Da vaju mozje spremljajo in vzpodbujajo kakor si zelita, potrebujeta in zasluzita, da se imate radi in zivite v srecnem zakonu.Da bosta zadovoljne z sluzbo ali delom, ki ga dnevno opravljata in bosta le tega opravljaje z dobro voljo in veseljem. Naj vama sonce srece sije vsak dan in da se ob tezkih trenutkih spominjata lepih stvari in tako slabo lazje prebolita.
In da bosta se cimvec na RR-ji, ker sta mi postali zelo dobri virtualni prijateljici in vaju imam izuser posted image  rada. Objem za vaju obe user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.10.2006 16:32:15   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kapica, kako lepo, ima da se vse uresniči zaradi tvojih lepih želja. Drgač pa saj bo kmal miklavž, pa božiček, pa dedek mraz, tak da tudi tebi take želje ne uidejouser posted image . Hvala iz user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.10.2006 16:36:35   
Anonimen
Zdaj bom pa mogla še jaz zaključit, ker se mojmu peseku začelo mešat, mal mu je dolgcajt ratu in bi rad šel na sprehod, al ga pa tišči, kdo bi veduuser posted image . Mam zdaj velik časa in ga bom začela učit govorituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?