Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:55:27
|
|
|
|
kapica
|
Aja, a je bila medicinka? No pol mas sreco, drugace bi te zdaj se okregala. No vidis ce ze nekaj malega cutis, je ze nekaj, pocakaj se nekaj mesecev, pa se bojo stiki spet vzpostavili . Sem pozabila napisati da ce se tvoj dragi vraca ti zelim eno lepo in dolgo noc, ali dan, kakor bo naneslo .Pa se veliko supeha zraven, kaj ves, cudezi se dogajajo . Uh, se mi kr lusta .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:57:56
|
|
|
|
kapica
|
Ne Misek, dragi ni nic skuhal danes dopoldan. Sedaj pa je v sluzbi, imam vsaj mir . Sem pa pojedla na hitro se nekaj od vceraj, zvecer bom pa spet kaj skuhala, ko si moci naberem. A mi prides ti malo kaj skuhat in me nahranit ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Katere lušte a po al po . Bo veselo, mi je že obljubo , sam najbrž jutri. En dan bom pa še vzdržale, vse smao da se njegove obljube izpolnijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 15:59:11
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie a si ze domov pobegnila, a? Nisi nic povedala kako uspesen je bil tvoj soping v soboto. Sem firbcna ves.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, joj kok si ti men super dečva, res Bi združila prijetno skoristnim, tvojega bi mal v roke vzela in ga naučila kako te mora mirkati, midve bi pa potem v neskončnost čvekale,se sprehajale, pile sokeca...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:00:48
|
|
|
|
kapica
|
Mislila sem po , ampak ko si ze omenila, bi res raje ta drugo.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Eee, jaz zelo rada kuham (sem napisala hukam ), ampak zdaj se pa tudi meni ne da. v tej vročini tu se mi sploh ne da razmišljat o hrani. Pa to meni, ki sem vedno vse požrla, kar sem videla.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:01:54
|
|
|
|
kapica
|
Au ja, Poospie, zelo rada, ni kaj. Pa se Misek pride malo mimo, pa vse tri skupaj eno vdarimo .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Mislila sem po , ampak ko si ze omenila, bi res raje ta drugo. Maš srečo, da pri nas "neplodih" gre to tudi to brez
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:04:20
|
|
|
|
kapica
|
Joj, Misek a res? Ceprav to da vse pozres kar vidis to ravno ne morem verjet no . Drugace bi bila ti cisto sama, tako pa imas se kuzeka in dragega. Tako da prooosim . Lahko bi pa men kaksen kilogramcek pojedla .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me uhu, v soboto sem si kupila, ful ful lepo srajčko,pa sexi nogavičke, mami mi je že zdej za rd. kupila ful sexi spodnje hlačke in spodnjo majčko in potem sva šla zvečer z mojim po dolgem času malo plesat in je bil tolk nakurjen,ko sem plesala pa še vnovi srajčki, da me še zdej ne pusti pri miru bova šla še večkrat plesat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Au ja, Poospie, zelo rada, ni kaj. Pa se Misek pride malo mimo, pa vse tri skupaj eno vdarimo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:07:06
|
|
|
|
kapica
|
Ja misek pa se prav mas, pri nas neplodnih ne rabimo taksne telovadbe za . Puf, se pa grozno slisi in prebere ta beseda, ko je tako crno na belem napisano "neplodna". Me je kr zmrazilo.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam pa hodita plesat, saj ne da bi midva tudi šla, ker bi potem pri nama bilo glih kontra. Če se ne bi pobila, bi se pa skregala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zato neplodne dala v ovitek v oklepaje, da je mal lepše
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:10:38
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie a res? Oj, jaz bi tudi mela roj.dan , pa plesala bi tudi. Ampak sem vsak vecer tako hitro zaspana , da sploh ne pomislim na kaksne izhode. Mislim da sem ze prestara . se mi pa veckrat ful zlusta, ampak kaj ces, ne mores vsega met .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:12:29
|
|
|
|
kapica
|
Iiiiiii Misek ful lepe slikice, to smo me tri, al? Tri musketirke .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica pa saj ga imaš, od česa pa misliš da si tolk stara . No ja, mogoče ti tvoj naredi kak siv las, ampak RD te pa v letih postara . Ja jaz se bom takoj za poopsie pridružila praznovanju . Sam mojih domačih ni, pa ni , upam, da se bo vsaj moj mal bolj izprsu .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
uh, da bi bile vse tri potem bi bil pa pravi party baby jst nebi šla več domov zdej pa grem domov...moram it..sem lačna, mam poln kufer šihta, grem mal uživat lepo se imejte, kapica škoda ker te zmeram zgrešim bodita pridni in veliko veliko cartanja in hopsanja z vajinimi srčki
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie če maš dost šihta, pol amš dost tudi nas, k si stalno na RR . pejd uživat domov v objem dragega, glede na prejšen opis,pa se ni bat, da ne bi hopacupa še vidva
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ssploh ne dohajam...ful hude slikce, me tri bravo MIŠEK!!!! škoda ker morm it se jutri beremo...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie če maš dost šihta, pol amš dost tudi nas, k si stalno na RR . pejd uživat domov v objem dragega, glede na prejšen opis,pa se ni bat, da ne bi hopacupa še vidva
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:28:04
|
|
|
|
kapica
|
A ti bos tudi kr naslednja? Potem bom jaz obema kr cestitala, ker ko bo prisel ta dan, bom pozabila. In sicer vama obema kot prvo zelim eno super lepo praznovanje , veliko torto in fajn druzbo. Kot drugo pa predvsem to da se vsi sledeci postopki, inekcije, karkoli bo prislo iztecejo z cimmanj tegob in slabih izvidov, da bosta dovolj mocni in prestali vse to kar vaju se caka do . Da vaju mozje spremljajo in vzpodbujajo kakor si zelita, potrebujeta in zasluzita, da se imate radi in zivite v srecnem zakonu.Da bosta zadovoljne z sluzbo ali delom, ki ga dnevno opravljata in bosta le tega opravljaje z dobro voljo in veseljem. Naj vama sonce srece sije vsak dan in da se ob tezkih trenutkih spominjata lepih stvari in tako slabo lazje prebolita. In da bosta se cimvec na RR-ji, ker sta mi postali zelo dobri virtualni prijateljici in vaju imam iz rada. Objem za vaju obe .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kapica, kako lepo, ima da se vse uresniči zaradi tvojih lepih želja. Drgač pa saj bo kmal miklavž, pa božiček, pa dedek mraz, tak da tudi tebi take želje ne uidejo . Hvala iz hvala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 16:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj bom pa mogla še jaz zaključit, ker se mojmu peseku začelo mešat, mal mu je dolgcajt ratu in bi rad šel na sprehod, al ga pa tišči, kdo bi vedu . Mam zdaj velik časa in ga bom začela učit govorit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?