|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
16.10.2006 12:34:32   
Ayolinca
Poopsie, user posted image

in user posted image user posted image user posted image !!!

VELIK SREČE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.10.2006 13:15:08   
Anonimen
Se pravi niovi, od jutri naprej še zate pestke stiskamouser posted image user posted image user posted image user posted image . tudi tebi vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.10.2006 13:47:40   
Anonimen
Hello, moje borke..evo meuser posted image

Maza hvala za pestke, zgleda da so pomagale, ker sem prišla nazaj zelo dobre volje in sem dobila čisto nov zagon za naprej.user posted image user posted image
No, da vam poročam...
V bistvu ni bil pregled ampak posvet z Drobničem kako naprej, ker sem pač na vrsti konec januarja za IVF na GK.
In sva se lepo pogovarjala,povedala sem mu da sem bila pri Rešu, vprašal meje kako sem se počutila in take čist prijetne stvari in potem sem mu rekla, da pač se bojim da bodo IVF-ji pri meni neuspešni zaradi mojih neprehodnih jajcevodov (ki motijo pri IVF).
In mi je rekel, da jajcevodi motijo v primeru, da(zdej bom po domače povedala, ker ne vem čist točno kako je rekeluser posted image )so odebeljeni s tekočino in ta takočina gre nazaj v maternico,. Če so jajcevodi pač neprehodni ampak navadne debeline je pa ok in ne motijo. In mi je rekel, da me ne bo skrbelo lahko greva na UZ in pogledava  in sem bila ful presenečena, da se je sam ponudil(Sej veste kako so zdravniki, zmeraj se jim mudi) in si vzel čas in na UZ sobre novičkeuser posted image user posted image moji jajcevodi so čisto navadne oblike, je rekel da je fino, da je vse lepo in prov inda naj ne skrbim, ker NEbodo motiliuser posted image user posted image user posted image
Pa sem ga še vprašala zakaj mi jih ni takrat odstranil je pa rekel, da s takšnimi jajcevodi kot jih imam jst zanosi 30-40% žensk in da zato ker sem mlada in zdrava, da jih je pustil... 
Sem tako vesela, da ni vse črnouser posted image Že dolgo nisem slišala nič vzpodbudnega ins em res res veselauser posted image user posted image
Drobnič je bil pa res super!!!

Niovi, držimo pesti, da se tvoji zamrznjenčki ogrejejo v trebušku in prisno rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -vso srečo!!!

jst sem pa res veselauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.10.2006 13:54:16   
Anonimen
Jeeeeeeeeeeeeeej poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš, pa ni vse tako črno. Zdaj ko veš dobre novice, boš tudi lažje in bolj optimistična šla v naslednji postopekuser posted image user posted image . MOgoče ti bo pa glih to pomagalouser posted image user posted image . Sam poglej kako optimistična je bila teira in je zdaj user posted imageuser posted image user posted image Kaj boš pa zdaj naprej. Greš k Rešu v postopek ali boš čakala na januaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.10.2006 14:01:06   
Ayolinca
Poopsie, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Zelo lepe novičke. Naj te napolnejo z optimizmom, ki ga boš še kako potrebovala v naslednjih tednih.
Ni ovir, pač smo padle izven tistega procenta uspešnosti na IVF, kaj čmo. Vse naenkrat pa tudi ne moremo biti user posted image !user posted image user posted image user posted image

Kdo bi pa delal???

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.10.2006 14:04:13   
Anonimen
Maza jaz že itak ne delam, zato bi jaz lahk že bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.10.2006 14:16:59   
Anonimen
hvala, pupeuser posted image
Sem res tolk vesela...pač nisem v tem procentu, nič zato samo da jst vem,d a je vse ostalo  tako kot mora bitiuser posted image

Zdej pa res ne vem kaj bom...ful ful bi rada šla tudi probat na GK!!Mogoče že samo zaradi spremembe in da poskusim še drugače ...kaj pa vem..kaj bi ve naredile , imam sicer eno vezo,ki mi lahko uredi, da bi bila prej na vrsti..kaj pravite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.10.2006 14:40:24   
Anonimen
Kaj bi me naredile? No jaz bi ziher šla novembra k Rešu, ker imaš zdaj zastonj, če se ne motim, pol pa če ne bi uspelo pa januarja na GK. OZ, če maš veze za preskok, ap bi šla najprej na GK. Sigurno bi šal sprobat. Seveda pa sem zdaj pršla iz sprehoda in je to prvi vtis, če bi bila na tvojem mestu, bi pa sigurno premislila, si vzela dan ali dva in bi z mojim razpravlala, pa + in - talala. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.10.2006 14:45:55   
Anonimen
MIŠEK, sej jst bi šla tudi oboje ampak,če gremnovembra k Rešu mora miniti 3 mesece pred naslednjim IVF-jem..tko da bi potem šla februarja na GK. Sej Drobnič mi je rekel,da bi začela postopek konec januarja oz. v začetku februarja tko da mislim da se to izide..nočem da bi kompliciral,ker ne bi bilo točno  3 mesece pavze.
Če bom prijatelj od mojega lahko zrihtal, da pridem na GK še letos mislim da bom šla najprej na GK...
Ah kaj pa vem...sej bova itak z user posted image predebatirala tako kot si rekla in bomopotem vidl kako naprej ampak sem res čist razburjena zdjle...bi mogla mal skakat al pa se mal zadret da sprostim vso to energijo in napetostuser posted image
v službi nemorem vpit a lahko na foromu, ker do doma ne bom zdržalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.10.2006 14:55:48   
Anonimen
Poopsie tle kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image delaj tle gor kar češ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.10.2006 15:05:59   
Anonimen
user posted image user posted image
ok...malo kričim IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAA
OOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUU
no to sem mogla dat ven iz sebeuser posted image
če nebi skoraj nehala kaditi bi si zdjle prižgala enega ampak NE BOM, ker mi ne paše in ker sploh ne potrebujem cigareta. Sem ful ponosna nase, ker sem se odvadilauser posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zato, ker je danes tako super dan in bravo zato,ker me MIŠEK prenaša v vsem mojem nadležnem sijajuuser posted image user posted image
Upam, da možek kmalu pride in te pocarta, ker si zaslužišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.10.2006 15:11:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa vse čestitke za odvajanje grde razvadeuser posted image user posted image user posted image , kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image , če ne te bom za ušesa, ap na kavo tud ne grem s tabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.10.2006 15:16:19   
Anonimen
user posted image -sem pridna ane?user posted image
Mi je ful všeč in ful mi pomaga, da moj srček ne kadi in tako počnem vse ostalo in se sploh ne spomnem na cigareto. Doma itak nisem kadila in zdej v službi tud nič več ne pržgem...
Pa ful dolgo nisem kadila, sem začela pri 21 , ko sem imela eno grozno izkušnjo in sem se s cigareti mirila.
Zdej sem pa caruser posted image user posted image user posted image

Veš kaj ti s tvojo kavouser posted image ..sam obljubljašuser posted image No zdej sem nehala in zdej me pa lahko pelješ..kdaj se dobiva?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.10.2006 15:25:10   
Anonimen
Sam enkrat smo se menili za kavo, pa še takrat nisem obljubila, zato ....... user posted image user posted image

Zdaj pa, kako za vraga te pa naj tle povabim na kavouser posted image . No povej en pameten odgovoruser posted image , lahk tudi blondinskiuser posted image . Preden pa bom šla domov, pa ti dam mojo telefonsko (spomni me) in me kliči in mi teži, pa si bom vzela čas za to kavo, ki jo itak ne pijem (razen za zajtrk). Pa tudi ostale se boste pridružile, PRAF, da vidim s kom tako čvekam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.10.2006 15:36:04   
Anonimen
Sej sem se hecala no...a nisem bila dost jasnauser posted image , sori nisem hotla zvenet tko..v bistvu je bil hec..se bomo že vidl ko bo prilika..majčekeno sem te hecalauser posted image , me ne smeš tko dobesedno vzet!
No sej jst tud kave samo zjutraj  pijem in samo v službi. doma nikoli..midva sploh nimava kave domauser posted image to se samo tko reče, da se bolje sliši...pili bomo sokecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.10.2006 15:36:39   
kapica
O pupe a ste se gor?user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.10.2006 15:37:36   
Anonimen
kapicauser posted image user posted image user posted image
ful fino, da si prišla mau pogledati...
kako si?konec službe?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.10.2006 15:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Sej sem se hecala no...a nisem bila dost jasnauser posted image , sori nisem hotla zvenet tko..v bistvu je bil hec..se bomo že vidl ko bo prilika..majčekeno sem te hecalauser posted image , me ne smeš tko dobesedno vzet!
No sej jst tud kave samo zjutraj  pijem in samo v službi. doma nikoli..midva sploh nimava kave domauser posted image to se samo tko reče, da se bolje sliši...pili bomo sokecauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ TUDI, JAT TUDIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.10.2006 15:39:45   
Anonimen
no kapica, kaj bo dobrega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.10.2006 15:40:25   
kapica
Pa sem vas le dobila enkrat, yes...user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem najprej pregledala kaj set pocvekale, sedaj pa malo odgovarjam.
Poopsie SUPER za tako dobre novicke in da se je optimizem v vsej velikosti vrnil. Predlagam, tako na hitro sedaj, ce lahko dobis prej na Gk, pejd tja na ivf. Ce ne pa najprej se enrkat k Reskotu, pa potem v GK. Saj po mojem ni nic kaj drugace, pa da ne bos potem razocarana. Ceprav, ne vem, momogce le boljse najprej Res, pa potem GK? Uh, sedaj sem se ze sama zmedla, premisli, se pomeni z dragim in potem porocaj.
A bi prisla, a? Saj mislim da ne bi moj trebal v vrtec, ampak tam nekje okrog male sole se suce user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, bi me res osreclo da tako fajn punca pride mal k meni druzbo delat user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.10.2006 15:43:27   
kapica
poospie, sluzbe ja gotova za danes, jutri spet normalno naprej user posted image .
Misek, glede tvojega prsta mi je zal da je se tako bolehten. Kolikor se spomnim si ga kr sama pozdravila, a? Sedaj pa mas user posted image . Jaz bi rekla da si takrat precej zivcev pretrgala in da to pac svoj cas rabi, mozno je da se obcutek sploh vec ne vrne. Ampak pri moji prijateljici se je isto zgodilo, pa je bilo po parih mesecih vse v redu. Evo moj navet od uper pametne blondine kapice user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi ce gres k zdraviku ne vem ce lahko kaj posebej naredijo. Zaenkrat pusti casu cas, saj se ni tako dolgo od tega, ce se prav spomnim. Tri, stiri mesece?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.10.2006 15:46:01   
kapica
TEIRA lepo da si se oglasila, stiskam pestke se naprej da srcek se v bodoce mesece lepo bije user posted image .
NIOVI in MAZA drzim pesti za jutri in veliko srece user posted image user posted image user posted image . Kar pogumno user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.10.2006 15:48:32   
kapica
Tisto o cvekanju na forumih, pa meni tudi ni nic jasno. Se mi zdi da nekateri nimajo prav kaj za pocet in se upadajo s tem kar jih moti in se na karkoli spravljajo. Bedno. Pa vem da ni bilo nic slabega misljeno na nase Upajmo skupaj. Ampak naslpoh da kdo pride na idejo se brezveze razburjat. A niso moderatorji za to zadolzeni? Mislim, so ljudje.....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.10.2006 15:50:43   
Anonimen
Kapica za poscat si pametno napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dober nasvet ni kajuser posted image user posted image user posted image . Saj ne da nič ne čutim, mal sem se narobe mogoče izrazila, čutim mravljince ko s edotaknem, taka čuden filing, bolj blagi, ker če kaj na hitro narediš, misliš da res nič ne čutiš.  Nisem sama zdravila je bila medicinka zravenuser posted image , ja zdaj pa lahk zaradi tega user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.10.2006 15:52:34   
Anonimen
Kapica si že doma? Kosilo skuhanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?