|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 13.8.2006 15:48:53
|
|
|
|
piscancek
|
Hruška ti se kr oglas še kaj, vas novopečene mamice je prav fajn brat MELITKICA, ti imaš pa ja sam še 2 dni, a ne? Upam, da ne boš rabla čakat do konca, al pa čez, to velja tud za vse nas ki že nestrpno čakamo. BEBA- zdaj grem pa v napad nad mojim , mogoč pa bo dans pomagala kot je tebi. tud moj P se ne pritožuje, zakaj pa bi se? Js mu pravim da je lahk srečen, da še telovadima, ker je res veliko takih, ki imajo sploh proti koncu pomisleke glede tega. Js pa sem še vedno za akcijo, kljub temu da so poze ene in iste. MIS midva sva se odločila za uporabo Racmank, sem veliko slišala od prijateljic, ki jih uporabljajo, pa tud prebrala se dosti o tem, lastnih izkušenj pa še nimam. Imava pa na začetku namen uporabljat pleničke za enkratno uporabo v kombinaciji s pralnimi, da se mal navadimo in ulaufamo. Ti pa lahk pol povem, kako bom zadovoljna. BAMBINA- srečnica si. Drž se, pa čimprej se vrni med nas z veselo novičko. SREČNO. Držim pesti, da bo šlo na en, dva, tri Magnolija tud ti pohit, sicer te bomo začele prehitevat TODI tud js ponoči obiščem wc 1krat, redkokdaj dvakrat, sem pa žejna ko se zbudim ful. imam pripravleno flašo z vodo kr zravn postelje. Da se še mal pohvalim, sva bla s P dans že fuuuuull pridna. Spekla sva linške oči, pa tud kosilo sva že pripravla, tako da zdaj že pridno uživava zaslužen počitek. Naš se je pa danes spet tako umiril, mi je kr čudno, sam pol proti večeru imam pa spet RNR v trebuhu (zdaj je že ena dva dni tako). Spet se nam je Samoyedka nekam skrila, kje si? ok, naužijte se sončka danes, ker jutri bo spet dež
< Sporočilo je popravil piscancek -- 13.8.2006 15:53:25 >
|