|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 15:48:53   
piscancek
Hruška ti se kr oglas še kaj, vas novopečene mamice je prav fajn bratuser posted image

MELITKICA, ti imaš pa ja sam še 2 dni, a ne? Upam, da ne boš rabla čakat do konca, al pa čez, to velja tud za vse nas ki že nestrpno čakamo.

BEBA- zdaj grem pa v napad nad mojim user posted image , mogoč pa bo dans pomagalauser posted image  kot je tebi.user posted image   tud moj P se ne pritožuje, zakaj pa bi se? Js mu pravim da je lahk srečen, da še telovadima, ker je res veliko takih, ki imajo sploh proti koncu pomisleke glede tega. Js pa sem še vedno za akcijo, kljub temu da so poze ene in iste. 

MIS midva sva se odločila za uporabo Racmank, sem veliko slišala od prijateljic, ki jih uporabljajo, pa tud prebrala se dosti o tem, lastnih izkušenj pa še nimam. Imava pa na začetku namen uporabljat pleničke za enkratno uporabo v kombinaciji s pralnimi, da se mal navadimo in ulaufamo. Ti pa lahk pol povem, kako bom zadovoljna.

BAMBINA- srečnica si. Drž se, pa čimprej se vrni med nas z veselo novičko. SREČNO. Držim pesti, da bo šlo na en, dva, triuser posted image user posted image

Magnolija tud ti pohit, sicer te bomo začele prehitevatuser posted image user posted image

TODI tud js ponoči obiščem wc 1krat, redkokdaj dvakrat, sem pa žejna ko se zbudim ful. imam pripravleno flašo z vodo kr zravn postelje.

Da se še mal pohvalim, sva bla s P dans že fuuuuull pridna. Spekla sva linške oči, pa tud kosilo sva že pripravla, tako da zdaj že pridno uživava zaslužen počitek.
Naš user posted image  se je pa danes spet tako umiril, mi je kr čudno, sam pol proti večeru imam pa spet RNR v trebuhu (zdaj je že ena dva dni tako). 

Spet se nam je Samoyedka nekam skrila, kje si?                                                   
ok, naužijte se sončka danes, ker jutri bo spet dež

< Sporočilo je popravil piscancek -- 13.8.2006 15:53:25 >

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
13.8.2006 21:15:20   
beba76
Todi tudi meni ni več za čakat, pa moj je tudi že zelo nestrpen, naš malček pa kar po svoje. Tretji nas je ful prehitel - ga še niti približno nismo čakali, zdaj se pa vsak dnan sprašujemo, kdaj bo, pa nič. Da se še kje ne zgodi, da bomo čez rok user posted image

Piscancek jaz ti želim, da bi pomagalo, a preveč ne verjemi v to. Narava dela po svoje, pa če nam je tako prav ali ne. Sicer je pa skoraj polovica avgusta že mimo, to se pravi, da ne vem kako daleč več ni do našega cilja.Teh par dni gor ali dol pravijo tisti, ki niso v naši koži.user posted image

Pri nas ko pozvoni telefon in slučajno jaz dvignem, je zmerom prvo vprašanje:ja,a si še doma?? Za zdaj šeto dokaj mirno prenašam in odgovorim, da mam še čas (čeprav ne mislim tako), počasi mi bo pa prekipelo. Ja, če dvignem telefon, sem menda še doma. Ali?!?user posted image

A že kero kaj šraufa? Mene zmerom počasi, pa še mali/a tak brca, da bo noge kar na strani ven potisnila, a to ni to. Ko bi se le že začelo...

Bambina srečno v Rim in čimlažji porod!!

Melitkica, ti si pa tudi tik pred zdajci! Vso srečo, če te slučajno kaj prehiti!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.8.2006 10:26:25   
beba76
Ja, kje ste vse? A ste odpotovale v Rima, jaz reva pa naj se sama s sabo pogovarjam??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.8.2006 10:32:38   
Anonimen
Samoyedka se mi je v soboto javila da je še v enem kosu user posted image user posted image ,

vsem avgustovkam srečnoooo user posted image

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
14.8.2006 11:34:47   
TODI
Hello!!

Še vedno v enem kosu in nič kaj ne kaže da bi se kaj dogajalo, se je pa moj user posted image  kar umiril, upam da to kaj pomeni v pozitivnem smislu!!

Pri nas je začelo deževati še dobro da sva šla s starejšim otrokom prej malo ven na sprehod. Mam pa res počasi že dost tega dežja user posted image .

Res se nobena razen tebe beba ne oglasi, mogoče pa se je tudi za ostale že začelo potovanje v Rim.

Piščanček a si še v enem kosu??

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.8.2006 12:13:01   
matejas
Jaz sem še tudi v enem kosu in končno imam tudi računalnik, da se lahko kaj javim.
Moj rok je v četrtek 17.8., vendar zaenkrat še nič ne kaže, da bo kajuser posted image .    
Katera od avgustovk bo še rodila v Mariboru?
Zame bo to že drugi porod, vendar sedaj priznam, da me je kar malo strah, kako bom prestala sam porod in vse tisto kar pride po njemuser posted image .
Upam, da se bomo kmalu rešile in stisnile male kepice k sebi.
Se pišemo!
Cao.

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.8.2006 12:21:54   
magnolija
Matejas, tudi jaz mam namen v MB rodit, oziroma sem že v petek mela rok, pa še nič ne kaže.Danes je sicer dete spet bolj mirno, ampak se pol čez dan prebudi, pa še preveč brcika:-).

Si tudi prvič rodila v MB?
Si naročena za EA??

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.8.2006 12:36:26   
beba76
OOOO, dobro jutro, lenobice user posted image !

Todi midve sva očitno zadnje na seznamu - kar na jok mi gre...

Matejas tudi jaz grem v MB, samo mam termin malce za tabo. Sicer pa - ti malo pozneje, jaz malo prej in to je lahko to. Sem grda, ne? Saj ti ne privoščim, da bi bila čez termin, malo heca pa ne škodi. Jaz sem tretjič bila v MB in se mi v porodnih ni nič zamerilo, o oddelku pa raje nebi.

Magnolija a ti si dogovorjena za EA? S kom pa? Jaz sem bila pri Zabavniku, a nimam glih upanja, da bom dobila to ljubo epiduralno, ker mi bodo menda rekli, da je to itak že 4. porod in bo šlo vse po hitrem postopku. Pa še CR sem imela prvič in po tem neradi delajo EA. Pa bo že nekak.

Piscansek, a ti že dihaš ali kaj je s tabo? No ja, dihaš že, to itak, a si v porodnišnici, ko se nič ne oglasiš??

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.8.2006 13:53:03   
TODI
Ja beba očitno bova medve zadnje in bova lepo še kar nekaj česa skakale s tebi trebuhi naokrog user posted image  user posted image  user posted image .

Piščanček pa je sigurno že v Rimu, saj bi se gotovo že kaj oglasila!! Pa tudi Čebelica Maja jo imam kar na sumu.

Torej smo ostale samo še štiri tiste ki čvekamo če se ne motim, jaz,beba, matejas, magnolija aja pa še melitkica in samoyedka, če nista že se nič ne oglasita!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.8.2006 14:18:12   
magnolija
Veš Beba76, jaz sem si zadnji trenutek premislila in nisem sploh šla do zabavnika, da bi se dogovorila za EA, ker sem rojena pod tako zvezdo, da je sigurno ne bi dobila, potem pa bi zastonj upala, pa se na to zanašala. Sploh pa, ko vidim, da si ti upaš it četrtič rodit, potem bom tud jaz enkrat potrpela, upam vsaj! Pa še babice niso videt ravno navdušene nad tem, da si me zaželimo EA.
Držim pa pesti tebi, da ti v četrto uspe z EA!
Res nas je nekam malo avgustovk tu gor, kje te so vse, na dopustu?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.8.2006 16:13:58   
piscancek
še vedno sem z vami, naj vas ne skrbi, js mislim da bom kr ostala user posted image user posted image .

BEBA- tvoj recept ne pomagauser posted image , se pa poskušam zamotit na 1001 način, tako da vsaj ne razmišljam sam o tem. Bo že.Dans sem bla že tud ful terenska. Najprej v knjižnici,pol na pošti, pa pri bici in dedanu na obisku, pa v trgovini, pol sem kuhala, zdaj sem fižolo pucala in blanširala,pa korenje sem si pripravla v zmrzovalnik in češplje.user posted image  Madona se veliko sliši!! zdaj sem še perilo pobrala in zlikala, evo zdaj pa počivam in dans ne mislim več z ritjo mignit. Čeprav se mi zdi, če več ležim me vse boli, zato mi je boljš, če sem več v gibanju.

Hvala bogu, da je Samoyedka še v enem kosu, me je že skrbelo, da me je prehitelauser posted image , boljš za njo da neuser posted image .

Todi- pr men je user posted image  čez dan umirjen, zvečer pa fuuul nori. Nadoknadi za cel dan. Je pa včeraj prišla sorodnica, ki je babica v porodnišnici z dopusta, tako da zdaj pa lahk grem rodit, je obljubila da bo zraven.

Matejas js si vedno pravim, če je šel not, bo pa tud venuser posted image user posted image .

Beba js mislim, da boste šle vse pred mano, ker se mojmu user posted image  tk fajn godi, da ne misli prit še lep čas ven. Mi je pa Melitkica sumljiva, pa tud Čebelica Maja.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 261
14.8.2006 17:24:19   
melitkica
Evo tudi jaz se vam javljam še v enem kosu! Bi se že prej javila, vendar je grmelo in smo internet izklopili.

Danes sem imela CTG in pregled. Odprta sem za en prst, otrok je lepo pripravljen na izvod. Če do srede ne bo nič, moram v sredo na tešče priti v porodnišnico in čakati G v porodni sobi najkasneje do 6.30 ure (ker gre potem na dopust za 14 dni). Se pravi, da okrog 5. zjutraj z dragim greva v napad, če slučajno ne bo kaj prej.user posted image

Včeraj se nisem javila, ker sem imela drugega vgnezditvenega in sem čistila kopalnico, likala, prala. Danes pa bolj počivam, ker bi rada rodila v sredo pri svoji G, če pa bo kaj prej pa ne morem nič, lahko bom le srečna, da vidim svojega user posted image  in se bom cartala.

Glede EA pa si še lahko premislim, vendar se bolj nagibam k naravnemu porodu, ker sem tak tip.

Glede plenic pa nimam nobenih izkušenj, vem samo, da bomo uporabljali Pamperske, ki so kupljene v Avstriji, ker pridejo iz Nemčije in so kvalitetnejše.

Drage moje, se še kaj beremo pred Rimom, če pa me nekaj časa ne bo (sila), boste informirane glede poroda. Moj dragi vas bo obvestil, kaj bomo povili!

Lep pozdrav in čim manj boleč porod nam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 262
14.8.2006 19:29:46   
Vesna
sem že napisla na rodili smo,ma še tukaj.
BABMINA je rodila princesko Mašo,danes ob 13.40,težka je 3220g.
čestitkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vesna -- 14.8.2006 19:30:08 >

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
14.8.2006 20:09:33   
magnolija
Čestitke Bamnini!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 264
14.8.2006 20:28:43   
piscancek
ČESTITKE BAMBINA OB ROJSTVU MAŠE, PA TUD OČKUuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
14.8.2006 20:55:57   
melitkica
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE BAMBINA ZA HČERKO!user posted image user posted image user posted image  Čestitke očka!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
14.8.2006 21:42:35   
matejas
user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke mamici in atiju in dobrodošla mala Maša.user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
14.8.2006 23:07:30   
beba76
Čestitke mamici, atiju in mali MAŠI!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.8.2006 11:19:54   
TODI
Živjo!

Na začetku čestitke bambini in njeni hčerkici!!!user posted image  user posted image  user posted image
Prav tako tiji27, ki nas prehiteva!! user posted image   user posted image  user posted image

Pri nas nič novega vse mirno in brez posebnosti, še popadki so prenehali. Nevem kaj to pomeni da se kaj pripravlja ali bomo čakali do PDP-ja.

Pa ostale nič se ne javljate, se vidi da je praznik in vse lepo še pridno počivate, čeprav je danes vsaj za enkrat lepo vreme!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.8.2006 12:22:38   
beba76
Jaz sem še tu - enodelna... S počivanjem pa tudi ni lih rožnato, saj poleg 16-mesečnika najdeš zase kaj časa le, ko mali spi; no ja, pa atiju ga danes malo lahko podturim, ko je doma.user posted image

Todi ne ga ti sračkat s kakimi popadki, da mi kje ne uideš rodit. Še 10 dni je do najinega PDP-ja user posted image . Sicer pa je mene danes zjutraj ene dvakrat tudi tak pošteno zašraufalo, da sem mojemu že rekla, da zgleda, da bova danes pa šla. Zdaj pa je spet mir...

Piscancek dvomim, da bo user posted image user posted image  kaj pripomogel k prejšnjemu poroduuser posted image . Maš pa izgovor, da lahko seksaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Melitkica a si že v nizkem štartu ali pa že kar v porodnišnici?

Magnolija res je, da grem četrtič, strah pa me je ko 100 user posted image . Kaj novega mi sicer več ne morejo pokazati razen če me razveselijo z EA. Drugače pa vem kaj je CR, vem kaj je vakuum (in to tisti globinski!user posted image ), vem kako je roditi čisto po naravni poti. Torej, če bi me radi presenetili, jim ne preostane drugega kot da mi dajo epiduralno in bomo vsi zadovoljni - sladke sanje ludo radovanje...user posted image  Itak nebo nič iz tega in se bom spet matrala in dihala kot le kaj. Ampak, kar mora vun, mora vun in pri tem je pač tako.

Naužijte se sončka in naberite si moči za pritiskanje!user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.8.2006 16:28:32   
piscancek
pozdravček user posted image

sva ravno prišla domov. Bila na kosilu pri taščici in tastu. smo piknikirali, ker je končno lepo vreme.user posted image  Zdaj pa sem sama,ker se je šel P mal furan z motorjem. Je oblubu, da ne bo več kot pol urce od doma, v primeru če me slučajno kaj zvije. Upam da me res.user posted image user posted image

TODI kr počak s popadki, js sem še pred tabouser posted image . user posted image
BEBA je reku moj, da hočem sexat še sam zato, da bi pospešila vse skupuser posted image user posted image , mater sem nesramna, a ne?user posted image user posted image  verjetno sem, poleg tega da mi ful paše, res še bolj mahnjena na telovadbo, ker upam na pospešekuser posted image

Se mi pa zdi, da sem bla 14 dni nazaj veliko bolj panična in neučakana, kot pa sedaj. Sam da ne bi rabla čez rok it rodit.
mi je pa dans zjutraj v kopalnici enih 8 kapljic (sem natančna, a ne?user posted image ) na tla ušlo, ampak ni blo brezbarvno, je blo kot bel tok, sam da bel tok mi še nikol ni kr po kapljicah tekuuser posted image . Panike ne mislim zganjat, ker mislim, da je bel tok, ker je blo bolj gosto, pa itak mam zdaj kr velik izcedek.

ok, to je to, zdaj pa vse v nizek štart in se pripravimo ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.8.2006 22:10:08   
magnolija
Dober večer nestrpnice!
Moram se vam pohvalit, da mi se je pravkar odluščil znameniti čep.Ni gabilo ravno full veliko, je pa to bilo sigurno to.Zdaj pa že mislim, da moram kr rodit letet, čeprav vem, da nekatere še več dni za tem ne rodijo. Res pa me je ponoči in zjutraj kaki dve uri skup, na deset minut ščipalo, da sem že mislila , da bomo dans rodili.Sicer pa dneva še ni konecuser posted image
Pridne bodite!
Beba67 ti pa si zdaj res zaslužiš EA, držim pesti, da ti bo usojena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
16.8.2006 0:31:35   
miši
punce, vidim,da se vam kar dogaja, še malo pa boste mamice user posted image

piscancek, tudi jaz sem imela beli tok povečan kak teden pred porodom, zadnjih nekaj dni kar obilno (bolj bela sluz), nisem bila pozorna, verjetno pa je to bil znak, da nekaj bo. Upam,da boš kmalu odrešena in da boš cartala.

ČESTITKE bambina in veliko sončka za Mašo!

Neposredna povezava do sporočila: 273
16.8.2006 7:04:33   
beba76
Magnolija ti si že zaslužiš, da greš, saj si že kar čez termin. Je pa res, da nekatere grejo še kar precej dni po odluščenju čepa rodit. Upajmo, da pri tebi ne bo tako in se ti bo začelo dogajat - če se ti že slučajno ni.

Piscancek jaz mam izcedek povečan na max že kak mesec, o rojevanju pa ne duha in ne sluha user posted image user posted image user posted image user posted image . Vpetek mam kontrolo in takrat bom G-ju to tudi povedala. Že me ni pošteno pregledal, da ne pomnim kako dolgo - izmeri mi trebušček, s tisto predpotopno napravo posluša malega in lahko grem. Sicer me od tega izcedka res nič ne srbi ali peče ali kaj podobnega, je pa ga ogrooooooomno!! Pa ni tekoč, je tak gost, kompakten, rumenkasto-bel. Le kaj naj bi to bilo?? No, vsekakor bo kmalu izcedek tam spodaj konkretno rdeč user posted image user posted image user posted image user posted image

Melitkica pa menda zdaj že tudi diha. Saj je bila naročena za danes ali ne??

Javite se kaj, da ne bom spet v skrbeh, da sem zadnja user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.8.2006 13:17:14   
TODI
Pozdravljene še preostale user posted image !

Se bolj pozno oglašam, sem bila dopoldne leteča. Še vedno čakamo, da se bo kaj začelo, vendar nič ne kaže, sedaj se je user posted image  spet začel oglašati in brcati, danes bolj intenzivno, tako da še verjetno res nebo nič!!

Beba nikar ne bodi v skrbeh medve sva očitno zadnje na spisku!!

Piščanček, tudi jaz imam izcedek že kar nekaj časa in tudi meni je priteklo en večer po tuširanju, sem šla potem preventivno na pregled in sem imela neko vnetje in sem dobila Canesten svečke za tri dni, sedaj je spet vse po starem in belega toka imam še vedno za izvoz!!

Melitkica upam da se že cartaš s svojim user posted image !!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?