|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
10.8.2006 23:19:49   
magnolija
Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Lepo slišat, da se da preživet.

Mi bi že tud radi cartali!!!!!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 9:26:15   
Cebelica Maja
ČESTITKE vsem mamicam in očkom za user posted image !!!!
 
Jaz sem imela danes ponovni pregled 40 teden 5/7 dni. Pa ni nič novega. Odprta sem še vedno za en prst, user posted image  lepo miga in me na veliko brca, voda je v redu.
Ponovni pregled imam v ponedeljek v porodnišnici. Mi G ni znal povedati ali mi bodo sprožili porod ali ne. Je rekel, da je vse odvisno kako in kaj se bo dogajalo.
Bomo videli.
 
user posted image


(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 9:32:40   
piscancek
Bravo Stuhica za vzpodbudno izkušnjo
 
BAMBINA-tud pri meni je enako, kot pri tebi. Zlikano vse, pospravljeno in zglancano tud, včeri ko že nisem vedla kam naj se dam, je pa poštar prinesu katalog Otto. Tud men dišijo tisti trije barvni modrci, ampak bom mal počakala, jih morda naročim, glede na to da je cena smešno ugodna.
Sploh ne vem kaj naj še počnem. Naveličana sem že tega čakanja. Včeri sem si kupla še šlauf za v P, v primeru da dobim šive. Sem si pa v torbo pripravla že polno bedarij, ker se vsak dan spomnem ka vse bi mi lahk prav prišlo.
 


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 9:38:19   
melitkica
Hojla punce!

Stuhica - welcome home. Veliko cartanja in vse dobro vam želim!

Tudi jaz sem se vrnila iz CTGja in UZ. Moj user posted image  lepo napreduje proti izhodu (2. glavična) in bo vsak čas prikukal/-a na svet. Tehta 3100 g in ima dolge noge user posted image  in ne vem po kom, ker jaz nisem glih dolga in moj user posted image  tudi ne. To noč me je zelo zvijalo (krči, bolečine v križu) in je moj ful paničaril, da me pelje. Vendar instinkt pravi drugače. Mislim, da bom takoj vedela, ko bo šlo zares. Drugače pa moram v ponedeljek zjutraj (na tešče) iti not, če me bo kaj zvijalo. Drugače pa bom imela samo normalen pregled. Mogoče pa bomo morali ta vikend not. Kakorkoli, samo, da bo.

OK, uživajte v sončku, ker bo popoldan deževalo in čim prejšnjo pot v Rim nam želim. Se javim zvečer, če me pa nekaj časa ne bo, sem v Rimu!user posted image

LP, Melita user posted image

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 11:23:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 11:36:40   
TODI
Pozdravljene!!

Da se še jaz pofočkam. Še vedno v enem kosu, vse mirno in nič ne kaže da bi čez vikend sploh kaj bilo, še lažni popadki so prenehali.
Edino kar me pa je to da me tišči vse dol. Pomojem se je user posted image  pomaknil nižje in bolj pritiska na medenico.
Naslednji pregled imam v četrtek, ko pride tudi moja gin. z dopusta. Upam da bomo zdržali do takrat.

pri nas pa dežuje kot iz škafa in baje bo tud vikend tak, tako da bomo lepo noter in počivali.

Pozdravljena stuhica, lepo da si doma in se že cartaš s svojim user posted image .

No tolk za sedaj se še slišmo kaj!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 12:41:14   
beba76
A boste drug teden res odšle vse rodit? Pol grem pa tudi jaz user posted image . Ne, ne, žal moram počakati do 19. ko pride mama z morja, da bo lahko pazila moje tri navihančke medtem, ko se bo očka veselil. Kaj čmo, taka je pač navada.

Mene že ful časa dol tišči, pa ne vem, kdaj bo pripravljeno za ven. Sem glih včeraj mojemu govorila, da ni primerjave med prvo in četrto nosečnostjo. Ne vem, če je samo pri meni tak, ali pa pri vsaki?? Ker sem pes cela okorna, pa vse me boli, pa komaj se premikam...
Jaz mam pregled šele drug petek, a ta bo spet samo površinski, tak da ne bom vedela nič več, kot vem sedaj. Mogoče sem tudi jaz že kak prstek odprta, kaj pa vem.

Danes nam je v otroški sobi en striček lakiral parket in tako lepo diši v bajti, da sem v user posted image user posted image . Gram raje malo dalje vstran od te sobe, da me ne bo zadelo in bo to vzrok začetka poroda.

Uživajte!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 14:41:52   
piscancek
Melitkica, praviš da ma vaš user posted image  dolge noge,ti pa tvoj pa niti ne, ka pa poštar?user posted image
Tud js mislim, da ko se bo začelo zares, da bomo vedele. to je instinkt.

Bambina, prav fajn ti je, ko veš kako in kaj. js svojga G že cel mesec nisem videla, nadomestna me pa utak ne pregleda. V petek 18.8. imam pregled , takrat bo moj G že z dopusta. Sam js upam, da ne bom rabla tk dolgo čakat.

Todi- tud js mam že trebuh čisto nekje pri kolenihuser posted image , pa tud že kr neki cajta. Mi fajn vse skup dol pritiska, je mal zoprno, ampak bomo že prestali tud to.

Beba svaka ti čast, ker si mami že trem, zdaj pa se vam počasi pridruži še četrti član. Občudujem teuser posted image user posted image user posted image

če gremo po vrsti v Rim, je prva na vrsti MAGNOLIJA, druga MELITKICA, pol BAMBINA, pa pol jsuser posted image , in nato še vse ostale...........

Upam, da gremo vse čimprej, pol se pa dobimo na forumu starši čvekamouser posted image

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 16:58:12   
TODI
Piščanček kaj pa če bi šli od odzadi naprej da se rešmouser posted image  user posted image  user posted image ? Sem pa potem jaz na vrsti.

Sicer mi je moj user posted image  rekel da ne še, da si naj kar mal tam dol zavežem še za nekaj časa. da ima še kar nekaj za nardit preden se posveti drugemu otroku.

Pri nas še kar dežujeuser posted image mi gre kar malce na živce ker sem sam not, pol pa samo odpiram hladilnik in gledam kaj bi jedla!

Beba dobra user posted image  user posted image  user posted image si kapo dol, že četrti otrok, jaz si sedaj ko se vse približuje kar ne predstavljam kako bo ko bosta kmalu dva in prvi , ki bo star tri leta je zadnje čase postal že pravi nagajivček, da o tem da me sploh ne posluša in dela po svoje sploh ne govorim. No ja upajmo, da bo kmalu bolje, če ne prej ko bo vsaj dopoldne v vrtcu, sedaj bo že skoraj dva meseca doma in se je čist razpustil, tam ima pa vsaj mal reda.

Se slišmo!!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 18:37:02   
Busybee
Zdravo avgustovke!

Najprej: čestitke vsem novopečenim mamicam!!!

Midve sva doma. Jaz rahlo utrujena, ta mala pa trenutno spi kot top.

Porod je bil svojevrstna izkušnja. Vse skupaj se je začelo okoli 8 zvečer, končalo pa ob 4.26 naslednje jutro. Popadkov svojih nisem imela dovolj, tako da so mi dali okoli 3. zjutraj umetne in potem sem v 1 uri in pol rodila po hitrem postopku. Pred tem sem imela pa samo bolečine v križu, ki pa so bile rahlo neprijetne.

Edini nasvet: SODELUJTE Z BABICO!!! Tudi ko že misliš, da si brez moči, se potrudi se  splača - zadeva hitreje mine.

No drugače pa mala pridno je in še bolj pridno spi!

Se je že začela oglašati, tako da se kmalu spet oglasim!

LP Vsem!

P.S. Hala za vse čestitke!

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
11.8.2006 20:41:41   
beba76
Jaz sem tudi za to, da zadaj začnemo, ker pol sem med prvimi...aja, ni še 19. ko se naši vrnejo z dopusta in moram kar malce skupaj stopit, da ven ne pade. Zdaj, ko bo 4. me vsi zafrkavajo, da bo to kar ven padlo. Če verjamete...user posted image user posted image user posted image
Ja, res bom mamica že štirim navihančkom, a nekak bom že zmogla. Najbolj se bojim, kako bo stvari sprejel najmlajši - 17 mesecev, ki se mu težko kaj razloži. K sreči sta onadva že prava velikana in mi bosta v veliko pomoč, kot sta mi tudi zdaj, ko se premikam kot slon in samo stokam od bolečin. Bomo že zmogli.user posted image

Moj trebuh je še kar visoko, tak da še jutri ziher ne bom šla rodituser posted image user posted image .
Pa bolje, da ne, ker me je strah poroda kot le kaj. Zadnji mesec me spreletavajo samo neke črne misli in ne vem, kako se bo vse skupaj izteklo. Aja...kar ven bo padel user posted image user posted image user posted image . Sicer sem zmenjena za EA, a nanjo ne računam več kot kakih 10%, ker je tudi v tretje nisem bila deležna (prvič in drugič pa je še niso delali), čeprav sem bila dogovorjena. Hja, moj mi pravi, da še noben ni notri ostal in tudi ta ne bo. Pa še prav ima!

A ve kaj veste za spol svojega otročička? Moj G je malce čorav in ni videl. Sicer sem pa UZ tudi imela samo 3x, pa še to prvič pri 7 tednih. Tudi v trtji nosečnosti ni videl in tokrat se bomo spet dali presenetiti. No, saj po drugi strani pa je spet boljše, če ne veš...
Eh, kot vidite, sama ne vem, kaj bi rada, zato bom nehala nakladati in grem počasi pod tuš ter se pripravit na nočna vstajanja in relacijo spalnica - wc.

Nočko nosečke in mamice!user posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 10:02:16   
piscancek
DOBRO JUTRO

BUSYBEE- WELCOME BACKuser posted image user posted image user posted image , ko bo cajt pa mal povej kako je zgledlo vse skup
BEBA- ti pa noge res bol skup drž, da ti mali ne pade venuser posted image user posted image user posted image

greva mal v šoping v Hervis, se vam pol javim ( če ne bom prej rodilauser posted image user posted image )

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 12:46:14   
Sandra*
Ojla!

Evo mene, sem že doma. Nič vas še nisem brala,javljam se, da vam povem da kakor že verjetno veste sem v torek, 8.8. ob 19.09 rodila fantka, ki smo mu dali ime Mark.

V porodni sem bila cele tri ure. Po eni uri mi je babica predrla mehur in v dveh urah je naš  Mark prijokal na svet. Težk 4370g in velik 54 cm, pravi mali velikanček. Meni se ni dobro porodila posteljica tako da so me ščistili pod narkozo in kar veliko zašili (me še danes kar močno boli).

Drugače pa sva ok, se cartava, Mark pridno je pri mamici in veliko spi.

Se javim še kaj!

Lep pozdravček!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 15:11:19   
TODI
Pozdravljene!

Še vedno smo v enem kosu in vse je mirno, tudi ponoči.

Danes sem že od jutra na spidiju, sva z user posted image  še malo šopingirala, v slučaju da bo kaj čez vikend.

Pa ve še vedno v enem kosu?? Se zadnje dni prav nič ne dogaja, se vidi da je luna mim in se je vse umirilouser posted image  user posted image  user posted image .

Sandra pozdravljena doma, kar hiter porod je bil, pa tudi šivi se bodo umirili, sam čim več jih tuširaj z mlačno vodo. Moja sestra je tudi na malo potrebo hodila pod tuš in si jih sproti spirala in je bilo kmalu bolje, sam da se ne zagnojijo.

Piščanček vidim da si še v enem kosu, torej bova očitno čakale do PDP-ja, razen če začneva laufati po stopnicahuser posted image  user posted image .

Busybee tudi tebi lep pozdrav in veselo novim dogodivščinam naproti.

Le kje je Čebelica Maja a si že v Rimu???

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 16:47:31   
beba76
Moja mama se je zaradi slabega vremena predčasno vrnila z morja, tak da lahko kar grem... Sem mojemu user posted image  že obljubila, da bo zdaj vsak večer aktivno user posted image , če bo to kaj pripomoglo k hitrejšemu porodu.

Res nas je še nekaj malo ostalo za avgust. No, veliko pa še jih čaka na september, oktober...user posted image user posted image

Uživajte v tem prelepem vremenu!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 20:09:11   
piscancek
sandra welcome backuser posted image user posted image user posted image

TODI, js laufam po stopnicah pa kjer je še možno- ne pomaga, zgleda da bomo mogle še mal počakat

beba- midva sva dans zjutraj že pridnouser posted image , pa tud to nč ne pomaga, no sam je pa vseeno fajn. a še telovadite redno, al imate kakšne pomisleke. Men še vedno paše, pa tud menim, da če ti je kul, zakaj pa ne?
 
V Hervisu sem že mislila, da mi je začela voda odtekat, sem mal paniko zagnala in šibala na WC, ampak sem ugotovila, da je bila na vložku posledica telovadbeuser posted image user posted image . Sem bla kr mal besna.
 
 

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 20:36:52   
melitkica
Tudi jaz se javljam še v paketu!

Čeprav me spremljajo rahli popadki že dva dni, se še nič ne dogaja. To noč sem spala 10 ur (od tega 4x obisk WCja), lahko verjamete? Jaz še zdaj ne morem. Moj user posted image  je danes zelo intenziven, ima športen dan po več kot tednu dni. Je bil/-a bolj umirjen/-a. Mogoče ima silo pokukati na svet.user posted image  Ful pritiska na medenico.

Piscancek - tudi jaz sem mojega user posted image  vprašala, kaj pa če je od poštarja? user posted image Vsa se vsaj iz srca nasmejala!user posted image  Tudi poštarji so manjše rasti!user posted image

Beba - kje misliš roditi? V MB ali v soboški klavnici? Mislim, da si že omenila, da v MB ampak nisem sigurna! Si pa prava supermamica!user posted image

Welcome back Busybee in Sandra*! Uživajta s sončkoma!


Glede user posted image  pa vas moram povedat, da že kar lep čas ne prakticirava, moj rad paničari glede tega, pol pa ga ne silim. Sem mu rekla, da po porodu, ko bo on hotel, ne bom hotela jaz! user posted image user posted image  Komaj čakam, ko bova spet telovadila kot se spodobi!user posted image

Drage moje punce, lep večer vam želim in čim prejšnji porod! Če me ne bo nekaj časa, sem v Rimu! user posted image  Se beremo!

LP, Melita user posted image

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
12.8.2006 21:35:05   
beba76
 Piscancek jaz sem pri prejšnji nosečnosti šla v porodnišnico eno uro po user posted image user posted image . Mi je začela odtekati plodovnica, a dvomim, da je bilo od tega. Moj se nič ne pritožuje nad telovadbo, čeprav so zmerom enake poze, če pa bo kaj začel, jaz bom pa za, pa ga bom spomnila, da sem prejšnjič šla po tem rodit user posted image

Melitkica grem rodit v MB. Prvič in drugič sem bila v MS, tretjič pa tam in mi je bilo v porodnih veliko bolj všeč, na oddelku žal ne, a sem se tokrat kljub temu odločila iti tja. Aja, pa še malce možnosti je za EA, v MS pa so še itak za cajtom...

Todi midve bova pa, kot kaže švicale na isti dan. Če seveda zdržive do konca, kar seveda ni nobeni v interesu.
 
 
Bejbe lahko noč, pa čimlepši spanec!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 0:20:53   
mis
Hej punce, sem oktoberka, pa vas malo berem, ker se vse to tako bliza. Rada bi pa vprasala glede plenic. Vem da ste nekatere nameravale kupit Bambino mio plenice (saj govorile ste o njih) pa me zanima ce katera ze lahko pove kaksno izkusnjo. Bom vesela.
Cestitke vsem mamicam in srecno vsem, ki cakate na te lepe trenutke.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
13.8.2006 11:15:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 11:52:10   
magnolija
bambina, jaz bi mogla že v petek rodit, pa sem še tuuser posted image
Zaj pa že čakam, saj na cajte me mogoče kaj uščipne, ampak ni še to tisto pravo po moje.
Jaz sem se v petek full pripravljeno počutla,danes pa včeraj pa me spet strah grabi pred neznanim.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
13.8.2006 12:36:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu magnolija)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 13:24:00   
magnolija
Bambina potem pa si zdaj res lahko na trnih.Držim pesti, da bo čimprej in čimlepše minlo. Pa da boste pol lahko že hitro cartali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 13:39:24   
TODI
Hello!!

Še vedno v enem kosu, vse mirno in tudi ponoči. Sem pa potem jaz prava srečka, ker grem ponoči maximalno 1x na wc, pa še to se komaj prisilim, ker se mi ne da vstati, ker rabim pol ure da se skobacam iz postelje.

Beba76 upam da nama nebo treba čakati do Pdp-ja, če pa zdržimo do takrat bi pa potem rajši rodila na 27., ker sem povabljena 26. na eno poroko in če že čakam bi rada vsaj to doživela.

Mis jaz se pri prvem in tudi sedaj bom uporabljala Pamperske, so čisto vredu najbolj pa tiste , ki jih kupiš v Mullerju, ker so nemške izdelave. Tako da ti glede ostalih nemorem nič svetovati.

Bambina srečno jutri, bom držala pesti, da se vse srečno konča in seveda čim hitreje!!user posted image  za srečo!!

Tudi tebi melitkica, da bi ne preveč dolgo čakala ena user posted image  !!

Po moje je Čebelica Maja že končala svojo user posted image  kariero, se prav nič ne oglasi!!

Lep dan še naprej želim!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
13.8.2006 13:39:41   
Splet.Ka
Avgustovke, pozdravljene!

Če se me še spomnite, sem ena izmed vas, ampak je naša sončica pohitela in se rodila julija.

Ker nam je sprehod zaradi mraza in vetra odpadel, sem se odločila, da vam napišem par spodbudnih besed, preden se odpravite v Rim.  Mogoče bolj za tiste, ki se tja odpravljate prvič.

Moj porod je trajal od 17.00 (odtekla voda), ob 18.00 sem bila v porodnišnici, ob 21.33 se je mala rodila. Po urah se mi to zdi res neskončno. Ampak ure v porodni minejo res hitro. Vsakič, ko pogledaš na uro, je kakšna mimo!user posted image

Popadke sem jaz dobila na poti v porodnišnico in so se po dveh urah res začeli stopnjevati in me boleti. Če zdaj pomislim nazaj, bolečina ni bila tako grozna. Meni je bila morda le malo odveč, ker sem čakala na epiduralno (niso mi je takoj dali, ker sem pred porodom precej krvavela in smo čakali porodničarja, da je dal "žegen").

Ko sem dobila epiduralno, mi je prijela samo na pol trebuha, pa je tisti stric, ki mi jo je dal, takoj uredil zadevo. Potem pa prisežem, da nisem čutila čisto nič med popadki. Celo nisem vedela, kdaj je popadek, so me morali opozoriti, da sem začela potiskati.

Kmalu po porodu so me začeli bolet šivi, da sem komaj hodila (ne pozabite na napihljive obroče). Na srečo smo dobivale 2x na dan tablete. Zdaj, 2 tedna po porodu, pa komaj vem, da imam celo rit pošitouser posted image . Bolečina je minila.

V porodnišnicah so pa na splošno ful prijazni in pomagajo pri vsaki najmanjši malenkosti. Tako da če kaj rabite ali vas kaj zanima, kar pogumno!

Želim vam, da bi kmalu rodile. Vmes pa vas pridem še kaj pogledat.

Srečnouser posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)


Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!