|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 10.8.2006 12:31:56
|
|
|
|
Samoyedka
|
Evo mene- ne prehitevam, Piščanček hehehehe. Še sem okrogla. Sem nekam crkasta danes, pa zadnje tri dni nasploh bi samo neki dremala. Zgleda, da zarad vremena. Pa ne da mi tole vreme ne bi odgovarjalo, mi ful paše hladovina. Zdaj sem malo pospravljala, pa cunje dala prat, zdaj pa študiram, kaj naj si zmečem skup za kosilo, ker sem danes sama doma- moj začne jutri z dopustom, pa mora na šihtu svoje reči v red spravit, da bo pol mir. Ne vem, če ne bo carbonara spet padla pa solatka...mmmmm Nea, pri nas ti res babice (večinoma) zagrozijo, da se slučajno ne bi katera drla... Ampak tudi jaz ne mislim bit tiho kot miška, če se mi bo zdelo, da dobro dene kak glas iz sebe spustit. Pa jaz že zdaj stokam, ko se ponoči obračam ali pa ko me začne špikat in trebuh trdet Nea, za kakšen porod si se pa tokrat odločila? Ponovno pručka? Tak ko Piščanček, tudi jaz gledam včasih Mein baby in se mi ful dopade, kako imajo gor porihtano, od različnih načinov poroda, do porodnih sob itd. Ma pri nas smo res še v kameni dobi. Kako je pa kaj bratec oz.sestrica sprejel-a ? Mene moj že od včeraj kar naprej gnjavi, če že grema rodit...ah moški neučakani hehe. Mu rajši ne povem za recepte ala borovničev sladoled, kompot ali vroča kopel, ker bom pristala v kropu, s piskrom sladoleda in šalco kompota v roki . Me je ponoči začelo grabit podobno kot pri menstruaciji, pa že od večera so me sramne kosti ful bolele...ampak to je bilo to, in je minilo- lažni alarm. ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OČKOM IN NJIHOVIM SONČKOM: SANDRA*, PTICA, LEJLAD
|