|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
16.8.2006 13:22:25   
andrejaz
Ojla avgustovke

Se vam oglašam po dolgem času.
Hvala za čestitke. Čestitke pa tudi vsem novopečenim mamicam in očkom.user posted image user posted image user posted image . Tiste ki pa še čakate - naj vam čakanje čimhitreje mine.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.8.2006 15:21:30   
piscancek
ojla, js sem še tud z vami

Todi in Beba js mam tud že kr lep cajt belga toka za izvoz, ampak to kar je bilo včeraj je blo mal drugačuser posted image  Evo, dans spet, se mi kr mal ulije, par kaplic, dans je blo pa kot taka prozorno bela sluz, ampak ne veliko, je pa drugačno od belga toka. Mogoče je to en del čepauser posted image  Šraufa me pa še ne. Jutr grem v laboratorij, da dam vodo, v petek imam pa pregled in to končno pri svojem G. Se ga prav veselim(če bom dočakala), ker zdaj ko sem imela nadomestno me niti v ordinacijo ni sprejela, kr vse je blo fajn, pa fajn sem zgledla, pa zaprta, pa bla,bla,bla. stara je odbita 100/h. Moj G se je pa vedno potrudil, mi razložil stvari, če me je kaj zanimalo, skratka ful je vredu.

ok, grem še mal brat knjigo, bi jo rada dokončala preden rodim. Naslov pa je Izziv poroda- lušna knjiga.

Melitkica DRŽ SE

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.8.2006 16:10:44   
matejas
AndrejaZ,  tudi jaz bom imela dva otroka rojena avgusta. Ta prva user posted image , rojena 30.08 2001 na Ptuju, ta drugo dete pa bo prav tako avgustovsko, saj je moj PDP jutri 17.08.2006.
Meni se še tudi nič ne dogaja, tako da mislim da bo spet šlo čez rokuser posted image  Kaj čemo, jim je že lepo tam noter, a ne.user posted image  
Ima katera jutri pregled v Porodnišnici Maribor? Jaz imam CTG ob 10.00.

se čitamo, uživajte.

PDP 17.08.2006

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.8.2006 17:56:14   
Anonimen
lep pozdrav!!moram povedati da vas že dolgo časa spremljam in berem.držim pesti za vas vse!!user posted image tukaj sem vam napisala še en linkhttp://www.babycenter.com/plus/video_info.jhtml?CLE_REDIRECT=%2Fplus%2Fvideo%2Fclip.jhtml%3Ftopic%3D1320908&_requestid=240597%3Cbr%3E%3Cbr%3E o porodu(zanimivo-se splača pogledat)upam da nisem preveč vsiljivauser posted image                                                

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
16.8.2006 18:19:02   
piscancek
Hvala Anonimna za ta link. Sva si ogledla ta filmček, zlo fajn je prikazano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.8.2006 18:27:46   
beba76
Jaz mam tudi v petek pregled in bomo vidli, kaj bo. Ta izcedek mi je ful sumljiv, ne vem čemu naj ga pripišem, pa še celo večnost se že to vleče.

Tale filmček sem tudi jaz že enkrat vidla in je ful fajni predvsem za tiste, ki grejo rodit prvič.

Danes je neki taki čuden dan, da se mi nič ne ljubi, niti pisati ne. Se oglasim kaj jutri, če bo kaj več volje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
16.8.2006 19:08:22   
beba76

user posted image user posted image user posted image user posted image   MELITKICA JE RODILA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN MALI AZRI!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.8.2006 12:26:07   
TODI
Pozdravljene!!

Čestitke melitkici!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaj je sedaj a ste šle že vse rodit??

Jaz sem ravnokar prišla s pregleda, pa tudi uz mi je delala. Vse ok, vse mirno in plodovnice še kar veliko.
Sem pa jo vprašala, kolk približno tehta in mi je rekla da tam okoli 3500g, tako da smo več kot zadovoljni, saj se mi trebuh ne veča nič in tudi kile se nižajo, sem šla kilco dol in sem bila kar malce v skrbeh!

Sem pa imela včeraj tako trd trebuh in me je zvečer tako tiščalo dol, da sem že mislila, da bo ponoči akcija!! Potem pa se je vse umirilo.

Naslednji pregled pa imam 24. dan pred rokom in takrat mi bo tudi prvič delala ctg, končno

No tolk za enkrat lep sončni dan želim!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.8.2006 12:35:20   
beba76
Jaz sem tudi še tu. Sem bila danes pri frizerju, da se me dete ne ustraši, ko pride na svet user posted image user posted image user posted image .

Šraufa, dol tišči, trebuh otrdeva....skratka vse se dogaja, a se nič ne zgodi. Bomo videli, kaj bodo jutri rekli na pregleduuser posted image .

Todi zgleda, da sva res zadnji, ko se nobena druga več ne oglasi. Ali pa že tak nestrpno čakajo začetek poroda, da so pozabile na naju??

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.8.2006 13:47:00   
yennika
Ne zamerit, ker se vtikujem tu zraven, ampak piščanček je bila danes zjutraj pri G, sem sedela nasproti njej in je še vedno v enem kosu!!!!!!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.8.2006 15:04:23   
beba76
Lepo, da si nam povedala, ker se je nekam polenila in se bolj poredko javlja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.8.2006 16:14:36   
tiasha77
BAMBINA - ČESTITKE TEBI IN DRUŽINICI!

MELITKICA - ČESTITKE TEBI IN DRUŽINICI!

Ostale pa tudi čimprej v Rim, da se nam pridružite na drugem forumuuser posted image !
Srečno vsem, T

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.8.2006 19:01:59   
piscancek
Šraufa, dol tišči, trebuh otrdeva....skratka vse se dogaja, a se nič ne zgodi

kOT bI SEBE POSLUŠALA.

BEBA maš prav, ko praviš da sem se polenlauser posted image , ampak sem pa drugač ful pridna, skoz neki prčka, tako da pol ko se dol vsedem in vas berem se mi pa pisat ne da.
Yennika- js pa tebe ne poznam, zakaj me pa nis ruknalauser posted image , praviš da sem sedela nasproti tebeuser posted image  Dej povej katera si pa bla ti. Sem sedela od 9-12 v čakalnici in se je ful nosečk zamenjalo, tako da res pojma nimam kera si.

No, da še js poročam kako je blo na pregledu. Odprta za slab cmuser posted image user posted image , glavica je že fuuuull nizko, ctg pa spet ena sama ravnina. Tako da vam ostajam zvesta. Se nam ne mudi nikamor.Pregled imam čez šest dni, pol me pa v bolnico pošlje, če se ne bo kaj premaknilo.

Zdaj sem bla pa pri taščici, sva breskov kompot vlagale, tako da sem dans mal zmatrana, ampak bom preživelauser posted image user posted image , tok energije še mam, da lahk grem rodituser posted image user posted image

Pa frizerka mi je oblubla, da me ob 18:30 obišče in ma spedene, zdaj je pa niuser posted image , tud js se morn mal uštimat, da ne bo mali nazaj pobegnu, ko me vidiuser posted image

pridne bodite, pa čimveč popadkovuser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 21.8.2006 10:48:16 >

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.8.2006 19:15:51   
piscancek
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MELITKICI, OČKU OB ROJSTVU PRINCESKE AZREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
17.8.2006 19:54:13   
yennika
Piščanček, saj nisem bila 100% da si ta prava!Pa sem potem v tvojem albumu preverila...user posted image imaš pa res že čupo!user posted image Ti bolj paše kot čisto kratki!user posted image
Ko sem prišla od G ven, sem se vsedla na uno klopco nasproti stolov, direkt nasproti tebe...pa ne za dolgo, minutko ali dve, nato pa me je klicala na ctg!
Mogoče pa se še srečava kaj, morda v porodni. Sicer imam še 3 tedne časa, mi je pa danes naredil Uz in dete je težko 3750g. Ctg sicer ni pokazal ničesar, mene pa kar nekaj zašraufa vsake toliko.Bušija imam pa zelo spodaj že!No, bomo videli!
lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 290
17.8.2006 22:18:57   
Busybee
Sem vas prišla mal preštet.

Čestitke Melitikici in Bambini!

Za ostale pa držim pesti, da dobite čimprej svoje sončke!

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.8.2006 8:23:09   
piscancek
Dobro jutro!

Dans sem pa prva tu goruser posted image . A še spite, al ste že kam pobegnileuser posted image
Yennika, js še zdaj ne vem katera si. No, mogoče se pa res srečama v porodniuser posted image , ker pri meni se nč ne dogaja.
Ka pa je z našo Samoyedko? A se že cartajo, al se ne druži več z namiuser posted image ?

Js mam občutek, da bom kr sama tu gor čvekala do konca, ker mi boste vse pobegnile v Rim.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.8.2006 10:03:19   
beba76
Piscancek mi smo zvečer user posted image user posted image  in eno uro po tem se je zgodilo: ADIJO ČEP!! Tak da se res lahko zgodi, da ostaneš sama tukaj gor...
Danes sem imela pregled in mi je celo naredil CTG, kjer je bil viden le en popadek, drugače pa me je celo noč pošteno zvijalo in sem spravila skupaj le dobro uro spanja. Tako da zdaj grem počivat, če se neham oglašari, sem v Rimu. Drugače pa smo na liniji.

Piscancek na ZS mi pošlji prosim svoj GSM, da ti sporočim, ko bo kaj, ker moj itak poleg treh otrok (aja, takrat že 4) ne bo našel toliko cajta, da bi vam javil, kaj smo dobili.

Lepo se imejte in naj se tudi vam začne dogajat!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
18.8.2006 11:33:57   
TODI
Pozdravljene!!

Ti beba a misliš kar prehitevati??user posted image  user posted image  user posted image , kaj pa jaz?? Sva pa le skupaj na istem terminu, tako da potem če hočem da bo tudi z mano kaj moram tudi jaz začetiuser posted image user posted image mal bolj pogosto, ker drugače res ostanem sama, saj se pri meni nič ne dogaja, razen tega, da se umirja.
Mi je včeri G na pregledu rekla, da naj štejem gibe in si zapišem kdaj jih bo 10 a kaj ko pri meni do večera praktično ne giblje, sem očitno preveč aktivna čez dan in šele, ko se umirim zvečer, se začne oglašati, tako da nevem kaj naj storim a naj ji napišem da je deseti gib tam okoli 4 zjutraj ali pa jih sploh ni 10.

Piščanček pol bova pa očitno samo medve še ostale!!user posted image  user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.8.2006 12:38:06   
piscancek
babike, mal se umirite in lepo po vrstiuser posted image , beba nas misli kr prehitet, da ne bi!!!!

todi, ti pa še kr lepo z mano ostan tu, čeprav upam, da tud js počas odpotujem. Sem opazla dans rjav izcedek na hlačkah(vložku), in mislim, da se čep počasi poslavljauser posted image . Bomo vidli.
Se morem pohvalit, da je bla frizerka prej pri men, pa me je spet mal z mašinco uredila, tako da sem zdaj ko tak ati. Bo naš mali mislu, da ga je ati rodiluser posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.8.2006 13:09:55   
beba76
TODI oprosti mi, a se je pač zgodilo... Nisem hotela, sem si pa močno želela. Tvojemu povej naj gre v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to kar na polno, ne nekaj cizi mizi user posted image user posted image user posted image . Pa k frizerju pojdi, vidiš da je to pri nama s Piscanckom pomagalo. Ajde, akcija!!

PISCANCEK a ste tudi vi user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa je samo frizer bil dovolj? Daj še ti Todi malce navodil, da se tudi ona reši trebuha.
Sem se ful nasmejala, ko sem prebrala, da si se uredila, da se mali ne bi ustrašil in nazaj notri pobegnil user posted image user posted image user posted image user posted image  Še ven boš ga spravla z mukami, tak da si res ne želi, da še nazaj notri rine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa res špilferderberca, kaj??? Kar nekaj se prerivam. No, saj ta čep še ne pomeni, da bom šla že danes, ker včasih baje to še kar traja. Sem pa zdaj ful na trnih, ko vem, da se vsak čas lahko zgodi.

Božajte bušije še te zadnje trenutke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
18.8.2006 13:48:00   
TODI
Beba to z frizerjem sem pa jaz že uredila v začetku meseca, ker me je v prvo presenetilo, ko sem rodila prej tako da sem se uštimala že prej!!

Sedaj samo čakam še na taspodnjega frizerjauser posted image  user posted image  user posted image  da me še uštima, smo na morju malce trenirali in urejevali frizurco tam dol in se ja frizer kar dobro obnesel, tako da sem mu rekla, da preden grem rodit me še enkrat sfrizira, pa tud če bom vmes predihovala popadke user posted image  user posted image  user posted image  tako da me noujo tam rabili.

Piščanček jaz gledam v ta prek...user posted image  vložek vsakič ko grem na Wc pa nič, toda če mi vse uidete bom očitno mogla pa kar sama ordinirati tam spodi da bom mal razširla tisto lukno!!user posted image  user posted image  user posted image  in zbezala čep ven!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 297
18.8.2006 17:53:48   
piscancek
Zgleda da smo res sam mi tri še tu gor, ampak js mam dans take mešane občutke, ker me skoz kr zvija, upam, da ni spet lažno vse skup!user posted image
Js sem odspod frišno sfrizirana, no od ponedeljka. Se je P zelo potrudo, mi sami ne bi ratalo tako frizuro uštimatuser posted image . Todi, ti si pa prehitro šla k frizerju, morš zdaj še enkrat- take so pripraveuser posted image user posted image . Midva nisva nč telovadla včeri, bova pa najbrž zdaj ko pride z laufanja. Da mal prerukama spodnj deluser posted image user posted image .
Sem si pa ob štirih, ko sem šetala po mestu privoščila sladoled jogurt z borovnico- borovnični sladoled naj bi delal čudeže, zdaj pa da vidimo, a je resuser posted image

Dans se ne bom več oglasla, ker greva čez vikend k P staršem, tako da naj vaju ne skrbi, da sem kam ušla. Če pa se kaj premakne, vam pa P sporoči.

lep dan

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.8.2006 19:10:09   
beba76
No, Todi, pa sva same... Piscancika je šla, midve pa naj se veselima in čakama, če bo šlo kaj naprej al bo ostalo, kot je. Pri vsem tem sem še sama malo na boljšem kot ti.
Nič, danes zvečer v akcijo, jutri boš pa že poročala, da je čep šel.user posted image user posted image  Res ti privoščim.

Mene na vsake toliko pošteno ščipa, ne gre pa se še zares. Izcedek zdaj že celo popoldne ni krvav ampak rumeno rjavkast, pa manj ga je kot dopoldan. Upam, da si user posted image  ne premisli in se odloči ostati notri user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič, grem malega spravit spat, pol zlikam kar je še, da mama ne bo preveč trpela, pol grem pa kar rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
18.8.2006 19:31:58   
TODI
Beba ni govora, da bi šla rodit sedaj čez vikend. Kaj naj se potem sama s seboj pogovarjam??user posted image  user posted image  user posted image
Če naju je že piščanček zapustil mava le še ena drugo user posted image  user posted image

Pri nas nič pa tolk se trudim in pometam odzuni, perilo prenašam in obešam same take stvari ki zahtevajo za nas user posted image  malce več napora!! Sem danes tri žehte oprala in obesla, sedaj bom še likala upam da se bo res kaj premaknilo, Če ne pa mi ni pomoči oz. ja še zvečer horuk v user posted image  in če še to ne rata potem pa res nevem kako pa kaj!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?