|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
20.6.2006 11:36:35   
Naty*Taja
Hojla babike! Evo mene z dopusta - če se temu sploh lahko tako reče user posted image . Tale teden na morju z našim malim in mojim bušijem, so bile bolj aktivne nepočitnice,tak da zdaj rabim en teden, da se spočijem! Mali je bil čist nor - sam letal smo za njim,, ko je hotel vse naenkrat videt in prijet, pa v vodo skočit, pa v mivki se valat, pa motorje videt,pa ga je vlakec zmotu. Je jedel pa je prišla veverička čist blizu in je bil čist paf, pa je slišal vrano in ga je strah ratalo. Potem je izumil metanje stvari skozi režo ograje balkona direkt sosedom v krožnike..... trije smo ga komaj krotili! Men je zgleda da od napora kr trebuh dol padu! Ja res, dobesedno je dol padu in me zdej vezi tam spodaj tak bolijo, da komi hodim. Brez pasa ni šans, da kam pridem.
No drugače pa mali brca ko nor.
Ve ste pa tak pridne, da sem zdaj rabla kr nekaj časa, da sem vse prebrala. Vidim, da imamo vse podobne težave, kar se zatekanja rok, nog in ostalih stvari tiče. Pa tele vezi in sramne kosti... Tak, da jaz nič več ne paničarim, ker je tole vse drugače kot prvič, še sploh, ko berem Jančiko, ki ima tudi drugega in imava obe še bolj izrazite vse tele tažavice. Jaz imam občutek, da bomo šli pred rokom v Rim, ker se mi že v 35. tednu tak vse pripravlja.
Ja, kar se brcik tiče  - tak kot je že ena rekla - ne preveč komplicirat in tistih deset čakat. To je sam ena smernica, kako približno naj bi to zgledalo. Mali mora brcat čez cel dan, včasih brca več, včasih manj, če pa katero panika, in se ji zdi, da ga že predolgo nič ne čuti, ga pa malo zmigajte! Se sprostiš in podregaš bušija in ziher bo mal pomigal in povedal, da je vse vredu sam da malo drema!!user posted image  Pomaga pa tudi čokolada - začne potem kr brcat ponavadi!
Zdej sem se spomnila Vesnine zgodbice o predčasni "suhi vaji". Sem se tolk nasmejala. Pa kak so nekateri tile zdravstveni delavci paničarji - huje, kot na urgenci!! Madona, pa če je babica pa bi ja ženska lahko najprej preverila, kaj se res dogaja in bi te najprej pregledali, če si odprta in na ctg priključili, al pa ultrazvok naredli, da bi vidli al si za v porodno?!! Sej pa tak hitro tud ne gre skor nikol, sploh pa ne prvič.
Kar se tiče pa tehle pripomb o spanju in uživanju pred porodom pa gre men to tolk na živce, da nikol ne morem bit tiho!! Mi je pri  prvem ena kolegica non stop težila, kak potem ne bomo spal.... Pa mi je šlo po nekaj časa tak zlo na živce, da sem ji zabrusla, da sej pa ni rečeno, da bo naš tak razgrajač kot njihov in bom lahko več spala kot je pa ona! Pa je bil mir! Pa še res je bilo potem tako . Nisem zadnji mesec nosečnosti niti pod razno tolk spala, kot prva dva meseca zraven malega!! Sej je sam jedu in spal po tri ure!! Prej sem pa vsako uro hodla na WC, tak da res nisem nič spala!!
No nič ne verjemite tem bedastim izjavam -- vsaka bo imela svoje in drugačne izkušnje, pa naj drugi govorijo, kar hočejo. Sicer je pa res, da če se odločiš za otroka itak veš, da bo tvoje življenje 100% drugačno in si vsaj delno na to tudi pripravljen!! Če pa nosečnosti ne načrtuješ in nimaš namena svojga dotedanjega življenja spustit iz rok.... pol je pa hudič, ja!!
V glavnem, me bomo uživale 300 na uro z našimi malimi razgrajači, a ne?
NO dost je mojega klobasanja za danes, grem zdej cote razvesit, dok še mali spi!
ČAO

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: JULIJ
20.6.2006 13:04:47   
Alisa
Oj,
kaj bi me zdajle dale vse za en hladen 10 minutni val. Sploh ne vem z čim naj se hladim. Skoz pijem vodo, jem lubenico in sladoled, ker mi drugega itak ne paše.
Jaz sem cel vikend imela neke obiske, in uglavnem skoz neka norija tko da sem komaj čakala da bo konec tega vikenda.
In vsi skoz načrtujejo kam bi šli, dokler imamo še čas ker potem kao midva nikamor ne bova mogla ituser posted image . In zdaj vsi težijo non stop da ta vikend ko pride moramo it ribe lovit, pa piknik mormo še met. pa balinat mormo, pa v Lent naj bi šli z vlakom pa nevem kam še. Tko da sem v nedeljo čist znorela in bila tečna kot sto user posted image , ker nisem več mogla poslušat to mormo pa to,...Uglavnem kot bi bilo potem konc sveta.
In tudi to sem poslušala da se naj zdaj spočijem in naspim ker potem ne bom mogla, uglavnem poln kufr jih imam. Če ne bom mogla spat ponoč bom pa spala takrat ko bom lahko, saj po mojem ne bi bila edina ki bi to preživljala pa je preživela. Kaj pravite?

Sem pa šla včeraj v Ariel trgovino da bi si še tam ogledala lupinice in da se potem odločim katero bova kupila. Meni se zdi da imajo povsod tako slabo izbirouser posted image , al sem pa jaz tako zahtevna. Tko da jo potem tudi tam nisva kupila in sva našla edino ene slinčke ki so nama pa res bili všeč. In ko se peljeva proti domu da malo pretuhtava glede lupinic naju kliče tašča, da nama je kupila lupinico v Baby centru in da ni glih od Peg-Perego ampak da je njej zlo lušn in da ima to pa to,..se je pa zmenla da če nama ne bo všeč da ga lahko zamenjamo. Upava da je kupila tistega za katerega sva midva še najbolj navijala, drugač bova pa zamenjala. Obadva sva bila najprej jezna ker sva povedala da bova sama kupila vso opremo, če pa že kdo hoče kaj kupit, da pa lahko vzame bon ali pa da denar pa bova kupila, ne to ni to ker potem ni to isto pravjo. No uglavnem dobr da nisva midva kupila in bi bila potem še večja štala, ker nekje ne vrnejo denarja al pa full komplicirajo.
A katero bolijo podplati, meni noge do zdaj niso še nič zatekale me pa zvečer grozno bolijo podplati. Krči me tud še kar spremljajo, en dan manj drugi dan več...tko da se na to kar počasi navajam.
Imam pa zlo velik energije za pospravljat, drgnem tud tisto kar ni potrebe včeraj sem se npr: spravila čistit posodo, ker nisem vedela kaj naj še čistim.

No dost za enkrat, zdaj pa grem pod en hladen tuš in nato na sladoled.
En lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: JULIJ
21.6.2006 2:16:23   
kapesanta
Mi smo tud mal za bebiko zapravljal - smo kupili igračo za na drog (itak - ribo),  slinček, komplet Avent flašk, aspirator za nosek, igralno blazino (oceanuser posted image ) in trak za dudiko - pa je šel denar od paketa.

PA DVA NASVETA/POMOČI RABIM:
1) a katera ve, ali je aventove flaške tudi treba zapirat s ploščicami da ne kaplja po torbi? V kompletu jih namreč ni, jaz pa imam v spominu, da so vse znanke zapirale flaške s temi ploščicami, samo kr za hec se mi jih pa tud ne zdi kupit (pa še drage so).user posted image
2) kako je pa z bazenom - zarad bakterij - a je bolje nosit tampone ali je dovolj če se po plavanju preventivno namažem s canestenom? user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.6.2006 2:19:03 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: JULIJ
21.6.2006 15:47:32   
Naty*Taja
Po moje je treba tudi to flaško zapirat s ploščico, razen če tudi na cucelj paše on del, ko je za kasnejši nastavek, da ne poliva. Upam,da veš kaj mislim. Jaz sem kupila komplet to flaško s cucljem in onim nastavkom, je pa na žalost ostala bolj ko ne nerabljena.
Kar se pa kopanja v bazenu tiče, pa mislim, da ni ravno pametno, da hodiš tja v tej visoki nosečnosti. Kolegici je g odsvetovala oz prepovedala tak, da so odpovedali Čatežke že za prvi maj!! Sem pa tudi jaz v prvi nosečnosti hodila v Laško zaradi moje hrbtenice, ker se drugače nisem mogla razmigat, pa sem uporabljala nepremočljive tampone. So jih imeli v DM-ju, zdej jih pa več ne najdem nikjer. Verjetno pa so tudi obični tamponi po moje bolje, kot nič. Pa ne predolgo v vodi bit.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: JULIJ
21.6.2006 19:10:56   
Alisa
Jaz sem tudi kupila flaške od aventa, pa tud men ni jasn ali rabiš pokrovček. Bomo vidl. Kje pa si našla sploh te pokrovčke?
Jaz sem bila prejšno sredo v Čatežkih pa sem sicer šla v vodo za kakih 10 min potem pa ven ker ti tko in tko ne paše ker je zunaj vroče voda pa je topla tko da se ne ohladiš glih. Jaz sem vedno ko sem prišla iz bazena šla pod tuš in se potem sproblekla v suhe kopalke. Vsaj tko mi je svetovala gin. Pa zaenkrat po tednu dni nimam nobenih problemov z kakšno okužbo. Drugače sem pa kar nekaj nosečk videla dol ko so se kopale pa niso bile glih kaj manj okrogle kot jaz. Ti uživaj pa izogibaj se sončku, da te ne opeče.


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
22.6.2006 11:13:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: JULIJ
22.6.2006 11:23:17   
tanja981
lep pozdrav julijke!

No ja, saj se tule bolj malo javjlam,ampak vsake tolko mi pa še uspe kaj napisat. Sem mal preblrala da maste nekatere kr slabe izkušnje kar se tiče trgovin itd...

no pa bom še jz dodala svojo...

ta vikend sem bla na obali in sicer v fijesi... In kot veste nas zelooooo rado tišči lulat. Kaj čmo, moje detece ma moj mehur za povštr - vsaj tako se meni zdi. Seveda mene začne orngi nabijat detece v mehur in pravim bratu, nč grem kr tule v hotel Fijesa vprašat če lahka grem lulat. No in pridem notr v tisti bar in lepo vljudno vprašam eno deklico ki je tam delala, če lahko prosim grem na wc ker me zlo tišči... in me gleda in reče NE! Jz malce šokirana jo gledam nazaj in kr nisem mogla prvo kaj rečt... in rečem prosim??? in ona še enkrat NE - je samo za goste hotela... in jo neki časa gledam in pravim hmmm no ja, res nisem gostja hotela, in res da ne sedim zunaj na vaši terasi in pijem kavo, čeprav morda pa ko bi prišla z wc-ja bi pa res spila kaj glede na to da je peklenska vročina zunaj.-.. In ona meni, ja žal,... ne. No seveda sem hotla met knjigo pritožb in pohval pa je ni našla al mi je pa ni hotla dat... kr neki je mutila... in pravi, ja direktor mi je tako naroču, lahka se pa z njim zmenite, je tule nekje. Pa pravim ja vredu, kr pokličte ga... no in o direktorju ni blo ne duha ne sluha... je rekla - ja gospa lahka počakate da pride.. In jo še bolj čudno pogledam, pravim ne hvala, ker me preveč tišči lulat da bi zdej pa tule stala pa čakala in sem šla....

Ok, razumem da jim v hotelu ravno ne paše če hodi folk ki je moker od vode in v kopalkah pa ne vem še kaj notr na njigov wc... ampak vseeno... glede na to, da sem tut sama delala v gostinstvu in da sem praktično že skoraj desetletje v turizmu... se mi je to zdelo popolnoma absurdno.... tak odnos... ah...  

Tako da sem se potem odpravla v sosednji hotel - v hotel Barbara, kjer moram pohvalit osebje, full prijazni, noben ni kaj kompliciral, wc-ji so tut zelo porihtani!

Javnih wc-jev v fijesi pa ne bi komentirala... niso ravno v najlepšem stanju...

Uh pa še ena močna se mi je zgodila v koprskem merkatorju. Se pripeljem z avtom na parking in res mal bl na ozko parkiram.... No in mi en možakar full potolče po strehi - sem prvo mislila da sem že kam ruknila... in odprem okno pa se zadere: ja kako pa mislite da bom jz v avto zlezu?!?!?! Pa lepo avto ugasnem in zlezem jz vn in rečem: hja gospod, če sem jz lahka vn zlezla boste lahko tut vi notr! Pa me je tk mal začudeno pogledu, po mojem tut mal zafabu in nč več ni reku.... Men je šlo pa kr malce na smeh hehe user posted image  

ja ja, marsikaj doživiš heheh.

Nč dekline, čim manj takih neprijetnih situacij!

_____________________________

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: JULIJ
22.6.2006 14:26:54   
kapesanta
Ekola - malo prej prišla iz pregleda - sem 1cm odprta, glavica pa se še odmakne, tako da pravi da ni še nobene panike. Pa na CTG so me potem eno uro mel - v nedeljo pa imam ponovni CTG.
Sem pa doma prec letela seznam prečekirat - če res že čist vse mam, tko za vsak slučaj. user posted image user posted image
ALisa - pokrovčke sem pa vidla la spletni strani od BC - jih imajo pa tudi v Arielu (mislim da so uradni zastopnik) - dva v kompletu so na BC 1.030,00 (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=131145).

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 22.6.2006 14:30:14 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: JULIJ
22.6.2006 18:25:03   
malicki
Pozdravljene babike,

zadnje dni sem vas samo brala, nimam kaj nappisati ker se mi nič kaj ne dogaja. user posted image  mi še čisto nič ne pritiska navzdol, le nekam noro in divje se preteguje, tak da moram včasih kar sapo zajet.
Naslednji pregled pa imam šele 11.7., 2 tedna pred rokom, ker je moj G na dopustu. In takrat bi naj imela tudi UZ.

Jaz bi tudi šla kaj na bazen, samo glede na to da se že skoraj celo user posted image  borim z izcedkom je boljše da niti ne pomislim na kakšno kopanje.

Nakupljeno imam vse, pa zadnji teden sem se ful dinarčkov znebila in to za same take malenkosti.
Zdaj si moram pa res samo še torbo za v porodnišnico pripravit. Ja pa ime za user posted image  še morava izbrati, mislim včeraj meni moj user posted image  reče ja saj za to pa imava še ja čaasaaaa. Grrrrrr. Mu pol sploh nisem povedala kaj imam že jaz naštudirano.

In pa nekaj me zanima. V čemo bodo spali vaši user posted image ? Sem vidla ene spalne pajace pa ne vem ali naj jih kupim, ker so navadni iz bombaža in ne vem če ne bo ki user posted image  malo zeblo samo v tem (no pa bodi spodaj). Bi mogoče morala iz pliša nabaviti?
Ta stvar je še edina ki me matra.

LP

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: JULIJ
22.6.2006 18:45:55   
ZalaTM
Ojla vsem,

tudi jaz te dni samo berem po forumu - tko je vroče, da se mi ne da res dobesedno nič. Mmmmm morje, bazen,...kako bi pasalo ja - sem si popoldne kar cd s poročnega potovanja malo zavrtela - sva bila lani na Maldivih,...joj pa je blo potem samo še huje,...user posted image .

Meni pa se je od nedelje user posted image  vidno spustil v trebuščku, in v torek sem imela neke čudne pogoste "špikarije" da ne vem kaj se to dogaja,...je še kar malo prekmalu. Pa tišči me tako in brca - ponoči ko se obračam, pa se mi zdi ko da imam 100 kg v trebuhu.
Nisem pa htela še predčasno zganjat panike, ker imam tako in tako v torek pregled pa bo pogledal, če se že kaj konkretnega dogaja.

No drugače pa nič novega - lena sem - utrujena od te vročine in malo grem že sama sebi na živce,....

bodite pridne,...pa pa M.



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
23.6.2006 11:04:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: JULIJ
23.6.2006 12:02:42   
kapesanta
user posted image user posted image user posted image  - čestitke - user posted image user posted image user posted image  (ta se vsaj vrstnega reda drži user posted image )

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
23.6.2006 13:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: JULIJ
24.6.2006 8:19:41   
klaja
Jutro!

Zdaj pa julijke začenjamo zares, čestitke _clei_!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem pa imela včeraj pregled in UZ. Mi je g rekel, da ga bo naredil bolj na hitro, pa sem rekla, da naj še enkrat spol pogleda. Se je hitro zmuznil, češ da je sedaj za take reči prepozno, ker je vse nagužvano in ne bo mogel videt. Sem rekla pol pa nič, če ne bo šlo. Pa je naše dete bilo v takem položaju, da se je zelo lepo videlo, da je pupa. Očitno je vedela, kaj bi jaz rada.user posted image No sedaj pa sem čisto prepričana, da bo punčka, ker še kar nisem verjela da bo res. Tudi teža je solidna, 2400 g, malo še manjka da prebijemo mejo, pa bo.
Mi je pa prestavil PDP, računalnik je izpisal 1. avgust, g pa mi ga je prestavil na 23. julij.  Sem pa rekla, da bom mogla očitno  še kar nekaj časa prenašat vročino, pa je rekel, da če hočem mi lahko napiše prej, samo mi nič ne bo pomagalouser posted image . Sicer pa glede na to, da sva oba z mojim bolj male sorte, tudi dete ne more biti ne vem kako veliko. Tako da se jaz držim kar prvega PDP-ja pa bo kar bo.

Ha-ha, sedaj pa mi je uspelo zapraviti denar in mislim, da imam vse pripravljeno. Mogoče še manjka kaka malenkost ostalo pa mislim da bo. Pa zibelko dobima še danes, ker jo je ena prijateljica dala v firmi prebarvat, tako da jo morama samo še sestavit. Kinderpet pa bo v kratkem kupila tašča, je imela željo, da bi nama tudi ona nekaj pomagala in sva ji željo uresnilčila. Ker sta moja starša tudi ogromno prispevala bi ona bila pol užaljenauser posted image .

Uf, dovolj imate za branje, se javim v ponedeljek, ko imam CTG.

Želim vam lep vikend, če pa je katera že na poti v porodnišnico pa ji želim čim lepši in hitrejši porod, pa brez zapletov!!!!!



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: JULIJ
24.6.2006 11:11:26   
Alisa
Aloha,
no da se še jaz mal javim, da ne bo katera mislila da sem že kam proti porodnišnc odpeketala. Zadnje dni me res kar nekaj te krči še ponoči dajejo, tko da sem že kar nekaj panična, vendar se potem kar umirijo. Bebica pa se je tud že kar umirila očitno ni več veliko prostora. Vsake toliko časa čutim kako se obrača pa zlo na rahlo malo brcne.
Včeraj ko sem šla na wc lulat sem slučajno gledala popek kak je izbočen in potem ko sem lulala se je kar nazaj pogreznu in izravnal z trebuščkom. Sploh nisem mogla verjet tko da ko sem morala naslednjič it lulat sem spet gledala in je blo spet isto. A je katera mogoče to že opazila. Jaz do kake 14 dni nazaj sploh nisem imela popka izbočenega zdaj ga pa imam.
Jaz imam v četrtek pregled in bomo videli kaj bodo rekl, kaj se kaj notr dogaja.
Tko lep pozdravček za enkrat,

Clei pa vse čestitke!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: JULIJ
24.6.2006 15:31:10   
Enchantress
Pozdravljene julijke!user posted image

Da se vam še jaz malce pridružim.
Vidim, da nam je že ena "ušla" - Č-E-S-T-I-T-K-Euser posted image user posted image user posted image
Tudi meni se počasi bliža moj pdp, tako kot vsem ostalim.
Upam, da vročino ne prenašate preveč težko in da imate kje še kaj sence, da se lahko ohladite.
Lpuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: JULIJ
24.6.2006 19:52:14   
kapesanta
Zdravo Enchantress - kdaj imaš pa ti rok?

Vam moram povedat, da odkar se, odkar sem user posted image povedala da sem odprta 1cm sam še javka in zganja paniko. Kar naenkrat je ugotovil, da v lupinici otroček ni poravnan in je zdaj naredil celo znanost iz tega. Pregleduje moj spisek stvari in modruje o cotkah za user posted image . Pa podobne oslarije - skratka bo v tem tednu zgleda predelal vse, kar sem jaz pol leta študirala. 
Ga sumim, da je mislil, da bo user posted image  za vedno not ostala. Pa vaši dečki? Jih že kaj panika grabi?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Enchantress)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: JULIJ
24.6.2006 20:13:50   
Jančika_
Najprej čestitke _clei_user posted image , ostalim pa lep pozdrav. Pri nas doma je od srede cela štala, zato se mi ni dalo pisati. Mali je bil namreč cepljen in ima kar hudo reakcijo, pred eno uro je imel 39,5 vročine. Seveda je temu primerno nerazpoložen in večino časa prejoče...

Jaz sem tako zatečena, da ni za povedat, komaj se še kotalim naokoli. Danes pa sva z možem zaradi malega odpovedala zadnji dve šansi za družabne stike pred porodom, a kaj češ, tudi to pomeni imeti otroke.

Včeraj me je nekaj zvijalo in sem že mislila, da zdaj pa gremo v akcijo, ampak se je izkazalo, da sem pojedla preveč češenjuser posted image user posted image . Mož se je kar režal od veselja, že taprvič ni bilo pri njem nobene panike, samo veselje. Je pa zato mene kar stisnilo. Taprvič je bilo enako - celo nosečnost nič, ko pa sem čakala pred porodnišnico, da mož parkira, so mi pa kar solze pritkle. Pa niti ne od strahu, bolj od, hm, saj ne vem, v glavnem od močnih čustev. No, včeraj me je pa dejansko stisnila prpauser posted image .

Imeli smo nekaj logističnih problemov glede poroda. Naslednji vikend smo tri dni brez domačega varstva za Vasjo, če me prime iti rodit. Brat je že na morju, starši grejo za cele tri dni v hribe v Avstrijo. Kar nekaj časa sem zbirala pogum, da sem prosila za pomoč prijateljico, ki bo prišla, če bo treba na hitro v porodnišnico, saj ima tudi sama malo pupo. No, to je zdaj urejeno in mi je kar lažje pri srcu. Hvala, Natašauser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: JULIJ
24.6.2006 21:29:15   
Nely
Čestitke _clei_ user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, julijke, začelo se je. Vrtnica24, držim pesti, da bo čimprej tut tvoj pikec pogledal na svet.
kapesanta, tut mojgauser posted image  grabijo "popadki". Sem mu včeri vse razložla, kje imam kaj spravljeno, v primeru, da bom kaj rabla v porodnišnici in mi bo mogu prnest. Pa je bil čist nekam bled na koncu in je sam rekel, da bo zihr prišlo do kake zmešnjave. user posted image  No, sam da ne bom šla v spalni srajci domov. user posted image  Včeraj sva KONČNO dobila voziček in moj se ga je lotil kot otrok. Vse papirovje in vrečke so ležale po celi dnevni sobi, on pa je s pirom v roki na sedežni občudoval sestavljen voziček. Me je skor kap, ko sem videla to "lepoto". user posted image  Drgač imamo vse pripravljeno, denarčka s socialne pa še ni, ga bom dobila drug mesec, ker sem v začetku junija šele dobila odločbo in potem zapadeš v drug mesec. user posted image  Pač slo birokracija, kaj čmo se jezit. Sam je pa smešno, PDP imam prej, preden dobim denar od paketa. user posted image

malicki, js mam pripravljene bombažne pajacke kot pižamice. Če do imel spodaj body, ga ne bi smelo zebst. Če bo pa bolj hladno - trenutno močno dvomim user posted image  - ga pa pokriješ s kovtrčkom al pa deko.

tanja981 - zanimivo, kako gostoljubni so v Fiesi, a ne? user posted image  Ko bi le unga direktorja enkrat tk lulat tišalo, pa bi si z zadrgo kaj priščipnil, preden bi se olajšal nad kakim grmom! user posted image

Naty-Taya - Senta tampone za v vodo najdeš v Mercatorju in pa v Sparu. Js sem jih uporabljal med prvomajskimi, ko sva bila na morju, pa sva se skoz kopala v hotelskem bazenu. Tam sicer ni bilo nobene gužve, stuširala in spreoblekla sem se takoj, ko sem prišla iz vode, uporabljala sem te tampone in nisem imela nobenih problemov.

Jančika, če kaj pomaga, češnje naj bi pospešile porod, pa prebavo tut. Driska pa baje lahk povzroči porod. Tako, da ti jih kr pridno zobaj. user posted image  Prpa pa mene tut stisne, ko se zbudim ponoči od kakega krča, sam sem pol kr hitro mrtvo hladna, pa zaspim nazaj in si mislim, če gre zares, itak ne bom mogla spat. Zdej sem ja tk herojska, pol bom pa bruhala in driskala od nervoze, ko bo šlo zares. user posted image

En lep hladen večer želim in predvsem KONČNO eno bolj normalno noč, kar se spanja tiče. user posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   [Brisano sporočilo]
25.6.2006 11:22:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: JULIJ
25.6.2006 12:12:03   
Jančika_
O, Vesnica, tole s tvojimi nogami se čuje pa še hujše kot pri meni! Jaz vsaj modrih še nimamuser posted image , kože je pa tudi pri meni že čisto premalo. Zgleda, kot da bi napihnila tisto kirurško rokavicouser posted image .

Vam pa čisto potiho prišepnem, da pravkar rojeva moja najboljša prijateljica, ki je imela rok en teden za mano! Kar po desni mimo mene, madonauser posted image . Jooooj, upam, da bo vse vredu!

Evo, popravljam sporočilo: malo bitje je že tu in vse je OK. Juhuhu!


< Sporočilo je popravil Jančika -- 25.6.2006 12:25:53 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: JULIJ
25.6.2006 17:19:37   
Enchantress
Hojla!!!
Moj PDP je 11. julij!!!
Juhuhu


_____________________________

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: JULIJ
25.6.2006 19:37:04   
kapesanta
Jančika - čestitke prijateljici - ampak da te takole šibne, ja ti punca ti user posted image .
Vesnica24 - če hočeš, se mimogrede pri meni ustav - ni hudik, da ne bomo našle enih papuč zate, da mi nauš sramote po ZD delala user posted image .
Jaz pa sem bla danes na CTG - boljša slika kot pred tremi dnevi, ampak mamo pa vseen ponovitev čez tri dni. Po mojem zadnjič user posted image  vročina ni pasala. Sem pa ugotovila eno zanimivost - bolnica nima dnarja za klime (kaj bomo gagale), ZD ga ima pa tolk, da z dvema klimama hladijo vhod, kjer sta kavomat in vhod v dvigalo - pa nekaj stolov - v tem prostoru sem do zdaj videla čakat vsega skupaj 5 ljudi ...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Enchantress)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: JULIJ
26.6.2006 9:27:58   
sašaš
Oooooojjjlllaaaaaaaaa! user posted image

No, pa sem ta zadnjič z dopusta v enem kosu! Upam, da bomo septembra lahko še kaj šli - če bo vse ok, seveda. Je pa res pasalo plavat in se namakat, odkar sem doma mi pa noge zatekajo.user posted image

Vidim, da sta 2 julijki že uspešno opravili svojo nalogo! user posted image  

No, jaz sem tudi mislila v petek že rešilca klicat... user posted image   Enkrat je nekaj toplo med nogami postalo, sem mislila, da mi je toliko izcedka priteklo. Pa grem na wc pogledat, dam sp. hlače dol in je kar teklo iz mene - jaz pa vsa vesela: to je to, voda mi je odtekla, gremo... pa stojim nad tisto lužo in ne vem a naj najprej mojega kličem, ali rešilca, a naj se najprej stuširam. Pa kar zijam v tisto lužo in ugotovim, da je nekam preveč rumenkasta in vonj mi je bil zelo znan user posted image . Polulala sem se user posted image ! Ampak nisem mogla ustavit, je kar teklo. Lahko sem samo vesela, da se mi je to zgodilo doma! Nerodna reč, pa kaj naj...user posted image

Resnično upam, da bom šla rodit pred rokom, ker zdaj pa res že komaj čakam! Najbolj od vsega pa me firbec matra, kako bo vse skupaj šlo pa kako se bo začelo... user posted image

Počivajte z nogami v luft, saj kaj drugega se v tej vročini sploh ne da! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: JULIJ
26.6.2006 10:09:23   
Alisa
Aloha,
punce vidim da se nam že vsem kar nekaj dogaja. Punce nekatere že kar prehitevajo, a bo katera rodila v juliju ali bomo vse kar v juniju. Mene vsaki dan tolk tej popadki dajejo da sploh ne vem več če bom vedela kdaj gre zares. Danes sem se celo noč premetavala in sploh nisem mogla spat al me je trebuh motu,( tolk je težk) al me je pa hrbtenica bolela uglavnem zaspala sem šele ob 7h in sem do zdaj spala. Noge pa so me tud začele bolet od kolena dol ampak zatekajo mi pa še ne. Zvečer vedno gledam če so mi noge kaj zatekle pa me veedno samo podplati bolijo tko da komaj hodim.
Včeraj sva končno vse dostavila v stanovanje od zibke do lupince. Uglavnem zdaj imava vse tukaj.
Danes me pa čaka še sesanje z globinskim, sem si ga sposodla od mame in je kar za študirat pr tem sesalcu da kaj narobe ne narediš.
Tko da zdaj nekeaj popapcam in grem v akcijo, da bom čim prej končala in da postavim vse skupaj.
Pridne bodite in pazite nase!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)


Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!