|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
8.4.2006 21:16:50   
kapesanta
pozdravček po tednu "zasluženih" počitnic na morju. Večinoma sva - smo imeli sonce, dež le en dan (vreme pri nas sva pa vsak dan spremljala in sva bila prav vesela da nisva domauser posted image ). Vsak dan smo šli na bazen plavat, pa ven na sprehod. Bom dala kakšno slikco v album, takoj ko jih bo moj najdražji presnel.

Sem pa pričakovala več vaših pisemc na netu - se vidi da je bilo malo sončka in ste se potepale...user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: JULIJ
9.4.2006 14:57:19   
malicki
Pozdravček user posted image  julijke še od naju po dolgem času.

Zadnji teden dni je bil zame katastrofalen. Staknila sem vnetje ledvic in jaaaoooo kako je bilo z mano slabo, celo telo, vse kosti so me bolele in še vročino sem dobila, celo v bolnico so me strpali za 4 dni, dobivala sem infuzijo, tako sem bila izčrpana, in antibiotike v žilo.
No sedaj sem pa že doma user posted image  , drugi teden pa me čaka še nekaj preiskav.

Za vsak slučaj so tudi bejbija pogledali in je vse ok. Tistih par dni, ko je bilo z mano res slabo, je bil kar miren, takoj ko pa se mi je počutje izboljšalo, je začel veselo brcat v mojem trebuščku in to kar ves dan non stop. Vam povem da so me samo user posted image  gibi držali pokonci.

V materinsko sem tudi jaz nameravala ta mesec in mislim da bom naslednji teden tudi šla, zamujeni dve predavanji pa bom nadoknadila v maju.
Nakupi pa bodo morali še malce počakati, ker sem na bolniški in moram paziti na moje ledvičke. Si res ne želim še enega vnetja.

Toliko zaenkrat, moram počivat - zunaj pa tak sonček user posted image  


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: JULIJ
10.4.2006 8:47:11   
kapesanta
Joj Malicki, tebe je pa res doletelo. Sam da ste zdej OK. Sej sonček je lep tudi če doma počivaš user posted image  pa magari ga sam skozi okno gledaš...
Tole je pa res zanimivo, da se bebike prilagajajo - pomojem čutijo da neki ni OK. Sem tudi opazila, da če sem slabe volje, da ne miga zlo - kar je fino - se pol kr prisilim da se spet spravim v dobro voljo in da spet migamo...
Jaz grem na materinsko drugi mesec - že kr komi čakam.


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: JULIJ
10.4.2006 11:21:25   
kapesanta
A je katera že kupovala plenice in povijalke v Tosamini industrijski v Domžalah? Jaz imam informacijo da se ful splača. Pa tudi hlačke in majčke in ostalo za user posted image .
Grem verjetno danes pogledat pa vam javim cene iz Tosame, sam bi blo pa fino če bi vedela cene drugje - dejte prosim mal napisat kakšne so cene v trgovinah (DM je baje zlo ugoden).

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: JULIJ
10.4.2006 14:04:05   
Lili2
ja dej prosim res sporoči cene tetra planic, ker v trgovinah so blazno drage, cca. 10 planic 4 jurje, joj rabimo jih pa tolk velik..... mi je škoda dajat za planice tolk, raje mu kaj drugega kupim.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: JULIJ
10.4.2006 20:39:42   
Alisa
Naj se še jaz malo javim po dolgem času. Jaz sem se v tem mescu zlo polenila ne da se mi prav nič tko da me pol mora moj skor zbrcat ven da greva na sprehod da se vsaj malo gibljem in to se tud na kilah pozna. Ko sem bila na pregledu je sestra kar mal čudno pogledala ko sem na vago stopla, ker sem se od zadnjega pregleda zredila kar 3 kg tud mene je skor kap.Tko da sem jih do zdaj že 8 kg pridelala, me je kar mal groza. user posted image  pa vsak dan bolj pridno brca in brca tko da je zadnjič moj user posted image  srček prav posnel moj trebuh kako se vidi ko brcač ker je bil tolk navdušen kok se to vidi. In je ta posnetek nesel pokazat domov stršem in prijateljem ker so ga skoz spraševali, kako to zgleda. Od prijateljev s katerimi se družimo sva midva prva ko bova imela otročka kjub temu da sva najmlajša med njimi.
Drugače pa tudi jaz hodim celo noč lulat in pit in spet lulat in pit celo noč. Me pa včasih tko zagrabi krč, v nogah da sam mal manka pa bi se najraje zjokala ker tolk časa drži. Baje proti krčem pomaga če piješ veliko mleka. Tko da se včasih prav nažirm tekočine in pol še mleko, pa me pol vse tišči. Ne morem spit čez dan tam do 3 litre, se mi zdi da mi ponoč vsaj paše pit, ker sem skoz žejna.
No punce mejte se lepo jaz pa se grem učit, ker mam jutr izpit iz Statistike, pa mi glih ni še vse jasno.
Nočka vsem!

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: JULIJ
10.4.2006 22:15:54   
kapesanta
tetra pleničke so 3.481,08 SIT/10kos, previjalne so po 539,45 SIT/kos, vatirane palčke za bebike so pa 142,68 SIT/škatla.
Glih ni, da bi se splačal iz Zasavja namensko le po te stvari.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: JULIJ
11.4.2006 8:46:03   
Nely
En lep sonček od naju dveh!

Končno so me v službi malo pustili na miru, da se lahk vsaj malo javim. user posted image  pridno brca. Njegova najljubša lokacija je moj mehur in ne vem, zakaj mu je tk všeč. user posted image  Hodim lulat non stop. Ponoči in podnevi. Kaj šele bo. user posted image  Drugače je vse ok, drug teden imam kontrolo pri gin. Me zanima, če me bo dala na tist glukozni test pa kk je s hemoglobinom.

Alisa, proti krčem v nogah pomagajo magnezijeve šumeče tablete, tako da probaj te redno pit. Tudi pri meni pride včasih kak dan, ko sem žejna ko sod in spijem po 3-4 litre na dan, včasih pa komaj kak liter in pol.

Ste že nabavljale plenice? Meni se iz Koroške res ne splača furat v Tosamo za tistih 20,30 plenic. Js jih bom nabavla kr v DMu. So še najcenejše. Nabavljala še nisva ne vem kako na veliko. Imava edino otroško posteljico in jogi, pa par nogavičk in bodijev. Po nakupih bom šla maja, ko bom že uživala doma. Zadnjič sem se kr po službi par ur "pasla" po City centru v Celju, čekirala ponudbo in cene pa me je pol doma skor kap, ko sem vidla, da imam fuuuul otečene gležnje. user posted image  Hmmm... torej bomo morali več počivat.

Z možekom si počasi izbirava lokacijo za prvomajski dopust in komaj čakam, da malo odlopim od službe, vsakdana in ljudi, ki so že kr mal tečni s svojo radovednostjo. Ne vem, če se še kteri to dogaja, sam moj trebušček bi vsi kr božali in to ne da bi me kter prej vprašal, če se me sploh lahk dotakne!!!!! To mi ni všeč in jim to tudi povem, pa mi je čist vseen, če me pol grdo gledajo. user posted image  

Pri nas je posijal sonček, zato vsaki pošiljam en sončni žarek. Lepo se cartlajte.
Zdej grem pa delat dalje. Pa pa




(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: JULIJ
11.4.2006 14:06:33   
zmajčka
kapesanta, tetra pleničke so najcenejše v rutarju. 10 kom stane 2500 sit. Sem vzela samo ene, ker se mi je zdelo da za tako ceno ne more bit vredu kvaliteta, pa so glih take kot kobacajeve - iz dvojne bombažne tkanine. Samo rob je malo drugačen, pa mislim da se ne bo nič slabše obneslo. Tako da bom šla kupit še vsaj dvojne. Upam da jih bo dovolj.
Punce, povejte, če boste ve kupile tudi te manjše pleničke, ki so mišljene za kaj obrisat. Za kakšne bruhice in slince in podobno, al boste tudi za ta namen uporabljale kar ta velke pleničke 80 x 80.
Kok smo že pridne z nabavljanjem, a julijke user posted image . No saj je že kar čas za to, če nas glih kaj prehiti. user posted image
Jaz se tok nora na te majcene cunice, tok so cortkane, da sem jih že kar dosti nabavla. Kupit morva še te večje stvari, kot so vozek, postlce,...

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   [Brisano sporočilo]
11.4.2006 16:30:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: JULIJ
11.4.2006 18:30:31   
Nely
Pa kaj je ta tečnoba nalezljiva???? user posted image  Ful me boli nekje sredi hrbta, pa moja dohtrca nima časa zame, gin. danes ni bilo, boli me pa ko hudič in sem tečna. Mojga možeka ni doma (ima srečo), zato si grem tut js dat mal duška. In to tako, da grem v šoping, gužvo delat pred blagajne. user posted image  

Se javim, če najdem kaj luštnega za user posted image .

Pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: JULIJ
11.4.2006 19:39:21   
kapesanta
Mislim da je to vreme. Jst sm šla pa kr na tortico pa na čveko s kolegico - je zlo pomagal user posted image .
Zmajčka hvala za informacijo - tko je treba!

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: JULIJ
12.4.2006 0:18:33   
Anonimen
Očitno je danes res tak dan oziroma je bil včeraj, ker je že nekaj čez polnoč. Tudi mene je dajala tečnoba, pa mi je zdaj popustilo in mi kar ni za spanje.

Jaz sem pa postala pridna in pišem dispozicijo, saj je že skrajni čas. Odkar sem končala s predavanji me šola sploh več ne zanima, občasno ko vidim da se tudi ve učite se še malo opomnim, da še nisem zaključila s tem poglavjem.user posted image

Kako je kaj z vašimi kilogramčki, a se kopičijo kaj?
Moji so se sedaj malo ustavili, tam nekje 10 sem jih pridelala. Od začetka kar nisem mogla slediti, tako hitro so se nabirali. Zdaj pa je malo premirja, upam da bo tako tudi v naprej.

Ok, dovolj imam, zdaj pa je že skrajni čas za spanje!
Nočka!

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: JULIJ
12.4.2006 0:20:32   
klaja
Predhodno sporočilo je moje:)
Se vidi, da že napol spim in sem namesto podpisa kliknila na anonimnega uporabnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: JULIJ
13.4.2006 7:49:29   
_clea_
Madonca, kam smo padle-čist na konec strani...A se boste dans kaj več javljale ko tako lepo sonček sije user posted image user posted image ..Mi smo imeli včeraj v 28t4d uz in je naš malček težak že 1500g kar pomeni da za 14 dni prehitevamo..Sicer so vse meritve usklajene in b.p. ampak to pomeni, da ga/jo lahko pričakujemo že prej..Moram vam povedat, da se je user posted image  že tudi obrnil z glavico navzdol, se pravi v pravilno porodno lego. Naslednji Uz imam v 34. tednu , delam pa še do konca meseca potem pa uživanje in priprave doma. V službi mi sicer čisto nič ne manjka, le to, da ponoči zelo slabo spim oz. bi lahko kar šotor postavila na WC-ju, zjutraj je pa takooooo težko vstat.zeh,zeh user posted image user posted image  






(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
13.4.2006 11:59:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _clea_)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: JULIJ
13.4.2006 14:01:07   
Alisa
No sem glih prišla iz sprehoda ko je bil tako lep sonček, da sem morala malo ven pa še sama sem doma. Zdaj se je pa zoblačilo tko da sem res šla pravi čas še ven, da zaužijem mal svežga zraka in sončka.
Sem tudi jaz že malo po trgovinah gledala ko sva šle z mami malo poštrcnart in je ona ni mogla zadržat, tko da je kupila 10 pajackov, jaz sem se pa komaj zadržala. Plenice sem pa malo gledala v Mercatorju nihove Lumpi in so 1999 sit, v tušu imajo pa Huggies po 2298 sit, tko da so zlo različne cene. Sva pa z mojim srčkom kupila koš za odpadne planice. ker se mi ne bo dal glih vsako posebaj dol v kontejner nest. V leclercu je bil mislim da okrog 10000 sit.
No počas bomo kupili še ostalo kar manjka.
Zdaj grem pa nekaj za papcat prpravt, čeprav mi nič ne paše.
Čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: JULIJ
13.4.2006 14:49:42   
Alisa
To sem še pozabla vprašat. Ali ste se že odločile kateri paket boste vzele ali boste kar denar za bejbico.
Nely upam da mi bodo te tablete pomagale, pa hvala!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: JULIJ
13.4.2006 14:58:53   
kapesanta
Jst bom denar vzela - voziček, trip trap, avtosedež in velik kup cotk že mam.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: JULIJ
13.4.2006 15:21:20   
kapesanta
a je kjera kje zasledila če je v paketu Trip Trap stolček originalen al je kaka naša kopija?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: JULIJ
13.4.2006 19:54:04   
Nely
Hajli hajlo! Tut js - zdejle trenutno - nisem več tečka user posted image , čeprav so mi v službi pritisk kr mal spravli nad normalo, sam se je vse popravlo ob 15:01, ko sem bila že v avtu na poti domov. user posted image

kapesanta - kolkr sem gledala prospekte in spletno stran s temi paketi, bi težko rekla a je original stolček al pa kaka naša kopija. Zravn slike pa ne piše čisto nič... user posted image  Alisa, js bom vzela kr denar.

Vesnica24... user posted image user posted image user posted image  upam, da sta varno pripujsala s kužijem nazaj domov. Pa kaj je zdaj? Imate že vse te tetra plenice? Pa ne mi no vse pokupit, js grem v šoping maja. Čeprav sem se komaj, pa res KOMAJ zadržala zadnjič v H&Mu. Če me ne bi možek dobesedno vlekel skozi otroški oddelek, bi zihr kr tam ostala. user posted image

Js bom jutri - če se mi bo sploh dalo - napadla zavese in okna, dans trpi pralni stroj. Jajčke bom barvala v soboto, ker se mi jutri (še) ne bo dalo.

Zdejle se grem pa mal naspat. Pa sej bom sam do enajstih zvečer spala, ker pol pride moj možek iz službe in se bova zihr spet pogovarjala do enih zjutraj. Pa ne me vprašat, kake podočnjake imam pol zjutraj. user posted image Jutri imam zlo pomemben sestanek ob 12ih in morm bit naspana in predvsem z vsako celico prisotna (ponavad se mi kr drema user posted image ).

Lepo se imejte julijke in ne mi vse pobegnit med junijke!!!
Malicki, ti pa se lepo pozdravi in pazi na ledvice. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: JULIJ
13.4.2006 20:46:22   
klaja
Tudi jaz bom vzela denar, voziček in avtosedež bo mami kupla, stolček pa dobim.

Pri nas so vsi tako navdušeni, da boma dobila dojenčka in se že sedaj vsi najavljajo na obisk in sprašujejo kaj in v kaki barvi naj kupijo. Danes me je celo moj najmanjši bratranec presenetil (ki je drugače pravi user posted image , star je 5 let), mi je rekel, da bo prišel dojenčeka cartat in me začel božat po trebuhu. Očitno se dogajajo čudeži.

Midva pa si še vedno ogledujeva vozičke. Sva bila v ponedeljek v Celju, v ta novem City centru (upam da sem prav napisala) in nisem mogla mimo Ariela, sem mojega kar potegnila not. Sva vidla en ful lep voziček, tako da se mi zdaj kar sanja o njem. Pol pa sem si še v H&M-u nagledala eno odejico, pa sem že prej preveč zapravila, mojemu pa se ni dalo it na bankomat, tako da naslednjič  pa jo zares kupim. Sem jo vidla že tud v MB, oz. sem jo že 2x imela v rokah pa sem si zmeraj premislilauser posted image .

Zdaj pa grem počivat, ker sem danes preveč garala, tega spomladanskega čiščenja imam že vrh glave, za jutri mi je še nekaj ostalo, pol pa bo mir en čas - upam! Jajčke pa bom kar v soboto zjutraj barvala. Jutri me še čaka preveč ostalega dela.

Prijetne praznike vam želim in ne jejte preveč, da ne boste imele posledicuser posted image .

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: JULIJ
14.4.2006 8:49:33   
kapesanta
A ni dober filing, če nosiš tko pričakovanega user posted image ? Pri meni je moja nečakinja (10let) tud čist neumna na mojo user posted image  - jo mora sestra včasih že kar na grdo, da me pusti pri miru. Vedno ko se vidimo bi kr božala trebušček, pa skoz teži "a je glih zede cajt da brca, al spet spi". Sem bla čist ganjena, ku mi je prinesla previjalno podlogo in že čist boge baby nogavičke (oboje je dalo skoz njo in bratca), ki ju je drugač dnevno uporabljala za svojega babyborna - ta najljubše igračke... Pa vsem znanim in neznanim teži z vsem, kar se dogaja v zvezi z user posted image ...

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 14.4.2006 8:51:09 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: JULIJ
14.4.2006 10:09:14   
Naty*Taja
Zdravo! Kak lep sonček je mi smo pa na antibiotikih - mali, jaz pa kr vztrajam na čajčku in medeku!
Mali pa brca ko nor. Kak je to luštno.Kr naprej gledam trebušček. Pri nas je zdaj manija malo manjša kot prvič. Za enkrat sem jaz še najbolj v stiku s tamalim, ker imajo drugi preveč dela s tavelikim!user posted image  
Mi pa nič kaj ne nakupujemo, ker večino že imamo. Sicer če bi mami mela dinarčke, bi ziher šla po nov voziček al pa kako drugo oslarijo. Ati pa sej je to še čist vredu!! Valda da se v enem letu ni nič ful znucalo! user posted image  Sam ko vas poslušam bi jaz tudi!!
Jaz sem si kupla one male pleničke, pa mi niso nič kaj prav prišle - če je treba kej obrisat je včasih še tavečja plenička premala! No ne vem. Bolj mi zdej prav pride ko jo dam v žep in jo namesto robca uporabljam.
Kar se paketa tiče pa je baje najbolj pametno vzet denar, ker so paketi po vrednosti dost manj vredni. Pa si pač kupiš kar ti paše,a ne?
Grem se zdaj učit, popoldan pa jajčka barvat in šunko kuhat!
Lepe praznike vsem skupaj in lep pozdravček.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: JULIJ
14.4.2006 12:57:42   
Alisa
Danes je spet tako lep sonček. Mojuser posted image je danes frey in si je zaželel da bi šel mal kolesarit. Lani sva si oba kupila vso opremo za kolesarjenje, ker sva bila tolk navdušena. Tko da zdaj je on šel jaz sem pa sama doma. Jaz bi tko rada šla malo kolesarit pa si ne upam. A mislite da bi lahko? Full me vleče. Ampak očitno bom morala počakatuser posted image , ker je še vedno bolj važen moj user posted image .
Jaz sem včeraj presajala rožice, danes pa se spravljam, da bi pospravila mal zimskih obleke in bunde, pa dala letne v omare. Upam da bo zdaj skoz toplo.
Danes sem dobila domov katalog od neckermana za dojenčke imajo kar par lepih stvari. Tko da spet pasem očke tud če nism v trgovini.
 Punce moje želim vam vesela praznike z obilo pirhov, potice in šunke, ampak vse v meji normale saj veste kok nam gredo kile na živce ko tako rastejo.


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)


Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!