Naty*Taja
|
Čao babike. Je tak lepo vreme, da sva z našim malim non-stop zunaj in nimam časa za net! Sem vas zdejle vse prebrala.Glede na izkušnje vam povem, da ve kr počivajte in se ne obremenjujte tolk s tole telovadbo! Kak dober sprehod je čist dovolj. Pa treniranje nožničnih, trebušnih in hrbtnih mišic kr na kavču! Prevelik napor vam lahk namreč pusti kake krčne žile, pa trde trebuščka... Mislim, da je bolj važna poporodna telovadba! Se vem , da pravijo, da pol lažje rodiš...ampak jaz mislim, da to nima velikega vpliva na to, kako hitro in lahko rodiš!?Bolj važna je psihična priprava, da se znebiš strahu - to pa pospeši porod definitivno. Tak, da ve se kr razvajajte in naj vas možeki raj kdaj zmasirajo, kot pa kregajo, da morete telovadit!! Ne Vesica- kr pokaž mu moj post . No mi v materinsko ne gremo, smo jo že pri tavelikem skoz dali. Je pa definitivno dobra stvar, pa jaz še zdaj nisem pozabla, kaj so nam povedali, tak da ni nič važno če greste prej!! Kar se pa dihanja tiče - mislim, da se nebi na porodu nič spomnila, če me nebi babica skoz opozarjala, kaj moram . Tak da vaja dihanja, kaj pa vem - mogoče pa potem do poroda rata rutina in se zato pol spomniš . V glavnem jaz nič ne telovadim posebej, ker sem itak skozi v muvingu s tavečjim! Je tak ko mali . Ni pet minut primiru, razen ko spi, pa še takrat se kr neki po postli suče! Brcamo vsak dan več in komaj že čakam, da bo zunaj!! Mater bo pestro. Spim itak že kak let ne, tak da sem že utrjena in se kr sama zbujam že ob šestih, kljub temu, da sem ponoči non stop pokonci. Se tavelik zbudi, pa ati smrči, pa tamali brca pol pa še moj mehur in žeja.... Ni panike! Se tolažim. Potem se pa uči podnevi... No dost jamranja - imejte se skrajno lepo in se pišemo.