|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 13:53:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: JULIJ
30.3.2006 14:37:04   
kapesanta
jst sm bla danes pri G - v 6M dodala 9 kg, od tega v zadnjih 14 dneh 2 kg. Po mojem vse v trebuh - vzhaja ko kruh....
A pol mamo vse probleme s spanjem, sanjami in smrčečimi možmi? Jst bom dala dons CDplayer kr tolk naglas, da ga bom zbudila - pa naj še on čuje user posted image .
Blazina je pa vseen super - sem velik boljš dons spala - upam da se bo stanje še izboljšalo....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: JULIJ
30.3.2006 15:16:39   
Azzurra
oj...ma kakšna je ta blazina?
dejte punce...povejte kak recept za spanje, ker če ne, bo mene pobralo...ma nonstop hodim na wc, zaspim okoli polnoči, ob štirih sem budna kot sova, vmes pa po trikrat na wc-ju....in ob štirih se začne muka, pol ratam lačna, pol pa je res konec spanja user posted image



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: JULIJ
30.3.2006 15:29:25   
kapesanta
taka velika banana, glih prav napolnjena z granulami, da se ti pol poleže po telesu. Kupila sem jo v Arielu - sem vzela veliko (ku sm kr velika) pa je bla skor 13j, 20 centi manjša je bla pa komi 8j. Ta prvo noč sem se zlo borila z njo, dons je blo pa že fajn.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: JULIJ
30.3.2006 15:32:24   
kapesanta
jst zdej ne pijem po 6 uri, pa je boljš, ponavad zdržim do jutra. Pa če se da, tudi ne jem.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 15:43:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: JULIJ
30.3.2006 17:50:55   
Naty*Taja
Haj Vesnica - jaz imam tudi 6 flaš legofera pa ga morem do naslednjega pregleda (beri v slabem mesecu) popit!! Sem misla, da bom bolj zaprta pa zgleda, da pomaga, če zraven C-vitamin piješ?! Vsako jutro si privoščim čaj z limonco pol pa dve VELIKI žlici železja, po kosilu pa deci Refoška user posted image . Ni hudič, da nebi blo boljš do naslednjič!!
Brez spanja sem pa tudi jaz. Prvo me mali zbudi, ko hoče čaja. pol me na WC, ko pa že skor zaspim pa moj začne smrčat in ga primem za nos, se obrne in končno bi lahko zaspala, če se nebi mali spet zbudil pa mehur, pol še bebica začne po bušiju skakat..... V glavnem hodim okol oko zombi. Pa sej bo.... čez kakih pet let boljše

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: JULIJ
30.3.2006 20:52:35   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnica24
Kapesanta pol pa sanjaš o hrani a a????

A katera user posted image  ne sanja o hrani?!?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: JULIJ
31.3.2006 7:57:22   
malicki
Dobro jutro user posted image

tudi jaz sem si v Arielu nabavila blazino za spanje ozir. kačo, samo je še nisem sprobala. Najprej sem prevleko oprala, zdaj sem pa prelena, da bi jo zlikala in nazaj oblekla user posted image  Zmučkane pa nočem gor dat. Sem pa kupila tisto takrajšo, 1,70m in je meni čisto ok ker sem bolj mala user posted image .
Imajo jih tudi v Baby centru, samo tiste so bolj primerne za dojenje, ker so v obliki črke U in se jih ne ne da raztegnit.

Jaz pa kar dobro spim, sem pa zjutraj ob kakšnih 5h že budna in potem še dremam do 6h, ko ura zvoni in je treba vstat. Mislim da mi je danes tudi prvič uspelo, da nisem šla na wc.

Apetit je tak bolj ne kot ja, tudi ponavadi nič ne večerjam. Samo kilce pa vseeno grejo ful gor.
A se vam posebej lušta kakšna hrana? Meni čisto nič. Sem to ravno včeraj pri izpolnjevanju dnevnika razmišljala, in v v prvih 3. mesecih user posted image  se mi je ful luštala pariška klobasa user posted image  in pašteta, pa kisle kumarice. Zdaj pa nič.

Včeraj sem šla mimogrede v H&M za cotike pokukat, samo user posted image  nisem nič kupila, samo sebi user posted image . Joj kako sem grozna. In sem šla domov, za računalnik in na internet in sem si poiskala neke sezname kaj vse približno potrebuješ, katere številke cotik kupit.... Sem si kar malce oddahnila, ker sem mislila, da bo tega več.

Kar se tiče vitaminčkov pa sem si kupila magnezijeve in kalcijeve šumeče tablete in to vsak dan pijem. Bo že G povedal če mi bo kaj manjkalo.


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: JULIJ
31.3.2006 9:11:22   
kapesanta
Meni tudi nič zlo posebnega ne paše - bolj ko ne mi zlo paše vsa hrana, še tista, ki je prej nisem marala user posted image .
Jaz sem bila včeraj v H&M Celje, pa sem bila zlo razočarana nad ponudbo za user posted image . Imajo en sam model kavbojk, sicer je dober model (se da zavihnit v 3/4 hlače), ampak material je pa neelastičen (platno), potisk pa čisto športen, šekast.
Zato punce - HELP - ste kje videle elastične tanjše jeans hlače, spodaj široke, gladko svetlo barvane, da se da zraven skombinirat tudi kakšno srajco ali bluzo? Rabim jih namreč za v službo...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: JULIJ
31.3.2006 10:00:04   
malicki
Ponudba za user posted image  je res bolj boga. Jaz sem si majčke z dolgimi rokavi kupila kar na nenosečniškem oddelku, stale so pa 2.290 sit.
Sem si tudi jaz probala te kavbojke v HM, na obešalniku so izgledale prav fino, ko sem si jih probala pa so me v nogah španale, čisto nič niso raztegljive.

Kapesanta jaz sem si kak mesec in pol nazaj kupila tanjše in elastične kavbojke, ki so mi res super, v trgovini Mamita, v Mb. V pasu so na elastiko, ki se da regulirat in bi mi morale bit še precej časa prav.
Razen če se v rito ne bom preveč zredila user posted image  pol pa ne vem kaj bom oblekla user posted image .
Si bi pa rada vsaj še ene hlače nabavila, ker so to edine, ki jih lahko sedaj še spravim nase, pa nikjer nič ne najdem.

Mamita je pa ena manjša trgovinica za nosečnice in se da kaj najt. Samo prodajalka je ful preveč prijazna, zato od takrat še nisem šla tja. Pa bom zgleda morala....


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: JULIJ
3.4.2006 11:21:57   
Naty*Taja
Jaz sem pa kr našla v H&M zase. Se mi ful dopadejo one črtaste hlače, ki jih lahk   na tričetrt zavihaš. Že res, da niso raztegljive - zato pa morem mal pazit, da mi rit preveč ne raznese user posted image . Glede na MB lani se mi zdi, da majo ful več. Sicer pa itak nikjer ni neke velike ponudbe. La-vie je drag, ko hudič izbira je pa nikakva.Vsaj v BTC.
Drugače pa tudi meni ne paše glih pretirano jest! Prav zanimivo, se mi zdi da imam ful mali želodec in me takoj vse tišči, če mal preveč pojem. Sicer pa predno malega nahranim je itak že vse drugo hladno in mi ni več za jest.
Bebica že tak konkretno brca, da kr naprej opazujem trebušček, kak se premika!! Je tak fino, ker prvi ni nič kej brcal, je bil bolj lene sorte in sem ga mogla vsak dan sam a zbajkat, da je mal pomigal. Ta je pa res pravi razgrajaček.
Moram vam povedat, da je bil včeraj tu bratranec od mojga in ga je prosu, če bi mu šel za pričo. Sej ni to nič takega, če nebi bila poroka slab mesec po mojem roku za porod! tak da bo tadrugi še prej na poroki kot taprvi, ki je bil pri 4 mesecih. Pa tudi od neveste priča ma en mesec prej ko jaz rok! Fino. Ga bomo mi štirje pol tam srali. Če bodo bebice preveč jokale še ansambla ne bomo rabli! user posted image .
Kak je lep sonček zunaj! Jaz se morem pa zdej še hitro it učit, ko še mali spi.
Imejte se skrajno lepo in čao.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 10:21:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: JULIJ
5.4.2006 11:46:17   
Jan@




Živjo vsem!

Vesnica brcike čutiš tako zgoraj, ker se občutek prenaša čez čreva. Jaz sem imela prejšni teden pregled (26 6/7) in sem vprašala G kje je malček, ker se mi zdi, da me skoz v želodec nabija, pa mi ga je pokazala nekje v višini popka oz. malo višje. Potem mi je to povedala. Zanimivo ne?

Drugače pa - je katera že začela hoditi v šolo za starše? Midva oz. mi trije user posted image  smo začeli ta teden v Lj. Drugače nisem iz Lj, sam sva šla tja in se jaz zdaj 3x na teden vozim, ker imajo pri nas samo dopoldne in moj user posted image  ne bi mogel hodit. Naj vam pa povem, da je 75% možov z user posted image  v šoli. In je prav lepo k zraven poslušajo in sodelujejo. V ponedeljek smo se že učili tehnik dihanja. Zdej zgleda ful lahko, sam ne vem, če se bom med bolečinami spomnila pravega dihanja. user posted image

Pridne bodte in lep dan vsem user posted image  in njihovim user posted image






_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: JULIJ
5.4.2006 12:22:19   
zmajčka
Pozdravljene julijke!
Midva sva tudi začela hodit v šolo za starše user posted image  tudi pri nas so večinoma sami pari, redke so mamice ki pridejo sme. Zelo pohvalno in tudi predavatelca pravi da so mimo tisti časi ko je bila nega in vzgoja dojenčka naloga samo mame.
Tudi prdeavanje se nama je zdelo zelo zanimivo in marsikaj koristnega izveš, čeprav se ti včasih zdi da zdaj pa že ogromno veš, če bereš revije in brskaš po netu.
Pa še to ni se teba bat, da boste šle prezgodaj v to šolo, tako kot sem se jaz, ker so nekatere govorile da je bolje če greš zadnji ali predzadnji mesec, čene itak vse pozabiš. Pri nas hodi kar nekaj nosečk ki se jim komaj pozna trebušček. Pa mislim da je to pametno saj veliko izveš tudi o nosečnosti, prehrani,...

Zmajčka

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: JULIJ
5.4.2006 14:12:25   
Bojana 78
Lep pozdrav še od naju. Tudi mi trije smo včeraj začeli hoditi v šolo za bodoče starše - v okviru porodnišnice MB. Predavalnica je bila polna - po moji oceni nas je bilo okrog 50 parov (morem reči, da koliko se pač opazovala, sem videla samo eno nosečnico brez partnerja). Imamo pa 7 predavanj - 2 x na teden. Posebej lepo pa se mi je zdelo, ko je vodja šole posebej pozdravila naše pikice in jim namenila kratek govor user posted image .
Drugače pa moja pikica (še vedno jo imenujem tako - še vedno ne vem, ali bo fantek ali punčka) pridno brca. Mamico pa skrbi, ali je z njo vse vredu - G je namreč na zadnjem pregledu rekla, da se ji zdi, da imam premalo plodovnice. Napotila me je na dodatne preizkave v porodnišnico, kjer so ugotovili, da imam plodovnico v spodnji meji normale, vendar je vse OK. Mene pa vseeno skrbi user posted image . Lepo se imejte in lep dan.

(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
5.4.2006 17:22:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bojana 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: JULIJ
5.4.2006 17:36:00   
zmajčka
user posted image  o Vesnica, res je faca tale tvoj možic. Ampak svoj namen je pa le dosgel a? Ti kar pridno telovadi, tut jaz bi rabila en tak pospešek user posted image .

Lp, uživejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: JULIJ
5.4.2006 22:05:34   
klaja
Zdravo!
Ve pridno telovadite, jaz pa moram počivat. Niti pomislit ne smem na kako telovadbo, je dovolj že par korakov, pa mi trebuh tako otrdi, da se še premaknit ne morem več. Vam kar zavidam. Sicer pa moje počivanje ne temelji na celodnevnem ležanju, saj si pridno šivam oblačila in se trudim pri pisanju dispozicije za mojo diplomo. Sem ugotovila, da mi ne bo uspelo zagovarjat diplome pred rostvom, tako da sem se malo oz. kar fejst polenila.user posted image
V materinsko šolo še ne hodiva, to imama v načrtu v maju, gre pa absolutno moj z mano. Že v prvem delu je šel z mano, pa je bil edini, tako da si je skoraj premislil. Sma že od začetka odločena, da bo tudi pri porodu zraven, tako da mora obvezno v šolo.
Bojana tudi moji sestrični so rekli, da ima premalo plodovnice in se je ful sekirala, pol pa so ji obrazložili, da je to čist normalno, enkrat je plodovnice več, drugič manj. Držim pesti, da je in bo vse OK.
Lepo se imejte!


(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: JULIJ
5.4.2006 22:59:06   
Nely
Čer čer!

Takole zvečer še najdem cajt za internet. V službi mislijo, da bom dve leti noseča, vsaj toliko dela sem pokasirala dodatno zraven. Tolažim se s tem, da me sredi maja ne vidijo več. user posted image

Pridno ste začele hodit v MŠ. Midva ups. mi trije user posted image  smo jo že dali skoz in ni se mi zdelo prehitro. Kot sem že napisala, sta dve celo rodili prej, preden smo končali s predavanji. Tako da boljše prej kot pa poznej.

user posted image  pridno brca, raste in se redi ( z mamico vred user posted image ). Zanimivo je, da če si dam gor nos. kavbojke, se mi trebuh ful vidi. Če pa dam gor črne hlače in kakšno navadno majčko, ki ni tako oprijeta po trebuščku, pa skoraj nihče ne opazi takoj. user posted image  In pol ko le vidijo trebušček, se vsi tako čudijo, da kje pa imam otročka. No, upam, da bo tako tudi mislila gin., ko se bo pripravljala na pridigo o kilah. No, take krize še ni, zaenkrat. user posted image

Malo smo že nabavljali za otročka. Dobil je novo posteljico in tak fajni jogi. user posted image  Pa upam, da bo pridno spal na njem. user posted image  Drugače pa bo zdej na vrsti previjalna, ki jo bo user posted image  naredil kar sam (upam, da se ne bo sesula, ko bom prvič sprevijala na njej user posted image ).

Tolk zaenkrat. Pridno počivajte, ktere lahko - pridno telovadite, vse pa bodite zdrave!
Nočko od naju dveh. user posted image  in user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: JULIJ
5.4.2006 23:40:14   
sašaš
Čer!

Nič posebno novega pri nas - razen tega, da oči menja službo. user posted image

Buši je že tak, da si res ne znam predstavljat, kakšen bo čez 3 mesece. user posted image  Zredila pa sem se samo 5,5 kg! user posted image Zadnje 3 dni pa me nekaj noge bolijo - po mojem sem vremenska!? user posted image  Imam pa nov izgovor, da se ne skidam na orbitrek...

V MŠ gremo naslednji mesec - se mi zdi, da ne bo prepozno.

Pa komaj čakam na veliko noč, ko bomo pirhe delali in veselo papali...njami...user posted image

Kar nekaj klobasam - bolje, da neham...nočko!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: JULIJ
6.4.2006 8:47:00   
_clea_
Kot je že rekla Vesnica, smo se včeraj srečale na MŠ. Naj ti ne bo nič nerodno, je prou simpatično zgledal,ko te je tvoj zatožiluser posted image user posted image user posted image  Moj je tudi hotu zraven,pa sem že dopoldne sestro vprašala,če na prva predavanja hodijo partnerji zraven,pa je rekla, da ne in tko mojga ni blo...Glede na to, da gre z mano rodit moja mami,bo ona prisotna na zadnjih dveh predavanjih o dihanju in pripravah na porod, moj pride pa na nego dojenčka..Danes se bomo pa mal raztegovaleuser posted image , a ne Vesnica?
No, lepo se mejte!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: JULIJ
6.4.2006 10:16:12   
zmajčka
Oh, danes pa tako vreme, pa tko je bilo že lepo user posted image .
Se mi pozna, da sem user posted image  vsaka najmanjša stvar me naredi depresivno user posted image . Pa tudi zaradi vsake najmanjše dobre stvari bi najraje kar poletela od dobre volje. Zanimivo kaj naredijo hormoni iz človeka user posted image . Zadnje čase res vsak žlosten film prejokam, ali vsak prebran članek z nesrečnim koncem, da me na koncu že glava boli od vseh doživetih čustev. Na koncu se mi zdi že prav smešno vseskupaj.
Prav radovedna sem kako bom doživljala porod mojih dojenčic. Verjetno me moj user posted image  ne bo mogel potolažit od ganjenosti, ali pa bom tako razburjena, da tudi rodit nebom mogla user posted image . Pustimo se presenetit. Za takšna razmišljanja je še čas.
Drugače smo pa kar vredu. Samo noči nas vedno bolj matrajo. Zbudim se ene 5x na noč. Celo noč hodim lulat pa pit, pa spet lulat, pa še kakšen krč me zagrabi vmes user posted image , kak pestro. Verjetno je to že privajanje na user posted image user posted image , ker potem zaradi drugačne budnice ne bom spala user posted image .

Naredit si kar se da lep dan!

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
7.4.2006 13:18:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jan@)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: JULIJ
8.4.2006 14:59:51   
Naty*Taja
Čao babike. Je tak lepo vreme, da sva z našim malim non-stop zunaj in nimam časa za net! Sem vas zdejle vse prebrala.Glede na izkušnje vam povem, da ve kr počivajte in se ne obremenjujte tolk s tole telovadbo! Kak dober sprehod je čist dovolj. Pa treniranje nožničnih, trebušnih in hrbtnih mišic kr na kavču! Prevelik napor vam lahk namreč pusti kake krčne žile, pa trde trebuščka... Mislim, da je bolj važna poporodna telovadba! Se vem , da pravijo, da pol lažje rodiš...ampak jaz mislim, da to nima velikega vpliva na to, kako hitro in lahko rodiš!?Bolj važna je psihična priprava, da se znebiš strahu - to pa pospeši porod definitivno. Tak, da ve se kr razvajajte in naj vas možeki raj kdaj zmasirajo, kot pa kregajo, da morete telovadit!! Ne Vesica- kr pokaž mu moj post user posted image .
No mi v materinsko ne gremo, smo jo že pri tavelikem skoz dali. Je pa definitivno dobra stvar, pa jaz še  zdaj nisem pozabla, kaj so nam povedali, tak da ni nič važno če greste prej!! Kar se pa dihanja tiče - mislim, da se nebi na porodu nič spomnila, če me nebi babica skoz opozarjala, kaj moram user posted image . Tak da vaja dihanja, kaj pa vem - mogoče pa potem do poroda rata rutina in se zato pol spomniš user posted image .
V glavnem jaz nič ne telovadim posebej, ker sem itak skozi v muvingu s tavečjim! Je tak ko mali  user posted image  . Ni pet minut primiru, razen ko spi, pa še takrat se kr neki po postli suče!
Brcamo vsak dan več in komaj že čakam, da bo zunaj!! Mater bo pestro. Spim itak že kak let ne, tak da sem že utrjena in se kr sama zbujam že ob šestih, kljub temu, da sem ponoči non stop pokonci. Se tavelik zbudi, pa ati smrči,  pa tamali brca pol pa še moj mehur in žeja....
Ni panike! Se tolažim. Potem se pa uči podnevi...user posted image
No dost jamranja - imejte se skrajno lepo in se pišemo. 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Izberite ime
TLF

Izberite ime, ki se vam najbolj dopade

Ana (22%)

Eva (29%)

Katja (11%)

Teja (17%)

Tinkara (21%)


Število vseh glasov: 524

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!