malicki
|
Pozdravček tudi jaz sem že zaključila z materinsko šolo in dobila potrdilo za prisotnost atija ob porodu. Od predavanj sem pa pričakovala bistveno več, za dojenje so nam kazali enih 20 let star film. Bom pa šla še v maju na zamujeni prvi dve predavanji. Na vaje za previjanje pa bom verjetno šla šele junija, ker zdaj se mi zdi še prehitro. Tudi meni je moj G rekel, da mi pripadata samo 2 UZ, tako da ne vem kdaj in če sploh bom še imela kakšnega. Me kar malce skrbi, ker ne vem kako bodo potem kontrolirali rast, pa če je plodovnica in vse ostalo ok. Prejšnji teden sem imela redni pregled in so mi merili trebušček ali pa mogoče maternico, ne vem točno, ampak namerili so pa 24cm. A so še kateri kaj merili?? Ker sem zbolela so me v bolnici za ziher poslali v porodnišnico na UZ in jaz se seveda nisem branila. In tam sem lahko tako kot na NS uživala ob gledanju bejbija. Moj G je imel namreč na morfologiji monitor obrnjen vstran od mene Drugače pa že malo hodim po trgovinah in si ogledujem stvari, glede cotik se mi zdi povsod tako slaba izbira ali pa jaz preveč kompliciram, pa večina je v roza, modri ali pa v beli barvi in mi je kar težko kupit ko ne vemo spola. No jutri grem še v H&M pokukat in moram nekaj kupit. Včeraj sem šla tudi vozičke gledat. Ja zdaj ko imam bolniško imam več časa . Gledala sem Jane trikolesnik in mi je lušten. Edino za košaro sem slišala, da jo otrok zelo hitro preraste. Mislim da bom šla še enkrat s prijateljičinim sinkom testirat. Moja sestra pa navija za Chicco, samo za tega se bomo morali pa v Celje zapeljat. Tabletke Centramed Mami sem si pred kratkim nabavila, jih je pa zdravnik priporočal moji sodelavki, ki ima že dolgo težave s slabokrvnostjo. So mi tudi v bolnici rekli, da sem malo slabokrvna, za naslednji teden pa že imam napotnice za laboratorij in za injekcijo ker sem Rh-. Zgleda da nas ima kar nekaj težave s spanjem. Moj bejbi je zadnja 2 dni ful aktiven, tudi ponoči. Sem zvečer knjigo brala in mi je bilo prav hecno, ker je knjiga kar poskakovala. In moji sestri je celo privoščil eno ornk brco, je dobila kar solzne oči. Ponavadi če da kdo roko na moj trebušček noče nič brcat, ko pa roko umaknejo pa takoj spet. Je malo žleht LP
|