|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
14.4.2006 16:25:08   
kapesanta
Zadnjič sva v Tosami gledala bombažne hlačne pleničke od Štorklje in Racmana.
A ste kej razmišljale, če bi jih kupile namesto "pampersk"?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: JULIJ
15.4.2006 9:28:22   
sašaš
Oj!

Samo toliko se javim, da vam zaželim vesele in razigrane velikonočne praznike - predvsem pa lepa jajca in bogato obloženo mizo! user posted image

Pri nas vse ok. Včeraj sem bila na pregledu in razen vnetja (spet!) vse vredu. user posted image  
Z nakupi pleničk in podobnega še ne bova hitela, paket mi ni noben všeč in zato bova vzela denar.

Grem zdaj pirhe delat!

Čavči! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: JULIJ
17.4.2006 18:29:40   
malicki
Pozdravljene user posted image  julijke!

Jaz sem že zdrava, samo energije mi še primanjkuje. Ravno ko sem se ful dobro počutila sem pa zbolela. Imam pa še en teden bolniške in upam da bom kmalu spet prekipevala od energije.

Kako ste bile vse pridne z barvanjem pirhov in pripravami na velikonočne praznike. Moram vas pohvaliti user posted image .
Meni pa ni bilo potrebno čisto nič delati, samo stanovanje sem malo zglancala in ga okrasila, jedli smo pa drugje user posted image . Pravzaprav se mi ni splačalo karkoli pripravljati, ker sva se z user posted image  cel vikend premikala od enih staršev k drugim. In mi je prav pasalo počivati in se pustiti razvajati. No danes pa sem le prijela za kuhlo.

Zgleda da sem še ena redkih ki še kar odlaša z nakupi. Po pravici povedano niti ne vem kje naj začnem. Joj boga moja beba user posted image

Zadnje dni sem ravno premišljevala, kako lepo mi poteka nosečnost - sem ful pričakovala da me bodo matrali hormoni, da bom občutljiva, čustvena, tečna, razdražljiva... ker je to kao značilno za user posted image . Pa nič od tega. Počutim se zelo srečno in zadovoljno, najbolj pa ko čutim moje dete v trebuščku. Mislim da bom potem to brcanje zelo pogrešala.

Kako pa kaj spanje? Še 2 tedna nazaj sem spala odlično, sedaj se pa celo noč samo obračam iz enega boka na drugega in hodim na wc. Pa ful me žeja ponoči. Še sreča da sem si kupila blazino, ker mi res prav pride. Trebušček mi res počasi postaja vse prevelik.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: JULIJ
18.4.2006 11:36:30   
kapesanta
prosim za pomoč glede nakupa parnega likalnika s kotličkom: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=885606&mpage=1


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   [Brisano sporočilo]
18.4.2006 12:10:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: JULIJ
19.4.2006 16:46:23   
Alisa
Pozdravček,
punce jaz zadnje par dni tko zelo slabo spim, zbujam se skoraj vsako uro, ker me skoz nekaj tišči al pa moti. Danes sem se kar malo ustrašila ko sem se ponoči zbudila in mi je srce tako razbijal ter špikalo, da mi je šlo kar malo na jok. Proti jutru me pa začne bolet oz. tiščat v želodcu. Groza!
Upam da ne bo tko zdaj do konca nosečnosti.
Danes sem šla se prijavit v šola za starše in sem dobila neke nalepkice. Šla sem tudi na oddelek za  transfuzijo krvi, ker sem Rh-a negativna, ker sem imela napotnico, vendar je ona sestra tam kar malo začudeno gledala glede na to da je moj srček tudi Rh-negativen in to nebi bilo potrebno. No mogoče pa previdnost vseeno ni odveč. Komaj pa čakam petek ko imam pregled, da vidim mojga otročka.
No, julijke pridne bodite pazite na sebe in bebice.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: JULIJ
19.4.2006 18:30:26   
kapesanta
Ojej Alisa - da bi čimprej spet normalno spala. Kake nalepkice pa talajo to pri vas? Glede krvi pa verjetno sigurno vejo kaj je najboljš za vaju, tko da ne skrbet.

Mi3 gremo pa drugi mesec na materinsko - se bomo kar pojavili tam, pa naj si nas upajo natrajbat.
Men je pa G dal pregled z UZ glih med prvomajskimi - na 04.05. tko da ne bo nč z morjem, pa tko sem se ga veselila - no sej zdej se pa tega da bomo spet vidla user posted image .

Pa ostale deklice? Mate že napovedane UZ v 7M?
Boste med prvomajskimi kr doma al greste še zadnjič "na lepše" pred prihodom user posted image ?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: JULIJ
19.4.2006 19:10:40   
Alisa
Dobimo nalepke z našimi podatki sicer ne vem zakaj rabimo to sam moramo imet. Po vsej verjetnosti glede na to da je 8 nalepk in 8 dni predavanj očitno ti eno odtrgajo kot prisotnost tam. So pa tukaj v Lj. na tem tečaju obvezne.
Jaz bom hodila na ta tečaj sama, srček moj bo pa šel samo na tečaj za bodoče očke, ki traja en dan, ker ne more drugač zaradi službe. Uglavnem pri porodu bo zraven in to mi velik pomeni. Materinska šola se mi pa začne 8. maja.
A misliš da se v Trbovljah ne rabiš nič najavit, da prideš? Vprašaj ginekologinjo.
Med prvomajskim boma doma, ker sta babica in dedek zlo slaba pa mora eden malo popazit, oba sta že krepko čez 90 let stara. Pa sva se midva javla da bova malo popazla in delala družbo in bo superca, sam sonček bomo rabl pa bo res superca.
Jaz imam UZ v petek, tko da komaj čakam.
A ima mogoče katera probleme z zadrževanjem vode? Jaz sem se prej tko smejala ko sem imela na obisku eno kolegico, da mi je kar mal ušlouser posted image . Me je kar mal presenetlo. Pa delam tiste zoperne vaje Kegleve al kako se že reče?
V knjjigi, sem pa našla da se to dogaja vsem nosečnicam po 7 mesecuuser posted image  nosečnosti in da je fajn imet kar vložke mini zaradi neprijetnosti. Kaj naš še čaka?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: JULIJ
19.4.2006 19:26:01   
kapesanta
Glede na strašno rodost v trbovljah se nas bo po mojem kar trlo user posted image , tko kot se nas je na šoli za zgodnjo nosečnost.
Če bojo težili jim bom pa trebuh pokazala, pa bojo mel....
Ne sej se hecam - bom pokicala šefico in se najavila.
Z vodo pa še nč problemov, pa se moram tud mal kregat - sem si za vaje že tolkrat rekla da bo treba preštudirat in začet, pa kr nč. Sej pol mi bo pa žal pa bom slabe volje nase - itak.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: JULIJ
19.4.2006 19:56:23   
Naty*Taja
Da se še jaz malo javim. Danes smo imeli spet pregled, na žalost samo rutinskega, uf je to zoprno! Blo je vse ok, mi bo pa drugič ultrazvok naredla, ker mora preverit nekaj v zvezi s postlco. Upam, da ni kej resnega. Malo me je napuser posted image  da morem več počivat - sam kak zraven mojga malega?! Hvalabogu, da že vsaj orng hodi, da mi ni treba mu kr za ritjo statuser posted image . Drugače pa še ke malo smrkava in kašljava, zdej se je pa še ati mal nalezu! Upam, da bo čimprej boljš vreme, da ne bo tolk virusov v zraku.
Ja Alisa, jaz mam tudi take probleme z vodo namreč. Sem kr nekajkrat izkusla, kak je če ne moreš zadržat, zdejle ko sem bila bolana in sem kihala!!!Dobro da sem bila skoz doma, ker je pa res ful neprijetno. Jaz pa drugaše itak skoz one vložkece uporabljam, ker mi gre na živce že tist rumenkast izcedek, ki me že skoz celo nosečnost spremlja. Mislim, da je to normalno - mislim ta izcedek.
No sej bo mim - še bolj fajn je pol po porodu, ko nimaš pravega občutka!, tak da se zlo splača delat kegljeve. Kapesanta pa ne rabiš nič naštudirat! Ti sam nožnične mišice skup stiski, kadarkoli se spomniš in bo to že veliko!!!
Imejte se skrajno lepo in se pišemo.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: JULIJ
19.4.2006 20:38:51   
klaja
Tudi midve sva bile danes na rutinskem pregledu. Pa sva spet čakali in to uro in pol, da me je že vse bolelo, pa še tamala je brcala ko zmešanauser posted image . Ne vem zakaj moraš tako dolgo čakati, potem pa si v petih minutah gotov.user posted image
Trebuh mi tudi več ne otrdeva tako pogosto. So mi pa čez praznike zmanjkale tablete pa se je že poznalo in se je poslabšalo, tako je če pozabiš it v lekarno. Moram pa še vseeno čim več počivat.
Alisa, se ti kar pridružim pri slabem spanju. Sploh ne morem spat, če sem obrnjena na desni bok, ker me ful tišči pod rebra. Za spanje na hrbtu pravijo, da ni najbolj priporočljivo, tako da mi ostane še samo levi bok. Pa tam spodi me nekaj ful boli, če se preveč obračam, pa ne vem kaj je to. Zgleda da so to neke mišice ali kaj podobnega.
Ja koliko UZ pa imate ve?user posted image Moj ginekolog naredi samo dva (na začetku in v 20. tednu), ostalo je samoplačniško. Tukaj pa berem, da imate še sedaj UZ.
Uživajte v teh pomladnih dneh!!!!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: JULIJ
19.4.2006 21:40:07   
kapesanta
ja ne vem koliko UZ ti priprada - mislim da pri nas običajno delajo 3 - prvega za potrditev, mofrologijo v 20T in še eno kao morfo v 30T - potem pa rezultate primerja, če se ok razvija. Verjetno upravičujejo s tem, da imamo v zasavju tak fajn zrak, pa veliko spontanih, pa bolanih in vse user posted image  pademo v skupino rizičnih, ki jim priznajo več UZ user posted image .

V materinski je pa itak tistih kolon za UZ malo morje - škoda da večkrat ne dela, da bi lahko spremljale rast.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: JULIJ
20.4.2006 8:08:55   
Bojana 78
Dobro jutro julijke in lep pozdrav iz sončnega MB. Da se še midve s pikico malo oglasiva. Tudi midve sva imeli včeraj rutinski pregled. Dobila sem tudi vse papirje, da si lahko uredim porodniško in paket za novorojenčka. Naslednji pregled z UZ pa imam 16.5. - v 31. tednu. Takrat bi naj tudi dobila napotnico za laboratorij (do sedaj sem dala kri samo enkrat). Mi trije smo s šolo za bodoče starše že skoraj končali - naslednji ponedeljek nas še čakajo praktične vaje previjanja in potem konec. Sem kar vesela, da sem se odločila za šolo že v aprilu, saj je kar naporno sedeti tam dve uri (pa še vroče je in ne preveč dober zrak - na predavanje nas je hodilo okrog 50 parov).
Imam pa še eno vprašanje - kakšno je vaše mnenje o vitaminskih tabletah CentraMed Mami? G mi je rekla, da bi bilo dobro, da jemljem neke vitaminske tablete (seveda sem jo pozabila vprašati katere predlaga). V lekarni pa so mi priporočali CentraMed Mami od Fidifarma.
Lepo se imejte.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: JULIJ
20.4.2006 12:28:48   
malicki
Pozdravček user posted image

tudi jaz sem že zaključila z materinsko šolo in dobila potrdilo za prisotnost atija ob porodu. Od predavanj sem pa pričakovala bistveno več, za dojenje so nam kazali enih 20 let star film. Bom pa šla še v maju na zamujeni prvi dve predavanji. Na vaje za previjanje pa bom verjetno šla šele junija, ker zdaj se mi zdi še prehitro.

Tudi meni je moj G rekel, da mi pripadata samo 2 UZ, tako da ne vem kdaj in če sploh bom še imela kakšnega. Me kar malce skrbi, ker ne vem kako bodo potem kontrolirali rast, pa če je plodovnica in vse ostalo ok.
Prejšnji teden sem imela redni pregled in so mi merili trebušček ali pa mogoče maternico, ne vem točno, ampak namerili so pa 24cm. A so še kateri kaj merili??

Ker sem zbolela so me v bolnici za ziher poslali v porodnišnico na UZ in jaz se seveda nisem branila. In tam sem lahko tako kot na NS uživala ob gledanju bejbija. Moj G je imel namreč na morfologiji monitor obrnjen vstran od mene user posted image

Drugače pa že malo hodim po trgovinah in si ogledujem stvari, glede cotik se mi zdi povsod tako slaba izbira ali pa jaz preveč kompliciram, pa večina je v roza, modri ali pa v beli barvi in mi je kar težko kupit ko ne vemo spola. No jutri grem še v H&M pokukat in moram nekaj kupit.
Včeraj sem šla tudi vozičke gledat. Ja zdaj ko imam bolniško imam več časa user posted image .
Gledala sem Jane trikolesnik in mi je lušten. Edino za košaro sem slišala, da jo otrok zelo hitro preraste. Mislim da bom šla še enkrat s prijateljičinim sinkom testirat. Moja sestra pa navija za Chicco, samo za tega se bomo morali pa v Celje zapeljat.

Tabletke Centramed Mami sem si pred kratkim nabavila, jih je pa zdravnik priporočal moji sodelavki, ki ima že dolgo težave s slabokrvnostjo. So mi tudi v bolnici rekli, da sem malo slabokrvna, za naslednji teden pa že imam napotnice za laboratorij in za injekcijo ker sem Rh-.

Zgleda da nas ima kar nekaj težave s spanjem. Moj bejbi je zadnja 2 dni ful aktiven, tudi ponoči. Sem zvečer knjigo brala in mi je bilo prav hecno, ker je knjiga kar poskakovala. In moji sestri je celo privoščil eno ornk brco, je dobila kar solzne oči. Ponavadi če da kdo roko na moj trebušček noče nič brcat, ko pa roko umaknejo pa takoj spet. Je malo žleht user posted image

LP

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: JULIJ
20.4.2006 13:59:21   
Bojana 78
Malicki tudi meni je včeraj G merila trebušček - namerila je 25 cm (sem pa v 28. tednu). Glede na krivuljo v materinski knjižici je to OK. Kaj pa pravzaprav to meri pa ne vem user posted image
Voziček pa mi že imamo - po dolgem iskanju sva se odločila za Jane Slalom z Matrix košaro. Meni se košara - lupinica sicer ne zdi mala -  ko pa otrok začne sedeti tako noče biti več v košari (športni del pa se tudi da skoraj v vodoravni položaj). Košara - lupinica je res nekoliko težja, vendar pa je voziček super za voziti (ogrodje in športni sedež pa je zelo lahek - glede na ostale trikolesnike z velikimi kolesi).
LP

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: JULIJ
21.4.2006 7:46:45   
klaja
Bojana, zanima me kje si hodila v šolo za starše in kolikokrat ste jo imeli? 

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: JULIJ
21.4.2006 8:01:33   
Bojana 78
Klaja - v šolo za starše sem hodila v MB (v okviru MB porodnišnice). Začeli smo 4.4. - skupaj bomo imeli 7 predavanj (2 krat na teden). Sicer nam je eno predavanje odpadlo (zaradi bolezni predavateljice). Končamo pa naslednji teden (v ponedeljek oz. torek) s praktičnimi vajami previjanja (na teh vajah smo se morali razdeliti v skupine). Vsa predavanja so potekala v stolpnici bolnišnice (16. nadstropje), praktične vaje pa bomo imeli v porodnišnici.
Upam, da sem ti z odgovorom kaj pomagala. LP vsem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: JULIJ
21.4.2006 14:11:44   
malicki
No jaz sem bila danes v šopingu in to kar uspešnem user posted image . Nakupovala sem pa zaenkrat samo cotike, pa ene luštne copatke sem čisto slučajno v Intersparu našla in hopa v vozek user posted image

Edino kar sem v dvomih je to, da ne vem ali naj kupim tudi kaj s kratkimi rokavi, npr. bodi user posted image  A mi zna katera to svetovati??
Hvala.

pa pa


(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: JULIJ
21.4.2006 14:18:22   
* Binchy
Ja definitivno boš rabla tud neki s kratkimi rokavi. Jaz sem lani rodila maja, pa smo bli po treh tednih v kratki majici in kratkih hlačkah. Je tud petronažna rekla, da če je toplo ga komot slečeš.

Lp user posted image PDP 11.7

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: JULIJ
21.4.2006 15:19:34   
kapesanta
Binchy, ti si se pa znajdla, boš lahko čist vse od prve bebike ponucala.
Jst sm pa dobila same tople cotke, so mele vse kolegice začetk leta bebike - tko da bom očitno morala še kak šoping udart - kratkih hlačk pa bombažnih tankih pajackov nimam nobenih, hvalabogu so vsaj bodiji pa majčke uporabni.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu * Binchy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: JULIJ
25.4.2006 10:43:30   
malicki
Halo julijke!

Ma kje ste vse? Verjetno vse nakupujete ali pa uživate kje na sončku user posted image

Mi se tudi odpravljamo v Italijo ob Gardsko jezero in komaj čakam. Upam samo, da bom vožnjo dobro prenesla.

Drugače pa nič novega. Spet sem v službi in mi zelo dobro dene, razen sedenje me malo muči, pa občutek imam da mi že nogečisto malo zaotekajo. Še dober mesec dni potem pa tako ali tako že zaključim.

Danes sem gledala spalne vreče za user posted image . A si bo še katera to nabavila? Jaz spet ne vem ali naj kupim z ali brez rokavov user posted image , in pa katero številko - imajo 50-62 in večje od 68-ne vem več.

Uživajte. PA PA


(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 17:06:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: JULIJ
25.4.2006 20:51:48   
sašaš
Oj!

Punce, a se spomnite, ko smo govorile o malih pikicah pa o knedlih v naših bušijih...no, zdaj imamo že prave (male) štruce...user posted image  Čas mi zdaj, ko je lepo vreme, tako hitro teče, da bi najraje nekako "bremzala", ko je vse tako luštno - po drugi strani pa komaj čakam, da pride tisti dan, ko bova spoznala svojega user posted image ...

Še jutri delat, potem pa kratke počitnice! user posted image  V četrtek na morje, v petek v "šoping, šoping in Graz", pa potem spet na drug konec na morje.

Zaenkrat še nimam težav ponoči, spim kot dojenček. user posted image  Noge pa me včasih malo bolijo, zatekajo mi ne (zaenkrat).

Danes sem si kupila eno majčko in ene lepe bele hlače v Popku - nesramno drago je povsod, pa še izbira se meni povsod zdi slaba. Tudi jaz sem včeraj pomerjala svoje lanske poletne cunje - pa ne bom komentirala user posted image . Zato pa sem si danes privoščila izlet do Popka. user posted image

Aja, Vesnica, kako to misliš, da imaš blage popadke?user posted image  A to je otrdevanje trebuha?user posted image

Nič, uživajte čez praznike pa privoščite sebi in svojim "štrucam" kaj morja ali pa še kaj boljšega - NUJNO! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: JULIJ
26.4.2006 7:23:57   
malicki
Dobro jutro!

Jaz sem zgodnja, pol bom imela ful gužvo tule.

Danes ponoči sem imela čudovite sanje o user posted image , bili smo vsi trije, pa če sanje štimajo in najina intuicija tudi, potem bo user posted image .

Vesnica tudi mene zanima o kakšnih popadkih ti to???

Sašaš če greš v Graz v šoping za bejbija, potem prosim poročaj o nakupu. Jaz nameravam po praznikih skočiti v Seiersberg, sicer bolj za naju z user posted image  in še nekaj malega cotik za user posted image  - če bo kaj luštnega. Sem pa razmišljala da bi se zapeljala tudi v Kiko in Toysa.



(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
26.4.2006 17:47:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




ime
SINEJA



Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!