*Neja*
|
Pozdravljene! Po doooolgem času se oglašava še midve s . Me je potrebno malo brcnit, ker vas samo berem, napisat se mi pa nikoli ničesar ne da. Mi smo drugače fantastično, mala pika brca kot Beckham (predvsem zjutraj in zvečer) in včasih se mi zdi, da bo potisnila glavo skozi trebuh in mi rekla:"Kaj je stara? Si že mal' živčna, ne?" Aja, mogoče utemeljim to zadevo z našim dojenčkom, ki naj bi bil ženskega spola. Na NS in kasneje na morfologiji so mi rekli, da bo po vsej verjetnosti punčka. Meni se je že pred NS dvakrat sanjalo, da bomo imeli pupo. Na zadnjem UZ pa mi je moj G rekel, da sicer po tem, kar se da videt, sklepa, da bo punčka, ampak je treba še počakat, ker da se jajčka pri fantih spustijo malo kasneje. No, po tistem se mi je pa že dvakrat sanjalo, da imamo fantka (nazadnje danes ponoči). Ko sem izpolnjevala uno knjigico "To sem jaz" sem vse pisala tako kot da bi pisala punčki, zdaj pa upam, da ne bo kaj drugače. Potihem smo si vsi želeli fanta, ampak še vedno trdno stojim za: samo, da bo otrok zdrav... "in da bo imel pimpeka" -----> pristavi moj dragi . Glede opreme sem bolj kilava; kupili smo voziček, previjalno mizico, otroško posteljico, posteljnino, nekaj oblačil sem dobila od prijateljice (vse roza barve!!), vzporedno z nakupi za dojenčka gradiva hišo, tako da je kar gužva. Naslednji pregled imam ravno danes teden, takrat dobim napotnico za rešilca in potrdilo o PDP. Še zdaj se pa nisem odločila, kje bom rodila. Naša porodnišnica (v Slovenj Gradcu) je (glede opreme) takšna kot da bi gledal eno poceni nadaljevanko iz Ukrajine, z osebjem pa nikoli ni bilo težav, so zelo prijazni. Po mojem sploh ne bom imela časa opazovat, kako zelo popokane ploščice imajo v kopalnicah in da bom nosila 75x preveliko spalno srajco . No, toliko od nas. Pobožajte svoje trebuščke, čim manj težav, veliiiiiiko sonca in čim manj novih kilogramov! LP Neja & baby
|