kapesanta
|
Hm. Kaj vse že mam. Na mojo srečo imam starejšo sestro z dvema otrokoma in sem zadnja nosečka med prijateljicami, tko da sem ogromno stvari dobila, nekaj odkupila in nekaj kupila. Če vprašaš mojega možeka, sem absolutna zmagovalka pri "sindromu gnezdenja". Popis: voziček (košara+sedež), lupinica, avtosedež, ležalnik, palček zavijalček, baby sitter, ogromno cotk (pajacke, trenerke, bodije, majčke, hlačke, kapice, zoknčke, copatke, žakla za spat), posteljnina, prevleke, posteljica, bombažna košara za novorojenčka, nahrbtnik za sprehode, stajica, hodalica, stekleničke, grelec za stekleničke, pumpica za mleko, termoska, stolček za hranjenje, klipklap stolček, previjalna miza, samostojna banjica in previjalna blazina. Ojej - zgleda da ma možek res prav. Manjka mi še nekaj drobnarij: plenice, povijalne, kremice in ostalo za nego, varovala (vtičnice, stopnice, omare), dude in cuclji, termometer za vodo, slinčki, prve igračke... Sobice pa tud še nimamo zrihtane - jo je treba še prebarvat. Pohištva pa zaenkrat ne bova kupovala, bova počakala še kako leto. No pa da vidimo, če me je katera že premagala...