Barbs
|
Jutro , najprej MiaSophia - ja, jaz se še kar vozim sama, nimam nobenih problemov s tem - le včasih me kaj zategne kje - pri hitrosti 150km/h, na primer Zadnjič pred štacuno me je ena babica čist zgroženo gledala, ko sem metala vrečke v prtljažnik, pa loputala z vrati, pa se zavihtela v avto Po moje si je mislila, kako zelo neodgovorna sem. Mene pa desni kolk boliiiii In to tako zelo, da nisem mogla spat na desni - ok, vem, da je leva bolj priporočljiva stran, ampak, bemtiš, ne morem celo noč spat kot pribita. In sem bila ful sitna. komaj sem se pobrala in se odvlekla do stranišča - seveda vseh štirikrat.. Takoj zjutraj sem imela tako glavo, kot po kakšnem moto zboru. Naša mama mi pravi : "Ja madona ,deklica, pa naspi se zdej, saj veš, da se potem ne boš mogla...." JA, MAMA! Kako????!!!!!! Matr je humorist ta moja mama - bolj, ko ji pravim, da NE MOREM vredu spat in sem zjutraj, ko me navsezgodaj kliče, čist povožena, bolj mi dopoveduje, naj se naspim Jutri napolnim 35. tednov in se zavihtim v 36.-tega. Petka, Lenika in ostale, ki imate bolj na začetku maja - a vam kaj manj brcajo ? Ja, vem, da je kao normalno, da imajo manj prostora, da... ampak, mene vsake toliko časa prime kar neka panika - sploh, če grem brat sosednji forum. Res ne vem, zakaj si to delam. Eh, smotka sem. Še poročilo o zadnjem nakupu : V Mothercare sem si kupila modrček za dojenje ( ne vem, lahko da sem vam že povedala) - ful je spodoben, črn, udoben, res fajn.... in še najboljša novica - s skoraj 6. jurjev so ga nekaj nižali na 2.900 Saj ne, da bi pretirano šparala, ampak mi je mal smešno dajat morje dnarja za "dojilni" modrc, si raje kupim kakega seksi za pol aja, pa še ful jih majo in res niso slabi.... če katera rabi, naj gre pogledat. Lep dan, se beremo...