Barbs
|
Jutro, lenika, midve kot ponavadi ( razen, ko jaz nimam kablov) - tazgodnji. Z mojim spanjem = kot s tvojim. Zvečer sem zaspala šele okrog polnoči, sem gledala neko straškjivo oddajo na POPu o prezgodaj rojenih otrocih - ne morš verjet, mi je bilo kar slabo. Pa sem kar bulila, namesto, da bi ugasnila. Bogi. Potem sem se premtavala,šla lulat okrog dveh, ob štirih zjutraj pa je blo konc - vstat, levo desno, lulat spet, nato pa sem premlela v mislih ves dopust - včeraj smo namreč zvečer kar na hitro rezervirali morje, ker me je panika zagrabla, ko sva ružila po netu in ugotovila, da so vse lokacije, ki nama kao ustrezajo ( velik apartma, klima, pogled na morje, plaža največ 100 metrov stran, pa da ni Istra in da ni južna Dalmacija - zaradi in vožnje) že zasedene. Mi namreč ne moremo iti septembra - seveda bi bilo takrat najlepše, ampak ŠOLA!!!! Tako sva našla vse prej opisano na Pagu in kar uredila Gremo konec julija za 14 dni Komi čakam Ponavadi smo sicer urejali bolj pozno in po navdihu - last minute ponudbe z letali , letos pa ne upam ravno eksperimentirati - moram bit malo resna mati Pogovarjali ste se tudi o nekih nastavkih za prsi, o pumpcah, o... jaz vam kar povem, da od mene glede teh "naprav" ne boste imele kakih hudih koristi, kar se nasvetov tiče. Nobenkrat do zdaj nisem uporabljala nič od tega - še blazinice za dojenje prav malo. Tuš, pa mandljevo olje tudi za joškice in mojo kožo, mleko se mi je tako ali tako "prilagodilo" napadom lakote otročkov - najprej se je lepo nabiralo na dve urci do tri, iztekalo ni , včasih kaka kapljica, potem sem dojila, najprej na eni, ne do konca, potem na drugi, in na koncu spet še malo na prvi - nikoli pa si nisem iztiskala mleka čisto do konca ven, ko je pojedel. In nikoli ni bilo nič narobe. Saj telo se samo "naštela", manj ko kompliciraš, boljše je. Za v porodnišnico tudi nisem pripravila nobenih mazil za bradavice, pa ne vem kaj še vse... Imam nesseser, pa not gel za tuširanje, zobno pasto, ščetko, pilico za nohte, labelo, krtačo za lase, odlično hidratantno kremo za obraz - vem, da je to dobra naložba, ker sem bila obakrat dobesedno cela dehidrirana, palčke za ušesa, mali fen ( lasje pridejo fuj in ne pustijo jih oprati, če nimaš s sabo fena), seveda sem si kupla xxl čudežno in ne vem kaj še vse maskaro za trepalnice ( - uf, kok se bom fajn počutila), balzam za telo pa ne bom vzela s sabo, ker se mali dojenčki stiskajo h koži in nočem, da ga moti kak drug vonj - naj ima mene . Not bom spakirala, preden bova šla še mobitel in polnilec , pa seveda papirje in materinsko knjižico. To je vse. Kaj za brat, nogavičke, kaj za jest, za pit, ...po potrebi... mi bo prinesel dragi, spodnje hlačke, vložke, spalno srajco, haljo bom uporabljala bolnišnično - zjutraj in zvečer je na voljo sveže, srajčka po potrebi tudi čez dan večkrat, spodnje hlače pa itak na kupe... Aha, kupila sem si ene lepe natikače - ne copate, take natikače s tapravim podplatom, usnjene, lepe, da jih bom lahko kasneje poleti imela tudi za okol skakat. Te pa bom vzela s sabo, da ne bom v tistih papirnatih copatih letala naokrog. Ekola, moj spisek. Mejte se fajn danes, začenja se vikend, upam, da mi ne bo spet VSE in bom sitna, ko me bo kaj zvijalo... Se še kaj beremo, papa.....