|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
30.3.2006 15:20:34   
lenika
Pozdravljene še enkrat!

Jaz sem čisto utrujena. Danes samo skačem naokrog. Najprej sem šla na sprehod, nato še v trgovino, za konec pa s sodelavkami na kavo in ta kava se je zavlekla za 2 uri user posted image . Sedaj pa kuham kosilo, ker bo dragi čez približno 20 min doma, potem pa verjetno popoldne ne bo več nobene koristi od mene, ker sem tako utrujena, kot da sem tekla maraton.

Majamo tvoj otroček je pa že resnično pravi korenjak. Naš je imel pri 32. tednih 1750 g.

Uživajte dan še naprej.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.3.2006 19:25:25   
Barbs
Ojla, punceuser posted image ,

končno mi je uspelo - sem bila že na robu živčnega zloma. Mislim - kabli - kako lahko nek delavec, ki je usposobljen za delat to, nardi tak šit!!!  Ful so mi manjkali naši čvekci, sem bila sitna kot user posted image  - kabli so zamenjani - ni čudno, saj sem zganjala celo rečuser posted image  - mal se mi pa fajn zdi, ko sem prebrala, da me pogrešateuser posted image

Marija, madonca, lih da sem uhitela, da ti voščim : vse najboljše in najlepše, letos je to prav poseben rojstni dan, tako, da sploh ne vem več, kaj naj ti še posebno zaželim - sama si lepo povedala, da si srečkica in da si zadovoljna z vsem, kar se ti je zgodilo in kar se ti dogaja - naj ostane tako in res iz srca, vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ( me ovnovke user posted image user posted image user posted image  - jaz pa v ponedeljekuser posted image )

Drgač pa - včeraj sem bila pri Pušenjaku in sem bila prava carica - on tako zelo zna človeka spravit v dobro voljo. Kot punčko me je pohvalil - "pridna, lepo je s tole najino težo, slabih devet kilc, res ste disciplinirana", izvidi iz laboratorija so bili bp, celo bakterij ni bilo več, pritisk 120/75... skratka, bolj ko gre h koncu, boljše je z mano, kot kažeuser posted image  No ja, je moral malo tudi pokvarit vse skupaj, ker je rekel , naj se " poskušam spraviti na mizo da bova premerila razdaljo SF, ker se mu kljub kilam zdim kar močna v trebuh" ... HALO!!!! A debela da sem?user posted image user posted image  user posted image  Kako spravit na mizo??? In sem elegantno odskakljala do mize in se lahkotno spravila gor. Tako! Mislim, spraviti na mizo...user posted image user posted image   In tudi razdalja SF je čist po tabeli...user posted image  Potem sem nekaj javkala o prečni legi ( ker je bil mali do zdaj kar tako)  , Pušenjak pa mi stlači kavbojke čist do doluser posted image user posted image  (pujsuser posted image  ) me orng zagrabi čisto pod trebuhom in pritisne - hja, je rekel, kaka prečna lega, mali ima glavico točno tu in se je lepo fiksiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pregled imam spet čez 14 dni, obljubil mi je, da bova nardila UZ, čeprav ne vidi kake posebne potrebe, bolj kot nagrado, ker sem tako pridnauser posted image user posted image user posted image  Na CTG menda ne bom nič hodila, ker je rekel, da "sem sama sebi najboljši CTG" , da dokler malega lepo čutim, ni potrebe - seveda pa lahko kadarkoli pršibam v porodnišnico, če bi me kaj matralo.. No, tako. user posted image

Moram malo bolj podrobno prebrat vaše poste, ker ste jih v dveh dnevih res veliko naštepale - pridne punceuser posted image  Sicer razturamo, majčice, a ne? Kar čvek na čvek... vodimo v kategorijiuser posted image
Se beremo jutri ( upam, da KABLI ostanejouser posted image user posted image ), lepo spančkajte, B.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
31.3.2006 8:05:52   
lenika
Pozdravljene majčice!

Kako ste kaj danes? Jaz sem spala obupno. Kar naprej sem se premetavala, 4x sem morala na wc in vsakič sem kakšno uro ostala budna, potem je bilo treba pa spet na wc. Zjutraj sem se zbudila vsa utrujena, ležat pa tudi več nisem mogla, ker me je vse bolelo, skratka obup.

Upam, da ste ve bolje.

Barbs ja si kar predstavljam kako ti je bilo, jaz bi bila tudi vsa tečna, če kakšen dan ne bi mogla čvekat. To je pa odvisnost, a ne? user posted image

Uživajte, lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
31.3.2006 8:40:27   
Barbs
Jutro,

lenika, midve kot ponavadi ( razen, ko jaz nimam kablov) - tazgodnji. user posted image  Z mojim spanjem = kot s tvojim. Zvečer sem zaspala šele okrog polnoči, sem gledala neko straškjivo oddajo na POPu o prezgodaj rojenih otrocih - ne morš verjet, mi je bilo kar slabo. Pa sem kar bulila, namesto, da bi ugasnila. Bogi.user posted image user posted image  Potem sem se premtavala,šla lulat okrog dveh,  ob štirih zjutraj pa je blo konc - vstat, levo desno, lulat spet, nato pa sem premlela v mislih ves dopust - včeraj smo namreč zvečer kar na hitro rezervirali morje, ker me je panika zagrabla, ko sva ružila po netu in ugotovila, da so vse lokacije, ki nama kao ustrezajo ( velik apartma, klima, pogled na morje, plaža največ 100 metrov stran, pa da ni Istra in da ni južna Dalmacija - zaradi user posted image  in vožnje) že zasedene. Mi namreč ne moremo iti septembra - seveda bi bilo takrat najlepše, ampak ŠOLA!!!! Tako sva našla vse prej opisano na Pagu in kar uredilauser posted image user posted image user posted image  Gremo konec julija za 14 dni user posted image Komi čakamuser posted image  Ponavadi smo sicer urejali bolj pozno in po navdihu - last minute ponudbe z letali , letos pa ne upam ravno eksperimentirati - moram bit malo resna matiuser posted image

Pogovarjali ste se tudi o nekih nastavkih za prsi, o pumpcah, o... jaz vam kar povem, da od mene glede teh "naprav" ne boste imele kakih hudih koristi, kar se nasvetov tiče. Nobenkrat do zdaj nisem uporabljala nič od tega - še blazinice za dojenje prav malo. Tuš, pa mandljevo olje tudi za joškice in mojo kožo, mleko se mi je tako ali tako "prilagodilo" napadom lakote otročkov - najprej se je lepo nabiralo na dve urci do tri, iztekalo ni , včasih kaka kapljica, potem sem dojila, najprej na eni, ne do konca, potem na drugi, in na koncu spet še malo na prvi - nikoli pa si nisem iztiskala mleka čisto do konca ven, ko je user posted image  pojedel. In nikoli ni bilo nič narobe. Saj telo se samo "naštela", manj ko kompliciraš, boljše je. Za v porodnišnico tudi nisem pripravila nobenih mazil za bradavice, pa ne vem kaj še vse... Imam nesseser, pa not gel za tuširanje, zobno pasto, ščetko, pilico za nohte, labelo, krtačo za lase, odlično hidratantno kremo za obraz - vem, da je to dobra naložba, ker sem bila obakrat dobesedno cela dehidrirana, palčke za ušesa,  mali fen ( lasje pridejo fuj in ne pustijo jih oprati, če nimaš s sabo fena), seveda sem si kupla xxl čudežno in ne vem kaj še vse maskaro za trepalnice (user posted image  - uf, kok se bom fajn počutila), balzam za telo pa ne bom vzela s sabo, ker se mali dojenčki stiskajo h koži in nočem, da ga moti kak drug vonj -  naj ima meneuser posted image user posted image . Not bom spakirala, preden bova šla še mobitel in polnilec , pa seveda papirje in materinsko knjižico. To je vse. Kaj za brat, nogavičke, kaj za jest, za pit, ...po potrebi... mi bo prinesel dragi, spodnje hlačke, vložke, spalno srajco, haljo bom uporabljala bolnišnično - zjutraj in zvečer je na voljo sveže, srajčka po potrebi tudi čez dan večkrat, spodnje hlače pa itak na kupe...
Aha, kupila sem si ene lepe natikače - ne copate, take natikače s tapravim podplatom, usnjene, lepe, da jih bom lahko kasneje poleti imela tudi za okol skakat. Te pa bom vzela s sabo, da ne bom v tistih papirnatih copatih letala naokrog. Ekola, moj spisek.

Mejte se fajn danes, začenja se vikend, upam, da mi ne bo spet VSE in bom sitna, ko me bo kaj zvijalo...user posted image  Se še kaj beremo, papa.....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
31.3.2006 8:48:33   
MarijaPo
Ohoj Punce,

hvala se 1x za cestitke. Super ste. :)

Vceraj je bil res mega dan - celo v sluzbi so bili veseli mojega obiska (najbrz zato, ker sem jim prinesla torto in ker ta zatezenih ni bilo - so bili na kosilu).
Igor mi je podaril cevlje in bajadere. Igor je res zlati mozek.

Barbs, lepo, da si elegantno odskakljala na mizo, meni je zadnjic G rekla, da sem kot kaksna srnica. Pol sem se ful casa o tem razmisljala, se posebi, ker se mi je Igor smejal, da me ze G zeza. Mogoce je pa Pusenjak mislil, da si mocna tko, po misicah, da bi recimo lahko ragbi igrala s trebuhom.

Upam, da ne dirkate prevec po stacunah - Lenika se mi zdi taka, kot da ima 1 mega joul energije. :)

Pridne ostanite.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
31.3.2006 8:56:24   
lenika
user posted image MarijaPo ja dopoldne, ko je mož v službi veliko letam po trgovinah in naokoli, če se seveda dobor počutim, popoldne, ko pride domov, pa me že vse boli in samo jamram. Velikokrat sem mu že rekla, da pride ob nepravem času domov, ko me že vse boli in tako pride na mino.
No, ampak on pravi, da ni tako hudo.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
31.3.2006 9:45:33   
TiaSara
Hojla!

Joj Barbs, zdaj pa res ni najboljši čas za oddaje o nedonošenčkih (pravi TiaSara in potem odhiti brati temo o splavihuser posted image ). No čeprav sta vidva že tako daleč, da ni več panike. Sploh glede na super izvide user posted image .

Naši dragi pa tako nimajo kaj drugega, kot da potrpijo naše izpade tečnobe ipd.

Zdaj pa moram teč, delo kliče (še dva dni).

Fajn bodite!

P.S: Spala tudi jaz zelo slabo, more, kolki...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
31.3.2006 10:16:40   
majamo
Hojla babike

Pri meni je isto.  Tolko še nisem hodla na wc odkar živim, še sploh ponoči.

Aja Barbs kaj upaš iti z takim malim dojenčkom na dopust?  Mene je malo strah, tak da ne vem če boma letos sploh upala iti z 3 mesece starim user posted image .  Sicer bi šla 100 na uro, samo ne vem??user posted image  Zdaj me je strah kako bom sploh doma vse to poštimala?

Ne vem če si jaz tudi ne bom mogla pripraviti za v bolnico stvariuser posted image  Ful se mi zdi da je še daleč. Sploh ne upam pomislit, da lahko jutri že odfrčim v Rim.

No pa fajn bodite, v tem turobnem petku. 

majamo

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
31.3.2006 10:48:46   
Barbs
Majamo lubica,

a ti nekaj povem?user posted image Neskončno lažje boš šla letos na dopust z dojenčkom starim 3 mesece, kot pa naslednje leto, ko bo imel leto pa še mal in bo hotel čisto vse probati, videti, povsod zlesti gor pa dol, jedel še ne bo vsega, hodil še ne bo prav kot kak velik.. itd.. Letos je milina - imaš s sabo joškico, pa je!user posted image    user posted image pančka v vozičku, pod marelo, v senci, če gresta v hotel, ga podojiš pred obroki, spančka v vozičku ( ga pelješ poleg) , bolj pripravno je seveda vzet kak apartma, da ste sami carji... Veš koliko malih user posted image  vsako leto vidim ob morju, nenazadnje, tudi moji dve tamali sta že od kar sta na svetu vsako leto na morju in je bilo prav fajn... Tako, da me ne skrbi - nasprotno - prav pasalo bo malo spremembe - da nisi samo doma in previjaš , dojiš ...v nedogled... Vidva imata sploh carsko - gresta začetek septembra, mali bo imel 4 mesece, gužve ne boste imeli, vreme bo super, ker ne bo več pretirano vroče... le nagovori tvojega.
In za zdaj naj te nič ne skrbi - vse boš znala! Ja, počasi si je kar treba naštimat kako stvar - tvoj user posted image  praviš da je pravi mali velikanuser posted image user posted image  in se lahko zgodi, da se bo podvizal - mal tečno je potem, da ti dragi brska in išče in na kup spravlja, pa nosi za tabo v bolnico - saj veš, vseeno boš ti bolj vedela, kaj in kako rabiš... tako da ni nič prezgodaj, če si počasi pripraviš. Boš bolj mirna potem.

Tia Sarauser posted image  , mislim nate - še dva dni, čvekica; pa da se ne bi ravno v teh dveh dneh pretegnila kaj tam v službiuser posted image  Ko smo že pri sanjah in morah - Marija vsaj o medvedkih sanja, jaz se naprimer v sanjah, sred noči, nisem mogla spomnit, kateri pridevnik ima spredaj tukalica (halo - od kje men baš tukalica!!)  - a je modrorepa, a je rdečevrata al kaj je za en user posted image  ... in sem se zbudila in mozgala in zbudila user posted image  in mu povedala, da se mi očitno meša. Nato je , vsega že vajen, rekel, da je zelenonoga in da naj takoj zaspim.user posted image

Sem pravkar zlikala zadnjo rundico cunjic - ostane samo še posteljnina - se bom ukvarjala z njo naslednji tedenuser posted image ...

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
31.3.2006 10:59:56   
majamo
Oj Barbs to je pa res ja, glede dopusta.  Bova se z mojim kar malo pogovorila.   Komaj čakam da pride domov.

Zdaj pa grem gledat kaj si pripravit za v porodnišnico in  če še moram kaj kupit.

čav

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
31.3.2006 11:24:04   
lenika
Imam še nekaj vprašanj, ki sem jih že včeraj zastavila, vendar pa nisem dobila nobenega odgovora, saj ni bilo izkušene BARBS. Tako, da Barbs, lepo te prosim za odgovore.
Kopiram vprašanja od včeraj:
Me pa nekaj zanima. A ve boste posteljice oblekle pred odhodom v porodnišnico ali potem, ko pridete domov?
Kaj pa dudico za dojenčka boste vzele v porodnišnico? Kako ostane dudica sterilna, če jo steriliziraš doma, v kaj jo daš?

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
31.3.2006 12:13:20   
Barbs
Lenika,

nisem no ravno neki ekspert ( vsaj za to neuser posted image user posted image ) ,  ti pa lahko povem, kako (ponavadi) zgleda in je zgledalo tudi pri meni in bo tudi tokrat tako -  posteljnino seveda prej oprati, postlala pa posteljice ne bom - bom imela kar v omari in ko bom v porodnišnici, bodo moji doma to uredili - je za 5 minutk dela. Čeprav je mogoče malo iz trte zvito, saj če se ima kao za prašit, se bo potem, ko bo user posted image  doma, ravno toliko... dude jaz nisem nikoli nesla s sabo, ker nekako ne marajo sestre na oddelkih - ženske vlačijo čuda reči in potem to tlačijo tamalim - če je kaka huda potreba, če mali res joka, če---- ne vem, potem imajo v porodnišnicah neke dude, ki so cele ( tudi tisti del, ki je ponavadi plastičen) iz nekega posebnega kavčuka- jo sterilizirajo in ti jo potem posodijo. Ne vem, stane te nič ne, če vzameš s sabo, tudi prostora ti ne zavzame veliko - doma jo prekuhaš, skupaj s škatlico ( verejteno si kupila zraven kakšno ketnco za dudo prpet in ponavadi so zraven škatlce, če ne si jo pa še kupi - Avent jih ima, pa tudi drugi verjetno), no, daj dudiko v škatlco in to je to. user posted image  Ampak, probaj brez dudike ... saj bo mali imel mamino joškico - moji dve sta obe zrasli brez dud - sicer sem jo zdaj, tako kot tudi vedno prej kupila, za vsak slučaj - če se pokaže, da je bolj miren, če jo ima, zakaj ne.

Šibam nazaj kuhat....user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 31.3.2006 12:15:37 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
31.3.2006 13:45:50   
mojsoncek
oj zenskice, ste pa nastepale danes enih postov user posted image ...

Jaz sem danes kljub dezju zelo pohodnisko naravnana. Sem celo dopoldne hodila po mestu in zaenkrat se ni kaksnih posledic user posted image  (in naj tako tudi ostane). Za spremembo sem si morala danes nastimati budilko, ker sem sla po opravkih in nisem spala do desetih tako kot ze cel teden. Me bo verjetno danes zvecer zelo hitro zmanjkalo user posted image . Pri vsem tem lenoritisu, ki me daje, sem se koncno spravila na CSD in odnesla vse papirje user posted image .

Zgleda, da imam danes vso energijo v nogah, ker se mi kar ne lusta in ne lusta pisat...

Grem se malo sadja pogrist, potem bo pa pocasi ze mozek prisel pome in greva za vikend k tasci in tastu... Bova pa v nedeljo privlekla s sabo male cotice, da bom imela naslednji teden spet kaj za poceti.

zenskice uzivajte cez vikend!!!

pa pa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.4.2006 8:08:20   
lenika
Dobro jutro majčice.

Kako ste kaj danes? A vse še spite? Moje spanje danes je bilo zadovoljivo, veliko bolje kot včeraj, a še vedno precej moteno. Ne vem, to se mi ni dogajalo nikoli prej, da ko sem se zbudila in videla, da je zunaj dan, da bi skoraj skakala od sreče. No sedaj se mi to dogaja, ko zagledam dan, vem, da je mučenja konec.

Drugače pa zunaj je sonček, možek še spi, bova pa šla danes dopoldne malo naokoli po trgovinah. Nakupit bova šla še čisto zadnje stvari za prihod našega novega člana. V bistvu nam nič pomembnega ne manjka, imam pa dva bona za Baby center, ki ju morava izkoristit, pa bova šla v bistvu bolj tako, gledat, če nama kaj pade v oči.
Saj vem, da kaj bistveno dolgo ne bom mogla hodit, zato sva se tudi odločila, da greva dopolodne, ko imam vseeno še največ moči in energije.
Po nakupih bova šla še nekam ven na kosilo, potem pa bo po vsej verjetnosti dan zame že končan, ker bom preveč utrujena, da bi dala še kaj od sebe. Čeprav so popoldne še eni plani za pospravljanje, pa če ne bo šlo, pač ne bo šlo.

Uuuh sedaj pa že pošteno nakladam, saj bom nehala, ker drugače se nobeni ne bo dalo brat te moje klobase.
Barbs hvala za odgovore. Bomo danes nabavili še škatlico za dudico, je nismo dobili zraven.

Lepo se imejte to lepo soboto in oglasite se kaj.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.4.2006 8:13:40   
petka
Joj babe, a boste nehale tolk pisat, 2 dni ne pogledam, pa ziljon postov user posted image user posted image , ampak dolgčas pa ni user posted image user posted image

Najprej moram tudi jaz pohvalit Barbs,
tvoji nasveti nam res prav pridejo (sem si pripravla torbo za porodnišnico po tvojem nasvetu, tako da imam sedaj res en majhen nesseser, ostalo mi bo pa že moj user posted image  prnesu - res ne vem zakaj bi nosila celo potovalko robe...) 

Včeraj sem zlikala in oprala posteljnino in plenice. Zdej grem pa še na oblekce (ki jih mam ful premalo in jih bom šla po moje še kam kupit).

Lenka, Barbs, kakšna naj bi bila to škatlica za dudo - prav škatlica ali samo pokrovček za cucelj pri dudki user posted image

Kako ste pa ve kaj pri energiji, jaz jo imam vsak dan več, nič ne počivam, samo naokoli bluzim, spat hodim okoli 1 ure zjutraj in vstajam pred osmo user posted image , ampak JEST RES NE MOREM SPAT!!!! Ko pa že spim, mam same hudo bedaste sanje.... Pa res bi se rada zdej naspala... no ja ...

Kako je pa pri vas?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.4.2006 8:51:47   
lenika
Pozdravljene majčice.

Pravkar sem napisala cel post in se mi je iz neznanega vzroka vse zbrisalo.user posted image
No in sedaj pišem še enkrat.

Petka jaz sem včeraj v Babycentru kupila škatlico za celo dudico, stoji pa poleg dudic. Kupila pa sva tudi blazino za otročka za na tla z različnimi aktivnostmi.

Drugače pa sem danes prvič po dolgem času spala dobro, pa saj ni čudno, ker sem bila včeraj cel dan v akciji in sem bila full zmatrana. Dopoldne sva z možem skakala po trgovinah in se zunaj ustavila še na kosilu, potem sva popoldne malo pospravljala po stanovanju, nato pa so naši delali na vrtu, jaz pa sem jih opazovala iz udobnega naslonjača. Zvečer je tašča naredila večerjo, ki smo jo prvič letos pojedli zunaj na vrtu. user posted image  Ob osmih zvečer sem prišla noter in kmalu po deveti sem že spala kot ubita in spala skoraj do osmih zjutraj, seveda z dvema postankoma na WC- ju.

Sedaj čakam moža, da se zbudi in greva malo v naravo dihat sveži zrak in nabirat regrat.

Lepo preživite nedeljo in oglasite se kaj.

< Sporočilo je popravil lenika -- 2.4.2006 8:54:29 >

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.4.2006 10:31:35   
cofek
zdaj mam pa tega dost, že tretjič pišem....

res ste pridne, sploh pa mi ni jasno kako je lahko Barbs zdržala 2dni brez neta (sem že mislila, da te je Pušenjak prestavil med aprilčice, ko si tko jamralauser posted image )
- drugače sem pa včeraj tudi jaz zagnala paniko - sem bila ful zmatrana-sicer sem že zadnjič ugotovila, da če sem jaz zmatrana to vpliva tudi na user posted image  in se bolj malo giblje, poleg tega pa se baje proti koncu tudi malo "polenijo", ker nimajo tako veliko prostora - in se mi je zdelo, da se bolj malo giblje, tko da sem ga zvečer potresla in vprašala kaj misli (se je začel takoj pritoževat, ampak na D strani in ne na L kot ponavadi - mi tudi to ni bilo všeč, ker sem se v petek udarila v trebuh in sem že tuhtala, da je kaj narobe z L stranjo - še dobro, da je potem malce pomigal tudi na L - danes pa ugotavljam, da se je najbrž obrnil, ker je D bolj aktivna); poleg tega sem šla popoldan na svoj običajni sprehod, ki sem ga opravila prej kot v 1h in še vzpone sem lažje prenašala - moram posebej napisat, da sem tudi zaradi tega zagnala paniko?! pa še zatekat sem začela,...ŠE DOBRO DA IMAM JUTRI PREGLED!!!!

sem pa večraj izračunala, da imam samo še 7 delovnih dniuser posted image user posted image user posted image (da je slabih 6T do finiša pa sploh pomislit ne smem!!!user posted image )

Barbs vse najboljše za roj. dan, da bi bila še naprej tko skulirana in polna življenskih modrosti! seveda ti želim čim lažji porod in veliko veselja s tvojo veliko družinouser posted image user posted image user posted image

če se bom popoldan kaj lažje priklopila, se vam pa še kaj javim

lp, t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.4.2006 8:21:21   
MarijaPo
Vse najboljse Barbs!!! Da bi mali Barbs z lahkoto in brez bolecin za mamico prilezel na svet in da bi ga bili tako veseli, kot ste sicer veseli pri vas. user posted image

Jaz sem danes bolj povozena, ker so me celo noc boleli kolki, pa trebuh je skos trd kot user posted image  in boli in evica neumorno kolca in brca. Sem dala kri in urin, v cetrtek pa da vidimo, kaksno je stanje.

Uzivajte punce, danes predvsem Babs!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.4.2006 8:44:45   
lenika
Pozdravljene, se bom samo na hitro oglasila, pa šibam pod tuš, pozneje pa napišem kaj več.

Barbs vse najboljše za rojstni dan in čim lepši ter lahek porod ti želim.

user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.4.2006 9:01:33   
mojsoncek
Dobro jutro majcice!

-----------------------------------------------------------------------
Barbs vse najboljse! Zelim ti veliko zdravja in predvsem
veliko veselja... pa seveda, kot se spodobi, lahek porod
in enega pridnega malega Barbs!!!
-----------------------------------------------------------------------

Predvidevam, da ste se tudi ve imele fino cez vikend, ker niste nic kaj dosti cvekale. Sem se danes kar s strahom lotila brati, pa sem se, po pravici povedano, kar malo oddahnila, ko sem videla, da niste nic kaj pretiravale s pisanjem user posted image .

Drugace pa je bil vikend pri nas pester in naporen, pa vseeno prijeten. V soboto sem bila so-varuska skoraj dveletni necakinji in petletnemu necaku. Za vse ZAKAJ-e, sem porabila vso svoje znanje in domisljijo, da sem lahko sledila z ZATO-ji... ja niso heci user posted image ...

Danes se pa lotim pranja in potem likanja vseh malih cotic, ki sva jih vceraj privlekla s sabo. Sva prinesla eno res veliko polno borso cotk, pa se mi zdi, da so skatle se cedno cisto polne, kot da ne bi nic vzela user posted image .

Najbolje, da se res kar lotim, ce ne bo slo spet pol dneva mimo, ne da bi kaj naredila... Uzivajte... pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.4.2006 9:12:21   
lenika
No, sem že nazaj!

Včeraj sva šla z možem dopoldne v naravo, nabirala sva regrat, ki sva si ga potem tudi pripravila za kosilo. Čez dan sem bila cel dan aktivna in sem se počutila super, zvečer pa user posted image user posted image user posted image . Tako me je tiščalo navzdol, da sem komaj zmogla napor in priti do wc-ja, tudi za vstajanje iz kavča sem potrebovala pomoč. Sem že začela razmišljat, kaj če je to to in dragi je bil tudi že pripravljen na odhod v porodnišnico, vendar pa, ko sem ležala me ni bolelo, zato sem ostala doma in sem se odločila, da bom šla prihodnji dan torej danes na pregled. 
Ponoči sem spala še kar, če seveda odštejem dva postanka na wc-ju in danes se počutim že skoraj čisto v redu, zato sem se odločila, da ne grem danes na pregled, ker imam jutri tako ali tako reden pregled, pa bomo videli, če se slučajno že kaj dogaja.

Imam pa tudi eno vprašanje za vas. Naš Matic čedalje bolj močno rine in to je včasih precej boleče, predvsem, ko stegne nogico, da se naredi cela bula in potem noče spustit, meni pa splošči celoten trebuh, tako, da vidim zvezde. A se vam tudi to dogaja, da je rinjenje tako močno?

Samo jamram, a ne? Pa saj ne bi, če včeraj ne bi bilo res tako hudo. Upam, da se ve počutite bolje.
Preživite lep dan in oglasite se kaj.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.4.2006 9:32:48   
pikicaa
BARBS vse najboljše za tvoj rojstni dan.Želim ti veliko sreče, zdravja ter čim lažji in hitrejši porod!

Se vam oglasim kasneje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.4.2006 9:53:20   
TiaSara
Lep dan vsem. Danes je en zares poseben dan! Moj zadnji delovni dan, pa še rojstni dan od Barbsuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No najprej naj zaželim naši Barbs veliko, veliko sreče in zdravja, pa da še naprej ostane tako zelo prijetna oseba, ki vsem nam ostalim Majčicam lajša skrbi in popestri še tako dolgočasne dneve! Pa seveda enga zdravega in pridnega Aleksa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj pa samo na hitro - Lenika, meni je kar znano tole pretegovanje, pa me že kar malo skrbi, ker imam skoraj en mesec dlje do konca kot ti. Sedaj že kakšen teden vsak user posted image  gib čutim tako, kot da bi mi prav posebej raztegoval trebuh. Od časa do časa pa dobi trebuh prav nezemeljske oblike. Tudi za nogico ga uspem prijeti, pa jo ponavadi relativno hitro umakne. Se mu pa zadnje čase kar naprej kolca - sem že
začela gruntati, če je to res normalno.

Lep dan želim vsem, pa bom jutri malo bolj pridna, ko bom uživala doma v miru in me ne bo nič preganjalo. Danes pa delo kliče user posted image .

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.4.2006 9:53:47   
petka
BARBS, VSE NAJBOLJŠE!!!

Zdaj pa šibam h ginekologu, kot vsak ponedeljek... Se slišimo!

papa Petra

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.4.2006 10:02:11   
lenika
TiaSara  potem izgleda nisem edina, ki ima nogometaša v trebuhu user posted image . Kar se tiče kolcanja mi je tudi zelo znano. Moj včasih kolca tudi po dvakrat na dan, drugače pa skoraj ni dneva, da ne bi nič kolcal. 
Pa lepo preživi še zadnji službeni dan. user posted image

Petka  dobro opravi pri ginekologu in potem poročaj.

Jaz grem pa sedaj malo na zrak in v trgovino pa se oglasim še kaj pozneje. Samo pretiravat pa s tem skakanjem naokoli ne smem, da ne bo spet kaj podobnega kot je bilo včeraj zvečer.

Se pišemo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.