|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
15.2.2006 21:15:34   
Vijolica77
Aisha in Tina najlepša hvala za informacije (posebej tiste o čakanju in hrani, si sploh ne predstavljam da bi postala lačna). Sicer sem v zadnjem mesecu imela redne tedenske pregede oz. CTG-je pri svoji ginekologinji, od sedaj naprej ap moram v porodnišnico. Še enkrat hvala za info in tel številko.
Evii... držim pest, da se vse dobro isteče, mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne vibracije.
jaz... sem danes prvič bolj tako "čudno". Gibi so se znova umirili, jih bo komaj sedaj 10 danes. samo vmes je bilo vse nekako tako čudno, otroček je bil zelo nemiren, pa vse me je nekaj bolelo od spodaj. Drugače pa sva šle z mami kupit igralno podlogo, pa sva jo sedaj sestavljali in je tako fino gledat, kje se bo naša štručka igrala. Sem pa sedaj zvečer spett tako zelo otečena, sploh ni fajn in težko pišem, pa mene tudi vsa koža srbi (to je pravzaprav prvič). saj sem rekla, da je zame danes res nek čuden dan!
Čestitke Ezi za Roka. Izgleda, da bo sedaj vsak dan ena!

Lahko noč in predvsem naspite se!
Lp Urša

_____________________________

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 7:35:23   
AishaM
Dobro jutro, februarčiceuser posted image
Uf, danes pa sem se res naspala (od 21h do 7h). Sedaj se odpravljam na CTG (že spet!) in upam, da bo kaj dobrega pokazal. Res mi je že zoprno hoditi tolikokrat na te preglede.
Se vam javim, ko se vrnem.

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 8:56:13   
tinkatonka
Dobro jutro! To bi vam sicer lahko napisala že ob 4h zjutraj, kajti že od takrat sem pokonci. Sem nekaj časa gledala v zrak in upala, da bom zaspala nazaj, pa ni šlo, tko da sem vstala in šla pred TV. Najbolj grozno je, ker ob 4h zjutraj tudi TV ni pametna odločitev saj ni nič gor. Tko da sem potem gledala Reality TV. Se mi že meša od unih policajev, gasilcev,....Kot sem vam že napisala, mi je včeraj ves dan neprijetno otrdeval trebuh. Sem mislila da bom imela zelo naporno noč, vendar ko sem šla spat se je tudi otrdevanje umirilo, user posted image  je zaspal in jaz tudi. No nažalost sem potem vseeno vstala ob 4h. Mi je trebuh spet parkrat otrdel, ampak ni panike. Tko da danes po pomojem en normalen dan, sicer bom jaz bolj sitna, ker sem neprespana, ampak imam občutek, da se ne bo nič pri nas dogajalo. user posted image

AishaM...sporoči ko opraviš s pregledom, oz. pošlji sms, če te obdržijo notri. user posted image

Zaenkrat naj bo to dovolj. Sicer se vam pa še kaj javim čez dan, upam da z kako veselo novičko o novemu februarčku.

LP Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 8:59:19   
jasnica
Dobro jutro!
Danes je pa tudi mene moja deklica v trebuščku pustila da sem ponoči lahko spala. Vsak dan posebaj ko ugotavljam kdaj bo napočil tisti dan, dobim občutek da hoče kar v trebuščku ostat. Zdej sem dozo čaja malo zvečala, mogoče bo pa kaj pospešilo. Jutri imam pregled in komaj čakam, da izvem kaj vzpodbudnega!
Men se že kar meša od tega čakanja, sem tako zaljubljena v to bitje da o nobeni drugi stvari več ne razmišljam!user posted image

Brat pa ima sinčka starega 2 meseca, mali je tak cukerček da bi ga kar vzela, pa full priden, skratka dojenček kot si ga vsi v sanjah želimo. Potem pa izvem za izjavo njegove mamice- ji je žal da ima otroka in bi raje še kakšno leto brez skrbno uživala! HALO!!! Men se je kar odtrgalo.Očitno je rabila otroka da je zvezo obdržala. Se mi kar smilita brat in nečakec!
AishaM javi kako je bilo na CTG, počasi je čas da greš rodit!! Držim pesti da bi čim prej rodila!


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 9:21:14   
malamisha
Dobro jutro!

Za mano je super noč, saj kar se tiče spanja. Da pa ne govorim o sanjah. Katastrofa!!! Če kmalu ne stisnem naše štručke v objem, se mi bi zmešalo.

Sicer pa je danes že četrtek! Do sobote ni več dalečuser posted image

Si je pa včeraj moj user posted image  premislil glede imena za user posted image  (on izbira, jaz pa se veselo strinjam, al pa tud ne...). Za user posted image  je že od kar vema za novega člana trdno odločen za pristno koroško ime. Včasih mi je kar žal, da nismo vprašali kaj bo...

Še malo, pa bo...

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 11:50:12   
tinkatonka
Hoj!

No da vas obvestim. Evii mi je poslala SMS:

"Čaw. Danes mo mi povedali, da bomo do jutri še tle. Mi morejo nardit se ginekološki pregled, da vidijo če se misli naš baby kaj zmigat. Glavico ima 34,1 in 3400 g. Jst sm mičkina in se bodo jutri odločil kaj nardit. Zaenkrat hočejo še malo počakat. LP"

Glede nato, da sem vidla slikice Eviinega trebuščka res ne vem kje skriva tega user posted image . No držimo pesti, tudi tiste ta majčkene v trebuščkih, da bodo doktorji kaj pametnega pogruntal in da se bodo končno odločili kaj naredit z Evii in njenim user posted image  in seveda, da se vse dobro izteče. Vas bom sproti obveščala če bo kaj novega.

in jaz....počivam, spat ne morem in bulim v ta TV, da bom imela kmalu kvadratno glavo. user posted image  Zdele grem navijat še za naše biatolonke, potem pa počasi kuhat kosilo. Naš fantiček pa kot da ne bi bilo nič, sem ter tja malo pobrca, se obrne in spi dalje. Jaz bi šla pa tko rodit............najraje bi laufala po štengah gor in dol, da bi se ja kaj začelo dogajatuser posted image

Lp Tina


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 12:47:15   
marty5
LP,

vidim, da smo vse na istem v teh dneh......nič ne kaže na porod, vse bulimo v TV in olimpijske, kuhamo in seveda ČAKAMO in ČAKAMO, da se bo kaj začelo dogajat user posted image .

Jaz sem tudi kr zdolgočasena....sicer sem neki začela pisat dispozicijo za diplomo, ampak kaj, ko so misli drugje.....

Včeraj sem poslala user posted image  po drugo vrečko malinovega čaja in mu je prodajalka rekla, da ga ne smem piti prej kot v zadnjih 3eh mesecih user posted image . Jaz ga pijem šele od 35. tedna.....samo, da nisem začela prepozno. Zasledila sem namreč, da se ga pije le zadnje tedne...No, kakorkoli - zdaj ga spijem tudi liter na dan, pa takega fajn skoncentriranega user posted image , samo moj sine si ne beli glave s tem. Uživa v trebuščku in se ga sploh ne dotakne user posted image .

No, nam ne preostane nič drugega, kot da izkoristimo vsako minutko za počitek - malo kukam k mamicam na drugi forum in nekatere so prav boge - nič ne spijo......tako, da je potrebno imeti nekaj spanca na zalogi user posted image .

Ja, kje Eviii skriva 3400g štručko, mi res ni jasno user posted image . Pa sem jo videla v ponedeljek v živo.....hm, se mi postavlja vprašanje, kako velik je moj user posted image , če primerjam najina trebuščka user posted image

Nič, uživajte - grem tudi jaz počasi za lonce user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 13:51:19   
AishaM
Evo mene iz pregleda. Nič novega, v ponedeljek imam kontrolo. Sem prosila tiste doktorja na UZ, če mi lahko pogleda še velikost otroka, ker je že pred 14 dnevi imel 3200 gr, kar pa ni malo. Sploh glede na to, da sem ful drobne postave. Pa je rekel, da to ni stvar teh pregledov. Ej, sem bila res razočarana, saj bi mu vzelo največ pol minute...

Tako da še vedno čakam in pojem malinov čajuser posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 14:00:08   
tinkatonka
Evo nas že marčice prehitevajo! Rodila je namreč marčevka Peli. user posted image Držimo pesti, da bo z njenim fantkom vse OK in da bo hitro pridobival na teži.

Jaz grem zdele telovadit po hiši s sesalcem, da bom ja malo user posted image  zbudila, ker čisto preveč spi.

AishaM....mogoče nas bo pa kaj čez vikend prijelo in bomo rodile. Zdaj smo na vrsti aldo, malamisha, ti in jaz ter Saša R, ki imava jutri PDP. Upam da bo vikend produktiven user posted image !

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 18:13:17   
Tina76
Ojla!
 
Danes pa nismo ravno čvekavo razpoložene, ne? Ali morda vse rojevateuser posted image ?  Pri nas smo bili danes zelo pridni. Možek mi je pobarval lase, sama pa sem si še masko na obraz napacala. Namesto gnezdenja v smislu pospravljanja in pripravljanja stvari za babyco je se pri meni gnezdenje odraža v skrbi za lase in kožo in nohte in ....user posted image ! Malce šale.

Trebuh nam še kar otdeva in zatekam vedno huje. Človek se kar ustraši ko pokažem moje buhteljče (noge).

Sem si že tudi enih par svojih motivacijskih slik po sobi nalepila.......iz časa ko sem imela 20kg manj. Se mi zdi da ne vem več kaj bi počela. Pa take norije delam.
Tečno je bit doma in čakat na dete....jaz sem oseba , ki je nenehno v gibanju, sedaj pa to čakanje. Pa še trenutno sem brez avta...groza.user posted image

V križu me tudi nekaj pika........in na wc sem morala že 3X... pa kaj je zdaj to?

Babe lepo se imejte !


Tina

.........še 3 dni.............

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 18:37:30   
jasnica
Oj!
Danes je pa res mirno tuki. Še mamice so nam pobegnile na drug forum. Sicer je pa samo še 12 dni do konca meseca in se bo verjetno hitro začel pri vseh odvijat. Mogoče jih je pa nekaj v porodni, ker tukaj ni nobene.
Jaz imam jutri pregled in bom videla kako in kaj. Najbolj si želim da bi me kar naprej poslala!

Lep večer, pa javlajte se še kaj!!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
16.2.2006 18:54:05   
marty5
Lp,

meni je pa danes tak dolgčas........najbrž tudi vreme vpliva. Pri nas dežuje, pa megla...skratka bljak od vremena.

Danes so me 3je sosedi vprašali, koliko še manjka, pa 2 sodelavki klicali, če sem še v enem kosu, pa še prodajalke v trgovini.....skratka - zdej je na vrsti tisto tečno obdobje, ko že vsi sprašujejo, kdaj bo. Ja, ko bi le vedla - če bi izbirala, bi bilo ZDAJ.

Zdaj grem pa zibelko narest - oblečt v rjuhice ipd. Sem sicer rekla, da je ne bom, da bom pustila, da jo na sveže naredijo, ko bova z user posted image  v porodnišnici, ampak se moram z nečim zamotit, ker se mi bo zmešalo.

Kot vidite, sem kr malo tečna in boljše, da grem, da še katero ne spravim v slabo voljo user posted image .

Lep večer vsem!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 6:41:25   
tinkatonka
Dobro jutro!

Pa kje ste vse? Nekam malo smo včeraj klepetale. Sicer je bil pa včeraj res en tečen dan, najbrž ima tud vreme malo vpliv na nas, a ne. No jaz sem spet budna že od 4h. Je bila huda nevihta ponoči v Ljubljani, se je bliskalo pa treskalo. Pa mi je bilo kar neprijetno sama v postelji. Hvala bogu, da danes možek pride domov. No in sem ponoči hodila po hiši in ugašala iz elektrike računalnik, TV,....Potem pa več nisem mogla nazaj zaspat. Sem do zdaj ležala v postelji, pa me vse boli od premetavanja levo in desno, tko da grem zdej na ta naš slavni čajček, kaj pojest, potem pa počivat, ker v tem slabem vremenu kaj drugega tko in tko ne moreš. Naš user posted image  ravno zdaj nekaj razgraja po trebuhu. Mogoče pa kaj namiguje. Yeah right...se lahko kr pod nosom obrišem. Danes je sicer najin PDP, ampak nič ne kaže, da bi bil tale moj miško kaj točen. Včeraj sem tudi jaz že doživela klice "firbčnih" prijateljev. Pa jim že 1 mesec govorim, da bodo nakajsneje par ur po porodu dobili sms, da sem rodila, oni kr kličejo in sprašujejo a je že, kdaj pa bo?? Kako naj pa jaz to vem. user posted image  Jaz bi tud rada, da že ven pokuka, pa noče. user posted image  No sej vem, da se tega našega dojenčka res vsi zelo veselijo, mam res skrbne in zlate prijatelje, ampak ko bi oni vedli kok je tečno vprašanje, če te ljudje non-stop sprašujejo, ko si pa že sam sit vsega.

Katera bo pa danes na vrsti??? Včeraj so nas nekaj marčice začele po desni prehitevat. Mogoče je pa aldo že rodila, ker je imela včeri amnio. Malamisha bo pa najkasneje jutri spoznala user posted image , a ne?

No pa dovolj podatkov za prvi jutranji post.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 7:44:33   
jasnica
Dobro jutro!
Za mano je spet ena neprespana noč, danes imam pregled in potem se celo noč premetavam in razmišljam kaj bo. Zvečer sem imela spet nežne popadke, ampak je to pri meni že običaj. Nič resnega, ker hitro minejo. Želim si da bi me v porodnišnico poslala, vem pa da s tega ne bo nič,..
Zdej grem pa pod tuš in na čajček, potem pa k ginekologinji.

Pozdravček v deževen dan!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 9:23:25   
marty5
Dobro jutro,

jaz sem spet potegnila spanec do zdaj....me pa tako bolijo medenične kosti in noge, da je groza user posted image . Ne vem, od česa je odvisno, da en dan več, drugi manj.

Saj ne vem, kaj naj napišem, razen tega, da jamram user posted image . Dogaja se spet NIČ, vse po starem. Punce, meni se bo zmešalo med temi 4imi stenami in s tem presnetim čakanjem user posted image !

Pregled imam komaj v ponedeljek, ampak itak ne bo spet nič od tega in ne bom zvedla po moje nič novega. Zdaj nas je pa res zelo malo še ostalo - no, enih že dolgo nisem brala....se nič ne oglasijo.

Kot vidite, spet nimam nič kaj pametnega na zalogi za povedat user posted image . Ko bi se le kaj dogajalo. Grem k marčicam pokukat, če so se nas spet spravile prehitevat user posted image

Lep in čim manj tečen dan.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 9:31:12   
Kami
Dejmo no dejmo, punce!user posted image
Saj ni tako hudo....  Še malo, pa boste tako zelo pogrešale te čase, ko ste imele ves ljubi čas na svetu zase, ko ste lahko spale, klepetale in tarnale...user posted image
S kakšno prijateljico pejte na kavico v mesto, pa mal svežga zraka podihat, pa bojo otroc kar sami začeli ven letet! Sam čakat jih ne preveč, pravijo, da potem zanalešč nočjo ven user posted image .
Mal vas morm pohecat, ker vidim, da ste mal depresivne.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 9:36:16   
tinkatonka
Maš prav Kami...Sicer ne grem na kavo v mesto, ampak čičala pa čakala pa tud več ne bom. Grem naredit eno generalno po hiši, vprašanje kdaj bom lahko naslednjič spet mela vse spucan tipi-topi. Muzko si bom na too much navila in plesala s krpo in sesalcem po hiši. Pol si bom pa vzela kakne dve urci samo zase, da sem bom mal razvajala.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 9:52:00   
Vijolica77
Evo punce še mene!
Danes je pa res eno zoprno vreme! Moramo kar same poskrbet za dobro razpoloženje! Pri nas se nič ne dogaja, samo je še tako ali tako nekaj dni časa. Pa danes tudi ne sme biti nič, ker se dobim s kolegi, ki jih že dolgo nisem videla in se že cel mesec veselim, da jih vidim.
Jaz pa moram reči, da sem zelo aktivna, kar naprej se nekje po potikam. Dopoldan malo OI pogledam, potem pa naokrog. Mi je ful fajn v mesto it, toliko ljudi srečam, pol pa ena "kavica" (čaj, sok,...) tukaj, pa druga itd. Komaj čakam, da bom svojo bebo dobila in bom potem z vozičkom šprancirala po mestu (upam edino na lepše vreme). Ne vem, zadnje dni sem ful noter padla.
Tina76 jaz imam še tudi namen si lase pobarvat do PDp-ja. Upam, da mi bo uspelo. Smo pa res zanimive, ko se želimo tako polepšati za naše zakladke.
Je pa res zoprno ta spraševanje, Kaj še nisi? Ja očitno, da ne, če s tem ogromnim trebuhom okrog hodim. Ali pa meni gre na živce, Kaj ti še lahko hodiš, itd. Se mi pa ful mami in tašča smilita, ker sem v zadnjem letu in pol delala z njima in jih vse sodelavke vsak dan Kaj je že kaj? sem mami predlagala, da si obesi okrog vrata napis NI ŠE.
Me pa prav zanima kaj se s puncami dogaja, ki jih nič na forumu ni. Tinkatonka, kaj tebi sedaj nič ne hupa. Upajmo, da se jim čimprej najbolje izteče.
Nič punce, čim bolj uživajte, pa se beremo.
LP Ursa

_____________________________

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 10:12:09   
ursi
Jaz sem se pa že zjutraj odločila, da danes pa NE grem rodit, tud če bi blo treba.user posted image  In sem to tudi mojmu user posted image  zabičala. Ne vem, zakaj, ampak sem si druge plane zadala za danes. Če že atija sedaj tolk uboga, ker sta se zmenila za konc tedna (včeraj sem zvedla, da sta se celo nekaj menila šele za naslednji vikend user posted image ), naj pa še mene mal uboga.user posted image  

Ampak bi blo pa lepo slišat, da je vsaj katera izmed nas spet rodila. Meni to kar upanje vliva, da bomo enkrat res vse na vrsti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 11:29:18   
Eviii
mi smo nazaj iz bolnice. nič novega tle. kot so mi rekle sestre: naša hruška še ni zrela. in to je potrdu tudi g. glavica je še dokaj visoko (še vedno ogromna user posted image ) in nič odprta. niti čajčki ne pomagajo. zdej ga tri dni nism pila... bom ga pa danes kr cel litr nardila in si ga dala na zalogo. joj, ta naš-a user posted image  pa je res malo smotan-a user posted image ... noče in noče prit vn. danes me je g spet vaginalno pregledal (sm mela kr precej krvav vložek po tem, pa mi je reku, da je to od pregleda in nej se ne sikiram) in nič... pa sm ga spraševala, kako zdej naprej. danes bi mogla imet kontrolo pri svojem g, pa sm malo prej prišla iz bolnice, kjer so me počekirali. no, in ko sm v bolnici mojga najljubšega g (lovšina) spraševala, kaj in kako, sva se zmenla naslednje. sredi druzga tedna kontrola pri mojem g. v soboto imam rok. v pondeljek (27.2.) ob osmih zjutri morem bit s torbo narisana pred porodno in bomo user posted image  zlepa al pa zgrda vn dobili user posted image . torej, najkasneje čez 10 dni bomo vidli našga-o dragega-o razgrajača-ko. mi je reku, da nej se glede glavice ne sikiram. je res velika, samo kaj čmo... je pa reku, da mi bo zagarantirau enga g non-stop (on bo glih takrat na dopustu user posted image , pa morem zdej našge-o user posted image  prepričat, da pride drug teden dopoldne vn oziroma da se takrat začne kej dogajat user posted image ). in če bojo vidli, da ne gre, bo pa sledilo rezanje user posted image . glede na to, da sm majhna (samo 155), me bodo še bol nadzorovali in se dokaj hitro odločli za cr, če bojo vidli, da ne gre. jst upam, da bo šlo vse po normalni poti, se pa nikoli ne ve... sprejeli so me pa v sredo, ker sm imela celo noč hude bolečine v trebuhu in so sumili na hellp sindrom (hudi problemi z jetri in prebavili), pa so mi nardili vse teste in to ni blo to. pa ctg je bil full slab, ko sm pršla. user posted image  je bil nereaktiven-a. ravna črta skori cel cajt. so že sumli na tahikardijo in vnetje. no, par urc kasneje pa se je user posted image  zbudil-a in je bil ctg šolski primer. pa so me hotli že včiri domov poslat, ker sm bla bolša. no, po uz-ju (in strašnih merah, ki so mene in možeka skori na tla vrgle), pa se je g odloču, da pogleda še pobliže, kako se godi user posted image . in očitno mu-ji je v bušiju fajn... tolko o nas.
hvala vsem za spodbudne besede... sm bla prou vesela vsakega sms-ja, ki sm ga dobila.
čestitke tudi ezi za roka user posted image user posted image user posted image . zdej pa kr naprej. danes ni še nič hupalo pr nas. kira bo naslednja?
lep dan vam želim. zdej se grem pa malo usest pred tv in gledat oi.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 12:26:51   
tinkatonka
Evii user posted image user posted image  WELCOME HOME!!!user posted image

A tebi so tudi že postavili končni datum kdaj boš rodila. No sva že dve taki. Teli naši srčki se imajo očitno prov fajn v naših trebuščkih in jih bo treba bolj na silo ven spravit. user posted image user posted image  Očitno smo dobre "gostiteljice". No jaz garam tle po hiši, da bi ja kaj premaknilo tega našega škrata iz trenutnega položaja malo nižje dol, pa kr noče in noče. Popoldne ga bom še na sprehod peljalauser posted image . Zdele moram it pa mal skuhat kosilo, ker lačna usta pridejo danes kmalu domov. user posted image

Sicer pa Evii jaz se javim, da bi bila naslednja. Tud danes lahko, tud ponoči, ni važno, samo da bo čimprej. Sicer spustim naprej še AishoM, malomisho in aldo, ampak pol sem pa že res jaz na vrsti. PROSIM PROSIM, sem lahko naslednja??? user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 12:51:30   
marty5
Eviii, dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

Sicer sem si nardila idelane scenarij, kako lepo bi bilo, če bi se ti danes ali pa jutri kar gor pridružila, ampak user posted image  se ne da .....trma mala user posted image .

No, vsaj veš, kako stvari stojijo.....jaz pa blage veze nimam, če kaj napredujemo ali smo še vedno daleč od poroda. V ponedeljek imam pregled in bom spet malo zagnjavila tega mojega G....čeprav me ne vpošteva kaj dosti user posted image .

Prej sem ubogala nasvet od Kami in se nehala smilit sami sebi ter se odpravila ven - sicer le v interspar, ampak sem vsaj kam šla in tam zabila 1,5 ure.....nimam pojma, kako user posted image . Ja, denarnico sem praznila, ni kaj user posted image .

Danes se pa ne počutim nič kaj preveč dobro - kot da mi manjkajo moči - me na trenutke kar zmanjka v nogah.....upam, da nisem kake viroze fasala.

Malinovega čaja pa jaz ta teden pijem na litre user posted image . Pa še ful listov dam not - tam piše 2 čajni žlički na 1/4 litra, jaz pa dam več kot dvakrat več user posted image . No, vsaj pijem veliko - je že to nekaj.
Danes je moj user posted image  zelo miren - samo zjutraj sem ga 2× ful nežno čutila....me vedno skrbi, ko ne telovadi kot ponavadi....

No, kot je že ursi prej napisala - čez dobra 2 tedna pa bomo res vse že mamice. Ne glede na vse, bodo user posted image  prej ali slej morali ven. Upam le, da ne bom zadnja user posted image . Sicer vem, da glede na PDP nimam pravice prosit za prednost, ampak se ne bi prav nič pritoževala, če bi tudi mi dali v peto in malo prehiteli user posted image .

Bodte fajn, pa se še kaj prebermo danes user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 17.2.2006 12:53:26 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 13:03:07   
AishaM
tinkatonka, jaz te kar spustim naprej. Ker nimam nič kaj občutka, da bom rodila. Se nič ne dogaja.

Sicer nisem nek pristaš horoskopov in podobnih zadev, ampak prav luštno mi je bilo razmišljati kaj bo user posted image  po horoskopu. Sem potem brala v teh nosečniško materinskih revijah, kakšni otroci so to. Pa je bilo prav zabavno. No, po PDPju bi naj dobila vodnarčka ali vodnarčico. Potem sem imela v rezervi že kozoroga (če bi prej rodila). No, zdaj pa nekako nakazuje na ribiceuser posted image user posted image . Teh pa sploh nisem upoštevala, saj se mi je zdelo nemogoče, da bi rodila toliko čez rok.

Eviii, super, da si nazaj in je vse OK. Super, da tako dobro poskrbijo zate in so tudi pripravljeni z informacijami glede velikosti otroka pri porodu. Jaz sem zadnjič prav prosila, če lahko to pogledajo. Pa seveda velikost glavice. Pa niso hoteli. S tem, da sem jih "opozorila", da je user posted image  imelo že pred tremi tedni 3200 gr... Ravnanje v vaši porodnišnici se mi zdi ful OK, ker dejansko JE pomembno, kako velik je otrok, kakšna je konstitucija mame in kako lahko porod zaradi tega olajšajo.
Ampak v MB pa je rodnost očitno še vedno prevelika...user posted image  (madonca, sem ironična). Pa naj mi tisti zdravniki, ki to lepo izvedejo, oprostijo. Moje izkušnje so žal drugačne.
Tako, zdaj sem si dala že spet malo duška.

V MB je začelo sijati sonce, dež je stopil polovico snega, tako da grem malce na sprehod.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 13:24:04   
jasnica
Ojla!
Se pridružujem kupu razočaranih in naveličanih. Ob 9h zjutri sem imela CTG in pregled. CTG- otrok čisto premiren, popadki pa so se lepo kazali. Pregled- odpiram se ne(spijem liter čaja na dan in kar močnega- nimam več upanja da bi kaj pomagalo), mala se je malo spustila, plodovnice še vedno dovolj, skratka nič ne kaže da bom na hitro rodila. Ob 12h sem mogla še enkrat na CTG, moji user posted image pač ne paše bit na to priklopljena, tako da je bila spet full mirna, potem pa me je sestra po trebuhu da se je zbudila. Ko sem pa iz ambulante prišla je pa takoj aktivna postala! Verjetno ji tam ni všeč.
V ponedeljek imam pregled v porodnišnici v ambulanti za pataloško nosečnost in mi bojo povedal kdaj mi nameravajo sprožit, če ne bo hotla sama ven. Upam da me drug teden resnično rešijo tega čakanja.
V moji bližini se mi vsi že kar smilijo, ker sem tečna ko drek. Če bi bil moj dragi tko siten ga bi sigurno nekam poslala, on me pa kar nekako prenaša! Ja prav srček je!

Kako je našim predhodnicam uspelo, da so svoje user posted image prepričale, da je treba ven!?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE
17.2.2006 13:30:12   
jasnica
Evii sem te pozabila pozdravit v vsej svioji jezi! Dobrodošla nazaj, čeprav sem pričakovala da se boš vrnila z user posted image !

AishaM jaz sem si pa full vodnarko želela, zdej je pa upanje šlo! Samo še dva dni časa je, kar je pa nemogoče!
Grem brskat po horoskopu kaj me čaka z ribo. Glede na to da sem lev se bojim,.. Ribe se mi kar malo spolzke zdijo!
Se opravičujem če je katera od vas riba!


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark



da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)


Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!