Eviii
|
jutro, drage pupe. kot vidim, smo spet v polnem številu tle... vas je prou lepo spet malo videt in poklepetat z vami, tudi s tistimi, ki ste ble brez interneta neki cajta. marty, veš, da jst nism opazla ctg-ja v naši ordinaciji? a potem nam ga kr tam nardijo? fino, da nam pol ni treba it v porodnišnico in še tam zgubljat cajta. hvala tudi za informacije o pručki. mislim, da bom jutri pršla, ker sm hotla it že decembra, pa sm mogla bit doma, ker me je glih tisti četrtek, ko bi moglo bit to predavanje, pošteno zvilo. kaj predavanje o epiduralni je pa naslednji pondeljek ob enih? napiši mi kej več, da pridem tudi to poslušat, ker mi decembra ni uspelo. smo bli samo na ogledu porodnišnice. kar se pa tiče šole za starše. v izoli je blo včiri predavanje o porodnih dobah in sm ga zamudila. sva mela z možekom ogromno dela s papirji in podobnim za firmo. sm pol celo popoldne spala, ker sva kr precej laufala naokoli. mislim pa, da v šoli nism nič zamudila. previjanje in kopanje sm si ogledala že v novembru (bomo vidli, če sm si tudi zapomnla ), drugo se pa itak na rr-ju pomenim oziroma sm prebrala v knjigah, revijah in na netu. kar se pa obrata tiče. jst se ga ne spomnim. drugače ja pa blo pr meni tako. ko sm bla sredi novembra v bolnici, me je itak vse bolelo in se je muval-a non-stop. takrat smo imeli 26 tednov. pol smo šli pa na pregled in mi je g rekel, da se že počasi pripravlja na glavično vstavo. in ko sm bla pred božičem spet na kontroli, je že bil-a lepo obrnjen-a na glavico. sm pa imela vmes spet svoje probleme z ledvicami in grozne bolečine, tako da včasih sploh nism ločla, kdaj brca in kdaj so ledvice krive... tko da obrata res nism čutla. smilite se mi vse tiste , ki še delate. jst sm že cel mesec doma in včasih malo pogrešam delo, ampak ne pretirano . ko imam pač malo več energije, pokličem v službo in se zmenim za kak mini projekt, ki ga relativno hitro opravim. to pa samo zato, da se s čim zaposlim in ne mislim na neumnosti. sm se pa zaklela, da bom v kratkem začela s pranjem in likanjem in pripravami za porodnišnico. bi si rada pripravla torbo čimprej, ker nikoli ne veš, kaj nas lahko preseneti. čeprou imam še kr precej do konca (skori en mesec in pol), pa ne bi rada vsega počela zadnji trenutek. danes imam sicer druge plane (je treba še ene par stvari zrihtat za firmo). torej. če vas slučajno zanese, da bi prej rodile, mi to sporočte, da bom lahko naprej posredovala in da se ne bomo sikirale po nepotrebnem, če katere ne bo tle par dni. drugače se pa imejte fajn in čuvajte čim dlje v bušijih .