ninaki
|
Pozdravljene punce, jaz sem bila pa danes spet malo med ljudmi Tukaj pri nas na vasi se bolj malo dogaja. Oz. sem se prevec nova, da bi se mi kaj dogajalo. Danes sem sla pa ze zjutraj v Lj in se najprej nacvekala z vsemi sodelavci, potem se sla malo potepat, pa v lekarno po vse lekarniske zadeve, potem zamudila uradne ure na CSD. Sem mislila, da bo kaka bolj uradniska stavba, pa je bila navadna stanovanjska, pa nobenega parkplaca nikjer spredaj. Sem 4x zaokrozila z avtom mimo, pol pa kar na zacetku ulice parknila in sla pes. Zamudila 7 min, itak, da mi niso hotele zenske odpreti. Pa slisala sem jih kako se menijo. Ah, kaj cem. Imam se en izgovor, da grem v ponedeljek spet malo v life, he, he, he. Pol sem sla pa se k prijateljici, ki me je pogostila s kosilom in doooolgim cvekom, za posladek pa se v Interspar v shopping - NAPAKA - cela garaza zasedena, Interspar prazen, jaz pa pozabila, da so razprodaje...... Se sreca, da sem sla samo po hrano. Na razprodaje ne grem, saj ne vem kaksno stevilko bom imela potem. Bom rajsi pocakala na drugo leto in kaj od starih cunj mi bo se prav oz. ne bo. Bomo videli. Edino cevlje bi si morala kupiti, pa bom sla kak dan dopoldne, pa malo bom pocakala, da te guzve minejo. Glede na nespecnost, ki se zadnje case spet pojavlja, bi sla lahko ze zjutraj oz. ponoci shoppingirat, he, he, he. Kako je pasalo iti malo med ljudmi. Vceraj sem se pogovarjala z mami pa me je vprasala, ce sem prehlajena, da imam kao cuden glas. Pa sem rekla, ah, kje prehlajena, to sem zarjavela, ker se zdaj z nikomer ne menim zjutraj in mi je grlo total zarjavelo Jaz sem danes nakupila vso kozmetiko. Oprala sem ze vse runde, eno moram se speglati. Pol mi pa manjka samo se ene par stvari zame. Bolj mirna bom, ko bo vse pripravljeno. Just in case, mi je ena sodelavka rekla, da je njo prehitelo za 5 t in da ni imela cisto nic nastimano.... Aja, pa se to vam povem. Moji hormoni so se vedno v znamenju pucanja in drgnjenja. Kuhinja se sveti kot nova, he, he, he, saj je nova, ampak ni in ni mi dalo miru in sem jo morala spet malo podrgniti. Tako da, punce, ce ima katera kaj za podrgniti, naj javi. Cunjica d.o.o. vam je na uslugo Zdaj grem pa corit. Lepo spite in kaj fajnega sanjajte in se beremo, Nina
|