ninaki
|
Hej nosecke, jaz sem bila vceraj cel dan v Lj. Mi je tako pasalo No ja, na zacetku sem bila pri splosnem zdravniku. Cakala uro in pol (pa sem imela uro) zato, da sem bila notri cele 3 min. Tip za menoj enako. Cakalnica pa polna penzionistov.... Ena starejsa gospa je rekla, da je prisla samo po 2 recepta. Pa je z menoj vred cakala kako uro in pol. Mene pa take stvari tako razjezijo. In to zato, ker sem bila enkrat notri, k mi je sestra ravno kri jemala. Zunaj nabito polna cakalnica, pa cisto majhna je, tezko dihas, ljudje vse sorte, eni smrdijo, eni so prevec naparfumirani. Notri pa sestre skakale okoli zdravnika s pripombami "ja doktor, kaj ste pa vi po horoskopu", "a res, ja pol ste pa taki pa taki". Uf, pa tista osladnost, kar kapljalo jima je od ust. Se dobro, da sem sla hitro ven, ker bi drugace bruhala Zunaj nabito polno, notri pa.... Jooooojjjjjjj!!!!! Sicer pa nisem bila pri zdravniku cele 3 leta - sem videla v kartonu. Jaz pravim, da ko zbolim, se spomnim, da bom morala v tisto mini, nabutano cakalnico in da bo spet aroganca letela z vseh strani, pol pa cudezno ozdravim Sem pa vceraj nekaj casa stala, pol sem se pa, kljub vecini penzionistov, kar vsedla. Sem si mislila, pa saj vidite trebuh. In potem zdravnik pametno ugotovi (dal mi je eno napotnico, pa sem ga vprasala, da ce lahko to ze sedaj urejam, glede na to, da sem noseca) da on sploh ne vidi, da bi bila noseca Me vprasa koliko, recem 8, on pa, a 8t Ja, sam rekla, s takim trebuhom pa res 8t. Sem kar z ocmi zacela zavijati Res je, da je moj trebuscek bolj med tamalimi, samo zgresiti se ga pa res ne da. Druga zgodba je bila pa iskanje pp pri polikliniki.... Vceraj mi ni ratalo. Na koncu sem cakala na placniskega, pa ga vsaj se kako uro ne bi docakala. Sem kar sla, rajsi pridem kak drug dan z busom in vse opravim. Vceraj sem uredila vse papirje na csd. Fajn je, ko imas ze vse pripravljeno, pa samo oddas. Sla sem malo naokoli za kopalnisko opremo, pa je hudic, ko mi nic ni vsec. Oz. tisto, kar je meni vsec je astronomsko drago. Npr. eno drzalo za brisaco, ne boste verjele, cca 50K!!!! To se mi zdi pa cisto mimo. No ja, se bo treba gledat.... Pa se ena malo lepsa novica, glede na to, da smo zadnje case kar malo bolj otozne. Jaz sem bila cisto hin, ko sem videla, da se je Jery oglasila. Tisti dan je bil sam po sebi bolj zalosten, ne vem kaj mi je bilo, cisto sem bila jokava in vse, kar je slo narobe, me je tako zelo potrlo, da sem samo na postelji sedela kot kup nesrece. Pol pa se forum cekiram, me je pa cisto udarilo. No, da vam povem, vceraj sem sla gledat bratrancevega fantka. Star je 2 tedna Cel cas je spal. Mami je rekla, da samo spi, ko je lacen malo pogodrnja in pojoka, pol pa spet spi Je pa pravi korenjak, 4.5kg je imel ob rojstvu. Meni se je vseeno zdel cisto droben . Sem jo vprasala v kaksno stevilko ga oblaci glede na velikost, pa je rekla, da sicer v 62, da pa so ga v porodnisnici v 56 in da je bilo ok Malo sem bila zbegana, saj sem mislila, da bi 56 ze moral prerasti (dolg 55). No ja, jaz sem se odlocila, da pripravim 2 stevilki za odhod iz porodnisnice. Za ziher. Danes bom pripravila torbo za v porodnisnico zame in za malega. Pa mizarja moram poklicati kako je zdaj s previjalno - te se vedno nimam. Drugace imam pa vse, le se nedrcek in blazinice za dojenje zame, pa ene par stvari, ki pa so na seznamu, ki ga bo ocka kupil, ko bom v porodnisnici. Aja, pa plenice moram tudi se kupiti, bi cisto pozabilna nanje Tiste za enkratno uporabo. Bom probala s temi, pol bomo pa videli kako so. Tale moja zlahtnica mi je rekla, da so njej fajne Babylove. Katere ste pa ve kupile? Ravno zadnji teden sem spremljala debato na rr o plenicah, pa se mi zdi, da je cisto odvisno, enim ene pasejo, enim te iste ne. Mi bomo po moje vse sprobali, pol bomo pa videli. Grem zdaj malo po stanovanju podrgnit Ne morem iz svoje koze. Potem pa upam, da se bo nekoliko otoplilo, da grem malo ven. Me nic ne vlece, ko je pa tako mrzlo. Punce, drz'te se, pa merkajte se. Zunaj je cisto ledeno, meni je vceraj total spodrsavalo v mestu. Sem hodila kot pingvin po jajcih Pa cim vec pocivajte. Se beremo, Nina
|