|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
11.1.2006 22:29:11   
ninaki
Pozdravljene,

jaz sem se danes spet potepala po trgovinah v Lj. Pa se na kosilu s prijateljico sem bila. Sem se morala kar smejati, ko je rekla, a samo to bos pojedla (jaz pa imela kup testenin na krozniku). Sem ji rekla, ja, to je opoldansko kosilo, potem pride pa se popoldansko user posted image Punce, jaz ne vem vec kaj mi je. Taaaak apetit imam, da imam obcutek, da vzhajam iz ure v uro user posted image Pa si sploh ne morem pomagati. Mali me brca v zelodec, pa ga je zgleda raztegnil al kaj, ker hrana gre kar noter in noter. Pa sploh nisem tako zelo lacna, samo tako blazno mi vse pase, da me ze kar malo skrbi. Samo kaj, ko ne morem iz svoje koze.

Da se malo pohvalim, koncno sva nasla ogledalo za v kopalnico, ki je obema vsec. Omarice pa niso imeli razstavljene, kar nekaj na blef iz kataloga pa ne mislim kupiti. Bi jo rada prej videla. Kupila sva se paravan za banjo, da ne bo prevec naokoli spricalo. Jaz se ze komaj zbasem notri in mi bolj pase tusiranje v stoje, samo je pol vse mokro. Pol sva sla pa se v Rutarja pogledat ta nov otroski oddelek. Pa ene lepe stole sva videla, samo ni mize za zraven user posted image Jutri se pa odpravljava v Ikeo, Kiko in Toysa. Se zadnje firbcanje. No ja, v Ikei imava v nacrtu kupiti kar nekaj drobnarij za v kuhinjo in kopalnico. Pol smo pa zakljucili z nakupi in lahko naprej nacrtujem in risem dnevno ter otrosko user posted image

Kar se mojega CSD tice (Lj-Bezigrad) - jaz nisem mogla oddati papirjev za dragega Sva imela ze vse izpolnjeno, pa jih ni hotela vzeti ravno zaradi datumov. Mi je pa rekla, da naj ocka prinese papirje v casu, ko bom jaz v bolnici. V sluzbi je okvirno povedal kdaj ga ne bo. Sicer pa pri nas nic ne komplicirajo in se da zmeniti. Pa tudi 3 dni mu pripada po kolektivni. Aja, pa ker nisva porocena, bo takrat prinesel se kopijo zapisnika o ocetovstvu. Kar se pa plac tice, mi je pa gospa tam rekla, da naj mu dopisejo tudi placo, ki jo bo prejel februarja (torej januarsko), saj bo on pravico do dopusta uveljavljal konec februarja, takrat oddal papirje in bo ta placa ze tukaj. Je rekla, da lahko ze kar na izpolnjene obrazce samo dopisejo se to eno placo, pa jo bodo upostevali. Sicer pa, kolikor sem malo spremljala debate na forumu, vsak CSD dela po svoje.

Jaz se ok pocutim. Spet me je zacel kriz dajati - po moje zaradi tega, ker se tezisce spet spreminja. Ponoci se vedno zbudim ob 3 ali 5, potem pa tezko nazaj zaspim. Zato pa nadoknadim, ko gre dragi v sluzbo in potegnem tja do 9, 10. Jezna sem sama nase, ker sem taka lenoba ratala, da bi samo lezala na postelji in cekirala raznorazne forume. Pa na momente sem zalostna ali zaskrbljena - v  takih trenutkih skusam + misliti. Saj kar gre. Aja, pa na vsako spikanje in bolecino sem pozorna in se sprasujem kaj je zdaj to in mu dopovedujem, naj zdrzi se vsaj 3 tedne. Meni je moj pdp vsec, tako da bi bila vesela, ce bi se kar takrat odlocil ven priti.

Danes sem sla cekirat modrce za dojenje. Nisem vedela katero # je treba kupiti, al to, ki jo sedaj imam al vecjo al kaj. In mi je rekla prodajalka v Popku, da kar enako - zal je niso imeli. Ena vecja mi je bila pa cisto prevelika. Bom se kje pocekirala. Aja, tisto akcijo, ki jo imajo v Popku - modrcek + blazinice za dojenje - blazinic jim je zmanjkalo. Gledala sem se modrce v Mullerju. 2500 stanejo, blazinice pa, ce nisem kako niclo kje zgresila, oz. mogoce sploh niso bile blazinice, za 350 SIT skatla. Samo zdaj sem pa res pozabila koliko jih je notri, 30 ali koliko, res ne vem vec  Enkrat so ene punce na forumu hvalile te modrce iz Mullerja. Kaksni pa so, ne vem, ker niso imeli moje #. Bom se pocekirala in vam javim.

Aja, pa za Gildo in Eviii, pa vse tiste, ki imate tezave z mehurjem ali ledvicami. Danes sem sla po novo zalogo brusnicnega caja, pa mi je prodajalka rekla, da ce je kriza, da imajo zdaj tudi brusnicne tablete. Pri meni trenutno ni krize, tako da sem vzela samo caj.

Lepo spite in se beremo,

Nina


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: FEBRUARČICE 2006
11.1.2006 22:44:12   
sazi
user posted image Tudi jaz pašem pod CSD Bežigrad in je vse isto kot pri ninaki. Sicer je rekla, da papirje za user posted image  lahko obdrži, ampak mora priti dopolniti datume in vpisati januarsko plačo - bo skočil med tem, ko bom v porodnišnici. Je bila pa soc. delavka ful prijazna - glede na to, kaj poslušam od nekaterih, je to prava redkost. 

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 7:13:47   
GILDA
dobro jutro,....marty5 mi imamo glede očet.dopusta iste probleme kot vi,...vglavnem mi dva sva se odločila da gre moj fant na dopust 2 tedna po mojem PDP (ker pač v službi jih ne briga in oni ta datum hočejo vedet)tako da sem si vzela pač 2 tedna lufta, saj ko se otrok rodi ga še moraš prijavit na upravni enoti in potem z rojstnim listom (kjer piše kdo je oče)gre v službo-dokaže da je on oče in šele takrat lahko nastopi oč.dopust!!!!!!!!!!!!!
skratka slovenska birokracija je v k.....zdaj pa se kar pripravi da ko boš rodila boš mogla svoj prvi sprehod nardit do upravne enote in to čimprej , da bo tvoj fant lahko ostal s teboj doma,....jaz nisem mogla verjet kako so to glupo nardili!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image aja bla pa sem 3X na socialnem da sem sploh štekala ta glup sistem....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 8:11:18   
tinkatonka
Najprej en lep četrtkov pozdrav!!!!!!!!!!

očetovski dopust.
......Sam to z očetovskim dopustom je pa hecno. Meni so na CSD-ju dali samo 5 listov, prva dva obrazca izpolneva sama dva, zadnja dva pa služba. Ko želi nastopiti očetovski dopust mora te stvari prinesti na CSD najkasneje na dan nastopa očetovskea dopusta. A so samo meni preveč enostavno razložili vse in so pri vas komplicirali, ali je stvar v resnici tako zakomplicirana????

No pri meni je danes zadnji dan, ko naj bi delala. Sem se tako sama odločila, kljub temu da bi me tukaj še potrebovali  kot pomoč pri enem projektu, ki se zaključi z naslednjim tednom, ampak punce jaz enostavno ne morem več. Ko pridem iz službe sem tako utrujena, da padem dol za dve uri, pred tem pa pojem še goro enih stvari ker sem totalno lačna, ko pridem domov. In potem tam zmatrana in nabasana s hrano, da me trebuh boli, ležim na kavču in nisem za nobeno rabo. Groza. To se mora nehat. Sem si obljubila, da bom sla zdaj vsak dan ko bom doma, vsaj za 15 minut na sprehod, naredit tisti kilometer ali dva. Pa se doma bom malce telovadila. Sem se tako polenila zadnje case, da me zaradi tega se ves kosti in misic boli.

Komaj cakam, da mine se ta teden. Jutri bom napolnila 35 teden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj smo pa že res blizu. Tiste, ki imate rok na začetku februarja sem vam pa tud jaz fovs, ker jaz bi se tud rada cimpreje crklala s svojim malim sonckom.

Zdaj sem se spomnila, da ne bi bilo slabo, če bi se končno odpravila po tisti čaj iz malininih listov. Ga bom začela piti 24.januarja- Takrat imam namreč pregled pri G. in prvi CTG, pa bom do takrat počakala, da viidm kako se naš mali lumpek počuti v trebuščku. Potem bom pa počasi začela mehčati porodne poti. user posted image

Torba za previjanje......rada bi se kupila kako torbo za previjanje. Tista od Peg Peregga se mi zdi malo majhna. Niveine torbe ne bi kupovala, je predraga pa še njihovih izdelkov najbrž ne bom uporabljala. Vse te torbe, ki jih lahko kupiš z izdelki so mi take čudne, ponavadi črne ali temno modre barve. Kje boste pa ve to kupovale, oz. ste že kupile????? Enkrat vem da je bilo nekaj govora na RR-ju o eni torbi v DM-u, za samo 4.000 SIT. pa da baje tud v Sparu te torbe obstajajo. Moram rečt, da jaz je še nisem našla.

No pa še kup stvari se mi zdele mota po glavi, kaj bi se vse morala nakupiti.

Ninaki....po koliko pa so modrčki v Popku?????? Hvala ker si povedala za blazinice. Danes bom tako in tako najverjetneje tudi sama zavila v Mullerja, pa si bom pogledala te modrčke, ki jih omenjaš.

No pa dosti nakladanja za zdaj. Najbrž se bom še kaj oglasila tekom dneva.

Lp Tina






_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 8:51:12   
marty5
Dobro jutro,

najprej hvala vsem za pomoč in nasvete glede očetovskega dopusta. Malo je vse skupaj skregano z logiko, ampak se bomo že nekako znašli. Tudi moj user posted image  ima dodatne 3 dni po kolektivni in bo pač takrat malo poskakal naokrog s papirji. Sva tudi hotela urediti zapisnik o očetovstvu pred rojstvom, pa mi je delavka na CSD rekla, da to se dela le v izjemnih primerih prej (če gre kdo v tujino ipd.) - je pa vso zadevo opisala kot nezakomplicirano, tako da bomo videli, če je res. Sicer pa še čakam odločbo od CSD za porodniško - da sem lahko sigurna, da je vse ok. Po kolikem času ste jo ve dobile? Jaz sem oddala papirje 4.1. in je rekla, da bo odločba zelo hitro. Hm, le kaj ta "zelo hitro" pomeni za naše birokrate user posted image ?

Modrci za dojenje - jaz sem vzela enega od Kometa in enega od Lisce in sicer eno košarico večje kot jih imam sicer (namesto B, sem vzela C). Prsa se mi namreč tekom user posted image  mi niso prav nič povečala, tako da pričakujem, da bodo vseeno malo večje, ko bo čas za dojenje.

Čaj malinovih listov - moj je še v omari. Čakam na ponedeljekov pregled, da vidimo, kako je situacija, piti pa ga mislim začeti pri dopolnjenih 35. tednih - nekje čez 10 dni.

Ker imam tudi jaz drugi teden izpit, bo danes čas za vzet knjigo v roke. Upam, da bo šel skozi, tako da ostane le še diploma....

En lep dan vam in vašim user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 8:59:49   
sarazan
Hja, očitno CSD-ji res delajo razlike in vsak po svoje komplicira. Meni gre kar na bruhanje ob vsej tej birokraciji. Čudno, da še meni ni treba na kakšni občini dokazovati, da sem mati user posted image .
Upam, da boste dobro zrihtale in vam ne bo požrlo vseh živcev.

Torbe za previjanje jaz nisem kupovala, ker imam doma en kup nahrbtnikov in drugačnih torb, ki jih lahko uporabim v ta namen. Previjalno podlogo sem pa kupila kar od Racmana - 1.490 sit v BC. Kozmetiko imam od Bubchen-a ali pa lekarniške zadeve. Torej bi bil čist nesmisel, da bi zdaj šla kupovat še eno torbo z njeno vsebino. Pa meni tudi ni všeč Niveina - ta kozmetika je čist preveč parfumirana za novorojenčka. Ne bi rada takoj nakopala kakšnih alegij naši user posted image , že tako so preveč pogoste.

Jaz sem pa gledala modrčke za dojenje v Nekermanovem katalogu - 2 kosa za od 4.990 sit. Pa niso izgledali slabo. jaz sem že večrat naročila perilo v tem katalogu, pa sem bila vedno zadovoljna.
Večje številke, kot jo imam zdaj, jaz ne bom kupovala. Upam, da se mi ne bodo prsa ful napela, da bom morala še enkrat v nakup.

Malinov čaj sem že kupila in ga začnem piti v ponedeljek, ko štartam v 37. teden. Me res zanima, če res kaj pomaga pri mehčanju porodne poti user posted image .

Sicer pa so tudi mene začele boleti kosti, predvsem medenica. S križem nimam problemov, mogoče zato, ker nosim zelo spredaj. Res pa je, da tudi manj migam odkar sem na dopustu. Bom morala malo več telovaditi user posted image .
S ponedeljkom začnem pa že porodniško. Po eni strani gre tako hitro, po drugi se mi pa tako vleče...

Tudi jaz sem bolj pozorna na dogajanja v mojem telesu. Se mi zdi, da se tudi meni dogaja otrdevanje trebuha user posted image . Pa včasih ne vem čisto dobro ali me user posted image  brca ali pa imam lažni popadek. Zgleda, da se tudi jaz počasi pripravljam na veliki dogodek user posted image  user posted image  user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 9:19:10   
ninaki
Tinkatonka, tisti modrci, kjer so zraven blazinice, stanejo okoli 5500 SIT. Meni je bil veliko prijetnejsi na dotik od Triumfa, ki pa je bil nekaj cez 6K. Ta je iz mikrovlaken, za unega pa nisem pogledala iz kaksnega materiala je, mislim pa, da iz bombaza. V Muellerju so iz bombaza. Od Triumfa je bil cisto preprost, en cipkast je pa malo drazji. Pa tudi v Muellerju imajo cisto preproste. Bom danes v Ats pogledala se kaj imajo v HM in vam porocam.

Marty5, kar se ocetovstva tice, ga urejata na upravni enoti in ne na CSD. Tja prideta oba z dragim in to je to. Meni so na UE rekli, da lahko prideva kadarkoli, tako da bova to urejala se pred porodom. Na CSD pa potem samo kopijo tega zapisnika.

Mah, meni gre najbolj na zivce to, da mora biti clovek vse, od dohtarja do odvetnika, ce ne te povsod naokoli prinesejo. Se mi dozdeva, da nihce ne opravlja svojega dela tako, kot bi moral. Npr. ko so mi v sluzbi tezili, da mi ne morejo vpisati decembrske place, kao, da je to po zakonu. Potem sem sla gledat v zakon in tam nikjer ne pise. Se celo na drugi strani obrazca je bil opisan ravno moj primer!!!!! In potem vprasam v sluzbi na kateri zakon se sklicuje, da jaz nikjer nic ne najdem, potem je bilo pa kar naenkrat vse ok in so mi jo brez problema vpisali. Mene to tako jezi!!!!!!!

Zadnje case se mi dogaja, da me bolijo kolki. Zjutraj, ko se zbudim, ne morem spati ne na enem ne na drugem boku. Na sreco se ta bolecina se ne ponavlja, tako da kar gre. Trebuh mi vsake toliko otrdeva. Se vedno takrat, ko se preforsiram. Vem pa ne kako bolijo medenicne kosti, ker mene, razen vsake toliko kolkov, nobene kosti ne bolijo.

Zdaj pa greva, da bova danes se kaj opravila user posted image Vam porocam zvecer ali jutri kaj vse sva kupila.

Uzivajte,

Nina


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 9:31:28   
marty5
Ninaki,

tole z očetovstvom, pa je spet neki novega user posted image . Ko sem vprašala glede tega na CSDju, ko sem nesla papirje, me je delavka napotila k socialni delavki, ki naj bi to urejala. Razložila mi je, da iz porodnišnice javijo njim - njej in nas ona potem pokliče, da uredimo papirje. Več nič ne razumem. Bom pa poklicala še na UE - me prav zanima, kako je s tem....Hvala za info!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 10:02:26   
malamisha
Dobro jutro!

Hvala za lepe želje za mojo nečakinjo in njeno malo junakinjo. Porod so ji sprožili zaradi suma na hellp sindrom (okvara jeter) in tudi dojenčica kar precej zaostaja v rasti. Ampak zaenkrat je vse okuser posted image user posted image


Kar se tiče očetovskega dopusta, so nama povedali isto kot Tinkatonki.

Včeraj sva šla urediti tudi očetovstvo. Vse sva uredila na matičnem uradu in celo zastonj je bilouser posted image

Ne morem in ne morem se spraviti k pranju in likanju stvari za našo pikico. Ni prave volje. Se bo potrebno malo k sebi spravitiuser posted image

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 10:10:24   
Eviii
preden preberem vse poste od včiri in danes se samo na hitro oglasim. ob 9.47 sm dobila sms od kami:
rodila ob 8.35, evan, 2860, 47 cm. pozdrav vsem februarcicam.
čestitke kami in očkotu in evanu user posted image user posted image user posted image . še dobro, da je planirala vikend v kranjski gori, pa smučanje, pa izpite user posted image user posted image user posted image .
zdej grem pa prebrat še ostale poste in se oglasim mal kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 10:16:24   
tinkatonka
o ne morem verjet. Mi gredo kr kocine pokonci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE KAMI!!!!!!!!!!!!!!!! In seveda Evanu, bratcu in očitu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako sem vesela.

Samo da je z malim vse vredu!!!!!!!!!!!!!!!!!!


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 10:23:19   
katjandraž
Kami, čestitke Evanu user posted image , tebi user posted image , očitu user posted image  in seveda velikemu bratu Liamu user posted image !user posted image user posted image user posted image  

Katja in Andraž

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 10:28:06   
natalia
Bravo Kami,  čestitke!!user posted image user posted image user posted image

pa javi se nam čimprej !

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 11:01:23   
karin412
Živjo, jaz tudi ne vem, kak dan je danes, utrujena sem in se mi nič ne da. Isto je bilo včeraj. Tudi dojenček malo manj brca. Spala sem pa tudi bolj zanič, na vsaki 2 uri sem šla na wc, pa kolki so me boleli, da bi najrajši kar sedela v postelji.

Jaz imam še dva izpita, pa se mi kar ne da, niti učiti niti pisati seminarja. Kar vse drugo bi počela:
imam še za kupit in izdelat oznanila za rojstvo, pa narediti en mobil za nad previjalno mizo, pa okrasit steno ob posteljici z medvedki Puji, ki sem jih sprintala z interneta... aja pa porodni načrt sem pozabila, pa še za obisk patronažne sestre se moram dogovoriti.


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 11:17:09   
ursi
Bravo Kami!!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, A bomo res že kmalu tudi me na vrsti?!user posted image  Tolk časa že čakamo, zdaj bomo pa res tudi me začele izpadati. Me ob tem kar malo stisne.user posted image

Midva z mojim ljubim sva očetovstvo že uredila na upravni enoti, od tam so pa rekli, da na CSD sami pošljejo en izvod. S sabo sva pa mogla oba imeti samo osebni dokument.

Punce, a mogoče ve kaj veste, kako je kaj s prevozi v porodnišnico z rešilcem?? A v kašnem primeru pripada??

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 11:29:53   
marty5
To pa me je na rit vrglo zdaj  user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! To pa je bilo na hitro user posted image user posted image user posted image

Sarazan, so se tvoje prerokbe pričele uresničevati user posted image . Če bo po tvoje, je naslednja Bagsi user posted image .

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 12:42:18   
Eviii
marty, si mi prebrala misli... sm glih hotla napisat, da gre zdej pa že za res tudi pr nas februarčicah in da je kami že izpadla in smo zadnič omenjale bagsi user posted image . mene je kr malo panika primla, ko sm zjutri dobila ta sms. sm se kr zmenla z mamo (še prej pa sama s sabo), da je zdej pa res že skrajni cajt, da se lotim pranja in likanja perila za user posted image . še prej bi pa rada previjalno mizo sestavla in jo postavla na svoje mesto, da bom pol vse cote not zlagala. pa danes je pr nas tko fajn vreme. sonce in burja, tko da se bodo stvari takoj posušile. bom šla v akcijo kr po kosilu (danes moja stara mama dela špinačne štrukle, njam njam!!!).
jst sm glihkar pospremla moža, ki je šou do pondelka na švedsko. je šou na letališče v trst z enimi kolegi. bodo skupaj leteli v london, pol pa vsak po svoje naprej. mi je pa striktno zabičal, nej držim noge skupi in da ta vikend ne smem niti pod razno rodit user posted image . je reku, da mi bo zamiru do konca življenja, če to nardim. pa po moje itak ni panike pr meni. po mojem bom marca še kr tle klepetala sama s sabo user posted image user posted image user posted image .
glihkar so me klicali z bc-ja, da je pršla moja sobica in da nej jo pridemo iskat. juhu!!! sm prou vesela, da se stvari malo premikajo in da imam že skori vse pripravljeno za user posted image . samo še kozmetika manka, pa kake malenkosti, ki jih bom nabavla sproti.
jst še čakam papirje iz zdejšnje službe, da grem lahko na csd. sm jim že prou fajn zatežila. smo komi danes dobili plačo in mi ni mogla prej pripravit papirjev. tko da upam, da bom drug teden tudi jst lahko vse uredila za porodniško.
zadnič ste se menle o pleničkah. jst sm v toys'r'us kupla v akciji dva paketa pampersk (baby dry) ta najmanjših. pa na švedskem sm v darilnem paketu dobila 12 pampersk čisto mičkinih (za novorojenčka). bomo vidli, kako se bojo obnesle pamperske. če ne, bomo pač menjali in kupli druge.
marty, kje si dobila malinov čaj, da si ga grem tudi jst nabavit??? lepo, da se je oglasla tudi gilda, ker sm jo prou že pogrešala.
tiste, ki še delate: dejte se umirit in se malo odpočit. to velja tudi za vse tiste, ki vas je primla ena čudna mrzlica po pospravljanju - strokovno temu pravijo gnezdenje. to nej bi blo značilno za user posted image  v zadnjem mescu user posted image . tko da lahko vse pričakujemo te prvinske nagone, da nam izbruhnejo na dan...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 12:53:47   
marty5
Eviii, je pa tvoja sobica prišla ekspresno hitro user posted image . Mi smo jo čakali skoraj 1 mesec in verjemi, da če ne bi težila skoraj vsak dan, je še zdaj ne bi bilo tu.....pravzaprav par stvari še tako manjka - jogi za posteljo in baldahin za zibko, ampak bomo tudi brez tega za silo preživeli - na začetku bo user posted image  tako v zibki. Je pa prav fajn, ko je vse več ali manj pripravljeno user posted image  - no, na koncu, bom pa visela tu konec februarja in samo brala vaše poste, ko rojevate in se štulila k marčicam user posted image .

Malinov čaj pa sem dobila v zeliščni trgovini na tržnici v Kopru - tam pri pekarni Vrhnika. Sem ga ful iskala. Mislim pa, da ga bi lahko imeli tudi v Izoli v tisti trgovini Oljka (če se ne motim) zraven stare reševalne postaje.....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 12:56:25   
Eviii
hvala, marty. bom šla malo naokoli in si ga nabavla...
ja, sobica je pršla res hitro. sm bla kr presenečena. sm računala, da bo nekje tam sredi februarja al pa marca. so bli vmes prazniki in noben ni delal. pa sm si rekla, da sigurno imajo eno tono naročil in bom dolgo čakala. pa se moje napovedi niso uresničle in že iščem prevoz, da bomo šli sobico lahko iskat.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 13:56:45   
pika-poka
pozdravček še od mene!

najprej user posted image za kami!!!!!!!!ji kar zavidam da se že pestvajo in cartajo z sončkom!user posted image user posted image !

jst pa sm spet v službi..čeprav bi moral biti pon. zadnji dan...ampak je nekaj narobe z mojo nadomestnico..ni ravno po pričakovanjih..oz. je nekaj zbolela...jaz pa ne znam rečt ne...ampak saj ni tako hudo..sem samo za eno urco in pol šibnem domov!..jaz sem začela dajati cunjice v stroj in pripravljat stvari...zdej me že počasi panika grabi...kaj če pride prej..midva pa še MŠ nisva obdelala do konca...!user posted image ...v glavnem ko smo ravno pri MŠ- danes je bilo malo bolj zanimivo in upam da bo tudi naprej tako...sta dve urci hitro minili!...jaz imam še naslednji teden v sredo G. in potem se bodo pregledi vrstili vsak teden....joooj.sploh ne morem dojet da sem že tako na koncu...samo še 3tedne in 5dni!!!!!user posted image mi je šlo tako hitro!

očetovstvo-meni tudi zdaj ni čisto jasno...a ni tako da samo rabiš poročni list in je zrihtano?....moram it še prej na UE?

lep pozdravček od mene in user posted image !

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 14:05:59   
sarazan
B R A V O!!!! Kami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Čestitamo iz srca in smo kar malo "folš"... Pa tudi za nas pride čas.
Pa lepo ime ste izbrali, Kami. Moja kolegica ima tudi Evana in je tak cukrček... vaš je sigurno tudi....

No, punce, da ne bo kakšna prehitevala user posted image  user posted image  user posted image

Pripravite se pa le, da ne boste za brezveze živčne zadnje minute, ko bi bilo bolje, da se sprostite in se psihično pripravite na čudoviti dogodek.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 14:23:50   
marty5
Pika poka - vse zgoraj opisano glede očetovstva, velja za nas "koruznice" user posted image . Če si poročena, ne rabiš nič drugega kot poročni list.....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 15:38:01   
Tina76
user posted image  Č   user posted image  E  user posted image  S  user posted image  T  user posted image  I  user posted image  T  user posted image  K  user posted image  E  user posted image     Kami!!!


Vse naj Evanu, tebi , atiju in Liamu!


Tina

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 15:38:32   
malamisha
Dobro da sedim!

Kamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in iskrene čestitke mladi družinici. Bravo!



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: FEBRUARČICE 2006
12.1.2006 15:45:57   
čuko
Čestitke Kami!user posted image user posted image user posted image
Ti prav zavidam, da se že cartaš svojim user posted image ! Tudi jaz bi že rada vzela v naročje svojega sončka.
Moram pa vam povedat, da me je kar malo strah poroda, ko se tak hitro prebližuje.

Čaj malininih listov: jaz ga pijem že 14 dni, samo ne vem koliko na dan naj ga pijem. V lekarni mi je rekel naj 1 liter na dan, v reviji nosečnost pa piše 1 dcl na dan. Jaz ga pijem 1dcl, da ne bi bilo kaj narobe. Kaj pa ve koliko ga boste pile?

Lep pozdrav!user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?