sarazan
|
Živjo! Za menoj je prva seansa dekompresije. Prav smešno mi je bilo. Vsedla sem se v eno tako vrečo. Čez trebuh sem dobila eno tako lupino, kot oklep, ki je ščitil trebuh pred stiskanjem. Babica mi je vrečo zaprla. Ven so mi gledale le roke, rame in glava. Potem me je priključila na cev, ki je izsesavala zrak in ustvarjal se je kakor en vakuum (vse le ni tako tesnilo). Koliko me stiska oziroma pritiska, sem lahko sama regulirala, tako da sem spuščala v vrečo zrak. Vse skupaj traja pol ure. Smešno mi je bilo, da je moja čist ponorela (baje normalno), ko je dobila več kisika. Na koncu sem bila pravzaprav kar utrujena . Naročila sem se spet za torek, da vidim, če bo res kaj pomagalo proti zatekanju. Babica mi je svetovala še neslane jedi, čim več vode, omejitev sladkorja in maščob... kot, da ne vem, da preveč grešim . Ampak tako paše kos potice, a ne?! Moj izpuščaj na ustnici je še večji, kot včeraj. Sploh ne vem, kaj se dogaja. Če se čez dan ali dva ne bo začel sušiti, bom šla do zdravnika. Pa še drisko sem imela včeraj. Ne vem, če je ravno virus kriv, ker sem jedla zelje (moje naravno odvajalo ). Bila sem pa tudi v lekarni - nabavila sem "žavbice" za . Če katero zanima, moj seznam je bil: hladilno mazilo, praška pasta, cinkova pasta, ribje mazilo (jekoderm), fiziološka raztopina, sterilni zloženec, mandljevo olje, Bepanthen (za bradavice in za ritko), kombinirani praški in lekadol (to dvoje za mene, če me bo preveč bolelo krčenje maternice). Sem pa kupila tudi Bubchen trdo otroško milo in olje za nego. Šla bom še po kremo za obraz. To pa je tudi vse, kar mislim imeti na začetku od kozmetike. Punce, držte se . Jaz sem se z mojo punčko zmenila, da se greva rodit na 14.2., da bo očka imel lepo Valentinovo .