Dorotheia
|
Naš je pa kar priden na previjalni, ampak se nasplošno itak ne obrača na veliko, ker ima vse dvignjeno in potem nima občutka. Zato komaj čakam, da začneva hoditi na fizioterapijo, da malo pogledajo in pokažejo. Drugače pa se meni tudi zdi, da je fuul napredoval v zadnjih dneh. Ful je začel lepo prijemati stvari in vse bi imel v rokah in potem v ustih. Pa prstke na nogi si tudi prijema oz. stopalo. Ful je hecen. Danes je GH za kosilo spet lepo jedel in pojedel veliko, ampak ne vem, kaj naj naredim, da ga ne bo več tako uspavalo - vedno bi kinkal ko jeva, ko je v naročju. Kar spati se mu začne, pa nima veze, tudi če je pol ure pred tem se zbudil iz spanca. Če ga dan na stolček se pa razživi in mu dogaja in lepo poje do konca (no ja..."lepo"...takrat hoče potem vse prijemati, pa žličko, pa šalčko, pa moje roke in vse... ). Meni pa moj kar pomaga. No, kolikor je pač doma. Pride kak teden, ko je v službi tudi do 20h od jutra, potem pa spet kak teden pride že ob 16h in takrat je res super vse. Pa, ko je doma vedno pomaga oz. hoče, jaz pa hočem vseeno vse sama narediti, vsaj kar se malega tiče. Drugače pa ravno tako pospravi, pomije posodo, skuha, naredi hrano za malega, če je treba...ma vse kar mu rečem. Tako da sem glede tega res vesela. Mi3 smo šli danes po 17. uri ven. Sva šla po trgovinah za malega nekaj iskat, pa potem še na večerjo in je bil mali spet res priden. Kot da ga sploh ni. Sicer čebljal večino časa in naju gledal, tečnaril pa sploh nič. On je en tak zadovoljen otrok, da res rabi ful malo za srečo. Brez težav sva pojedla večerjo in se sploh nisva ukvarjala z njim. No, jaz ga itak nonstop gledam in se mu smejčkam pa mu govorim, ker sem po besedah mojega itak odvisna od malega. Prav ne morem verjeti drugače, kako srečo imava, da je tako priden. Lahko da ima samo tako obdobje, za katerega pa res upam, da bo čimdlje trajalo. Lahko, da se stanje kmalu spremeni. Upam da res ne. Jaz bom našemu sadje dala za pokušat kasneje. Zdaj sva kosilo nadomestila, recimo. Po naslednjem tednu mu začnem dajat večerjo, kjer tudi ni sadja. In šele mesec zatem mu bom dajala sadje. Če bo kaj po atiju bo itak, ko bo večji, želel jesti samo čevape. Jaz razmišljam, da bi mu nabavila spalno vrečo, tako tanko - kot rjuhico, pa so vse bolj debele. Nič punce, uživajte, jaz šibam spet na pirčka.
|