Shana86
|
Slabe smo, slabe... Bo treba spet en miting narest, da malo zaktiviramo tole skupino. Moja punčka raste, stara je 16 mesecev, veselo teka okoli in čeblja, da se je ne da utišat. Praktično vsak dan je kaka nova beseda. Prepozna putko, pove, da dela ko-ko in da nam daje jajca Pa take. The žival meseca je pa koza Tudi če se ponoči zbudi, najprej pokliče Mama!, potem Ati!, potem pa še Koza! Da se ve, kakšno hierarhijo imamo... Sicer spanje je sedaj super (ko je zdrava). Opoldne spi okrog dve uri, ponoči pa nekako 10 ur. Včasih se malo prebudi, ji dava dudo in zaspi nazaj. Smo pa bili v zadnjem času ogroooomno bolni... Najprej konec maja vneta ušesa, potem kar nekako ves mesec ni bila čisto zdrava. Nonstop nekaj napol prehlajena, ponavljajoče vročine, nismo spali vsega skup nič... Potem je pa prejšnji vikend spet zakurila na 40+, sva šli k dr. in je dobila antibiotik. Res je imela grozne mrzlice dva dneva in mimogrede vročine čez 40, ki niso čisto nič padle s Calpolom in kopelmi. Sem morala dajati Brufen. Zdaj je pa že skoraj en teden čisto uredu, antibiotik je očitno tokrat dobro prijel, je pa za vsak slučaj nisem še dala v varstvo, na srečo imata moja starša ta teden dopust in je pri njima. Je pa zadnje čase tako moja... nonstop mama! mama! pa samo pri meni. Na obisku niti na wc ne grem brez joka... sploh hudo je, če delam v popoldanski izmeni in se manj vidiva. Stiska se pa tako rada, da me včasih čisto spešta Zobkov ima polna usta, čakamo dvanajstega. So vašim tudi štirice zrastle pred trojkami? Brihtna je pa tako, da ji kar malo škodi... čisto vse razume in ne da se je prinesti okrog. Moja nosečnost je kar uredu, imam slabo kri in na splošno se vse težave iz prve nosečnosti iz zadnjega tromesečja prisoten že zdaj, ampak načeloma sem zdrava. Sem pa v 19.tednu, dete pridno brca že od 16.tedna. Greste kaj na dopust? Mi šele konec avgusta, dolga bo... Hodimo pa ob vikendih na izlete, v nedeljo smo bili v Rabcu pri kolegih in je bilo super. Plaža s kamenčki za metanje rox, je lahko neskončno dolgo v vodi