Night
|
tashq, upam, da se mala končno pozdravi! Naš še ni bil zares bolan, prehlajen že prvi teden po prihodu iz porodnišnice, ker se je nalezel od mene, drugače pa je imel do zdaj samo enkrat zabasan nos, tako da smo tudi ponoči sesali. Me kar stiska, ker vem, da nas bolezni še čakajo. Pa udarci tudi, tega se kar bojim, kaj vse bo. Jaz sem pisala o tistem paru, ki ne more zanositi. Tudi meni je za vsakega hudo, ko vem, da si želi, pa polno je splavov, polno je neplodnih ... tako da smo lahko res srečne, da imamo svoje otročičke, predvsem pa, da so zdravi Igračke, igranje: našemu so še vedno najbolj zanimivi ljudje, in to otroci. Dojenčki niti ne, otroci, ki že govorijo, pa zelo. Drugače imamo pa pametnega kužka, ki ga ima ful rad, pa kakšne mehke knjigice, ki jih še požveči zraven, žirafa Sophie tudi ni švoh, včasih pogledava skupaj reklame iz baby centra, gledava se v ogledalu, itd. Igralnega centra nima že več kot 1 mesec več, ker mu je kar naenkrat postal odveč Je zdržal 5 minut, potem se je pa začel jokat. Zdaj ga imam na tleh na puzlih ali pa zunaj na travi (to tud rad trga). Oglašanje: naš cvili kot ena mačka, vriska pa niti ne. Sam sebi je po moje ful zanimiv, ko spušča razne zvoke, meni je pa tudi zabavno Je imel pa par dni obdobje vmes, ko je bil bolj tih - ponavadi, ko se dogaja okoli njega, samo tiho opazuje. Plenice: čudi me, da vam pamperske smrdijo. Mogoče tudi odvisno, katere. Jaz mu dam za ponoči pampers in nikoli ne premoči in nikoli ne smrdi. Vse ostale pa meni vedno smrdijo. Najtanjše so one iz Lidla (ultra thin), premočile nam pa še niso, ampak itak menjam na 3h. Dorotheia, s pravimi vajami bo ziher tvoj mali hitro napredoval, nič ne skrbi. Telesni razvoj: kaj do zdaj že delajo vaši malčki? Jaz sem brala, da se najprej dojenček obrne s trebuha na hrbet, šele kasneje (6m) pa obratno. No, naš se je na začetku obrnil ene parkrat s trebuha na hrbet, ampak zdaj se nikoli ne. Obrača se s hrbta na trebuh že dolgo, ampak samo v eno smer. Sicer če ga stimuliram, se tudi na drugo, ampak sam od sebe ne. Ko je na trebuščku, včasih brca z nogami, včasih tudi rokici da nazaj (je to ok?) Pride kakšen dan, ko ves čas protestira na trebuščku, potem bi bil pa kakšen dan skoz tako. Res niti en dan ni enak prejšnjemu Aeio, upam, da se je umirilo pri vas. Ga mogoče kaj črviči? Naš drugače na trebuščku redko spi, ponavadi ga ponoči dobim, ko se sam obrne, in mislim, da ima glavico vedno obrnjeno v desno. Ne vem, če je s tem kaj narobe. mala_račka, jaz vse kuham kar v vodi, lahko pa popariš. Skuham npr. korenček in kolerabo skupaj in zmiksam v istem loncu, prej pa malo vode odlijem. Ampak naš še vedno poje samo par žličk, včasih še to ne. Ne vem, očitno ne ujamem pravega trenutka, ko je lačen in naspan.
|