Vivaldi
|
Niri in ostale živalske terapevtke - a ni življenje zanimivo, kako se istim ljudem vrtijo isti vzorci? In zdaj kar ne moremo zanosit? Ja svašta, no. Rozi, men tolk dogaja, da je za znoret, povrh vsega se pa še komaj vlečem okrog! Pa pomlad me že prijemlje. Kaj pa morem, če sem otrok pomladi Multipraktik ta s kofetom je dobra jaz brez njega zjutraj tud do skreta ne najdem. Mogoče si res malo prehitra, ma kaj jaz vem, enim pokaže pa že 5 dni prej? Na to se jaz zanašam, zato pa zmerej prej delam Helenčica, jaz imam izcedek itak cel mesec Me je že G nakurila, da je to zato, ker preveč cukra pojem - a ima katera podobne izkušnje? Ga pa res pojem enormne količine, ampak ne vem, tako je že od zmeraj - menda določena krvna skupina itak rabi več sladkorja? Ali so to pravljice tete Justi?? Little Sun, imaš pa res našponano. Upam, da se mali res čimprej pozdravi, kako da ne pade vročina -a ste šli kaj k zdravniku? Bošček mali Lillith punca, glavo pokonci, dokler tečka ne pride, ni še nič izgubljeno. Je pa res, da se ti kar zafržmaga. Za pop****. Jaz navijam, da je ne bo, ker mi gre totalno na živce. Prosim, ne se preselit v 2013, ker jaz ne bom znala za vami vsemi nazaj v prihodnost Marca 2013 boš že sitna mamica, klincala šolski sistem in nabirala točke za v vrtec (mislim, a ni to en idiotizem, točke, že da v vrtec prideš?!) Sej poznaš tisto: "Plenice je pralaaa v mrzleeem potok'..." Morš zdajle še izkoristit, in hitro naredit še kakšno stvar, ki si je potem ne boš mogla privoščit!! Joj, Ninej, sobota bo vsak hip tukaj, a maš dost testkov pripravljenih? Orešek moj dragi, ne vem, kako si si ti tole zamislila, po obiskih hodit, in to še tam, kjer ni interneta? A smo slučajno odobrile kakšen dopust? Nimam nič v spominu! No, če bo imela Helenčica alarm inštaliran v stanovanju, imaš pa ti lajhko en tak mini micen zvonček okrog vratu, kaj praviš? To bi šlo, ne? Niti niso tako strašno vpadljivi. No, zdaj se moram pa skidat v kuhinjo, pečt torto številka dve - sem danes kupila pravo smetano Pol pa vodoravno. Oči se mi tako solzijo, da kar na blef tipke pritiskam. Brez zamere
|