Vivaldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja najboljš danes se itak že cev dan nekaj slini okoli mene. Mogoče bo pa akcija Sam škoda k je O že mimo. Ja za besedo ga pa itak držim pa za kej druzga tudi Kliki, jaz sem razmišljala, da bi mogoče, če bom imela ful mesecev fore za se afnat s tem, počakala prov do O - da prej pač ne! Če dvakrat na mesec, je itak vseen, kdaj, ne? Da jih malo našponamo... Da ne bo zmerej vse takrat, ko jim pač z lufta pade (ali vstane). Sam kaj, jo je potem cel sladek, jaz pa cukroholik... Rozi, ma sej nisem jokala, ker ve tako romantično pišete o jajčnikih, oči so se mi solzile zaradi prehlada! Sej veš, to je tko, kot če kakšen dec kakšno solzico spusti, potem je pa alergičen na mačke. Ej, pekoče B so pa zakon! Jaz jih ves čas tipam, in pol po parih urah ratajo pekoče Lillith, no vidiš, te vsaj ni tako nategovala kot Žabico! Tisto je šele hudič! Greš lahko takoj naprej, pa piješ, noriš, greš na vlakec smrti in brez slabe vesti dviguješ težka bremena Little Sun vse ti pošiljamo kurenta (hitro ga izkoristi, danes pokopljejo pusta!), da ti prežene viroze, strahce in belino! Tole je kurent, ki skače: Helenčica, a ti bi nas samo brala, a? Jaja, poznam take Lepo iz udobnega stolčka nekaj papcat in brat, kaj zmešane babe pišejo. Alo, hitro mal pojamrat in kaj napisat! Če bova lulali skupaj, bodo to taki slapovi, da se bo vse treeeeslooooo.... Oreh, hvalaaaaaa za lulanje! Ampak zakaj nam odžiraš dobre zgodbe? Jaz bi rada slišala, kako se je konica takoj obarvala, pa potem una črtica, pa potem se ti je že skor zdelo, da vidiš ta drugo, pa nisi bla ziher, pa si vrgla v smeti, pa si šla pogledat... Še, še, še, šeeeeeee....
|