|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
18.2.2012 10:15:16   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image Mene tudi nekaj špika po prsih, ampak kaj če imam v bistvu šele zdaj O, midva pa je ne izkoriščava? Joj, tale mesec je pa res ena ludnica...

Ja poj bo pa plača od HeLenčice res slaba. Jo bomo vsaka en dan na kosilo povable aje prov da nam ne shira.user posted image

Še sreča! Saj ne pojem dosti...

GreTEJ user posted image user posted image user posted image user posted image , itak da bo zdravo, ti pa le glej da nam prideš malo poročat kako raste pikica!

Tarinca, bo pa naslednji mesec sigurno! user posted image user posted image user posted image

Klopek! Pogrešala sem te veš! Kaj zdaj, starine, kdaj se selimo v Čvek v pričakovanju? Jaz sem za to,da zasedemo Novemberke temo user posted image

Oreh, ti pa le zagnjavi Reša!

Danes pa puuuuust, pa spili bomo tudi kaj user posted image , to itak moremo a ne Vivaldi?

dspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image . Ful sem vesela!

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 18.2.2012 10:16:58 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.2.2012 10:36:34   
multipraktik
kok fino GreTejuser posted image res ti privoščim da bo  9 mesecev b.p user posted image ...si mela še kakšne druge znake razen izostanka m?...res upam, da bom tudi jaz taka srečka ....morem pa do četrtka potrpet...takrat naj bi prišlauser posted image ....moram pa omenit, da mi je včeraj 2x čez dan tko na hitro slabo ratalo- vem da je nemogoče, da bi to bil znak, ker je čist prezgodaj. Tolk mi je mučno čakat ta zadnji teden, in pol skos (.)(.) kontroliam, kok so občutljive, pa da skos mislim na moje jajčnike, ki mi dajejo vedet da so tam in da nekaj meljejo-me ne bolijo, sam tko, kot da so težji...in se prepričujem da je za VSE znake še čist prezgodi in v isti sapi preračunavam zadnji so v ovulaciji, kolk mam šans..itd, u glavnem, ne ni mi dolgčas. Pomojem da bom počasi začela teste delat, če prav samo zaradi boljšega občutka, zgleda da res v redkih primerih prej pokažeuser posted image , klinc kaj pa veš....
In pol preberem Tarnico in njeno novico o user posted image ..in  ne morem verjet, jst sm res misnla da ti je ratalo, kolk zamori tauser posted image ...za dan, dva..ampak nč bit slabe volje, V NOVE BOJE s čim manj halucinacijuser posted image upam da jst ne haluciniram...hm?

dejmo še te ki smo ostale v tem mesecu, kakšne user posted image zagledat....držim pesti za vse nas! ostale pa upam da že pridno user posted image .....čim več user posted image pa tut če ni romantike, saj se da tudi brez romantike kakšno bebico nardit...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...borke smouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.2.2012 10:50:44   
HeLenčica

user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image user posted image
Katte (21. krog) user posted image
user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)user posted image

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image
štrumfek (1. krog) user posted image
pupa83 (1. krog) user posted image

12.2.
ninej

13.2.
tarinca user posted image

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog) user posted image

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)
multipraktik (9. krog)

25.2.
S user posted image
klopekuser posted image

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curlyuser posted image
tiana

SKUPAJ NAS JE : 37
NOSEČK :  6

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.2.2012 13:18:05   
Vivaldi
Helenčica jaz ne mislim nič pit, ker Kaj pa, če sem, vetrocvetka, ta mesec zanosila?user posted image No ja, tudi sicer sploh nikoli nič ne pijeva, mogoče za kakšno posebno priložnost... Še pir mi je lep samo poleti, ko rata kozarec zarosen, pa kaj, ko je potem zanič, ko ga probam user posted image Kakšen koktejl bi mogoče pasal ... Ma potem bi se ziher na mrtvo napila in začela najedat mojmu z monologi o devici mariji in vetrocvetkah in žužkojedih in BOGOMOLKAH, KO SAMICA PO PARJENJU POJE SAMCA!!!user posted image

Res, če zdaj ni blo uspešno, si dam nick prekrstit v Vetrocvetka in jo grem potem nastavljat na vrt! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.2.2012 13:31:57   
Vivaldi
Društvene zadeve

Ponoči (ko nekateri seksate), mi je prišla na misel naša himna. Mislim, da jo mirne vesti lahko vzamemo človeku, pesniku, umetniku, ki ima najbolj primeren priimek na svetu: Andrej Rozman ROZA
Verzi himne so odebeljeni (z roza), po pomenu pa se nanašajo na:
- mleko kot tako - izvir obilja za naše potomce, hranljivost, tudi bogastvo;
- našo neomajnost, vztrajnost, ponos, vnemo, strast in močno voljo;
- Nikoli se ne bomo pustile potlačit tistim, ki iz nas hočejo narediti povprečne, navadne, še bolj navadne, brezvezne ženščine, ki se jim nekaj zgodi, včasih še po pomoti, in jih potem to, po možnosti, sploh ne briga. Me vemo, kdo smo, kaj hočemo in zakaj smo na svetu!

(Če se navežem na Prešerna, je himna tudi samo ena kitica, tako da imamo to usklajeno s predpisi.)

Torej:

Mleko

Ko iz tetrapaka v lonec priteče,
mleko zasliši nekoga, ki reče:
»Takole, še malo, pa Mihec bo vstal,
zato že kar zdajle mu skuham kakav.«

Mleko od groze se skoraj sesiri:
»To ni mogoče, pri moji veri!
Da ob belino bom in ob okus,
to, primojduš, je ostuda in gnus!«

A bolj ko jezi se nad tem, kaj bo z njim,
močneje od spodaj ga greje vroč plin.

»Jaz da kakav bom?! Nikdar nikoli!!
Preveč sem ponosno, da to si dovolim!«
je besno vzkipelo, iz lonca ven vstalo
in belo in čisto se v svet je podalo.

»Do smrti bom mleko, nikoli kakav!«
je vpilo še, ko so ga brisali s tal.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.2.2012 17:55:11   
Niri
Vivaldi hahahaha dobra si ti! user posted image

Jaz sem pa razmišljala kaj bomo jedle in definitivno bo prvo učna ura afrodiziakov (nikol ne veš kaj pomaga pr naših decih) user posted image

Jaz pa razmišljam počasi, da bi "obupala"...pač sprejela, da verjetno ne bom mogla donosit otroka...ne vem...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.2.2012 18:23:28   
oreh
VIVALDI dobro si zadela bistvo sploh tista tretja alineja je carska.user posted image user posted image

Niri, poznam te občutke, ampak zdaj bosta šla na genetske, če se prav spomnim in če najdejo vzrok, je dandanes možno marsikaj pozdravit.
Vem, vem je zlajnajno in ne pomaga dosti, ampak ženske so zanosile tudi po 7 ss...

Donosila boš, težek je pa ves ta čas, ko čakaš, da se bo res to uresničilo, ampak se bo!

A je imela kdaj katera 2 O v mesecu. Mislim, sej vem, da sem mal čez les, dostkrat verjetno  nimam nobene zaradi PCO, zdej pa sanjam, da sem imela kar 2. samo teoretično me zanima. to je možno, a ne? ker 7. 2. sem imela take reze po jajčniku kot še nikoli in pol sluz čist taprava par ur, potem nič, v soboto pa spet sam taprava sluzuser posted image user posted image
Oh, to bi bil dost dober argument, zakaj bi lahko že v pon. delala test, ker pol bi blo od taprve O točno 14 dni.
Helenčica, boš podala strokovno mnenje danes ali čez vikend ne delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.2.2012 22:19:08   
mladika
Niri...sploh si ne morem/o predstavljat kaj doživljaš,res...ampak NE SMEŠ OBUPAT!!!!!!!!lej samo upanje imamo...nič drugega. Boš donosila,samo verjeti moraš v to!!!In če boš šla na genetske preiskave,bodo sigurno kej odkril in to tudi pozdravli oz. odpravli!!!
Oreh tudi jaz ti lahko podam strokovno mnenje,če lahko...načeloma teoretično sta možni 2 ovulaciji v mesecu,zato pride tudi do pojavov ko ženska zanosi in rodi 2 otročka,ki pa nista dvojčka ampak brata/sestri.
Pri meni se pa izgleda pripravlja na O...me vse špika,zateguje in vleče tam spodaj...vas prosim punce stiskajte pestke da sam eden user posted image najde pot do jajčke in da končno tudi mi ugledamo +!!!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.2.2012 7:35:31   
LittleSun
Dobro jutro pupe

vivaldi user posted image user posted image pravo si izbrala user posted image user posted image

oreh teoretično je možno, da ovuliraš iz obeh jajčnikov, tako da....držimo pesti, da se je vsaj na enem prijelu user posted image

Niri naj ti povem o moji prijateljici, prvi ss je imela čisto na začetku nosečnosti, potem je donosila do 24 tedna in je imela neko infekcijo in je otroček nažalost umrl user posted image potem je imela spet ss, so ugotovili, da ima tako močno kandido v telesu, je spremenila prehrano, se zdravila in še enkrat zanosila in prav tako splavila. So ji že nekako namignili, da obstaja možnost, da ne bo mogla nikoli donosit, PA JE!!! Lani je rodila zdravo pupo user posted image user posted image Nikoli ne smeš obupati, vem da tudi zate pride ta sreča. Sedaj je medicina že tako razvita, da marsikaj naredijo. Si pa znam predstavljati tvoje občutke, mene tudi tako pride, da nikoli ne bom zanosila, da mi pač ni obsojeno, potem pa pridejo dobri dnevi in vem, da je tisti da čisto blizu. Do takrat pa imam vas in ti nas, da se podpiramo in spodbujamouser posted image

mladika močno navijam zate, da user posted image končno najdejo svoj domekuser posted image

Jaz sem pa budna že od malo čez 6, tamali je zadnje dni zelooo zgoden....in moj user posted image je takšen zaspanec, da ga raje pustim spat, ker drugače je siten ko user posted image .

Grem se malo stiskat na kavč...gre pikec z babico sedaj za 3 dni na morje. Ga bom tako pogrešala...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.2.2012 7:44:49   
Vivaldi
Oreh user posted image user posted image Oprosti, saj se ne smejem, ampak zdaj bo treba pa res VSAK DAN test delat, ker nikoli ne veš, med katero O se je kaj prijelo!user posted image user posted image

Niri, ni variante, da obupaš - saj veš, me tega nimamo v sebi. Malo se zderemo naokrog, gremo športat, tolčemo po blazini, naslednji dan smo pa spet ko mucice, pridkane, in pripravljene na izzive življenja. Ne pozabit, samo zato si tukaj, da tole premagaš. Jaz VEM, da boš vse dobr zrihtala, ker smo korajžne ko hudič in vztrajne kot mleko!user posted image

Mladika, med tole strastno nočjo (opa!user posted image ) nisem utegnila mislit še na tvoje plavalčke - po pravici povedano, sem še na najine pozabila, ker je blo prov zakon. Ampak itak se zdajle prebijajo sto na uro, mejčken položi tiste resice, al kaj že so, na tla, pa naj zašibajo čez! Jooooooj, še malo, pa bomo lulale user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Multipraktik navijam! Do četrtka bo hitro minilo - vikend gre en dva tri mimo, v torek se še malo našemiš, recimo v user posted image ali user posted image , v sredo pokoplješ pusta in se posipaš s pepelom, zvečer greš pa hitro spat, da bo čim prej jutro!user posted image Vmes ti pa me najedamo, "če si že". user posted image

Tako, Helenčica, zdaj pa nas lahko spet razveseliš s kakšnim izcedkovno - ovulacijskim odgovorom! Ej, kaj pa, če bi vsakič, ko bi katera kaj rabila, začel zvonit alarm?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.2.2012 7:54:15   
oreh
dOBRO JUTRO,
zgleda, da smo imele včeraj vse akcijo domauser posted image user posted image user posted image

Punce hvala, tudi zaradi vas sem postala tak hiperoptimist, da ga moraš z lupo iskat.Kar 2 O si pripisujem. sem mal prebrala, lahko imaš 2 O, ja, vendar v roku 24 ur, ker potem že začne delovati progesteron in ni možno, da bi bila O najprej v torek in pol še v soboto. Ampak, kako lepo je biti optimist...Vseen pa že malo sanjam, da sem medicinski čudež in da bom novembra povila sina in hčerko.

Lepo nedeljo v objemu vaših vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.2.2012 9:34:35   
Žabica86
Hej punce!

Čestitke za nove user posted image user posted image !!!!

Vsem ostalim še vedno držim pesti !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.2.2012 9:55:15   
Kliki
Punče dan!

Niri
vedei da se bo vse uredilo smo malo časa boš rabila. Tako kot so rekle že vstale punce medicina je tako na predna da ti bo zagotovo lahko pomagala.

Oreh upam da je ta mesec to to. Pa a si mela 2O ali pa samo eno.

Vivaldi bravo dobro si tole napisala.

Mladika stiskam pestke da že vse potuje tako kot more in da boš nalulala user posted image .

No jest sem pa dones malo pospala, ker je drgi že ob 8ih šel od doma in sem sama . Po tem pa posodo pomijem in nekaj skuham in bo že nazaj pa bova še slabo urco skupaj pa grem v službouser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.2.2012 10:13:11   
HeLenčica
Živijo po prekrokani noči (brez seksa) user posted image

Oreh, ti je že Mladika strokovno mnenje povedala, tako da se opravičujem ker nisem bila takoj na voljo, predlagam da na našem občnem zboru pobiramo po 2€ in mi v stanovanje montiramo alarm, da bom z nasveti 24 ur na voljo. 2 ovulaciji ali ena, saj je vseeno, tvoje jajčece je čakalo na plavalce. Zdaj pa čaaakaaat user posted image . Jaz mam še 10 dni user posted image

Niri, sicer morda nisem kompetentna, ker imaš ti za seboj več slabih izkušenj, ampak verjemi, tudi jaz sem že neštetokrat pomislila da morda pa ne bom nikoli zanosila. Ampak se mi optimizem tistih zadnjih 14 dni vedno vrne in zadnje dni pred user posted image mi hudiček v glavi vedno trdi da sem ziher noseča. Hočem reči, ženske smo neverjetne, tudi zate bo prišel čas da boš k sebi stisnila svojo dišečo štručko. Jaz ti privoščim da bi to bilo čimprej, res.

Oh, mladika, ko bi ti vedela kako navijam in stiskam pesti zate! user posted image

Nič, grem si dalje rane lizat....

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.2.2012 10:19:41   
Kliki
HeLenčica a si se dobro nažurala?
V kaj si se pa mašemila?

Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.2.2012 11:47:49   
rozi55
Še ena zmačkanka tukaj user posted image Nisem bila v maškarah, smo si bejbe privoščile klepetalno-pivski večer in ko sem se ob 1h privlekla domov, sem še deca napadla, tako da je bilo optimalno user posted image Progesteron gor al dol, mene je včeraj spet desni jajčnik špikal in se tud včlanjujem v klub pogostih ovulacij user posted image
Niri - user posted image , mene tudi včasih prešine, da sploh ni mogoče, da bi še 1x donosila, ampak moram verjet, da je. Saj bodo šle misli stran in boš šl a s pozitivo proti štručki. Včasih je treba tudi ginekologa, ambulanto zamenjat, pa se začnejo stvari drugače odvijati. Drži se, me smo s tabo!!!
Po kosilu gremo na obisk in pofotkat eno nosečko, ki jo imam zelo rada in mi ne gre na živce user posted image Babnce, vse bomo imele kmalu fotke z bušiji, a prav. Bomo en skupinski fotosešn užgale user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.2.2012 12:57:38   
sonček85
oj oj pupe.

Čestitke novim nosečkam in velik objem tistim ki vas je obiskala.
Mislim na vas in mogoče vam kmalu javim veselo novičko

Veselo pustovanje vsem in bodite otročji 1 dan v letu še dodatno

lp,M.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.2.2012 15:39:28   
Niri
Hej super ste punce, res hvala vam za podporo. Ampak enostavno bolj ko berem stvari na okrog, bolj ko poslušam sama sebe, manj verjamem, da mi je starševstvo namenjeno. 3xss zaporedno, 2 abraziji v roku 5m, mene je to tako psihično prizadelo, da vam ne znam povedat.Sem tako jokala..grozno. Potem pa še tašča prbije, da se to dogaja zato, ker si tega preveč želim. Najraj bi jo okol ušes! Zdaj imava do junija čas za genetske preiskave, pa da se psiha zaceli, jaz navijam še za enega kužita, sam ne vem če bo šlo čez pri g.možu user posted image

oreh - jaz upam, da je bla vsaj ena O uspešna! Sicer pa nikol ne veš, mogoče te usoda nagradi 2 dvema dojenčkoma hkrati, ko tako dolgo časa čakaš user posted image

mladika - ma jaz ful stiskam pestke, na rokah in na nogah in pošiljam pozitivne vibracije!!!

LittleSun - vem kako je to, če moža prehitro zbudiš, mojga moram po tem ko se zbudi še 1h pustit na miru ker če ne...ma pms user posted image in to ni za prežvet...kaki pusiji so tej moški user posted image

Vivaldi - ta tvoja pozitivna energija in humor sta tko nalezljiva, da je prav neverjetno, znaš res dvignit moralo! hvala!user posted image sem pa vesela, da je blo strastno hehe si dobila dozo, bravo! morš povedat recept user posted image

Helenčica - ja ženske smo res neverjetne, pa točno vem o čem govoriš za tistih zadnjih 14 dni pred M...oh...tukaj smo same take fejst punce pa s takimi težkimi zgodbami, včasih življenje res ni pošteno - ampak smo pa zato močne, vztrajne, optimistične in pogumne! Ne dvomim, da ti bo enkrat uspelo!

Ful navijam za vse vas!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.2.2012 17:21:19   
*dotika*

IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Hej super ste punce, res hvala vam za podporo. Ampak enostavno bolj ko berem stvari na okrog, bolj ko poslušam sama sebe, manj verjamem, da mi je starševstvo namenjeno. 3xss zaporedno, 2 abraziji v roku 5m, mene je to tako psihično prizadelo, da vam ne znam povedat.Sem tako jokala..grozno. Potem pa še tašča prbije, da se to dogaja zato, ker si tega preveč želim. Najraj bi jo okol ušes! Zdaj imava do junija čas za genetske preiskave, pa da se psiha zaceli, jaz navijam še za enega kužita, sam ne vem če bo šlo čez pri g.možu user posted image

Niri, šc šc šc s takimi negativnimi mislimi. Veliko lahko pripomoreš s pozitivnim razmišljanjem. Probaj se znebiti misli, da vama starševstvo ni namenjeno. Raje si vsak dan prigovarjaj: starševstvo nama je namenjeno!!!
Jaz sem donosila otroka po petih ponesrečenih nosečnostih, torej v šesto.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.2.2012 18:31:09   
Vivaldi
Niri, ravno zadnjič je bila pri meni ena gospodična (opravljam malo bolj živalsko usmerjen poklic) in je rekla, da sta se ful dolgo mučila zanosit, potem sta pa šla po kužija in je čez en mesec zanosila!user posted image Pa niti slučajno ne mislim, da je to kakšno zdravilo ali kaj takega, pa da me kakšna zavetiščnica ne napade, da je to zloraba psov (ali drugih živali) - sama sem ji veliko že rešila, tudi doma je krdelo (pes zaenkrat samo en, ker čakam user posted image user posted image ), in vem, kakšna odgovornost itd je to. Ampak, če prav razumem, enega že itak imaš, in primejduš, pomoje bi pa tudi tvoj zastopil, da se ti bo drugač sfecljalo - tako se res zamotiš na "psihološki" način; nehaš štet ure in minute do testa, ker moraš, če ne drugega, brisat lužice in kakce. Jaz sem na tvoji strani, vzela bi nekaj manjšega, nežnega, manj zahtevnega, nekaj, kar se dobro vklopi v vajin način življenja. Jaz sem živi dokaz, da živali zdravijo - brez njih zelo verjetno ne bi bila več med živimi (resno, ne nakladam), ker sem imela hude kronične zdravstvene težave. Če boš rabila varstvo, kot sem že rekla Helenčici - veš, kje me lahko najdeš - ko boš morala recimo v porodnišnico, ali kaj takega. user posted image
Zase vem, da če se bo tole z zanositvijo vleklo, bo moral moj preživeti to, da domov prinesem kaj dodatnega kosmatega.

Uf, upam, da nisem neki zamorila. Punce, jaz res verjamem v to, da ko si nekaj zelo želiš, to tudi rabiš.

Aja, in lepo prosim, ignoriraj taščo, ali pa jo pripelji na naš občni zbor, da ji malo razložimo, kako stvari stojijo (iščem smajlija z boksarsko rokavico, pa ga ne najdem?user posted image )

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.2.2012 19:18:02   
oreh
Vivaldi, sem vedela, da naju mora povezovati še kaj drugega, kot streljanje kozlarij po netu!
sem pisala diplomo o aktivnostih in terapiji s pomočjo živali, ker je to bilo gonilo mojega življenja in iskanja bistva ter opore. škoda edino, da si sedaj malo premalo časa vzamem za živali.
A lahko še malo bolj opišeš svoje delo, ker me zanima, če pa misliš, da te bo po opisu poznala cela LJ regija, pa ni treba.user posted image

Tale vikend je bil prav lep in nisem pridelala nobenega novega znaka, celo zelo malo sem na njih mislilauser posted image user posted image

Danes sva bila pri enem starejšem paru na kofetu in smo prišli na debato, da sta umetno zanosila (po 7 letih), marsikatero stvar je dala skoz, no pa je ratalo. mi je bil všeč pogovor, ker je bil še moj zraven, da je slišal še od koga drugega, da je to težavno, potrebuješ veliko volje, zaupanja, ne da o tem posluša le, ko jaz rabim pogovor... predvsem sem pa vesela, da mu je kapnilo, da so pri ženski odločilni hormoni in da ni to kr neki. Oba sva se po pogovoru zelo optimistično počutila.
V optimizmu preživite teh 5 delovnih dni!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.2.2012 21:35:46   
*viva*
Gretej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj odsedaj sije samo sonček v vaša srčkauser posted image user posted image

Niri  ne obupat, vse se zgodi z razlogom, toj e zagotovo. Morda pa so potrebne te genetske, da bodo lahko pomagali in da bo mali nadebudnež hitro v vajinem naročju. Če želiš me kontaktiraj na ZS in ti posredujem neškodljiv način do večje pozitivnosti in do lažjega spopadanja s tako težkimi sistuacijami. in ne, ni čira-čara, meni pomaga user posted image

No, pri meni pa so se začeli tisti "glavnati" znaki user posted image . Imam živčen želodec, čekiram prsa, hodim lulat, celo nek izcedek se mi je pojavil. In vseskozi razmišljam, če je bil otako tudi oktobra in iščem podobnosti in povezave...čeprav nekkje v notranjosti vem, da je vse le v glavi mi ne da miru... in kje je še 2.3., ko sem rekla, da bom lulala na magično paličico, čeprav bi user posted image mogla priti v petek...

Če komu to omenim me imajo vsi že za čisto zmešano in ne vem kaj še vse. Zato sem se naučila držati jezik za zobmi...

Oreh, tudi pri nama so bili pogovori o temu težavni, dokler nismo imeli z njegovo sestro, ki je imela težave z zanositvijo in je na koncu drugega otroka dobila z ICSI...sedaj je pa lažje in nimava več težav s tem, da greva v ambulanto za neplodnost. Moški so pač bolj boječi, ko pride do teh stvari...

Lep nedeljski večer in sladko noč!

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.2.2012 22:04:54   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: *viva*

Če želiš me kontaktiraj na ZS in ti posredujem neškodljiv način do večje pozitivnosti in do lažjega spopadanja s tako težkimi sistuacijami. in ne, ni čira-čara, meni pomaga user posted image

Če komu to omenim me imajo vsi že za čisto zmešano in ne vem kaj še vse. Zato sem se naučila držati jezik za zobmi...

Tole o tvojem pozitivnem razmišlanju bi pa tudi mene zanimalo.

Ma zato smo pa me tukaj da se ena drugi izpovemo pa se nimamo za nore. Okolica nas pač ne zastopi.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.2.2012 7:54:28   
Katte
tarinca, hudo mi je, da nisi (še) nosečka. Ampak boš kmalu, ne? Mogoče že marca.

GreTej, tebi pa iz srca čestitam in ti želim, da brez pretresov in s čim manj živčnosti greš čez to nosečnost še celih osem mesecev. Potem boš pa nova mamica user posted image .

Žabica86, jaz pravim - super, da je user posted image  končno prišla (če je že sploh morala). Zdaj greš v nove boje in mogoče je letos ne bo več.

Hej, klopek. Držim pesti.

dspela, user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . Konec septembra ga dobiš v naročje.

Niri, ne morem si (in si nočem) predstavljati, skoz kaj greš.
Prepričana sem, da boš hitro spet nosečka in da boš dočakala svoje detece. Seveda so pred tabo še težki trenutki, ampak na koncu boš poplačana z dišečo štručko v naročju.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.2.2012 8:05:53   
Vivaldi
Oreh v svojem "prostem" času se ukvarjam ravno s temo tvoje diplomskeuser posted image Poklic je pa malo manj "terapevtski", ampak vseeno, zelo kosmatuser posted image Uglavnem, zdaj bom vsako okrog sebe sumljivo gledala dalj časa, prosim, če te bom srečala, mi dvakrat pomežikni na lev uč in trikrat na desnega. Če te še vedno ne opazim (to se mi namreč pogosto dogaja), me usekaj po glavi.

Čudovit zasnežen dan vam želim!

Katera lula danes?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?