Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 8:51:04
|
|
|
|
oreh
|
Hvala Vivaldi, a odklanjam predsedstvo, se ne čutim dovolj gobčna . obdrži jo ti, nas boš vsaj prišla še kaj spodbujat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 8:54:18
|
|
|
|
kris555
|
Prav lepo jutro vsem. Vivaldi čestitke sem zelo vesela zate. Lepo in mirno celih . Upam, da bo čim manj slabosti. Juupii Vivaldi je prinesla super pozitivno energijo tako, da punce dajma dajmo. Navijam za vas vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 9:00:15
|
|
|
|
princess13
|
Juhuuuuuuuu, Vivaldi Čestitke, pa lepo in mirno nosečnost ti želim! Pa tak sem stiskala pesti, da še katera oznani v februarju in ti si ta mesec zelo lepo zaključila! Za ostale punce pa navijam v MARCU in res vam želim, da ugledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 9:02:54
|
|
|
|
SILVA
|
Vivaldi čestitike, res super zaključek meseca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 9:14:16
|
|
|
|
HeLenčica
|
wuhuhuuuuuuuuuuu, Vivaldi, kaj sem rekla?! Jeeeeeeeeeeeeeeej, noseča si! Sem vedela, LittleSun, bom mogla jaz prevzet "vedeževalstvo" v društvu, ti pa lahko izcedke nadzoruješ, prav? V glavnem, draga Vivaldi ČESTITAM, bravo punca, tako se dela! Nisi zastonj razglasila včerajšnjega dne za naš praznik! Tako se zaključi mesec. Želim ti zdravo in mirno do novembra, ko boš stisnila čisto svojo, vajino dišečo štručko. Pa kar pokliči G naj te naroči . Aha, pa še to - včeraj ali predvčerajšnjim si mi obljubila da ne boš odstopila, danes pa predsedniško mesto ponujaš oreh? ajajaj, tile nosečniški hormoni so te čisto zmešali, ampak veš kaj? JAZ TE RAZUMEM in sem noro vesela zate! Pa pridi nas kaj pogledat, ko se bomo potile za pluske
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 10:50:06
|
|
|
|
GreTEJ
|
Vivaldi, če nisi še čisto k novembrkam ušla - čestitke želim ti zdravo, mirno in srečno nosečnost in zdravega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 11:28:56
|
|
|
|
Kliki
|
Vivaldi naša precednica iskrene čestitke za in lepo nosečnost. Pa ne pozabi nas zabavati pri marčovkah.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 13:07:41
|
|
|
|
lillith82
|
Vivaldi čestitke in lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 15:17:04
|
|
|
|
anckica
|
waw!!!! Vivaldi Č E S T I T A M Mi je edino žal da nisi pri nas oktobrkah Lepo in brezskrbno nosečnost do konca! Za vse ki vas je doletela tečka pa koš držimpesti da se statistika v marcu popravi in bo veliko !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 17:55:48
|
|
|
|
Niri
|
Joooj vivaldi blagor novemberskim nosečkam, ker jim boš lepšala dneve! Čestitaaaaaam! Res lepa novička! Zelo sem vesela zate, res!!! Pa upam, da še kaj prideš!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 1.3.2012 21:16:25
|
|
|
|
Vivaldi
|
Uau, punce, koliko dobrih želja, res ste zlate! Itak, da bom še svetila tukaj (no, v marcu) in vam sitnarla sto na uro in sploh ne boste mele mira. Jaz za čisto vsako posebej držim pesti in navijam in ploskam in se derem in vam privoščim in si želim, da bi vse prišle v november! Pregled imam že naročen, po izračunih sem zdaj že v 5. tednu. A ni noro? Včeraj sploh še noseča nisem bila, dons sm pa že kar v 5. tednu? To štetje je pa res od sile. Moj je tudi ves zasanjan in me ful carta, dons sm se mal čudn počutla, ko sva se vozila, in sem na bencinski rekla,če mi8 kupi frutabelo, in je prinesel kar dve nazaj - "da bo za oba". Evo, dost februarja, gremo v maaaaareeeeec!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 4.3.2012 18:22:54
|
|
|
|
rozi55
|
Evo zamudnice, sem kar modra, nič roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 5.3.2012 6:42:24
|
|
|
|
Vivaldi
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?