Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 17:10:28
|
|
|
|
tarinca
|
ninej, nimam nobenih posebnih znakov edino kar sem opazila je to da imam zelo vlažne spodnjice... kot da bi puščala tam spodaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:15:22
|
|
|
|
GreTEJ
|
Nisem mogla zdržat. CB je pokazal en lep + Joj, sem vesela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:22:54
|
|
|
|
klopek
|
GreTEJ čestitke Srečno do konca! Mene prosim na seznam 25. 2. Sem vidla, da me ni. Sicer pa nimam nekega blaznega upanja. Končno sem prišla do ginekologa, našel mi je pregrado in naročil na laparo in histero. Me pa rahlo jezi, ker sem na vrsti šele konec maja. V katerem delu ciklusa ste ble operirane ve? Ali je dejansko to važno? Sicer pa najraje vidim, da me operira moj ginekolog tut, če mal čakam. Glede na to, da me je pregledalo že žnj ginekologov zaradi raznoraznih težav in je on prvi, ki mi je prec našu pregrado, Zdej sem se pa razpisala. Starince LittleSun, Katte, Helenčica en lep pozdravček. Tut ostalim seveda, večkrat vas berem in me prav nasmejite oziroma se nalezem optimizma!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:25:29
|
|
|
|
oreh
|
končno, čestitke in sreeeečnooo do konca! Mladika hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:27:37
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Prosim za naslednje odgovore od punc, ki so že imele laparo: - koliko časa ste v lj čakale, ko ste se naročile - koliko časa niste smele imeti SO oz. se truditi zanositi - koliko časa so vam potem dali, da poizkušate, do naslednjega koraka - in najslajše, kolko bolniške pripada, hvala. 1.Na pregled sem šla 30.6. Operacija 2.10. 2.Spolne odnose so meni rekli naj jih nimam do prve M, za zanositev pa ravno tako 3.to mene niso omejevali, ko boš pač ti pripravljena oz. po dogovoru 4. imela bolniške 22dni z operacijo vred(delo v gostinstvu)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:30:04
|
|
|
|
ninej
|
Gretej-fuuuuuuuuuuuuuul vesela,bravo bravo se je že začelo in to pred soboto......dejmo bejbe.....aja,pa znaki Gretej?nam jih zaupaš? Tarinca-eh,sej veš kej pravijo,dokler ni,ni še nč izgubljeno.....sva na istem....testi so pa itak za pop..... dragi....zakaj ne greš pa na krvnega?boš vsaj bl sigurna????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:32:14
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: klopek V katerem delu ciklusa ste ble operirane ve? Ali je dejansko to važno? Sicer pa najraje vidim, da me operira moj ginekolog tut, če mal čakam. Glede na to, da me je pregledalo že žnj ginekologov zaradi raznoraznih težav in je on prvi, ki mi je prec našu pregrado, Sem imela samo laparo po M. GreTEJ čestitke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:39:51
|
|
|
|
GreTEJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninej Gretej-fuuuuuuuuuuuuuul vesela,bravo bravo se je že začelo in to pred soboto......dejmo bejbe.....aja,pa znaki Gretej?nam jih zaupaš? Hvala, punce Saj rada klepetam z vami, ampak srčno upam da se mi tokrat ne bo treba vrniti čez kakšen mesec nazaj. Ninej, nimam nobenih znakov. Moj mož pravi, da imam malo večje prsi, kot po navadi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:41:04
|
|
|
|
klopek
|
Oreh tebe tudi čaka laparo? So ti kaj odkrili ali zaradi dolgega časa poskušanja? Se opravičujem, če si že pisala pa sem sfalila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:43:21
|
|
|
|
SILVA
|
GreTEJ čestitike in srečno do konca, uživaj v nosečnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:48:47
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ IZVIRNO SPOROČILO: ninej Gretej-fuuuuuuuuuuuuuul vesela,bravo bravo se je že začelo in to pred soboto......dejmo bejbe.....aja,pa znaki Gretej?nam jih zaupaš? Hvala, punce Saj rada klepetam z vami, ampak srčno upam da se mi tokrat ne bo treba vrniti čez kakšen mesec nazaj. Prosim da teh besed ne slišim več lepo boš malo hodila k nam klepetat ampak svojega boš pa čez devet mesecov stisnila k sebi. Pozitivne misli na plan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 18:55:20
|
|
|
|
oreh
|
Klopek, ne vem. se pa mal zanimam, ker moram po tej menstruaciji, ki bo/če pride, poklicat spet Reša, ker klomifen ni imel učinka. Mi je pa na predzadnjem pogovoru omenjal v nadaljevanju, če ne zanosim, umetna, pri naslednjem pogovoru pa je že omenjal najprej laparo. pa sem se zdaj malo začela o tem informirati, čeprav se mi zdi, da spet k tele čakaš tista pol leta ali manj, da gre vse skoz. No, ampak mislim, da imam že več znakov kot gretej, pa sem šele 6. dan po O. Joj, res bom mogla za par dni možgančke na pašo pelat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 19:13:04
|
|
|
|
klopek
|
Oreh hvala! Mah tut jst sm čist že zmedena od vseh informacij, kaj kdaj pa kako pa zakaj pa če? uf! Tut jst sm ravno po ovulaciji, v ponedeljek na ultrazvoku je rekel, da je jačnik že v fazi po, pa mam tut znake! GreTEJ črne misli stran! Viva pozitiva!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 19:21:43
|
|
|
|
Kliki
|
Punce nč bat tale laparo ni nič strašnega. Jest sem jo imela v Kliničnem centru v LJ operiral dr. Kobal ful dober doktor. Sem bila pa na četrtek sprejeta, petek operirana in potem bila notri do ponedelka, se mi je endometrioza zajedala v črevo. Drugače bi pa v nedeljo šla že lahko domov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 19:32:57
|
|
|
|
dspela
|
Pozdravljene punce! Jaz pa prinašam lepo novičko. Danes sem imela prvi pregled in sem videla . Kako je lepo utripal in še slišala sem ga....je zvočnike vklopila. Sem v . Vse je ok. Sem v 9 tednu ( 8 t in 2 d). Rok imam 26.9. Vsem ki vas je obiskala ..vsem ki ste zagledale iskrene čestitke in srečno do konca. Navijam za vse, da se čimprej "spokate" v drugo temo..ki se imenuje Čvekanje v pričakovanju. Dajmo punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 19:39:16
|
|
|
|
Kliki
|
O kako lepe novičke. Ja bi blo lepo da bi se vse spokale v Čvek v pričakovanju, a kaj k mamo desce zadnje čase čist lene. Pridemo naslednji mesec za teboj. Lepo bodi in naj ti cim lepše mine še teh par mesecov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 20:24:19
|
|
|
|
princess13
|
GreTEJ, čestitam! Pa srečnih ti želim! Juhu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 20:38:39
|
|
|
|
Vivaldi
|
Gretej, čestitke za plus! Res sem vesela zate - a ti je M sploh kaj zamujala? Oprosti, sem zgrešila - očitno sem preveč šimfala in premalo sledila znakcom IZVIRNO SPOROČILO: oreh No, ampak mislim, da imam že več znakov kot gretej, pa sem šele 6. dan po O. Joj, res bom mogla za par dni možgančke na pašo pelat! Mene tudi nekaj špika po prsih, ampak kaj če imam v bistvu šele zdaj O, midva pa je ne izkoriščava? Joj, tale mesec je pa res ena ludnica...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 20:43:53
|
|
|
|
Vivaldi
|
tarinca mogoče si prezgodaj delala, malo še počakaj, držimo pesti! Žabica, joj, kako te heca ta tvoja tečka! Upam, da ne žaluješ preveč, vsaj ulil se je in ti ni treba posebej skrbet, da je kaj narobe. V marcu pa sigurno ne pride
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 21:33:03
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi IZVIRNO SPOROČILO: oreh Mene tudi nekaj špika po prsih, ampak kaj če imam v bistvu šele zdaj O, midva pa je ne izkoriščava? Joj, tale mesec je pa res ena ludnica... Ja poj bo pa plača od HeLenčice res slaba. Jo bomo vsaka en dan na kosilo povable aje prov da nam ne shira.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 22:47:12
|
|
|
|
tarinca
|
no nič ne bo s pluskom ker se je prikazala . izgleda da sem imela halucinacije ob tako močni želji na plusek. Mati narava se je poigrala s ciklusom in ga podaljšala kar za 5 dni. no pa se selimo v marec... za vse ki še čakate pa seveda držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 22:48:13
|
|
|
|
tarinca
|
Gretej čestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 17.2.2012 23:33:44
|
|
|
|
GreTEJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Gretej, čestitke za plus! Res sem vesela zate - a ti je M sploh kaj zamujala? Oprosti, sem zgrešila - očitno sem preveč šimfala in premalo sledila znakcom Ja, zamujala mi je tri dni. Nikoli mi sicer ne zamuja. Prvi dan zamujanja je test pokazal - oz. samo eno črtico, danes pa lep +. Še spat ne morem Hvala vsem
< Sporočilo je popravil GreTEJ -- 17.2.2012 23:34:14 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 18.2.2012 9:12:08
|
|
|
|
Niri
|
GreTEJ čestiiiiiiitaaaaam! Ful lepo, kar pogumno naprej pa bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2012 18.2.2012 9:18:06
|
|
|
|
curly
|
GreTEJ, ČESTITKE! Končno spet ena po dolgem času. Dajmo še ostale, nalulajte ... Za tiste, ki ste dobile pošiljam en veeeeelik pa gremo skupaj v nove boje v marcu! Tarinca, a si že poskusia z jutranjimj urinom? Naredite si kar se da lepo soboto!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?