|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
17.2.2012 17:10:28   
tarinca
ninej, nimam nobenih posebnih znakov edino kar sem opazila je to da imam zelo vlažne spodnjice... kot da bi puščala tam spodaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.2.2012 18:15:22   
GreTEJ
Nisem mogla zdržat. CB je pokazal en lep + user posted image user posted image Joj, sem vesela.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.2.2012 18:22:54   
klopek
GreTEJ čestitke user posted image user posted image user posted image

Srečno do konca!

Mene prosim na seznam 25. 2. Sem vidla, da me ni. Sicer pa nimam nekega blaznega upanja. Končno sem prišla do ginekologa, našel mi je pregrado user posted image in naročil na laparo in histero. Me pa rahlo jezi, ker sem na vrsti šele konec maja. V katerem delu ciklusa ste ble operirane ve? Ali je dejansko to važno? Sicer pa najraje vidim, da me operira moj ginekolog tut, če mal čakam. Glede na to, da me je pregledalo že žnj ginekologov zaradi raznoraznih težav in je on prvi, ki mi je prec našu pregrado,

Zdej sem se pa razpisala.user posted image

Starince LittleSun, Katte, Helenčica en lep pozdravček. Tut ostalim seveda, večkrat vas berem in me prav nasmejite oziroma se nalezem optimizma!

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.2.2012 18:25:29   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno, čestitke in sreeeečnooo do konca!

Mladika hvala za odgovor.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.2.2012 18:27:37   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Prosim za naslednje odgovore od punc, ki so že imele laparo:
- koliko časa ste v lj čakale, ko ste se naročile
- koliko časa niste smele imeti SO oz. se truditi zanositi
- koliko časa so vam potem dali, da poizkušate, do naslednjega koraka
- in najslajše, kolko bolniške pripada, hvala.

1.Na pregled sem šla 30.6. Operacija 2.10.
2.Spolne odnose so meni rekli naj jih nimam do prve M, za zanositev pa ravno tako
3.to mene niso omejevali, ko boš pač ti pripravljena oz. po dogovoru
4. imela bolniške 22dni z operacijo vred(delo v gostinstvu)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.2.2012 18:30:04   
ninej
Gretej-fuuuuuuuuuuuuuul vesela,bravo bravouser posted image user posted image user posted image se je že začelo in to pred soboto......dejmo bejbe.....aja,pa znaki Gretej?nam jih zaupaš?user posted image

Tarinca-eh,sej veš kej pravijo,dokler user posted image ni,ni še nč izgubljeno.....sva na istem....testi so pa itak za pop..... dragi....zakaj ne greš pa na krvnega?boš vsaj bl sigurna????

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.2.2012 18:32:14   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: klopek

V katerem delu ciklusa ste ble operirane ve? Ali je dejansko to važno? Sicer pa najraje vidim, da me operira moj ginekolog tut, če mal čakam. Glede na to, da me je pregledalo že žnj ginekologov zaradi raznoraznih težav in je on prvi, ki mi je prec našu pregrado,

Sem imela samo laparo po M.

GreTEJ čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.2.2012 18:39:51   
GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: ninej

Gretej-fuuuuuuuuuuuuuul vesela,bravo bravouser posted image user posted image user posted image se je že začelo in to pred soboto......dejmo bejbe.....aja,pa znaki Gretej?nam jih zaupaš?user posted image

Hvala, punce user posted image Saj rada klepetam z vami, ampak srčno upam da se mi tokrat ne bo treba vrniti čez kakšen mesec nazaj.

Ninej, nimam nobenih znakov. Moj mož pravi, da imam malo večje prsi, kot po navadi.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.2.2012 18:41:04   
klopek
Oreh tebe tudi čaka laparo? So ti kaj odkrili ali zaradi dolgega časa poskušanja? Se opravičujem, če si že pisala pa sem sfalila...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.2.2012 18:43:21   
SILVA
GreTEJ čestitikeuser posted image user posted image in srečno do konca, uživaj v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.2.2012 18:48:47   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: ninej

Hvala, punce user posted image Saj rada klepetam z vami, ampak srčno upam da se mi tokrat ne bo treba vrniti čez kakšen mesec nazaj.

Prosim da teh besed ne slišim več lepo boš malo hodila k nam klepetat ampak svojega user posted image boš pa čez devet mesecov stisnila k sebi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozitivne misli na plan.user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.2.2012 18:55:20   
oreh
Klopek, ne vem. se pa mal zanimam, ker moram po tej menstruaciji, ki bo/če pride, poklicat spet Reša, ker klomifen ni imel učinka. Mi je pa na predzadnjem pogovoru omenjal v nadaljevanju, če ne zanosim, umetna, pri naslednjem pogovoru pa je že omenjal najprej laparo. pa sem se zdaj malo začela o tem informirati, čeprav se mi zdi, da spet k tele čakaš tista pol leta ali manj, da gre vse skoz.
No, ampak mislim, da imam že več znakov kot gretej, pa sem šele 6. dan po O. Joj, res bom mogla za par dni možgančke na pašo pelat!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.2.2012 19:13:04   
klopek
Oreh hvala! Mah tut jst sm čist že zmedena od vseh informacij, kaj kdaj pa kako pa zakaj pa če? uf!

Tut jst sm ravno po ovulaciji, v ponedeljek na ultrazvoku je rekel, da je jačnik že v fazi po, pa mam tut znake! user posted image

GreTEJ črne misli stran! Viva pozitiva!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.2.2012 19:21:43   
Kliki
Punce nč bat tale laparo ni nič strašnega.
Jest sem jo imela v Kliničnem centru v LJ operiral dr. Kobal ful dober doktor.

Sem bila pa na četrtek sprejeta, petek operirana in potem bila notri do ponedelka, se mi je endometrioza zajedala v črevo. Drugače bi pa v nedeljo šla že lahko domov.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.2.2012 19:32:57   
dspela
Pozdravljene punce!

Jaz pa prinašam lepo novičko. Danes sem imela prvi pregled in sem videla user posted image . Kako je lepo utripal in še slišala sem ga....je zvočnike vklopila. Sem v user posted image . Vse je ok. Sem v 9 tednu ( 8 t in 2 d). Rok imam 26.9.

Vsem ki vas je obiskala user posted image user posted image ..vsem ki ste zagledale user posted image iskrene čestitke in srečno do konca.

Navijam za vse, da se čimprej "spokate" v drugo temo..ki se imenuje Čvekanje v pričakovanju.

Dajmo punce!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.2.2012 19:39:16   
Kliki
O kako lepe novičke.
Ja bi blo lepo da bi se vse spokale v Čvek v pričakovanju, a kaj k mamo desce zadnje čase čist lene.
Pridemo naslednji mesec za teboj.user posted image Lepo bodi in naj ti cim lepše mine še teh par mesecov.user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.2.2012 20:24:19   
princess13
GreTEJ, čestitam! user posted image user posted image user posted image Pa srečnih user posted image ti želim! Juhu user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.2.2012 20:38:39   
Vivaldi

Gretej
, čestitke za plus!user posted image user posted image user posted image Res sem vesela zate - a ti je M sploh kaj zamujala? Oprosti, sem zgrešila - očitno sem preveč šimfala in premalo sledila znakcomuser posted image

No, ampak mislim, da imam že več znakov kot gretej, pa sem šele 6. dan po O. Joj, res bom mogla za par dni možgančke na pašo pelat!

user posted image Mene tudi nekaj špika po prsih, ampak kaj če imam v bistvu šele zdaj O, midva pa je ne izkoriščava? Joj, tale mesec je pa res ena ludnica...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.2.2012 20:43:53   
Vivaldi
tarinca mogoče si prezgodaj delala, malo še počakaj, držimo pesti!user posted image

Žabica, joj, kako te heca ta tvoja tečka! user posted image Upam, da ne žaluješ preveč, vsaj ulil se je in ti ni treba posebej skrbet, da je kaj narobe. V marcu pa sigurno ne pride user posted image
user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.2.2012 21:33:03   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

user posted image Mene tudi nekaj špika po prsih, ampak kaj če imam v bistvu šele zdaj O, midva pa je ne izkoriščava? Joj, tale mesec je pa res ena ludnica...

Ja poj bo pa plača od HeLenčice res slaba. Jo bomo vsaka en dan na kosilo povable aje prov da nam ne shira.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.2.2012 22:47:12   
tarinca
no nič ne bo s pluskom ker se je prikazala user posted image . izgleda da sem imela halucinacije ob tako močni želji na plusek.

Mati narava se je poigrala s ciklusom in ga podaljšala kar za 5 dni.

no pa se selimo v marec... za vse ki še čakate pa seveda držim pesti.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.2.2012 22:48:13   
tarinca
Gretej čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.2.2012 23:33:44   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Gretej
, čestitke za plus!user posted image user posted image user posted image Res sem vesela zate - a ti je M sploh kaj zamujala? Oprosti, sem zgrešila - očitno sem preveč šimfala in premalo sledila znakcomuser posted image

Ja, zamujala mi je tri dni. Nikoli mi sicer ne zamuja. Prvi dan zamujanja je test pokazal - oz. samo eno črtico, danes pa lep +.

Še spat ne morem user posted image

Hvala vsem user posted image

< Sporočilo je popravil GreTEJ -- 17.2.2012 23:34:14 >

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.2.2012 9:12:08   
Niri
GreTEJ čestiiiiiiitaaaaam! Ful lepo, kar pogumno naprej pa bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.2.2012 9:18:06   
curly
GreTEJ, ČESTITKE!
Končno spet ena user posted image po dolgem času.
Dajmo še ostale, nalulajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Za tiste, ki ste dobile user posted image pošiljam en veeeeelik user posted image pa gremo skupaj v nove boje v marcu! user posted image
Tarinca, a si že poskusia z jutranjimj urinom?
Naredite si kar se da lepo soboto! user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?