|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
28.12.2011 9:35:38   
suzy29
Hej punce...evo se ena februarka 2011,ki bo imela julija 2.dojencka user posted image .......kak fajn obcutek da smo se nekatere (tammy, valek,..) selile iz iz enga foruma direkt na druzga user posted image ...

Pa naj vam še jaz zaupam svojo izkušnjo.... nardila sem test 2 dni pred svojim RD (22. novembra) -> ta pa je takoj pokazal en velik debel + user posted image  ... V začetku decembra sem imela prvi pregled. Vse je bilo super faj,... upam, da bo tako tudi naprej, kajti v preteklosti sem imela veliko nesreče z SS (imela sem jih 3) in vsi so bili iz nepojasnenega vzroka user posted image . Pa da ostanem pri dobrih novicah....no potem sem ponovno zanosila in sedaj imamo doma 10.mesečnega Matija user posted image . Predviden PDP imam 15.7.2012 . Že v predhodni nosečnosti sva se z mojim odločila, da bova šla na NS in tudi tokrat bo tako. Imava jo 6.1, 5.1. pa imam ponovni pregled pri svoji G.. Ko bo to za nami... se ponovno javim in vam zaupam novičke....

Uživajte......

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.12.2011 9:46:58   
suzy29
Za na seznam:
user posted image   suzy29 / 30 let / 5user posted image / 1user posted image  / Laško

Imam še en predlog....kaj pa če bi dali na seznam tudi znak koliko user posted image  in kaj pričakujemo in pa preglede? Moj primer:

15.2.
user posted image Suzy29, 30, Laško, 5.user posted image , user posted image , user posted image , P:5.1.; NS:6.1. 

Kaj pravite?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.12.2011 10:49:08   
xdmx
Čestitke za pikico!! :)

Ajoj, revčka, ti si tudi imela 3 SS...:/ Jst sem imela enega, pa me je fejst fejst prizadelo. V katerih tednih si jih pa imela? Res vas prov občudujem, da niste vmes obupale...

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.12.2011 10:51:20   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Imava jo 6.1, 5.1. pa imam ponovni pregled pri svoji G.. Ko bo to za nami... se ponovno javim in vam zaupam novičke....

kam pa greš na NS ? Tudi jaz imam 6.1. pri Strahovi v Domžalah ..

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 954
28.12.2011 11:19:46   
Arya
suzy29 - iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Mene pa nekaj zanima glede te NS, predvsem ginekologa.
Predvidevam, da bo katera od vas sla k dr. Strahovi v Domžale. Tudi sama sem razmišljala, ali bi šla k njej ali ne, ampak na koncu sva se oba s partnerjem odločila da opravim to pri svoji G, ki ima prav tako enako licenco kot dr. Strahova. Me pa zanima ali je katera bila pri tej moji G, in sicer dr. Levak Hozjan iz Velenja oz. pozna koga, ki je bil pri njej? Pri nas slovi predvsem kot zelo dobra G, materinska in prijazna veliko bolj kot ostale v ZD, pa še zasebno ambulanto ima. Do zdaj nisem imela nikoli nikakršnih pripomb glede nje in vedno mi je dobro svetovala, pa tudi moja mama in sestra sta njene pacientke in jo hvalita. Bi pa želela se kakšno dodatno mnenje...

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.12.2011 11:42:20   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Čestitke za pikico!! :)

Ajoj, revčka, ti si tudi imela 3 SS...:/ Jst sem imela enega, pa me je fejst fejst prizadelo. V katerih tednih si jih pa imela? Res vas prov občudujem, da niste vmes obupale...

Hvala za čestitke user posted image ... Ja tudi mene je to doletelo user posted image  Imela sem jih v 9,16 in 10T. Prvič in zadnjič sem začela krvaveti, v drugem primeru pa mi je odtekla voda in se je sprožil porod. Za user posted image ni bilo pomoči, je bil še premalo razvit user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.12.2011 11:43:14   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Imava jo 6.1, 5.1. pa imam ponovni pregled pri svoji G.. Ko bo to za nami... se ponovno javim in vam zaupam novičke....

Jaz tudi user posted image  ...ob 15-h, kdaj imaš pa ti?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.12.2011 13:12:19   
suzy29
Na hiterco sem preletela 18 strani (ostalo bom še..), videla veliko dobrih (user posted image , itd.) pa nekaj tudi slabih novic user posted image . Upam, da bodo tja do julija 2012 samo še dobre novice, a ne?

Zanimivo je, da imam v primerjavi s prejšnjimi nosečnostmi veliko manj nosečniskih znakov. Prej sem imela slabosti in bruhanje vse od testa dalje pa tam nekje do 15. tedna, sedaj pa čutim le minimalno slabost, prsi me ne bolijo, glede utrujenosti pa ne morem potrditi ali je zaradi nosečnosti ali zaradi nasega fantka, ki se 'pridno' zbuja ponoči in išče mamicouser posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.12.2011 13:12:40   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nej povem, da se mal sekiram, sicer sem imela v prejšnji nosečnosti podobne težave amapk nevem zakaj...sva z dragim  user posted image ("telovadla") in pol se mi je usula kri user posted image , mal me je bolelo, pol pa bilo vse ok????? ima kera podobne težave (drugače že normalno včasih malo krvavim po spolnih odnosih, ampak zaj je drugače, a bi mogla bolj pazit???)

Tudi jaz sem zaradi krvavitev imela  v prejšni nosečnosti prepoved user posted image . Jp.... skoraj 7 m posta, ampak se je izplačalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.12.2011 15:25:28   
amyZ
suzy29 - čestitam za pikico! In samo najlepše želje za naprej.

Smo pa že taka lepa skupinica, se mi zdi. Čisto raznolika, ampak ena nam je pa vsem skupno user posted image  naše male pikice, ki vztrajno rastejo user posted image

Jaz sem si danes kupila tehtnico, z namenom, da me ne bo vsak mesec na pregledu kap ruknla, ko bom vidla kilažo. Ampak me je že skoraj zdaj user posted image  Namreč, pri zadnjem pregledu sem imela 54,5kg, sedaj pa jih kaže kar 56kg. Mogoče se bom zjutraj še enkrat stehtala na prazen želodec, kej veliko manj pa ne bo kazala. Torej, pridobivam na teži in se sploh ne zavedam. Hm... Prva misel je bila: jaz bom taka bajsa user posted image

Sicer pa sem jaz zadnje čase malo preveč hihitava. Včeraj zvečer me je parkrat popadel smeh, čisto za brezveze. Danes sem v Qlandii šla mimo hypo-ta od leasinga (pač velik nilski konj) in sem se kr smejat začela, sploh se nism mogla zadržat. Pa ne gre samo za to, ampak v bistvi sploh ni biu tok smešn :) hahaha....user posted image  ampak kaj čem... Boljš to kot jokat.

Če pa začnem kej tečna ratvat, ima pa moj recept za to in sicer: začne me oponašat. Zadnjič v gostilni nisem mogla izbrat kaj bi jedla in sem začela tečkat, on pa zraven. In potem se itak začnem smejat. Pa mine. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.12.2011 18:09:51   
lidy31
Pozdravljene, srečke noseče:)
danes mi je končno uspelo prebrat vseh...39 strani čvekanja:) pridne ste!in končno se vam pridružim. Me lahko dodate na seznam, 31 let, 1user posted image , 0user posted image , PDP 20.7.2012, Črna na Kor., 1. pregled sm mela 19.12., bilo videt vse super, zdaj se pa že par dni odločujem, kam naj grem na NS... PA SEM TAKO NEODLOČNA-ali kr tu na koroškem ali k dr.Strahovi... tipično neodločna nosečka:) verjetno pa je isto, kam greš, če že imajo licenco za opravljanje le-te..kaj mislite?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.12.2011 20:29:49   
sandra85
pozdravljene čveke čvekaste :)
mi smo božič preživeli na štajerskem, pri partnerjevih domačih, kjer je tudi najin Enej ostal na počitnicah, saj se v soboto tudi midva že vračava, kjer bomo tudi silvestrovali (v domačem krogu, v domači hiši, da lahko zlezem pod kouter takoj ko me to prime) user posted image

glede NS js sem bila že v 1user posted image pri dr. Strahovi, ker so mi jo kolegice priporočale in za nič na svetu se ne bom odločila za drugega G, čeprav se bomo do Domžal vozili 1 uro, lahko bi se pa samo 10 minut do našega najbljižjega G, ki ima za to licenco...bomo pač imeli še en izlet, pa če bo snegec, se bomo še kje po riti spustili s tamalim user posted image

glede krvavenja med user posted image sem vam tudi js že 2x pisala o tem, da sem po spolnem odnosu krvavela, v 1.user posted image se mi je tudi 1x to zgodilo. tako da sm kr imela malo strah in nisem upala. ko pa sva se končno po 1 tednu lotila, sem bila vsa napeta in 3x je moral pogledat, če je kej krviuser posted image in hvala bogu je ni bilo. sem pa js že prej krvavela velikokrat po spolnem odnosu, zato sem prepričana, da nima nobene povezave, če sm noseča al ne...je pa hudo, ko vidiš kri, ker pomisliš na najslabše. bi se pa js vsekakor spravila k G, kakor tudi sem se. raje 10x preveč, kot 1x premalo in prepozno.

no, komaj čakam NS, ki jo imam 9.1. user posted image čeprav mi je resnično vseeno, kaj nosim pod srčkom, samo da bo zdrav/a, bomo vseeno vprašali, preprosto zaradi firbca, pa še Enej me skozi sprašuje, kaj mi je tata dal not, punčko al fantka user posted image

slabosti čez dan se počutim super, zvečer pa me tako peče zgaga, da sam čakam, kdaj bom večerjo vn vrgla, bruhala pa nisem še niti 1x

garderoba tako sem jezna. včeraj sem se lotila šopinga, da si mal komot hlač nakupim, pa sem imela take težave zaradi mojih doooolgih nog, ne dobim nič user posted image porabila sem 50€, a kupila si nisem nič koristnega, razen ene fajn trenirka hlače z unim visokim elastičnim pasom, pa jih lahko nosim samo za doma, ker so prekratke user posted image

šele danes sem opravila teste v laboratoriju, čeprav sem dobila napotnice že 2 tedna nazaj...ma sem zaradi prehlada raje preložila, da nebi rabila it kasneje še 1x....tako nerada dajem kriuser posted image kr 3 epruvetke mi je vzela,ufff

pridno čvekajte, js grem v vodoravno...zgaga je že začela nagajt...aja, kaj rupurut je dovoljen???user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lidy31)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.12.2011 7:14:06   
suzy29
user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.12.2011 8:13:04   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zgaga je že začela nagajt...aja, kaj rupurut je dovoljen???user posted image

Meni je gin. rekel da je Rupurut v nosečnosti dovoljen, tako da jaz se ga poslužujem ko je potreba po njemu.

Drugače pa...slabosti čez dan nimam več. pojavijo se le še zvečer in to tudi ne vsak večer. Sem pa vstopila že v 14. teden, tako da...tudi prvič mi je v 14. tednu nehalo biti slabo. Lulat še kar hodim 3x-4x na noč. Se pa tudi moje razpoloženje zelo spreminja...enkrat sem polna energije, gore bi lahko premikala, potem pa v trenutku pade vse dol in postanem slabe volje oz. me postane GROZLJIVO strah da bi se kaj zgodilo meni ali mojemu dragemu ali najinemu otročku. Včasih je napad tega strahu tako močan da moram vložiti kar nekaj energije da se obvladam, da me ne napade panika, histerija. V prvi nosečnosti ta strah ni bil tako izrazit.

Sedaj pa grem na delo...čeprav se MI NE DA!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.12.2011 9:18:10   
suzy29
SS; vsaka izkušnja z SS je strašna. Pa naj bo takoj v začetku nosečnosti, ali pa kasneje. Je pa nažalost v današnjem času to postal resnično velik in pogost problem.....lahko pa da je tako že skoz, le da se sedaj o tem dosti več govori. Vglavnem punce glavo gor in imejte v mislih samo dobre misli.  Za srečo za vse nas pošiljam enkup user posted image user posted image user posted image

Problem odkrivanja otrok; jaz ta problem rešujem z cipijem .... pa še v postelji mi vstaja potem dosti manj. Tako rešim kar dve muhi na en mah user posted image

Izcedek; že v prejšni nosečnosti se me je držal kot klop in tudi sedaj ni nič drugače. Dobila sem že Canesten svečke, a kaj ko pomagajo samo za kake 2 oz. 3 dni ...Vsekakor drži, da se nam v teh mesecih vse spremeni, tudi ph... Bo že boljše, če ne prej pa po 9 mesecih user posted image

Spol; vsekakor vprašamo na NS. Z mojim si želiva, da bi imela sedaj punco. Faj bi bilo imet par user posted image . Upam, da ne bo sramežljiv/a user posted image  Kar pa se tiče tabele ( http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek ) pri nas ne drži! Če bi blo res, bi morali imeti doma punco, pa imamo Matija user posted image  Ah...kar bo, pa naj bo. Važn, da bo dete zdravo in da bo vse ok...

Folna kislina; odkar vem, da sem ponovno noseča pridno jemljem Elevit. Prej pa nisem, ker glede na to, da imamo doma 10.mesečnika, ki ga še vedno dojim, pa tudi po porodu sem imela samo 2 neredni M in enostavno tega še nismo načrtovali user posted image . Da pa nebo pomote, sem novičke zelo-zelo vesela user posted image , sploh zaradi mojih slabih predhodnih izkušenj zaradi SS, pa tudi zanosila nisem kar takoj. Naj vam zaupam, da smo se za našega fanta matral celih 10 let user posted image

Nosečniška oblačila; zaenkrat jih še ne nosim. Je pa fajn, da jih imam kar nekaj že doma in mi jih (vsaj zaenkrat) ni potrebno kupit. Bojo € ostali za kaj drugega user posted image

Sporočanje novice; mi smo novico zaenkrat povedali samo šefu, pa še tist nebi, pa sem jo mogla user posted image . Trenutno sem še vedno na porodniški, ker pa se mi 5. januarja izteče, sem ga morala opozoriti,......zaradi možne ponovne bolniške. G mi jo je namreč na pregledu že hotela dat  (zaradi ss in krvavitev), pa sem ji povedala da je ne potrebujem. Kaj bom pa po novem letu naredila, pa še ne vem. Zaenkrat se počutim čist ok in bi lahko šla delat, me je pa strah ker bi mogla delat na polno, da nebi imela potem kakih posledic. Potem sem raje doma... Ohhhhh, ko bi lahko človek vedel kaj ga čaka user posted image  Drugače bomo pa ostalim povedali po NS (6.1.)....KOMAJ ČAKAM user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.12.2011 10:12:00   
suzy29
user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

3.7.
user posted image  mala06 / 33 let / Šentjur/ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.7.
user posted image  polho3006 / 36 let /?/  2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

6.7.
user posted image  beti82 / ? let /? / 2user posted image / ?user posted image  / user posted image
user posted image  mala_roo / 25 let / Celje/ 4user posted image / 0user posted image  /user posted image

7.7.
user posted image  tamy82 / 25 let / Ajdovščina/ 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  Ajsika / 28 let / Lj/  1user posted image  / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image  nina166 / 29 let / Savinjska dol./ 3user posted image / 2user posted imageuser posted image  

11.7.
user posted image  fabula / ? let / ?/ 2user posted image / 1user posted image / user posted image

13.7.
user posted image  P1ka23 / ? let/ Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

14.7.
user posted image  kajčy / 26 let/ NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image  rola / 25 let /KR / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image
user posted image Suzy29 /30 let/ Laško/ 5.user posted image /1 user posted image  / user posted image  / P:5.1.; NS:6.1

16.7.
user posted image  ancy7 / 24 let /Ajdovščina/ 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  sandra85 / 26 let/ Portorož/ 1user posted image  / 1user posted imageuser posted image
user posted image  iwa / 29 let / Radovljica/ 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image  tallla / 33 let / Domžale/ 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image  P1ka23 /? let/ ? / ?user posted image / ?user posted image /  user posted image

18.7.
user posted image  šalčkaa / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  miska32 / 32 let / NM / 2user posted image  /  1user posted image  / user posted image

19.7.
user posted image  Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  tigica / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image

20.7.
user posted image  xdmx / ? let / 1user posted image  / 0user posted image  / ? / user posted image
user posted image  alysa /? let/ 2user posted image  / 1user posted image / ? / user posted image
user posted image  lidy31 / 31let / Črna na Kor./ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

21.7.
user posted image  sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image  buškolinka / 31 let / Lj/ 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image  spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image

22.7.
user posted image  valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image  / 1user posted image / user posted image
user posted image  Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image  katerina / 37 let / Lj / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image  
user posted image  Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image

24.7.
user posted image  Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image  

25.7.
user posted image  Tečnobica / ? let /? /  ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image   / user posted image
user posted image  Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image   / user posted image

28.7. 
user posted image  Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image
user posted image  julij82 / 29 let / LJ / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

30.7.
user posted image  amyZ / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julieb / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image

1.8.
user posted image  am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image

2.8.
user posted image  ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

x.7.

user posted image  asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image  mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  zvezdica** / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  srečki / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  Caarmen / ? let /? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Tanza / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  junior08 / ? let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  julji / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  marettimara / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  ThinkPink /? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
4.1. Vegi
5.1. Suzy29
9.1. mala06
9.1. ananaska78
9.1. julieb
10.1. Sandra85
10.1. amyZ
10.1. buškolinka
11.1. beti82
16.1. polho3006
16.1. nina166
18.1. spelap1
23.1. SamoTi
24.1. julij82
25.1. mala_roo
2.2. xdmx

Nuhalna svetlina:
29.12. beti82
30.12. tinkara
3.1. buškolinka
3.1.P1ka23
5.1. Caarmen
5.1. *bobika*
5.1. rola
6.1. nina166 
6.1. tallla
6.1. iwa,
6.1. Suzy29
7.1. alysa
9.1. xdmx
9.1. sandra85
10.1. Natty77
11.1. afnica mala
16.1. amyZ
16.1. ananaska78
16.1. arya
17.1. julija82
23.1. SamoTi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI :  ?

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 29.12.2011 10:26:34 >

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.12.2011 10:16:16   
suzy29
Upam, da niste jezne, da sem ažurirala seznam in dodala paketke. Zdi se mi fajn, da tudi tukaj označimo oz. napišemo kaj pričakujemo- punco, fantka ali bo ostalo presenečenje. Pri sebi sem tudi dopisala preglede...kako se vam zdi? Meni je nekako tako bolj pregledno, pa če imamo zraven vseh podatkov tudi te, skrajšamo seznam..... Kaj pravite, dodamo še to, ali pustimo tako kot je bilo sedaj?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.12.2011 10:28:04   
mala_roo
Pozdravljene so user posted image

user posted image za vse nove preglede in nuhalne user posted image

glede seznama vidim da sem edina, ki mi je na nuhalni rekla, da kaže na punčko user posted image seveda, če se zadaj med nogami ne skriva kaj drugega user posted image

suzy dobre ideje

Ja tudi jaz vstopam v 14 teden in se mi je počutje že kar malo spremenilo. Ponoči mi ni treba vsake dve uri lulat, nosečniške hlače že nosim, ker se mi je trebušček že malo izbočil in mi moje kavbojke niso več prav. Včasih mi je še malo slabo, ampak je to čedalje bolj po redko in kar naprej sem začela bit lačna user posted image
angelsound še vedno uporabljam, zdaj se zelo lepo sliši kdaj miruje in kdaj se kobaca v trebuščku user posted image res lepo slišat...

punce še malce počakamo, pa bomo začutile prve rahle brcike user posted image user posted image komaj čakam...

Tiste , ki že imate otroke, kdaj ste prvič začutile prve rahle gibe?

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 29.12.2011 10:33:12 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.12.2011 11:02:53   
TinKkara
Zdravo punce!!!!Jutri imam težko pričakovano NS, držite pesti! To bo moj pregled po 25ih dneh, ki mi nikakor niso minili...zato sem malo v skrbeh in v velikem pričakovanju....sicer pa se počutim nosečo in nisem imela nobene krvavitve ali karkoli čudnega, tako, da upam, da je vse ok....čeprav se vedno spomnem na eno mojo frendico, ki je imela močne slabosti vsak dan in zato ni sploh pomislila, da kaj ne bi bilo vredu, vendar na pregledu ji je ginekolog rekel, da srček ne bije več. Slabo ji je pa bilo zato, ker se je kljub temu posteljica še vedno razvijala. Hm...:(....no, stran z negativnimi misli!!!!!

Vse bo ok in vsem nam želim veselo Silvestrovanje ter lepo, zdravo in uspešno novo leto v razširjeni družinici!!!!:)

Suzy, fajn seznamček si naredila! :)

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.12.2011 11:57:58   
amyZ
TinKkara - držimo pesti! Močno!

suzy - dober seznamček in res bi lahko mogoče zapisali kar zraven imena pregled na NS.

Glede na to, da se odločam, da bi danes poklicala G in mu predlagala, če bi lahko imela pregled v času enega tedna prej, torej v 11t, bom še sporočila, če bo sprememba.  Drugače je pa NS 16.1. kot je že zabeleženo v seznamčku.

Sem videla, da sem prehitro sklepala glede moje teže, sem se danes zjutraj stehtala in je kazalo 54,2kg. Tako da verjetno teža ni šla nič navzgor, se pa preko dneva očitno tako spreminja, ker je že zdajle 1kg več. Tako da se bom tehtala samo še zjutraj na tešče. user posted image

sandra85 - te čisto razumem da bi imela parček. Večinoma so želje take, saj če ni pač ni, ampak je pa luštno met oba spola. Če ne moreš čakat da tvoji odrastejo pa da tamlade pripelejo domov, pa imaš potem še kak drug spol doma :) hehe

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.12.2011 13:03:06   
mala06
Živijo!

suzy user posted image user posted image user posted image za tako lep seznam.

Jaz sem tudi vstopila v 14. teden in ta čas mi je full hitro minil in če se bo tako nadaljevalo bom en dva imela našga škratka v rokah user posted image Glede teže sem jaz tudi dobila že 3 kg gor, če pa skoz moram nekaj papckat.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.12.2011 13:48:58   
P1ka23
js sem vas na hiterco, ampak res na hiterco preletela in se vam spet mal javljam :) user posted image

Ko sem bila prvič noseča sem full velik "visela" na netu in forumih zdaj pa ... nekako ne najdem časa za net... skratka... TinKKara ja super da imava skupi rok :) čeprav js upam, da bom šla kaj prej, ker čez rok je pol samo čakanje in vsi živčni in... vsak dan pregledi, pa... Prvič sem rodila 11 dni prej user posted image ... Zadnjo M pa sem imela 10.10 hehe, ti pa en dan za mano... Komi čakam nuhalno, da spet mal pokukamo v trebuščka... in ne vem zakaj js mam občutek, da nosim pupiko (moj si jo full želi). Mogoče zato, ker je ta nosečnost čist drugačna od prve... Sem pa pogledla na tisti seznamček ali bo punčka ali fantek (na mama.si) in je prvič bil res fantek in zj naj bi bil tud. Na RR pa mi je v prvo tud pokazalo fanta zj pa kao naj bi bila pupika...
ahh, kar bo pa bo... sam da so zdravi user posted image ...

Slabosti so pa jih ni, pa spet slabost in bruhanje ćez 5 min pa se "bašem" z biftekom in ... mojemu ni nič jasno in ne ve ali bi se smejal ali zganjal paniko...

Prsi iz dneva v dan so bolj boleče!!!

Spanje na trebuhu- počasi se poslavljam od njega (šmrk)user posted image ...

Kilogrami- ker smo dobili rota virus in js posledično zraven neko trebušno gripico in sem bruhala in bruhala in bruhala 3 dni skupaj so šle kilce mal dol user posted image . V prvi user posted image sem začela z 58kg iz pa jih imam 60kg... Se ne sekiram glede kilc, čeprav sem jih full težko dol spravla, ker tamau ni imel sesalnega refleksa in se nisma polno dojila pa še pridno je spančal ponoči in so kilce kr ostale... Upam, da se bomo sedaj v drugo pridno in polno dojili, da bo dojenček še mene zraven mal "popapcal"...

Prve brcike- v prvi user posted image sem jih prvič začutila v 16t3dni!!!! Kar je kar hitro, ker tiste, ki so prvičuser posted image začutijo kasneje. Je pa odvisno od postave in kje nosiš dojenčka. Komaj čakam, da bo ta občutek spet tukaj!!! Po porodu sem ga FUUUUUULLL pogrešala...

Sem pa full žalostna, ker je kolegica šla danes na čiščenje... Bla je v 8t pa ni blo plodauser posted image .

Spet sem 2much napisala ... šibam raj... kosilo kuhat... kisla repa in domače pečenice... mnjami...  joj, pa upam, da se kmalu spet oglasim...

Vesele praznike :)

(odgovor članu lidy31)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.12.2011 14:04:35   
*bobika*

Jaz imam ob 13.40

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.12.2011 15:10:03   
suzy29

Jaz imam ob 13.40

user posted image  user posted image  user posted image   pol se bomo pa ravno zgrešile....

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.12.2011 15:25:57   
amyZ
A tudi vam ko pridete na forum piše da imamo 39 strani, ko pa kliknete na 39, vas pa vrže nekam vmes in se je potem treba prestavljati na konec, cca. 62 stran?

Danes sta imeli moja mami in mami mojega fanta skupno kofetkanje. Kjer je bilo seveda prisotno jamranje kako težko je biti tiho, ker bi kar vsem povedali da bosta babici! Sploh ne vesta, da je meni še težje, glede na to, da jaz nosim otroka, da dobivam za darila flaše super sladkih alkoholnih pijač user posted image  . Seveda bi najraje vsem povedala da sva dva, ki hodiva skupaj po svetu user posted image , pa bo treba še počakati. Imate tudi ve, ki ostalim še niste povedale, iste probleme?

Jaz se zdaj tudi odločam ali bi jutri klicala G pa prestavla pregled iz 10. na en teden prej, 3. ali 5., po drugi strani pa razmišljam, da pa bi vseeno počakala. Čeprav je tako težkooooo user posted image ! Sem že kar malo tečna s tem. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......