buškolinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx Z mano tut ni blo vse kot bi moglo bit. Bolel me je trebuh, bruhala sem vceri, glavo mi je skoraj razneslo, ampak to zarad joka, ker ni več mojga kužija...pol sem včeri nesla še eno težko zadevo in danes sem bila cela boga. Res me je bolel trebuh, tko da sem kar poklicala ginekologa in sem imela danes pregled. Pikec je velik 30,5mm in je migal z rokicam kot da bi se mu kolcalo, res je sladki..:) Zaljubljena čist. Pregled 5.1. odpade, naslednjega imam 2.2. Malo me je šokiralo, ko sem videla, da še nisem prebolela tokse, ker sem skos v stiku z mačkami. Zdaj jih pa ne smem tut božat ne. Eh, pa dobro...bo za potrpet. Pa še zvedla sem, da ne bom mogla smučat, ko gremo zdej med prazniki, baje še sankat ne. kaj pa je s kužitom? bravo za pikico!!!! kolikor je meni znano tokso fašeš preko sluznice (da si virus(?) naneseš v usta ali v oči) , tako da bi lahko tud božala svoje muce, ampak si greš potem pač roke fajn umit. sicer pa jst tokrat velik manj kompliciram, če v toliko letih nisem npr.prebolela tokse, kakšna je verjetnost da jo bom lih zdej? pa tud pršut, majonezo in vso solato normalno jem. ja, smučanje je nevarno, če ne obvladaš al pa zaradi drugih na smučišču, ki te lahko ogrožajo, sicer bi pa lahko vsaka smučala, medtem ko pri sankanju je pa verjetno res toliko tresljajev, ki jih ne moreš najbolje ublažiti, zato bi se mu tud sama izogibala. no, smučanju tud, ker ne znam
|