afnica mala
|
Jutro, mal sem vas brala za nazaj,malo vas še bom. Odkar sem doma -od 24, dogaja-zelo. Že v petek, 23, me je dedi ob 23h peljal na ginekološko urgenco-zaradi krvavih izcedkov- tako hudo vnetje nožnice, da sem dobila antibiotike-vaginalne- za 7 dni, potem pa še Canesten 3. Otroček pa je ok.Mal me skrbi zaradi antibiotikov, ker piše, da jih lahko šele v 2 tretjini uporabljaš... Ko bi morali iti za 5 dni v Kranjsko goro- mala dobila škrlatinko, jaz virozo z malo vročine, bris streptokoka je bil negativen, kašelj se je po 2 norih tednih malo umiril, ta teden bova še doma, ker miška je še na Ospenu, pa da se ji popravi imunski sistem....pestro.... kg- shujšala sem 5kg, zdaj sem še vedno na -4kg. Od Tifola mi rata ful slabo, zdaj jih vzemem po kosilu, da ne hujšam še naprej...ker imam hemoglobin na spodnji meji 120 horionska ali amniocinteza- bom vidla na nuhalni, ampak čedalje bolj strah me je sploh horionske-imam fiksno idejo, da bom splavila, bolj sem za AC.Moram vprašat za mnenje mojo g., ampak verjetno bo kar vztrajala na dodatni preiskavi.... oblačila- zaradi vaginalnih vnetij nosim predvsem pajkice in tunike, ali krila.Trebuh se mi že precej pozna, se vidi, da ni prva naslednji teden pa NS-upam, da se ne bo videlo lulčka ...včeraj smo povedali tašči, kr neki, kr režala se je, kaj nam je treba tega- moj dragi, njen sinko je že čez 40 in kao prestar...ne vem, nama se pa sploh to ne zdi problem.... najina miška pa že razgljablja kako bo spal v njeni sobi, da ne bo ona spala sama..., mogče ju bova dala za par let res skupaj..... srečno!!!
|