amyZ
|
xdmx - jp jp...to sem bila jaz...no, mogoče se pa kdaj še kaj srečava :) zaenkrat tle pri nas ne poznam nobene druge :( za skupno jamranje v živo :) In ja, tudi mene včasih spodaj tišči. Tak čuden občutek, vendar se vedno znova sprašujem če ni to mogoče mehur ali prebava, ker me vse malo zajebava zadnje čase. Drugače pa baje ni nič kaj takega, če čutiš, ker se maternica razširja. Drugače pa tudi jaz postanem napihnjena čez dan, zjutraj raven trebušček, zvečer pa ne bi mogla več oblečt najljubših kavbojk :( Vsaj ne zaradi občutka, ko ti malce stiska trebuh. Recimo, da bodo hlače počakale na boljše čase po porodu in upam, da se bom še kdaj spravlja v njih :) hehe... Bom bom :) Želodček je pa takšen: če ne dam nekaj v usta tam na vsaj vsake tri urce še ropota in se mi spahuje. Tako sem si nakupla fruhtzwerge, banane in podobno, da se premosti ta vmesni čas med obroki. Na trenutke mi zapašejo različne stvari, zadnjič me je moj odpeljal v Mc'Donalds...no mogoče se boste nekatere zgražale, ampak meni so tako zapasale une tortiljice njihove, da sem jih morala dobit :) In vem, preden grem v trgovino moram nekaj pojest, če ne kupujem z želodcem ne pa seznamom. Je pa zanimivo spremljati moj okus, iz trenutka v trenutek drugačen, kislo res ful paše (hvala mamici za domače vložene paprike), ker zmažem tudi pol glaža :) Sedaj si še lahko privoščim, ko bo zgaga al pa ko bom dojila tako ni priporočljivo :S Sicer pa tudi že počasi preizkušam različne variante hrane skupaj (kruh, gorčica in kisla paprika). Malce se moram pa tudi zadržati ko jem, ker drugače bi pojedla ful preveč, mi zelo paše :) Ampak še ni čas za to, da se takole prenajedam. No, toliko o mojih prehranjevalnih navadah. Pridne bodite in lep dan vam želi, čeprav se sonček že počasi poslavlja (vsaj pri nas). Grem se učit, zvečer pa na predstavo moje sestrce, ki bo plesala :)
|