katerina
|
živjo, frajle! no, končno sem bila tudi jaz na pregledu, mali lumpek ima genau 3 cm. tako je iz riževega zrna napredoval v češnjico in zdaj v orehek (tako rečemo našemu 5letniku). slišala in videla sem srček (ampak mi je morala s prstom pokazat, nisem videla prej...). juhej! imam pa menda preveč plodovnice, pa moja cista je še vedno velika 6 cm, pa še vedno jem dabroston zaradi krvavitev. povrh vsega sem se spomnila, zakaj sem pred šestimi leti govorila, ga bom zamenjala g, če bom še kdaj noseča.... seveda nisem. pa saj ni tako hudo, ampak najbolj zadovoljna pa tudi nisem. ma ne bom o tem... je bila pa smešna situacija, ko me je g vprašala, če imam tega otroka z istim možem, kot prvega. en čas sem bila tiho, pol sem pa rekla, da ne! seveda ne, takrat še nisva bila poročena... jo vprašam zakaj, ona pa da zaradi sifilisa. zdaj je moj (isti očka kot že prvič) kar malo hud, ker kako pa g ve, da poročeni seksajo samo med sabo. kaj pa če bi me recimo on varal, jaz ne bi vedela, potem bi imel pa mulček probleme. no na koncu sva ugotovila, da vsaj s tem pa nimava problemov.... drugače se pa tudi jaz pridružujem klubu nespečnih. odkar sem noseča, lahko na prste ene roke preštejem noči, ko sem šla na wc in hitro zaspala nazaj. običajno mi grejo 2 ali 3 ure v maloro. ni luštn, milo rečeno! še dobre 3 tedne, pa bo nuhalna. evo, tega se pa veselim! in upam na dober rezultat, seveda... pozdravček iz meglene lj kotline!
|