|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
24.12.2011 0:04:01   
mala_roo
Takole... malce pozno pišem ker sva z mojim bila še v šopingu user posted image

Naša pikica je velika 53mm (izgleda da se je moja ginekologinja pred dvemi dnevi uštela v merjenju), izvidi so fenomenalni, vse poteka v redu...
Na zadnje sem jo vprašala še za spol user posted image user posted image
Ni nama zagotovila, ampak je rekla da vse kaže na to da bomo imeli punčko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 926
24.12.2011 8:03:33   
amyZ
user posted image  za vse nove preglede in dobre novičke!

SamoTi - kako pa to da si imela že zdaj drugi pregled? No, sej super to, da ga vidiš še enkrat tako kmalu.

Jaz sem pa danes zjutraj ko sem si počohala popek ugotovila, da me rahlo boli in na zgornji strani popka se čuti kot da je notri en tunelček (tako polovička se ga čuti). Je še katera ugotovila to? Jaz imam sicer zelo mehek popek pa verjetno sem zato opazila.

Sem pa šla zdajle brati in videla, da moj popek nima nobene veze s popkom user posted image . Hm... ampak tega sigurno prej ni bilo v mojem popku.

< Sporočilo je popravil amyZ -- 24.12.2011 8:08:08 >

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.12.2011 15:33:13   
SamoTi
amyZ - ne vem zakaj me je naročil tako hitro, ampak je rekel, da rajši malo prej, da imam sedaj med prazniki mir. Saj meni kar paše, pa če bi bla vsak dan tamuser posted image . Naslednji pregled pa imam potem 23. 1. , ko mi bo naredil tudi NS.

mala_ro - to pa je super, da že veš za spol. Mene je včeraj malo G zafrkaval, da spola pa še ne bo povedal.

Drage moje sonosečke uživajte v praznikih, naj bodo čim bolj mirni in obkrožite se z ljudmi, ki vam lepašajo življenje!!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.12.2011 16:27:09   
iwa
Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede!user posted image user posted image user posted image

Želim pa vsem lepe, mirne, vesele, živahne, nepredvidljive, ljubeče in vsega dobrega polne praznike!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 929
24.12.2011 17:28:21   
mala06

user posted image user posted image user posted image
za uspešne preglede!

VESELE PRAZNIKE VAM ŽELIM!!!!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.12.2011 8:46:12   
amyZ
Upam, da ste se prebudile v prijetno jutro, opazile nasmejane obraze svojih otrok kako brskajo pod smrečico (tiste, ki jih imate) in dobile prijeten poljub svojega dragega!

Ni sreča prejeti lepo darilo, sreča je prejeti ljubezen tistih, ki so nam najbližje! Zato vam vsem želim Božič poln iskrene in pristne ljubezni, objeme tistih, s katerimi ga delimo ter prijetne pozdrave od tistih, ki so daleč stran!

Vesel Božič želim vam in vašim ljubljenim! In pa zdravo in uspešno rast vaših novih družinskih članov, ki bodo naslednje leto skupaj z nami praznovali svoj prvi Božič!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.12.2011 17:27:52   
karin412
Vesele praznike vsem skupaj! Vidim, da je tudi vam slabo, jaz vsaj bruham ne. Sicer sem pa zdaj prvič na tem forumu po dolgem času (imam že dva otročka, 5 in 4 leta) in zdaj čakamo tretjega konec julija.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 932
26.12.2011 15:48:04   
mala_roo
Pozdravljene,

upam, da uživate v praznikih user posted image

buškolinka, ko boš posodobila stvari, lahko zame vpišeš PDP 6.7.2012 in ne 7.7. ker mi je na nuhalni prestavila. Naslednji (3.pregled) imam pa 25.1.2012. Hvala, ker tako skrbno urejaš naše datume in profil.

Božajte svoje bušije in uživajte v praznikih user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 933
26.12.2011 18:01:20   
julij82
oj user posted image
upam da ste lepo preživele Božič! Jaz sem komaj dočakala dopust, ki se mi je pričel v petek, ampak žal z virozo! Tako da sem Božič preživela v pižami :(. na Božični dan sva domačim povedala novico, da pričakujemo novega člana in nisem tega vedela, da je moja mami zame imela isti dan napovedan poroda, kot ga imam sedaj jaz 28.7. (samo jaz sem malo pohitela na ta svet 1.7. :))

upam da ste zdrave in uživajte

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 934
27.12.2011 9:31:08   
julieb
Danes pa gremo pogledat našo pikico, če je kaj zrasla. Držite pesti, da je vse v redu.

Popoldan poročam.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 935
27.12.2011 10:10:23   
Arya
Pozdravljene,

kako ste? Ste vredu preživele božič? Mi smo imeli danes pregled, naša pikica je velika 2,7 cm, sem pa v 9t3d user posted image . Vse vredu in lepo napredujemo. Najbolj posrečeno je bilo, ko je G delala ultrazvok in je ati začel nekaj čebljat in se je pikica začela premikat, smo se vsi prav nasmejali. So se mi pa solze ulile, ko sem slišala srček, saj je to res nekaj najlepšegauser posted image . PDP pa ostaja 28.7.2012, je tudi na UZ tako pokazalo.

NS imam 16.1.

Lep torkov dan želim vsem.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 936
27.12.2011 10:36:41   
amyZ
Arya - lepo! Čestitam za tako lepo novičko!

Julieb - držimo pesti!

Ja Božič je kar zletel mimo. Malce družinskega vzdušja, darilc, obisk in sprehod po Ljubljani in to je bilo to.

Včeraj sem imela en čas kar ornk slabost. Z mojim sva domov naročila pico, ki pa sva jo čakala skoraj dve uri. In seveda že ornk krulilo v želodcu, ampak sem čakala. Sem pa bila tečna in sem rekla, da se nosečnic ne bi smel pustit tako čakat s hrano user posted image ! In potem se seveda dorbo najem in čez kako uro spet slabost. Kot da bi morala spet nekaj pojesti. Pa pijem vodo pa nič boljše. Potem sem si zvečer skuhala kamilice pa je bilo dobro. Vsake toliko časa me malo prime tale slabost.
Opažam pa res, da se je kri v telesu povišala, saj imam zjutraj včasih malo krvav robček, dlesni mi tudi krvavijo, kot da bi imela roza pasto :S In včasih se mi kar precej vrti. Včeraj sem se ulegla, da bi malo podremala in kakor sem zaprla oči se je začelo vse vrteti, imela sem občutek kot da lebdim. V glavnem ni bilo nič iz spanja.
Oh, pravi vrtiljak različnih znakov in znakcev sem user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 937
27.12.2011 10:48:39   
xdmx
Dobro jutro!

Čestitke Arya..:)

Amy, si že kaj razmišljala kam boš hodila v materinsko šolo in kje boš rodila? jst sem včeraj malo gledala komentarje o porodnišnicah in bom šla verjetno kar v Brežice. Za materinsko mi pa ni čisto jasno, če je to enako kot šola za starše? za to imamo tako ali tako še dosti časa... Tvoj fant bo zraven pri šoli in porodu?

Na splošno me zanima kako je pri vas s partnerjem pri porodu, kaj si želite? Jst si svojega v bistvu ne želim zraven, ampak si želim, da bi si on želel biti zraven (to se sliši čisto nosečniško-hormonsko). Ampak ne...on je stara šola in misli čakat v gostilni in se ga potem fino napit. :) Sej vem, da bi bil zraven, če bi si tega zelo želela, ampak silit res ne mislim nobenega. Me je pa kar malo razočaral.

Se mi pa zdi, da znaki niso več tako močni, oz. niso več tako pogosti-vsaj telesni...kot da se telo počasi privaja. Edino trebuh se zvečer tako napihne, da groza. Psihično je pa tako, da sm dosti bolj občutljiva in rabim nežnost kot drugače.

Še slaba 2 tedna in nuhalna...komaj čakam. :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 938
27.12.2011 11:16:58   
SamoTi
Arya - superca!!user posted image
Midva sva za božič staršem sporočila veselo novico. Moja mami, ki je edina vedela, da si želiva otroka, je bila tako vesela, da se kar ni nehala smejati. Me pa seveda opozarja naj pazim, ker sem se jaz rodila pri sedmih mesecih in jo je seveda strah.
Midva z mojim sploh nisva imela debate o tem ali bo zraven pri porodu, je bil takoj za. Pa še brat mu zmeraj pravi, da kaj takega pa res ne more spustiti. Je pa tudi res, da je najprej izjavil, da še sreča, da pride otročiček poleti, da ga ne bo zeblo ko ga bodo polivaliuser posted image .
Mene tudi zanima kako je s to šolo za starše, kdaj se je naboljše prijaviti?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 939
27.12.2011 11:17:54   
Arya
Ja moje mnenje glede partnerja pri porodu je, da je njegova prisotnost zelo zaželjena. Kolikor sem prebrala in slišala od znank, so vse tiste, pri katerih je partenr bil prisoten pri porodu opisovale, da je bil za njih opora in si nebi znale predstavljat, da ga nebi bilo zraven. Čeprav se mogoče partner počuti na samem porodu malo odveč pri vsem, za samo nosečnico pa ne. Je pa to le edinstvena izkušnja za vse nas nosečke, ki bomo prvič mamice, pa tudi za tiste atije, ki bodo to prvič.

Moj bo zagotovo zraven pri porodu, o tem sploh ni dvoma in je že zdaj navdušen za to. Jst pa tudi želim, da je zraven ker vem da se veliko bolj varno (prihično) počutim ob njem. Pa tudi vem, da mi bo opora. Kaj pa se bo z njim dogajalo po porodu, pa niti ne razmišljam, verjetno bo šel zapit bebicouser posted image

Sama tudi opažam, da se telo počasi navaja na nosečnost, sicer že od začetka nisem imela prehudih slabosti, do zdaj sem bruhala samo enkrat, slabost pa občutim predvsem popoldan in pa v večernih urah, zjutraj mi nikoli ni bilo tako fejst slabo. Se mi pa že od začetka ne lušta nič sladkega, zadnje čase pa se mi ne lušta predvsem mesa, edino čebule ne prenesem,po njej mi je pa res slabo. Jem vse sproti, veliko sadja in zelenjave, izogibam se suhim izdelkom in pa mojim mucam. Sem pa mnenja, da ne smeš preveč komplicirat, tudi pri jedi ne.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 940
27.12.2011 11:31:49   
beti82
Jaz tudi mislim, da je partner več kot samo zaželjen v porodni sobi.
Jaz sem celo rekla, da če bi drugič morala sama roditi, ne grem več. Jaz sem bila namreč totalno neprisebna in nekdo je pač moram biti zraven priseben, da je vsaj vedel kaj se dogaja.
Je pa bilo tudi tako, da so ga kar aktivno vključile babice v porod. Otrok se namreč ni spuščal in sta se mi babice obešale na trebuh, potem je moram pa še on s trakom od halje z ene strani potiskat.
Tako, da včasih vsak par rok prav pride user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 941
27.12.2011 11:46:39   
amyZ
Jaz še nisem nič razmišljala o materinski šoli. Bom začela počasi po nuhalni, ko bo vse bolj zihr.

Glede tega ali bo pri porodu zraven pa sva že govorila in nekako bo verjetno odvisno od same situacije. Po eni strani bi ga rada imela zraven, po drugi strani pa tudi ne. On pa nekako ni najbolj navdušen da bi bil zraven, če ga bom pa potrebovala, pa vem da bo na razpolago. Tako, da bova verjetno videla šele ob porodu.
Moja mami ima tako izkušnjo, da ko je bil partner zraven, da so potem babice še pred porodom kar šle ven in je moral potem vse sam ji pomagat, jo čistit in vse. Tako, da to tudi ni verjetno najbolj prijetno za moškega, ki nima dobrega želodca.

Sicer pa jaz razmišljam, da bi rodila v Trbovljah. Tam sem se rodila in potem živela do časa srednje šole. Tam je mami rodila dvakrat, kolegica je tudi rped kratkim rodila. Je pa ena od porodnišnic, ki jo večinoma res vse pohvalijo, sploh po porodu so sestre prijazne baje. Tako da me mika tja it. Če bo pa nuja pa seveda v Brežice :) V NM pa nikakor ne.

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 942
27.12.2011 13:10:14   
julij82
Arya čestitke! na isti dan inaš PDP kot jaz in en dan pred menoj NS. Držim pesti da pikica raste!!!

titleAndStar(16,0,0,false,"","")

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 943
27.12.2011 13:39:41   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Na splošno me zanima kako je pri vas s partnerjem pri porodu, kaj si želite? Jst si svojega v bistvu ne želim zraven, ampak si želim, da bi si on želel biti zraven (to se sliši čisto nosečniško-hormonsko). Ampak ne...on je stara šola in misli čakat v gostilni in se ga potem fino napit. :) Sej vem, da bi bil zraven, če bi si tega zelo želela, ampak silit res ne mislim nobenega. Me je pa kar malo razočaral.

no jaz si pa ne predstavljam rodit brez mojega dragega.. je sicer na začetku prvič govoril,da ne bo zraven, potem pa se je premislil ..tudi drugič ga hočem zraven, če ne druga za moralno podporo in masiranje križa..sej druga tak nima kaj za delat zraven ..
Jaz sem bila pri prijatlejici zraven, ker njen ni hotel.. ampak sama pa raje ne bi imela nobene prijateljice zraven, ampak samo mojega, ali pa bi šla sama..

v materinsko šolo sem šla jst prvi prehitro..nekje v 6 mesecu, ampak sem bila tolk nestrpna... sedaj niti ne vem , če bom šla še 1x... če pa že, pa sigurno mal pred koncem ..

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 944
27.12.2011 14:15:42   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Arya čestitke! na isti dan inaš PDP kot jaz in en dan pred menoj NS. Držim pesti da pikica raste!!!

titleAndStar(16,0,0,false,"","")

Hvala! Tudi jst držim pesti za tvojo pikico, da je vse vredu in da pridno raste user posted image user posted image
Maš v kratkem kak pregled?

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 945
27.12.2011 17:24:03   
julij82
Arya, prvi pregled sem imela v začetku decembra, takrat sem bila šele v koncu petega tedna, naslednji pregled pa je NS 17.1. dan po tvoji, pregled pri svoji g imam 24.1.
ja na prvem pregledu smo bili ful majhni še 5mm, sedaj pa upam da pridno rastemo. sploh nimam nobenih slabosti, tako da sploh ne vem da sem noseča :)

Poročaj kako kaj rastete :)

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 946
27.12.2011 17:32:15   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Arya, prvi pregled sem imela v začetku decembra, takrat sem bila šele v koncu petega tedna, naslednji pregled pa je NS 17.1. dan po tvoji, pregled pri svoji g imam 24.1.
ja na prvem pregledu smo bili ful majhni še 5mm, sedaj pa upam da pridno rastemo. sploh nimam nobenih slabosti, tako da sploh ne vem da sem noseča :)

Poročaj kako kaj rastete :)

Bom poročala, enako ti tudiuser posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 947
27.12.2011 17:35:21   
mala06
Živijo!

Upam, da ste lepo preživele prvi del praznikov. Mi smo jih, lepo v družinskem krogu.

Moj bo tudi šel z mano na porod. Tako se je odločil, samo ne vem, če ne bodo imel z njim več dela kot z mano user posted image Mu je rado slabo user posted image Drugače pa tudi jaz mislim, da je super, če je partner s tabo in te podpira.

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 948
27.12.2011 17:57:54   
julieb
Obljuba dela dolg, poročilo sledi.

Pikica je zrasla in je velika že 2,26cm, srček bije kot mora, za vse ostalo je še prmajhno karkoli povedat.

Ostajam na bolniški z antibiotiki, po brisu so odktili bakterijo stafilokoka, tudi vodo sem morala dati še enkrat izvidi so bili namreč slabi.

Kontrolo imam 9.1., da vidimo kako bo.

Kar se tiče partnerja pri porodu, jaz vedno pravim, da brez njega ne bi zmogla in tudi drugič ga želim ob sebi.

Vsem ostalim pa želim vse dobro v novem letu, da vse donosimo zdrave pikice.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 949
28.12.2011 3:53:07   
Vegi
Ola user posted image Jaz pa malo ponočujem, ker sem popoldne zadremala za par uric in zdaj ne morem spat user posted image

Vsem čestitke za preglede in zdrave pikice user posted image

Glede NS - jaz se nisem prijavila, ker bom mela 4.1. pregled in je G rekla, da bo NS izmerila sama, čisto iz firbca. Spola pa da še ne bova gledali, ker se ji zdi brezveze da bi se jaz ogrela za punčko/fantka, potem bi bilo pa obratno user posted image

Glede partnerja pri porodu - jaz sem ravno danes mojega malo potestirala. Sem žalostno omenila da ne vem, če bi sploh hotla koga zraven, pa je bil hudo užaljen ob misli, da ga ne bi bilo zraven user posted image Ampak bo moral obljubit da bo tiho, nočem bit še bolj živčna kot je potrebno. Pa tudi po porodu ne bo šel nikamor pit, kaj pa če bom kaj rabla, on pa ne bo mogel šofirat?

Simptomi - končno mi je nehalo bit slabo, me pa zgaga peče brez pavze, pa nobena reč ne pomaga. A je še katera opazila hudo drugačen vonj urina? user posted image Tudi samček pravi, da imam drugačen vonj. Vsega so hormoni krivi. user posted image Danes sem se dvakrat do konca zjokala, kot bi kdo umiral...razlogov niti ne bom omenjala, je preveč trapasto. Včasih si sredi noči zaželim sladoled...danes pa sem si zaželela gres s kakavom, čeprav ga sicer ne maram preveč...čudno je tole.

Zdaj grem pa probat zaspat.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......