sandra85
|
pozdravljene čveke čvekaste :) mi smo božič preživeli na štajerskem, pri partnerjevih domačih, kjer je tudi najin Enej ostal na počitnicah, saj se v soboto tudi midva že vračava, kjer bomo tudi silvestrovali (v domačem krogu, v domači hiši, da lahko zlezem pod kouter takoj ko me to prime) glede NS js sem bila že v 1 pri dr. Strahovi, ker so mi jo kolegice priporočale in za nič na svetu se ne bom odločila za drugega G, čeprav se bomo do Domžal vozili 1 uro, lahko bi se pa samo 10 minut do našega najbljižjega G, ki ima za to licenco...bomo pač imeli še en izlet, pa če bo snegec, se bomo še kje po riti spustili s tamalim glede krvavenja med sem vam tudi js že 2x pisala o tem, da sem po spolnem odnosu krvavela, v 1. se mi je tudi 1x to zgodilo. tako da sm kr imela malo strah in nisem upala. ko pa sva se končno po 1 tednu lotila, sem bila vsa napeta in 3x je moral pogledat, če je kej krvi in hvala bogu je ni bilo. sem pa js že prej krvavela velikokrat po spolnem odnosu, zato sem prepričana, da nima nobene povezave, če sm noseča al ne...je pa hudo, ko vidiš kri, ker pomisliš na najslabše. bi se pa js vsekakor spravila k G, kakor tudi sem se. raje 10x preveč, kot 1x premalo in prepozno. no, komaj čakam NS, ki jo imam 9.1. čeprav mi je resnično vseeno, kaj nosim pod srčkom, samo da bo zdrav/a, bomo vseeno vprašali, preprosto zaradi firbca, pa še Enej me skozi sprašuje, kaj mi je tata dal not, punčko al fantka slabosti čez dan se počutim super, zvečer pa me tako peče zgaga, da sam čakam, kdaj bom večerjo vn vrgla, bruhala pa nisem še niti 1x garderoba tako sem jezna. včeraj sem se lotila šopinga, da si mal komot hlač nakupim, pa sem imela take težave zaradi mojih doooolgih nog, ne dobim nič porabila sem 50€, a kupila si nisem nič koristnega, razen ene fajn trenirka hlače z unim visokim elastičnim pasom, pa jih lahko nosim samo za doma, ker so prekratke šele danes sem opravila teste v laboratoriju, čeprav sem dobila napotnice že 2 tedna nazaj...ma sem zaradi prehlada raje preložila, da nebi rabila it kasneje še 1x....tako nerada dajem kri kr 3 epruvetke mi je vzela,ufff pridno čvekajte, js grem v vodoravno...zgaga je že začela nagajt...aja, kaj rupurut je dovoljen???
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|