StrawberrY
|
Evo sem si vzela malo časa preden peljem otroka na fth. Jaz sem -10 , grem pa poskusit še ene pet kilc sklestit. Saj v tako dobri družbi kot je vaša to sploh ni težko. Drugače pa izkoriščam sedaj tale sonček in grem skoraj vsak dan v hrib, ali pa vsaj en krog nordijske hoje. Je tako toplo, da je že kar groza. Bi rajši videla na metre snega. Mateyka, spet fouš, ker počasi lezeš tam gori proti severu. Kar se pa tiče nove bejbike, jaz sedaj sploh ne smem zanositi, ko sem na teh injekcijah. Pa tud resnično ne vem, če je v meni še taka želja. No želja je, samo je pa prisotno veliko strahu. Pa leta so že tukaj, dobr sej stara še nisem , sam vseeno je z vsakim letom težje. Mogoče si dam še kakšno leto fore, da bi se šla pa še kdaj umetne oploditve pa ni šans. Pa otrok gre na operacijo, pa skoz težji je za nosit, jaz bi mogla počivat,...mah saj sem vesela da imam enega takega posebnega sončka. Želim pa vsem res iz srca, da se vam ta želja čimprej uresniči. No witch, saj vidva bosta sedaj toliko nadoknadila, da ni vrag, da nas ne bi drugo leto presenetila s pozitivno novico. Mateyka, ti se boš pa na severu še bolj stiskala, in se bo nov plusek hitro pokazal. ronja, joj še dober mesec in boš držala fanta v rokah. Boš videla, kako so fantki face . Jaz sem si vedno želela tri otroke in od tega tri fantke. mojamura, dobr da je za tabo kolonoskopija, res nič fajn zadeva. Pa fajn, da so ti hlače že bolj prav Serendipity, Drugače bomo imeli pa mi ta vikend pestro, tudi kar se hrane tiče. Saj moje dete praznuje. Komaj čakam. In bomo imeli že od četrka naprej noro. Tako, da na veliko pečem, ampak ker sem trenutno v tako življenjski energiji , zraven šivam še torbice, nakupovalne vrečke. Naredila sem nor adventni koledar, komaj čakam, da ga jutri otrok vidi, ko bo prišel iz šole. Nisem si mogla da ne bi že malo okrasila stanovanje (tak čas se vedno spomnim na našo pokojno Nevo-tiste ki ste že dolgo gor boste vedele, ko je že v začetku decembra okraševala in s takim zanosom o vsem tem pisala). Aja pogrešam pa uškino mamo, lej kje se skriva mična primorska lepotica
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 30.11.2011 11:27:29 >
|