ronja
|
No, rit je še kar ok, bolj baročen je trebušček in ko ravno gležnje omenjata - so tudi precej baročno zatečeni... Ampak to se bo vse v kratkem zrihtalo brez diete . Kar se te tiče, so me hoteli ruknit na inzulin, če ne bi bila tako blizu roka in potem sem dobila zeleno luč, da probam jest po svoje - in to se veliko boljše obnese kar se tiče cukra. Sicer moja teža lepo stagnira in sem več kot zadovoljna z rezultatom - še vedno ima 67 kil, kar je super! Računam, da bo šlo v tem mesecu kar nekaj dol (ne bom rekla brez matranja, ampak vsaj brez diete ). Se pa že veselim časa, ko bom lahko brez slabe vesti zmazala eno normalno sladkarijo (pod "normalno" mislim, da od daleč ni vidla natrena in da to ni 80% čokolada - saj je ok, samo ipak - obstaja razlog, da se proda veliko več manj % čokolad kot teh tafultemenih , po enem mesecu si zaželiš že kaj bolj sladkega...) Pa malo me ubija tale psihični pritisk, da nikoli ne vem, kaj mi bo nabilo cuker (ker dejansko je bilo najslabše, ko sem se ful lepo držala njihove diete in po raznih diabetičnih in zelo priporočenih stvareh je bilo včasih kriza...) in potem ne vem več nič... Še najboljše je, če se nič ne obremenjujem, jem ko sem lačna in se ne najedam. Samo to je v trenutni situaciji precej težko včasih (včeraj je mela Lejla praznovanje, vsak teden mam 2 pregleda pri raznih zdravnikih, kar ni pa ni konca...) Ne bi pa rada zdaj malega navadila na cuker, da ne bi mel kake hipe, ko se rodi. Pa tudi nočem, da se poredi ko en pujčke, pa da se potem oba matrava ven ga spravit... Zato čist flegma glih ne morem bit, hkrati pa ne vem, kaj je ok, kaj pa ne. Danes sem zmazala celo črno čokolado s pomarančo, pa sem mela cuker super, pod 6, zadnjič sem pa pojedla eno diabetično bombico (30 g), pa sem mela cuker 8 (dovoljeno je 6,6). Tak da... Bi se držala, če bi vedela, kaj je res dobro zanj, tak pa res nič ne vem. Časa za spoznavat se pa nimam več toliko... No, saj to je "good thing" .