|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.11.2011 12:33:42   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: madisol

registrirana - super user posted image

kdaj se pa vagamo?

jaz sem že pojedla svojo malco v službi.


Jaz se tehtam vsako jutro. Ker me res zanima kako mi gre. user posted image



jaz se tehtam 1 krat tedensko. kadar sem se vsak dan se mi je zdelo kot da sem s tisto vago čist obsedena. važno da je tebi prav. v končni fazi je važno kaj ješ in ne kdaj se tehtaš.


_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.11.2011 15:36:45   
ronja
ronja, mogoče ti več vode zastaja v telesu in kako kilo več pokaže - sej veš, zadnje trimesečje je notorius glede tega. joj, če bi ti vidla moje zatečene noge ko sem bla noseča bi te kap zadela..

ma, ja, samo 2 kili v 1 samem dnevu? Pa niti nisem bila nekaj ful zatečena... No, danes imam nekaj vmes, kar bo verjetno najbolj prav - 67,3. meni se v prejšnjih nosečnostih ni dogajalo, da bi po 2 kili gor dobivala in potem shujšala ipd... Je šlo lepo počasi gor (no včasih manj počasi, ampak ni bilo takih hudih nihanj...)

witch, hvala, ti pošljem naslov, zlata si! Pošlji nazaj naslov, da ti vsaj za poštnino vrnem. Ali pa če se da daj tako, da plačam jaz poštnino (ne vem, kako je s tem, sem enkrat spraševala, pa niso hotli vzet, pujsi;).

ronja - v glavnem, da še nisi do 70 prilezla

S, nedaj bože! mam še pol nov., cel veseli dec in še 2/3 januarja pred sabo... (razen če so lubijeve slutnje pravilne (upam, da ne), da se bo dete prej rodilo)... Ma, pri Ronji so mi vsi govorili, da bom prej rodila zaradi svojega "life styla", pa smo jo na koncu še čakaliuser posted image . Je pa res, da sem mela popadke že precej bolj zgodaj... mah, naj zdrži do drugega leta, da ne bo nedonošen, no. Kile pa - res ne vem, kaj naj si mislim, ampak do 70 vsekakor nočem prilest! to je pa preveč daleč od moje normalne teže... Saj ni tako veliko, samo razlika je prevelika.

madisol, jaz se tehtam vsako jutro, kadar ne pozabim, ker sem tako navajena - da vem, kaj se dogaja in ker je lažje malo popazit prej kot pa dietirat potem. Ampak jaz itak ne hujšam (danes sem zmazala že 2 banani, enega indijančka, itd...)


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.11.2011 15:37:46   
ronja
Aja, sem objavila (na blogu) uno svojo "mojstrovino" od mozaika, ko sem enkrat govorila, da delam:) Če katero zanima.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   [Brisano sporočilo]
17.11.2011 7:40:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.11.2011 8:45:08   
StrawberrY
Evo se malo javim. Samo malo na hitrco preberem, za pisat pa že zmanjka časa.
Kile gredo pridno dol, zdaj sem na eni študiji z enim zdravilom pristala in moram rečt da je norouser posted image . Hrana mi smrdi (se počutim kot da bi bila noseča), ješ res full malo.
Vsem novo pridruženim ena velika dobrodošlica.
Mojamura, tebe se pa še spomnim ko si pisala koliko si shujšala. Škoda, ker so se kile ponovile samo si sedaj v tako dobri družbi, da bodo tudi stran odletele.
Nič, grem naprej rolke user posted image iz tičino delat. Bo imel tamal na mufinčkih rolke narejene. In jih potrebujem 20, jaz sem pa šele pri tretjiuser posted image . No saj mam še dva tedna časauser posted image
Pa v leclerku sem si kupila un strojček za makarone delat, ful dobra zadeva. Sem čist navdušena, pa čeprav morm na roke "gont", da makaroni ven pridejo. Tako, da bom novoletna darila mal priredila in ne bodo samo piškoti, ampak še makaroni zraven.
Bodite pridne, Ronja ti pa merkaj na Svita, da ostane še tele dva meseca na toplem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.11.2011 9:57:43   
mojamura
no....evo mene user posted image  tu je mrzlo kot pes. sem pa prav ponosna na samo sebe!! včeraj nas je namreč moj povabil na pico, ki je nisem jedla. Namesto tega sem si naročila eno veliko skledo solate (zelena solata + paradižnik)
pijem vodo ali nesladkan čaj. bravo jaz!! glodam jabolka....aja BTW, če bi katera imela hrčke imamo mlade hrčke 7 komadov....a ste zainteresirane?

witch jep pa sva spet skupaj na temi, res upam, da bo bolj produktivno, kot na onih temahuser posted image
madisol jah sem si prebrala o pregledu vem, da ni lušno....ampak mam resne težave pa raje potrpim pa vidim pri čem sem.
josephine27 ja :) maš prav mam dobro motivacijo in moram sama sebe sproti v rit brcat, da bo tokrat šla do željenih kil pa da mi bo zdravje pri tem služilo
StrawberrY upam in vem, da mi bo uspelo, sploh pa v vaši družbiuser posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.11.2011 13:21:27   
Serendipity
O, Jagodka - ti pa obvladaš tole čirulanje s tičino. Pričakujemo končni rezultat. Boš nam zaupala, katera stvar je ta, ki ti nosečniške slabosti fejka?

mojamura - jaaa, mrrrzlllloooo za crknit. Pa še megla se že cel teden kotali. Grrrr!

ronja - wau! Pa ti si multipraktik in pol. Jaz z veslejm vedno kukam na tvoj blog. user posted image

Tehtanje - jaz se bom od zdaj naprej vsak dan tehtala. Sem danes šla mimo tehtnice, 'skočla' gor in ugotovila, da pridelujem in ne obratno. Pikolino! user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.11.2011 13:47:07   
lila krava
Po dolgem času se oglašam. Berem, da se nam jih je že kar nekaj deklet na novo pridružilo, nekatere se redno oglašajo, ene pa samo sem ter tja....

Jaz se nisem tehtala že 2 tedna, vendar pa sem pridna in po 17.h nič več ne jem. Samo med vikendom si en dan - ponavadi v soboto privoščimo skupno večerjo.  Razlika je že kar vidna v pasu in če bom tako še naprej pridna, bo to to! Čez dan jem po pameti - vsega po malem.
Še vedno tečem po 3× na teden, pa zdaj sem prišla še do Wii-ja, ker smo ga sinu zablokirali, dokler ne bo začel zbrano delati za šolo. Bi rajši videla, da do tega ne bi prišlo in dokler bo tako, bom jaz lahko zumbala in pilatirala, pa še plesala bom!
Upam, da bom imela ves čas tako voljo, in da se ne bom ponovno pričela basati z junkom.
Aja, pa v petek se bom držala lune - se prične ob 16.09. Se gre še katera?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.11.2011 19:01:55   
witch
ronja user posted image user posted image user posted image za mozaik. Ti rečem da si multitalent user posted image user posted image Jaz tvoj bolg že kar nekaj časa spremljam in sem navdušena kaj vse počnete in kaj vse se spomniš.

mojamura ja tukaj bove sigurno bolj produktivne user posted image jaz se lahko pohvalim da sem že user posted image

Se* mi smo pridelke že pospravili. Njive poslali na počivanje. Tak da nehaj pridelovat. Počivati moraš. Ali ohranjati stanje ali iti v minus. Druge ni. Kje imaš tiste kavbojke? Skrite na dnu omare? Pokaži jim malo svetlobe in zraka. Bo motivacija hitro nazaj.
Megle pa ja za izvoz ja user posted image rabim tudi jaz malo sonca, malo optimizma, malo več dobre volje.

jagodka kaj je ta nosečniška zadeva? user posted image da še mi probamo, če že nosečnosti ni. Da vsaj približno probam kak to je user posted image user posted image user posted image bravo tudi tebi za ustvarjalnost. Kakšne slikice pa bi bila tudi jaz vesela. Daj mi povej kje sploh dobiti to tičino. Bi tudi jaz kaj probala pa se nikoli ne pogolobim preveč v to zadevo (no niti se ne pozanimam kje to kupiti user posted image ). A v šparu jo dobiš?

kravca ti pa si pridna user posted image user posted image user posted image le tako naprej. Ko bi se le še jaz s to svojo leno ritjo migat spravila... user posted image

Drugače pa naj vam povem, da še nikoli v življenju nisem shujšala več kot 5 kil. Ob vseh dietah je prvih 5 šlo dol v enem tednu, potem sem z dieto še en teden vztrajala, tretji teden obupala, četrti pa imela 6 kil več. Prvič v življenju se enega določenega načina (kao diete) držim že od septembra, prvič v življenju je nekdo opazil da imam kakšen kilogram manj in to tudi pohvalil in prvič v življenju je šlo dol več kot 5 kil. user posted image user posted image sem prav ponosna na sebe. Še malenksot več kot dve kili in se spredaj že piše drugačna številka user posted image user posted image user posted image te številke spredaj pa nisem videla že hmmm ene 6, 7 let user posted image Trenutno sem polna optimizma in volje za naprej. Le še miganja mi manjka. Tak da če kateri volje manjka lahko delim user posted image
Pa z meditacijo sem se začela ukvarjati, ker preprosti prehitro živim, delam za vse na sebe pozabljam, moram postati malo egoista. Prehitro se razburim, brezveze se živciram. Umirila bom tempo življenja in živela bolj počasi, mogoče bo tudi čas mineval počasneje. Ker zdaj se mi vrti naprej s svetlobno hitrostjo.


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lila krava)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
21.11.2011 7:44:55   
josephine27
Pa z meditacijo sem se začela ukvarjati, ker preprosti prehitro živim, delam za vse na sebe pozabljam, moram postati malo egoista. Prehitro se razburim, brezveze se živciram. Umirila bom tempo življenja in živela bolj počasi, mogoče bo tudi čas mineval počasneje. Ker zdaj se mi vrti naprej s svetlobno hitrostjo.


user posted image zelo dobra ideja. jaz bi tud rabila kaj takega. imam občutek da živim v totalnem kaosu. mali še zdaj pri 2 mesecih ni ujel ritma. enkrat spi ponoč enkrat ne, enkrat bi skoz na zizi visel... ta velik že 3 zaporedoma angino fasu ( prej je nikoli ni imel) sem skoraj prepričana, da je vsaj mal povezano s prihodom novorojenčka. s telovadbo se trudim ampak priznam da mi večkrat zmanka časa, ob 10 tih zvečer pa se ne spravim več drugam kakor v posteljo. je pa to primeren čas za meditacijo - samo upam, da ne bom prehitro zaspala zdravenuser posted image

sem pa v tem tednu zgubila 0,5 kg vseeno. čeprav sem imela občutek da kar veliko oz. preveč jem.


_____________________________



(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
21.11.2011 12:28:32   
ronja
registriranaMa, kaki super ženska, totalna razvalina zadnje časeuser posted image . Ma, bo bojše, samo da se mali rodi, pa potem prve par mesecev bom še zombi, potem bo pa boljše, potem bo služba in upam da dr, takrat bo sploh divje, pa iskanje stanovanja/hiše, ampak nekje čez 2 leti računam, da se bo vse sestavilo na svoje konce in bomo lahko začeli res na polno uživat življenje (sicer s kreditom, amapk j*gauser posted image ) in takrat bom malo bolj produktivna - ko ne bom noseča in/ali doječa ves časuser posted image .

strawberry, strojček za testnine je super pogruntavščina! Pa lahko si narediš polnozrnate testenine, ki so dejansko užitne (ker une kupljene so... kako naj rečem - trdeuser posted image ), pa koruzne, ajdove,... ko smo glih pri hujšanju;)

Boš nam zaupala, katera stvar je ta, ki ti nosečniške slabosti fejka?

To pa kar mejte! Komot še jaz kateri odstopim mal slabosti, bi mi čist pasalouser posted image . Sicer sem dobila železo (sem anemična) in po njem lepo vsak dan bruham... Jupi...
Sicer sem bolna in bom dobila antibiotik, samo morajo ugotovit še, katerega.

Predvsem pa: mali ima velik trebušček in me je g. dala spet na cuker test (tokrat je mal drugačen in nisem dobila takoj izvidov in komaj čakam, da bom lahko poklicala in vprašala za rezultate - ne bi rada delala štale malemu niti ure dlje kot je treba, ne bi pa dietirala, če ni treba...) Dajte mi držat pesti, pliz!


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
21.11.2011 12:29:28   
ronja
Aja, kile - ob vseh boleznih sem čisto pozabila nanje - mam 67,3 tako nekako že cel teden.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
22.11.2011 7:52:46   
madisol
moj vmesni rezultat: 76,5 (se pravi -0,8kg) wiiii :))


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
22.11.2011 9:28:27   
StrawberrY
Evo samo na hitrco, šibam potem na telovadbo. Še kila me loči do -10.user posted image
Drugače pa šivam, za otrokov rojstni dan pripravljam, pečem, delam testenineuser posted image . Skratka nič časa, predvsem nič časa za mislit na hranouser posted image .
witch, to je eno zdravilo, ki se ga uporablja pri sladkorcih (Victoza) , zdaj pa delajo študijo še za tiste, ki imamo policistične jajčnike (zavarovalnica ga zaenkrat noče kriti, ker je predrago). Saj slabosti so izginile, apetita pa ni in ni. Danes sem si za foro naredila čokolešnik, ker ga res obožujem. No pa ene dve žlici sem ga spravila dol, pa še ti dve sta mi naredili čuden občutek v želodcu.

Tko da bejbike, bodite pridne, še malo pa bo december tuuser posted image . Samo snega se nam še manjka, joj komi čakam.

(odgovor članu madisol)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
22.11.2011 19:30:56   
witch
strawberry mene pa je pritegnilo pri teh zdravilih tisto o policističnih jajčnikih. Namreč moja zadnja diagnoza za nezanositev je policistični jajčniki. So mi kar všeč te tablete. Ni apetita pa še za jajčnike so "dobre". Kdo pa je tebi priporočil te tablete? Bi jih kupila, pa me je strah vsega skupaj.

MOje ponedeljkovo tetanje je prinselo enak rezulat kot prejšnji ponedeljek. Ampak med tednonom pa je bila kilca manj. Hmmm bi se mogla v petek vagati, ker se čez vikend vedno prenažiram user posted image  

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
22.11.2011 20:15:08   
StrawberrY
IZVIRNO SPOROČILO: witch

strawberry mene pa je pritegnilo pri teh zdravilih tisto o policističnih jajčnikih. Namreč moja zadnja diagnoza za nezanositev je policistični jajčniki. So mi kar všeč te tablete. Ni apetita pa še za jajčnike so "dobre". Kdo pa je tebi priporočil te tablete? Bi jih kupila, pa me je strah vsega skupaj.




To so injekcije, dobiš samo na recept (pa še to smo zdaj v študiji in če se bo poznalo kaj, bo zavarovalnica začela pisat na recept).
Jaz sem pred tem jedla Aglurab, ampak ni bilo nobenega učinka. A to si že poskusila?
Bom pa potem po končani študiji posredovala rezultate, ampak zdej res lahko rečem da je tole zakon. Vsaj kar se hrane tičeuser posted image

A Klomifen si že jemala, za ovulacijo? Jaz sem po Klomifenu zanosila. Je pa res, da mi je samo takrat pomagalo. Kljub veliki želji, jemanju Klomifena, ...... nam v drugo ne rata.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 22.11.2011 20:18:01 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 9:27:24   
Serendipity
StrawberrY & witch - držim pestke, da vama dobri možiclji v decembru čimprej prinesejo najlepšejše darilce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za minuske! Jagodka - opa! Kapo dol! In vsem ostalim prav tako! Tak se dela!

Jaz sem se ta teden malo bolj pobrala in se spravila na zdrave tire. Na dan 2x izvajam hojo, zdaj grem še eno fazo izpadnega koraka naredit. Kar se hrane tiče - se probam izogibat vsem tem fuj in fej redilnim stvarem. Uspeva mi včasih bolj, včasih manj. Ampak hočem se s teh 75 - 74 user posted image nihanj spravit na 70 - 69 user posted image

meditacija -  jaz jo vključujem v pred in po jogi. Le zadnje čase dam premalo na vse to (delam nič ne več). Se moram bolj potrudit in naredit nekaj zase, za svojo dušo.

NO, pa naj bo danes ena motivacijska na to temo:

user posted image

p.s.: witch - sem kavbojke privlekla nazaj na plano! Gremo mi novim minuskom naproti!


BTW - kje so epa ostale zgubile? A čmo jih mal nabrcat v rito, če so odnehale? user posted image


(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 9:40:49   
ronja
Grrrr, punce, se zelo zna zgodit, da bom morala RES na dieto! V čet. sem mela pregled pri g. in ima mali malo velik trebušček, zato me je dala še 1x na glukozni test. Ker v našem zdju ne delajo več tadolgega najbolj zanesljivega testa (očitno se jim ne da nas 3x špikat), ki so ga delali pred 2 mesecema, so mi naredili tistega krajšega, po katerem sem imela rahlo povišan sladkor in sem zdaj naročena na pregled v diabetološki ambulanti. Tam mi bojo naredili spet tadolg bolj zanesljiv test in če bo ta povišan, imam takoj obravnavo in dieto... Jupi!

Očitno moram za vsakega otroka 1x na dieto... Na srečo je bilo do zdaj vedno vse preventivno in ni noben od otrok tega dejansko rabil, hvalabogu. Za Ronjo sem bila na d. brez mleka in jajc (sum na alergijo, je ni imela hvalabogu, samo čakaš na pregled in izvide na pediatriji in vmes si lahko par mesecev na dieti), pa še noseča sem bila takrat - skoraj znorela! pri Lejli sem bila sama kriva, da sem ponoči žrla mandolat pred testom in je bil potem tik pod zg. mejo za cuker in sem do naslednjega testa tudi bila brez sladkarij (ampak sem pa smela belo moko in sadj itd...), zdaj pa še za Svita... Jah, deteta moja, če mi bo kdo v puberteti kaj naprej metal, bom mela tudi jaz kaj nazaj povedat!user posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 9:44:19   
ronja
jagoda in čarovnica, vama stiskam pesti, da vama čimprej rata user posted image in user posted image ! No, witch, pri tebi ti želim, da ti ne rata pred decembromuser posted image (glede na to da se šele takrat vrne tvoj dragiuser posted image ) Bi bilo pa fajn, da bi januarja vse prišle na temo z veselimi novičkami, kaj pravite? Ste za? Jaz se za svoj del polno trudim, vidve pa bosta tudi morali v akcijo (pa še zdravo je za kile, jaz tako najhitreje shujšamuser posted image ).

Držite mi pesti 1.12., da bo test negativen in da se vam bom še vedno šlepala brez dieteuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 9:58:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jagoda in čarovnica, vama stiskam pesti, da vama čimprej rata user posted image in user posted image ! No, witch, pri tebi ti želim, da ti ne rata pred decembromuser posted image (glede na to da se šele takrat vrne tvoj dragiuser posted image ) Bi bilo pa fajn, da bi januarja vse prišle na temo z veselimi novičkami, kaj pravite? Ste za? Jaz se za svoj del polno trudim, vidve pa bosta tudi morali v akcijo (pa še zdravo je za kile, jaz tako najhitreje shujšamuser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jao, pa saj res. NO, saj deceberski možeki ti lahko prinesejo darilo, videlo se bo pa komaj januarja user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite mi pesti 1.12., da bo test negativen in da se vam bom še vedno šlepala brez dieteuser posted image .


Držim, držim, drrrržiiiiim!!!


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 10:00:57   
mojamura
eeeeeeeeeej drage moje sem še tu....vztrajam na lahkem jedilniku. jutri bom zjutraj pojedla čisto juho ob 12.00 bom vzela odvajalne tablete (5 komadov) in nato še spila kake 3 L donata.....to pa zaradi kolonoskopije v petek (daj mi Bog prestati to vse skupaj)...

vagala se še nisem....si še nisem nabavila baterije za vago, ampak na hlačah se pa že pozna jiiiiiiiiiiipppiiiiii.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 10:14:52   
ronja
NO, saj deceberski možeki ti lahko prinesejo darilo, videlo se bo pa komaj januarja

no, saj tako sem mislila - ne pred decembrom, decembra pa seveda ja - in potem bomo januarja prišle vse 3 z veselimi novicami - tak je plan - kot pravim, jaz delam svoj deluser posted image .

mojamurauser posted image user posted image user posted image . Pri tem tvojem, se mi zdi sladkorna dieta čisto sprejemljiva... 5 odvajalnih tablet + donat... NO, pa že rajši ne jem cukrauser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 10:34:43   
Serendipity
mojamura - uh, nisem ti fauš. NITI malo ti nisem fauš. Držim pestke, da bo tole čimprej za tabo in da bo vse ok. Drži se punca. In zriktaj si napis ZASEDENO na WC user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hlače so pa najbolj zanesljivi vi informacij o uspešnem hujšanju.  user posted image Ugotavljam, da tehtnica pokaže cifro, ki ji je tisti trenutek najbolj zanimiva. Sem se včeraj večer tehtala in sem imela 74kg, sem zjutraj stopila na tehtnico in je bilo že več kot pol kilce več (75,7). Mislim, ma ne me basat user posted image Pa ni neka švoh tehtnica.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 11:05:59   
mojamura



IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

mojamura - uh, nisem ti fauš. NITI malo ti nisem fauš. Držim pestke, da bo tole čimprej za tabo in da bo vse ok. Drži se punca. In zriktaj si napis ZASEDENO na WC user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, hlače so pa najbolj zanesljivi vi informacij o uspešnem hujšanju.  user posted image Ugotavljam, da tehtnica pokaže cifro, ki ji je tisti trenutek najbolj zanimiva. Sem se včeraj večer tehtala in sem imela 74kg, sem zjutraj stopila na tehtnico in je bilo že več kot pol kilce več (75,7). Mislim, ma ne me basat user posted image Pa ni neka švoh tehtnica.

  hehehe zaradi tega pa jaz nisem neka best frendica z mojo vago hahaha


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
23.11.2011 19:17:18   
witch
jagodka evo zdaj bom prvi krog klomifena. Čakam da pride M in potem začnem. čeprav se ji je ta cikel spet zmešalo user posted image Pa seveda tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej pikica prišla. In verjame, da zdaj ko si se v formo spravila da bo to en dva  tri.

Se* hvala user posted image upajmo, da bodo dobri možje počasi prinesli pluska. 2x so ti dobri možje rekli da z darilom ne bo nič. Tak da upam na letos user posted image
Pa seveda user posted image user posted image da si začela spet bolj na zdravo. Bodo rezultati hitro vidni.

ronja user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda močno močno močno držim pesti da dieta ne bo potrebna.
hja pri meni res pred decembrom ne sme biti nič user posted image ali bi brezmadežno spočela, ali pa nepametne stvari počela user posted image user posted image je pa eno in drugo malo verjetno user posted image

mojamura user posted image user posted image da si tako pridna. Vsaka ti čast user posted image jaz ne vem če bi tako zmogla.

Se* tudi jaz pravim da vaga ni ekstra dober vir. Pri moji sestri mi vedno eno kilo več kaže. Pa dogaja se isto kot pri tebi. S tem, da se jaz ne strinjam z njo ker mi vsak ponedeljek kaže kilo pa pol več kot v petek user posted image nesramnica user posted image

Drugače pa drage moje..... že čez manj kot 14 dni se vrne moj user posted image in kar ne morem verjeti da je to to user posted image user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?