ronja
|
ronja, mogoče ti več vode zastaja v telesu in kako kilo več pokaže - sej veš, zadnje trimesečje je notorius glede tega. joj, če bi ti vidla moje zatečene noge ko sem bla noseča bi te kap zadela.. ma, ja, samo 2 kili v 1 samem dnevu? Pa niti nisem bila nekaj ful zatečena... No, danes imam nekaj vmes, kar bo verjetno najbolj prav - 67,3. meni se v prejšnjih nosečnostih ni dogajalo, da bi po 2 kili gor dobivala in potem shujšala ipd... Je šlo lepo počasi gor (no včasih manj počasi, ampak ni bilo takih hudih nihanj...) witch, hvala, ti pošljem naslov, zlata si! Pošlji nazaj naslov, da ti vsaj za poštnino vrnem. Ali pa če se da daj tako, da plačam jaz poštnino (ne vem, kako je s tem, sem enkrat spraševala, pa niso hotli vzet, pujsi;). ronja - v glavnem, da še nisi do 70 prilezla S, nedaj bože! mam še pol nov., cel veseli dec in še 2/3 januarja pred sabo... (razen če so lubijeve slutnje pravilne (upam, da ne), da se bo dete prej rodilo)... Ma, pri Ronji so mi vsi govorili, da bom prej rodila zaradi svojega "life styla", pa smo jo na koncu še čakali . Je pa res, da sem mela popadke že precej bolj zgodaj... mah, naj zdrži do drugega leta, da ne bo nedonošen, no. Kile pa - res ne vem, kaj naj si mislim, ampak do 70 vsekakor nočem prilest! to je pa preveč daleč od moje normalne teže... Saj ni tako veliko, samo razlika je prevelika. madisol, jaz se tehtam vsako jutro, kadar ne pozabim, ker sem tako navajena - da vem, kaj se dogaja in ker je lažje malo popazit prej kot pa dietirat potem. Ampak jaz itak ne hujšam (danes sem zmazala že 2 banani, enega indijančka, itd...)