|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
18.8.2011 23:43:52   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aaaaaa....spomini!!! Greste v hotel?

Gremo v kamp, v mobilno hišico. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.8.2011 23:44:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Vse se da, samo komplicirat se ne sme-si rečem in je bolje. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Spomni še mene kdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res, s kakšnimi nepomembnimi stvarmi se včasih ukvarjamo in jih analiziramo, čisto brezveze. Res se je treba večkrat tega spomnit. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... malo prej sva z bubi čvekale na FB...pa bi kakšen tvoj nasvet kar prav prišel! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.8.2011 23:45:42   
petarda

Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj?

Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino.

uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.8.2011 23:47:51   
petarda

Aaaaaa....spomini!!! Greste v hotel?

Gremo v kamp, v mobilno hišico. user posted image

Tam je pa ful lepo v kampu....Kakorkoli...lepo se imejte in OBVEZNO v Tomato na hamburger (najboljši na svetu), pico, testenine, bakalar, dunajski......pač kar radi jeste....ZAKON in vedno sveža hrana in izvrstno črno vino user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.8.2011 23:50:33   
petarda
Zdaj pa res grem...postelja je spet prosta user posted image .... Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.8.2011 23:51:30   
Urša

Evo kaj sem našla user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=okgzItu6mbk&feature=related

sicer ne morem normalno pogledat, ker mi predolgo nalaga, bi pa znala bit rešitev naši problemov kje tu notri skirta user posted image

Ful fajn ideje! user posted image user posted image user posted image  Mogoče bi tega strica k nam domov povabla! user posted image user posted image user posted image  Lahko komot oddajo posname pa nam vse urihta! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.8.2011 23:57:05   
Urša
Bomo šli v Tomato. user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.8.2011 7:17:15   
*bubi*

Jaka si je izbral tale komplet:

user posted image  

user posted image  bubi ima enak komplet - z drugim motivom. Meni se ta torbica zdi krasna - model mislim.
Če ni skrivnost, koliko pa si dala?

aha, sem zamudila včerajšnjo debato - le kje sem bila? user posted image user posted image user posted image

No, je bila pri nas bolj ugodna cena, pa so tudi imeli Strelo user posted image  (Toy Story in Bakugana za fante, za punce pa tudi 3 lepe motive).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.8.2011 7:18:56   
*bubi*

uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu....

v našem šparu jih še imajo user posted image  po redni ceni - 80€ Za Toy stori sem sigurna, za katero od ostalih dveh pa bi morala pogledat - včasih je, včasih ni. aja, pri nas so obešene drugje, ne med trenutno ponudbo šolskih potrebščin user posted image

In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 7:20:45 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.8.2011 7:20:10   
*bubi*

Zdaj pa res grem...postelja je spet prosta user posted image .... Lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  petarda, petarda.... nisi upoštevala mojega nasveta?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.8.2011 8:56:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

v našem šparu jih še imajo user posted image  po redni ceni - 80€ Za Toy stori sem sigurna, za katero od ostalih dveh pa bi morala pogledat - včasih je, včasih ni. aja, pri nas so obešene drugje, ne med trenutno ponudbo šolskih potrebščin user posted image

In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni user posted image

Toy stori mi ni tako lepa, petarditu tudi ne...on bi tudi imel strelo, mu je bila takrat v juniju všeč, samo smo rekli, da bomo počakali na avgust.... Cena mi je bila pa tudi prej lepša user posted image ....tam nekje do 60 eur maximalno sem računala za torbo dat user posted image ...in to imam v mislih, da jo bodo vsi trije nosili vsaj tri leta user posted image ...oziroma jaz trikrat po tri letauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.8.2011 8:59:51   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  petarda, petarda.... nisi upoštevala mojega nasveta?

Ne. user posted image ...

< Sporočilo je popravil petarda -- 19.8.2011 9:14:05 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.8.2011 11:46:00   
*bubi*

..in to imam v mislih, da jo bodo vsi trije nosili vsaj tri leta user posted image ...oziroma jaz trikrat po tri letauser posted image

Vsi trije ISTO torbico?
Neeeeee, ne bi se izšlo user posted image user posted image user posted image

Če hočeš, lahko pri nas za strelo pogledam, če še jo imajo.... skoz filajo tiste obešalnike, 1x je samo ena barva, naslednjič je spet druga...

sicer pa sem danes tole dobila na mail:
http://www.zps.si/index.php?option=com_content&view=article&id=2987&Itemid=260

in ta torbica čisto ustreza user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.8.2011 11:51:25   
*bubi*
Kaj pa TALE ?

Tale?

Bubi bi pa verjetno za TOLE navijal user posted image

Škoda, da imaš Leclerc tako daleč... bi jaz še tam preverila, kaj je ostalo od ponudbe.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.8.2011 12:49:50   
petarda

Kaj pa TALE ?

Tale?

Bubi bi pa verjetno za TOLE navijal user posted image

Škoda, da imaš Leclerc tako daleč... bi jaz še tam preverila, kaj je ostalo od ponudbe.

Druga in tretja sploh nista slabi! user posted image  A ti si to tretjo videla v živo?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.8.2011 13:24:42   
ada2
ok, trenutno čisto off topic, ampak vseeno...
koliko noči zaporedoma naj bi otrok imel suho plenico, da veš, da je pripravljen biti brez tudi čez noč?
miha je zdaj 4. noč suh in vsako jutro se zbudi z: "lulat!" in potem dolgo lula in je čisto blažen zraven in reče "fejst lulo".
čez dan je brez plenice že kaka 2 meseca, ampak tako na teden 2x se mu še zgodi nesreča.

glede šole pa... ah, ta mali se je veseli - sicer ne nekaj pretirano, ta velika pa .... rajši se je šla še za nekaj dni potepat, kot da bi na šolo mislila. imamo pa vse kar rabita...oz. vsega ne moremo imeti, ker še čisto vsak september je šlo okoli 40 eur za kake pi.čk...rije, ki niso bile na seznamu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.8.2011 13:33:01   
petarda
Ada jaz bi mu jo na tvojem mestu ziher že dala stran, če je že dva meseca suh user posted image ....jaz pravzaprav tudi že pri juniorju razmišljam, da bi mu jo odstranila pa je suh komaj 14 dni, ker se tudi zbudi zjutraj in pravi, da gre lulat in lula orng, plenička je pa večkrat suha, kot kaj polulana... Jaz sem čakala samo še, da se vrne v vrtec (je šel včeraj) da vidim, če bo kaj reakcije. So povedale vzgojiteljice, da je lepo hodil lulat na kahlico, v tistih hlačah, kot je zjutraj odšel, se je popoldne tudi vrnil user posted image ...

Upam samo, da ga ne zmede potem menjava vzgojiteljic...samo mislim, da ne bi smel biti problem, saj so že zdaj vsi zmešani med počitnicami....verjetno bom poskusila kar v ponedeljek, ko se vrnemo z morja....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.8.2011 13:49:36   
*bubi*
Druga in tretja sploh nista slabi! user posted image  A ti si to tretjo videla v živo?

Tretja je Aktina. Je res lušna in vse... meni edino ni bilo všeč, ker nima sponke, ampak je spredaj na ježka.
Prodajajo jih v DZS, lahko tam pogledaš.
Je pa to samo torbica, vse se posebej kupi. Peresnico sem videla celo v Mullerju.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.8.2011 13:53:47   
*bubi*
Jaz sem bubiki kar dolgo dajala pleničko ponoči, čeprav je bila zjutraj suha. Dokler me ni sama vprašala, zakaj ji to dajem, če pa je ona že velika in hodi na stranišče user posted image user posted image user posted image
Pa se v 8 mesecih še niti enkrat ni polulala ponoči user posted image

Res pa je, da oba moja otroka malo manj pijeta kot nekateri drugi.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.8.2011 14:40:59   
petarda

Tretja je Aktina. Je res lušna in vse... meni edino ni bilo všeč, ker nima sponke, ampak je spredaj na ježka.
Prodajajo jih v DZS, lahko tam pogledaš.
Je pa to samo torbica, vse se posebej kupi. Peresnico sem videla celo v Mullerju.

ne grem zdaj nazaj brskat...samo mislim, da piše v linku, da je peresnica za darilo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.8.2011 16:02:16   
*bubi*
Pa res - za darilo je peresnica - žakelček. Obstaja pa tudi trda z elastkami, ki se prodaja prazna (kar dandanes že redko vidiš - večinoma natrpajo čip barvice not in prodajo za več denarja)
http://www.mimovrste.com/search?category_id=1578&q=peresnica+cool+shark

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.8.2011 16:05:08   
*bubi*
Kopija nova ima pa "Vroča kolesa" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.kopija-nova.si/anatomska-solska-torba-motiv-vroca-kolesa

Jaz sem šla v njihovo papirnico nekaj malenkosti kupit, ki jih nisem dobila drugje. Za poštnino mi je bilo škoda dajat (kupila sem za 10€ in bi poštnina bila še pol toliko). Imajo pa bolj kataloško prodajo, ste verjetno dobili reklame.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 16:10:10 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.8.2011 20:31:01   
Teni_
Punce, hvala za čestitke. Danes sva prišla domov. Lukec je priden kot šus. Samo je in spi. Joka edino med previjanjem, tega pač ne mara. user posted image

Porod je bil hiter - dobre tri urce od prvega popadka. Dobila sem dva šiva, ampak ni hudega, edino slabokrvnost me muči, pa bo že. Rodil se je ob 04:06 minut, velik 39 cm in težki 3830 g, obseg glavice 35,5 cm,  kar je za 37 tednov fajn teža, skoraj toliko kot so napovedali.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.8.2011 21:20:38   
ada2
samo da vam povem, da imam the best šefico, pa se zvrnem v posteljo....
več drugič, če katero zanimauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.8.2011 22:09:01   
ada2

no, jaz sem imela srečo in dobila povrnjeno 34,02 eur user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?