Mišyka
|
No, mi smo dali čez ta glavno od druge runde noric oz. zdej se morjo izpuščajčki še do konca posušijo in krastie odpast. Ta velkmu so že skorej vse, po skoraj 3 tednih od začetka. Lih za na morje bomo fertik, če nas ne doleti še kšna druga nadloga. Trkam... Neža se zvečer še kr joka, ampak vsak dan manj. Sumim fenistil kapljie ki sem jih dajala za norice. Jo more neki zvijat po njih, ker tud kaka včasih mal zeleno. Pa med jokom se pokaka (zaropota tko da gledam kako bo plenico dol z riti vrglo), pol se pa počas umiri. Dons jih še enkrat dobi, minimalni odmerek, pol ji pa ne bom več dajala. Čakamo osebno od Neže, upam da pride do sobote, ker je zdej baje gužva, jst pa pametna, ker sem mislila, da dobiš v štirih dneh, nisem doplačala za prednostno. Je katera od vas zdej v tem času dobila osebno in kako dolgo je blo začakat? V nedeljo pa gremo, tko da upam da ne bo treba čakat. METULJ1 pr nas ga je blo v taki starosti nemogoče uspavat brez da bi kdo cvilu zraven. Kr neki časa smo se borili, pa včasih je zaspal, včasih ne, tud če je, je trajalo po pol ure, da si ga spravu spat. Nakonc sem pa v tistem času, ko je on spal jst prhajala k sebi od dretja... Tko da smo se sprijaznili s tem, da pač ne bo spal, čeprov vem, da če bi zaspal, bi blo to lohk tud 2 uri. Sicer pa zdrži brez spanja do večera, takrat pa pol ni problema it spat. Dons morm dat oba spat sama, ker gre mož k zobarci. Bomo vidli kako bo šlo. Najprej verjetno tavelkega, mal prej kot ponavadi, potem pa še Nežo. Samo upam, da bo mirno počakala zraven, da pride njen čas. Teyla sigurno te mala ne zavrača. Taka starost je, da vse živo počnejo ob dojenju. Tud men se ves čas odklaplja, pristavlja nazaj, glavo sem, tja, brcat zraven, mahat z rokami, včasih jo komej držim. Ampak se spomnim da je blo pr tavelkem isto. Sploh pa zdej ko je vroče, jst jo mam ponavad kr v plenici, razen če vem da mal pol za zaspat ji navrh oblečem neki. Men pol po vsem tem "gor na jošk, dol s joška" še fajn pobruha da je mera polna. Da lohk dam vse za prat... skrbi da mi nebi blo vroče, ker pol v samem modrcu skačem okrog. Uspavanje mamo mi zadnje dni itak čist razštelan, ker se mi dere, ampak načeloma ko se podoji, je mal bolj umirjena. Če še ne zaspi, ji dam dudo, mal vzamem v naročje in potem odložim tudi če je budna. Če pa se mal pogovarja sama s sabo in jamra, sigurno ne bo mela travm od tega. Sej se morjo naučit sami zaspat. Če bi se pa drla pol ure in bi jo pustila samo tam, pol bi pa mogoče ble kakšne posledice. A misliš, da se je kdo od naših staršev sekiral za posledice ko smo bili mi mejhni? Urša diete v času dojenja niso priporočljive, ker se telo čisti tudi strupov in sicer skozi telesne tekočine, med drugim tudi preko mleka. Zato te strupe užije tudi otrok in očitno je zaradi tega tudi drug okus mleka - pametni otroc. Men bi pomagal že, če bi mal manj jedla oz. če zvečer nebi. Itak na sprehodih pokurim velik, pa dojenje... Ampak še vedno očitno prnesem veliko not. Sicer mam -2 kg, ampak sem mela prej viška... Zdej je pa ta velk fant pršu domov, akcija!!!