|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
12.7.2011 20:08:31   
antoninap
Pa moram se pohvalit, da imamo pravo ribico doma! Boj se Sara Isakovič user posted image V bazenčku neizmerno uživa in se ji čist strga, čofota k zmešana, pa bolj ji vse šprica po obrazu in je mokra, bolj se smeji. V čebričku očitno nima placa za izživljanje, pa je treba nadoknadit user posted image Bazenček smo krstili čez vikend in je vsak dan redno v uporabi. Najbolj fino ji je po kosilu. Ko se mal odpočije od GH se greve kopat (mami se tudi obvezno prištuli zraven, sploh v tej pasji vročini user posted image , potem pa mrkne za kakšno urco in pol  ali dve.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.7.2011 20:11:10   
Nina33
Čer!
Pranje: a ve še ločeno perete al kaj user posted image Jaz vse skupi fliknem, najine in od otrok pa še od ata.Sej ni nič tako grozno "usrano", ko not vržem - če že je (usrano user posted image ) pač prej na roke preperem, sem končno dobila trdo milo od vanisha in zaleže za skori vse (borovnice celo, bolj user posted image so murve - zarad njih smo vsi črni, ko jih jemo, usta so do umivanja kot črna luknja user posted image ). za fleke ven spravit sem pa v Mullerju (preden sem Vanisha najdla) kupila tut trdo milo od ene druge firme (kao eko) in pa neko (tut eko) tekočino - pa tut spravi +/- vse ven (razen murv, no user posted image )
Slive: skuhaj kot kompot, le brez cukra (lohk pa tut mal, če želiš). Mal jih namoči prej magari, pa bo. Če pa gre vseen težko ven (pretrdo za malo ritko) pa naredi "svečko" iz masla, jo daj v zmrzovalnik, da se strdi in porini v ritko - dobro podmaže user posted image , prime tut pri odraslih user posted image
Knjižnica: meni tut zelo všeč user posted image Pa mojmu starejšmu pobču tut user posted image Glede lifta pa nisem imela težav - sem pač brez voza, sling pa ne dela težav user posted image
Kr entram, za drugi del user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.7.2011 20:25:44 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.7.2011 20:18:16   
Nina33
Bazenček: mi ga mamo tut al je samo starejši not user posted image Je preveč na aufbiks narjen, de bi upala še mališa zraven dat user posted image . Imamo pa polžka-zalivalčka in razne kanglice in se polivamo ko nori user posted image No, mališ tut kle "zvisi". Bomo banjico vpeljali počas namesto čebrička, čeprav še vedno uživa...in se vleče za prste na nogah in "pije" zraven user posted image .
Spanje čez dan: zadnje par dni pridno drema zuni v vozu ene 2x po dobre pol ure, uro. Danes je prespal cel dopoldanski sprehod v gozd in popoldansko špricanje user posted image .
Našmu je pa danes čisto samemu uspel obrat user posted image Čez lev bok, ima desno tačko močnejšo, čez desnega mu še ni čist uspelo (ritki že in nogam, trupu pa ne - se mi zdi, de bi bilo vseskupi lažje, če bi blagovolil roko ven iz ust dat takrat user posted image ).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.7.2011 20:29:23   
Nina33
Pozabla vprašat: kolk velik bazenček pa mate? In kakšen? Naš je čist klasičen za napihnit s tremi "obroči", ampak že pušča (oziroma se polni z vodo spodnji obroč user posted image , sem zanč par minut rabila, de sem pogruntala, zakaj ne spravim vse vode ven user posted image ), pa bi mogoče za najmlajšega novega kupila?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.7.2011 21:21:50   
aktak
Živijo,
saj se me še spomniteuser posted image ja priznam malček sem lena malček pa smo polno zasedeni.
Danes smo imeli ponovno P, naša pikica je pri petih mesecih velika 61 cm in težka 6200 g - ja mi smo bolj manekenske postave v primerjavi z orjaki, ki jih imate nekatere doma user posted image
Berem, da ste že skoraj vse začele z GH. Tako da bi zdaj rabila nasvet - s kakšno količino začeti verjetno ne s celo bučko ali celim korenčkom ali pač user posted image
Pa vsi veselo čofotate, naša je še ful mirna med kopanjem v vodi sicer se smeji in uživa ampak kakšnega čofotanja pa ni še osvojila. Ker ste tudi pisale da se kopate v bazenčku, kako to naredite naša princeska namreč ne sedi še samostojno ali to pomeni da če kupim bazen bova obe namakali riti v vodi user posted image
No še kadar se oglasim so me sama vprašanja sram me bodi user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.7.2011 22:07:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Ja seveda hočem zamenjat obrok! Zdej uvajam en teden, pa mi že poje cca 120g (to sta npr. dva korenčka + voda) in še več bi, če bi mu dala, ampak mu pol vedno ponudim še (.) in vedno še neki spije. Še par dni, pa bomo na 150 al 200g kašice (kar je sicer manj kot v ml, pa vseen)... a pol to pomeni, da mu ni treba več ponujat mleka, čeprav bi ga še pil? Al večam količino kašice tok časa, da mleka ne bo več hotu pit? Ker koker se mi zdi, se zna zgodit da bomo pristali na ogromnih količinah, ker RES rad je... user posted image

A to resno? user posted image  Moja dva "mega" dvojčka (ker sta res big) mi pojesta eno 190g kašico skupaj, pa imata dost za naslednji dve uri. Ponavadi še malo ostane, da mama lahko postrga (ne bom jedla ostankov, ne bom jedla ostankov). user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.7.2011 22:30:09   
suzy29
Uvajanje goste hrane
Z uvajanjem mešane prehrane je najbolje  začeti, ko dojenček kaže svojo pripravljenost na mešano hrano. To pokaže s sposobnostjo sedenja (ob opori) in z izginjanjem refleksnega potiskanja jezička (in z njim hrane) iz ust. Seveda pa ob uvajanju mešane hrane nadaljujemo z dojenjem oziroma s hranjenjem po steklenički.

Priporočljivo je uvajanje živil v majhnih količinah, uvajamo jih ločeno (v prehrano dodamo le eno novo vrsto živila oziroma novo živilo dodamo k že preizkušenim) na 3 do 4 dni, da ob morebitni reakciji na hrano takoj vemo, kaj je povzročitelj. V prvem letu zelo omejimo uporabo soli in dodajanje sladkorja.

Primerna gosta hrana

Za začetek sta najbolj primerna sadje ali zelenjava. Večina staršev dojenčkom najprej ponudi sadni sok in nadaljuje s sadnimi kašicami. Najprimernejši sadeži za začetek so jabolka, hruške in banane, v nadaljevanju popestrijo jedilnik breskve, marelice, slive, melone, … Se je pa v začetku potrebno izogibati jagodičevju in citrusom. Sadje je priporočljivo ponuditi dopoldan, saj lahko povzroči trebušne krče ali drisko.

Od zelenjave sta za začetek najbolj primerna korenček in krompir, kmalu pa lahko na jedilnik dodate še bučke, brokoli, cvetačo, grah in ostalo zelenjavo.

Primerno začetno živilo, ki daje občutek sitosti, so tudi žitarice. Pazite le, da pred dopolnjenim 6. mesecem dojenčku ne ponujate hrane, ki vsebuje pšenico, ječmen, oves ali rž (to so žita, ki vsebujejo gluten), saj bi s tem pri vašem otroku povečali tveganje za nastanek celiakije. Med 4. in 6. mesecem torej lahko od žit uvedete v prehrano riž, koruzo in ajdo. Žitno-mlečne kašice so dobra zamenjava za mlečni obrok.

Meso uvajamo po dopolnjenem 6. mesecu in vedno po tem, ko smo že uvedli sadje in zelenjavo. Izberemo kvalitetno nemastno meso mladih živali, kot prvo je najbolj primerno piščančje. Z ribami ni potrebno hiteti (ponudite jih po 9. mesecu), ko jih izberete, naj bodo to bele ribe.

Po dopolnjenem 6. mesecu lahko dojenčku ponudite tudi trdo kuhan rumenjak (mehko kuhana jajca šele po prvem letu), jajčnega beljaka pa zaradi možnega nastanka alergije raje ne dajajte pred dopolnjenim 1. letom.
Pred dopolnjenim letom dojenčku NE ponujamo neprilagojenega kravjega mleka, jajčnega beljaka, medu, svinjskega mesa, orehov, lešnikov, arašidov, čokolade, gob, ...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.7.2011 22:42:24   
suzy29
Dojenčkova prebava:

Z uvedbo mešane prehrane se spremeni tudi dojenčkovo blato. Barva, vonj in videz so odvisni od zaužite hrane. Pogosto lahko v blatu opazite tudi koščke neprebavljene hrane, kar naj vas nikar ne skrbi (dojenčkov prebavni sistem še ni popolnoma dozorel in še ni sposoben prebave vseh živil). Po sadnih kašicah je lahko blato še kašasto, po zelenjavnih in pa predvsem po mesnih kašicah pa postane blato že oblikovano in predvsem po mesnih tudi precej močnega vonja. Po uvedbi mešane prehrane večina dojenčkov odvaja blato enkrat dnevno, lahko pa se prehodno pojavi tudi zaprtje. Ob zaprtju dojenčku iz jedilnika umaknite banane, korenček in postana (rjavo obarvana) naribana jabolka, ponujajte pa mu čim več tekočin. V primeru dolgotrajnega zaprtja ne dajajte odvajal na lastno pest, ampak se posvetujte z otrokovim zdravnikom. Prav tako je obvezen obisk zdravnika, če se pri dojenčku pojavi driska. Pri driski je predvsem pomembno nadomeščanje tekočine (dojenček mora čim več piti), saj nima velike zaloge tekočine in se zato lahko hitro izsuši (dehidrira).

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.7.2011 22:45:43   
Teyla
Pranje jaz ne perem ločeno, ampak ima mala tako specifične barve, da ne morem njenih belih, rumenih, roza bodjiev prat skupaj z našimi temnimi majicami. Oba z dragim imava bolj temno garderobo. Če se pa že kaj svetlega najde, si pa ne upam dat k njenim roza stvarem, ker sem enkrat vse obarvala. user posted image

Mene samo zanima glede tega uvajanja, ker sem rahlo zmedena. Glede na to, da zdaj uvajam kosilo kot zelenjavno-mesni obrok, me zanima, kako naj uvedem sadje. A to potem namesto zelenjave ponudim ali ji v bistvu uvedem še malico kljub temu, da ni uveden cel obrok kosila? Meni se to ne zdi logično... Za kosilo ji pa tud ne morem ponudit pol marelice namesto zelenjave in mesa. Kako je s tem?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.7.2011 23:11:49   
suzy29
Pranje

Jst tetra plenice perem zraven ostalih belih cot na 60 *C, ostale (bodiji, hlače, majice,..) pa zaenkrat še posebaj na 40*C. Enostavno počakam, da se nabere za cel stroj, pa je..... user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 12.7.2011 23:12:21 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.7.2011 23:48:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Ja seveda hočem zamenjat obrok! Zdej uvajam en teden, pa mi že poje cca 120g (to sta npr. dva korenčka + voda) in še več bi, če bi mu dala, ampak mu pol vedno ponudim še (.) in vedno še neki spije. Še par dni, pa bomo na 150 al 200g kašice (kar je sicer manj kot v ml, pa vseen)... a pol to pomeni, da mu ni treba več ponujat mleka, čeprav bi ga še pil? Al večam količino kašice tok časa, da mleka ne bo več hotu pit? Ker koker se mi zdi, se zna zgodit da bomo pristali na ogromnih količinah, ker RES rad je... user posted image

Ja po mojem je obrok zamenjan takrat ko je to to za 3 ure (kakšna minuta gor al dol). Mora pa bit (to je spet moje mnenje) samostojen obrok malo bolj konkreten kot samo korenje. Obvezno zraven malo krompirja ali riževe/žitne kašice in kapljica maščobe. Lahko pa mirno dodaš malo svojega ali adaptiranega mleka kar v obrok (npr. krompir + bučka + mleko)

Eno opozorilo predvsem tistim, ki že imate starejše otroke. Če ste zdaj (spet) dobile pri pdiatru tisto kvadratno knjižico Prehrana dojenčka, je ne vrzite v kot, češ saj jo že mam, ker je zadnja izdaja v notranjosti precej različna kot prejšnje. Jaz mam izdajo 2008 in 2010 pa je uvajanje GH po mesecih tako različno, da ne moreš verjet. Npr. gluten je bil prej po 6. ali še bolje po 8. mesecu, zdaj pa piše, da uvajanje glutena po 7. mesecu povzroča celiakijo.user posted image

Tigrica
, za uvajanje okusov rabiš par žličk. Kako to spasirat, boš mogla sama pogruntat, ker tako malih količin palični ne zagrabi. Z vilico in pol še z žlico npr. 3 dni uvajaš eno hrano, da vidiš, če je reakcija pol pa drugo (lahko tudi že v kombinaciji s prvo). Npr. 3 dni daješ bučko, 4. dan pa krompir ali bučko s krompirjem, ker veš da na bučko ni blo reakcije. Sol in sladkor se skoraj do konca 1. leta odsvetuje, ker njihove ledvičke tega ne zmorejo predelat.

metulj, moj prvi je star 2 leti in 9 mesecev tako, da ni čisto isto ampak, ker spi že skoz enako (se pri obeh kar striktno držimo ur) ga dam spat, lupčka, ninico (lani še dudo) in grem iz sobe. Verjetno pri vas to ne gre, ker to sprašuješ. Nam se vztrajnost, rutina in doslednost obrestuje. Pa vsak v svoji sobi, drugače sploh ne gre. Oba spita od ca. 12h do 15h.

Teyla, jaz perem zraven plenic še brisače in ostalo kar se pere na 90 stopinj. Nikoli nisem prala ločeno pa tudi če bi, zdaj ni treba več.

antonina, jaz dam pol jabolka ali 1 majhnega in 5 suhih sliv (lahko tudi več sliv in manj jabolka), ker samo sliv precej malo pride, vsa skupaj zavrem par minut in zmiksam z malo kuhalne vode.

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.7.2011 23:50:52   
Nina33
Hoj!
Aktak, se neki spomnim, ja user posted image s ta lepih koncev, ne? Glede GH je Suzy vse "povedala" (user posted image , vedno pride prav), glede bazena pa čakamo Antoninap user posted image
Teyla, mi mamo pa 4 tipe žehte: belo (kao - brisače so men v vsakem primeru bele, tut če niso user posted image ), svetlo pisano, temno pisano in oranžno user posted image .
Pa kje ste vse? user posted image Zdej se je glih fajn shladilo, no.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.7.2011 23:54:01   
Nina33
Ooo, Meta se je prišla pohladit user posted image . Šibam prebrat, kaj je že povedala user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.7.2011 23:58:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Živijo,
saj se me še spomniteuser posted image ja priznam malček sem lena malček pa smo polno zasedeni.
Danes smo imeli ponovno P, naša pikica je pri petih mesecih velika 61 cm in težka 6200 g - ja mi smo bolj manekenske postave v primerjavi z orjaki, ki jih imate nekatere doma user posted image
Berem, da ste že skoraj vse začele z GH. Tako da bi zdaj rabila nasvet - s kakšno količino začeti verjetno ne s celo bučko ali celim korenčkom ali pač user posted image
Pa vsi veselo čofotate, naša je še ful mirna med kopanjem v vodi sicer se smeji in uživa ampak kakšnega čofotanja pa ni še osvojila. Ker ste tudi pisale da se kopate v bazenčku, kako to naredite naša princeska namreč ne sedi še samostojno ali to pomeni da če kupim bazen bova obe namakali riti v vodi user posted image
No še kadar se oglasim so me sama vprašanja sram me bodi user posted image

Važno da prideš še odgovore pogledat, ne da me tle pametujemo, ti pa ne berešuser posted image

Ja GH začneš po žličkah, kar med obroki ali tik pred njim, da vidiš če otrok reagira (pikice po obrazu in trebuhu, prebava ...)

suzy, kot sem že napisala-baje so lani zaključili z nkimi raziskavami in to ne velja več vse. Pa da me ne boste preveč resno jemale, ker potm sem prvega otroka čist zafuralauser posted image (pa sem delala precej po takratnih predpisih)

teyla, jaz bi najprej v celoti uvedla kosilo, pol pa začela uvajat sadno malico. Drugače pa lahko tudi daš sadje za kosilo-ne se preveč togo držat teh pravil. A ti nikol ne ješ čokolade za večerjo?user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
13.7.2011 0:00:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Teyla, mi mamo pa 4 tipe žehte: belo (kao - brisače so men v vsakem primeru bele, tut če niso user posted image ), svetlo pisano, temno pisano in oranžno user posted image .

ISTO!!! sam da jest tej zadnji rečem rdeče (zraven perem tudi roza in oranžne)user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
13.7.2011 0:01:09   
meta21

Ooo, Meta se je prišla pohladit user posted image . Šibam prebrat, kaj je že povedala user posted image

Spet je bla mal pametna, itak. Sej grem čez 3 dni na morje pa vam bom mal pustila do besede (če ne bo vajrlesa tamuser posted image )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
13.7.2011 0:01:57   
Nina33
Knjižica Prehrana dojenčka... pomoje sem jo nekje videla user posted image . Mah, jaz sem itak en konc komplikatorja pr tem, sem se glutena in kravjega mleka izogibala pri starejšmu do ornk čez eno leto. Pa še poj mi je bilo čudno neki cajta. Isto z mesom (pa nisem vegetarijanka, prej obratno) in jajcem. Je pa sam jedel paradajze kt jabolka pr 9-ih, 10-ih mescih user posted image . Je bil pa Šimen navdušen nad koruznimi kosmiči (brez sladkorja) z mlekom, še zdej je nor na take zadeve.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
13.7.2011 0:03:13   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Spet je bla mal pametna, itak. Sej grem čez 3 dni na morje pa vam bom mal pustila do besede (če ne bo vajrlesa tamuser posted image )

Morjeee...... foušššš

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
13.7.2011 0:03:21   
meta21
Nina, ne bi šle spat? Sploh ni več danes ampak je že jutriuser posted image . Pol se pa na otroke zgovarjam, ko podočnjake za sabo vlačim

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
13.7.2011 0:06:57   
Nina33

Nina, ne bi šle spat? Sploh ni več danes ampak je že jutriuser posted image . Pol se pa na otroke zgovarjam, ko podočnjake za sabo vlačim

user posted image Sam, sej (pr nas, no) so res otroc krivi. Ponoči me je mlajši hotu met zase (in sem spala tmu primerno), starejši je imel pa ta zgodnjo (je reku, de je pozabil, de se vstane, ko je bimbambom - pr nas zvoni ob sedmih user posted image ) in sem bila 6:45 že auf user posted image Običajno on vstane ob sedmih, mama pa še mal poleži lohk user posted image . Tko, de... Tole visenje za ekranom nima nč veze s podočnjaki user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.7.2011 0:07:57 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
13.7.2011 0:07:45   
meta21

Knjižica Prehrana dojenčka... pomoje sem jo nekje videla user posted image . Mah, jaz sem itak en konc komplikatorja pr tem, sem se glutena in kravjega mleka izogibala pri starejšmu do ornk čez eno leto. Pa še poj mi je bilo čudno neki cajta. Isto z mesom (pa nisem vegetarijanka, prej obratno) in jajcem. Je pa sam jedel paradajze kt jabolka pr 9-ih, 10-ih mescih user posted image . Je bil pa Šimen navdušen nad koruznimi kosmiči (brez sladkorja) z mlekom, še zdej je nor na take zadeve.

Tole
sem mislila

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
13.7.2011 0:09:11   
Nina33

Tole sem mislila

Fajn, hvala. Prebrala bom zihr, kolk bom pa upoštevala...Sem jaz zgleda tut ta prvega čist zafurala user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
13.7.2011 0:10:25   
Nina33

ISTO!!! sam da jest tej zadnji rečem rdeče (zraven perem tudi roza in oranžne)user posted image

Saj jaz tut še te farbe zraven ruknem, sam vseen temu rečem "ta oranžna žehta" user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
13.7.2011 0:13:24   
Nina33

Tole sem mislila

Fajn, hvala. Prebrala bom zihr, kolk bom pa upoštevala...Sem jaz zgleda tut ta prvega čist zafurala user posted image

Že berem, sam majo res hecne no. Zdej me bo pa še res skrbelo, kako sem prvemu čreva zjeb**a user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
13.7.2011 0:14:09   
meta21
Ampak jaz grem res spat, ker sem naenkrat ratala taaaaakooooo zaspana, da tud smešna ne znam več bituser posted image

Lahko noč (do bimbamboma)user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?