|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
14.7.2011 21:08:09   
Nina33
Še mal slikc, poj pa grem - tut mene mal luna na sitno vleče.
Najprej ena za vse nas babe-žabe user posted image

Dons ni moj dan - neče pa neče dat slike gor pa še mališ se zbuja user posted image

user posted image

Opa user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 14.7.2011 21:14:47 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.7.2011 21:14:06   
trsica
tigrica user posted image user posted image user posted image  kam pa bi prišli brez domišljija user posted image user posted image user posted image

lasje itak izpadajo, kot nori. nam se je v kopalnici že zamašil odtok (pa vedno poberem ven maksimalno, kar lahko). user posted image

zvoki: nadja je prava klepetulja, najraje si nekaj prepeva (samo ne vem, po kom ima to, ker midva sva oba brez posluha)user posted image , david je pa samo slika. brez tona. user posted image

me je david danes presenetil. nadja gre rikverc, on pa že kar naprej. user posted image  no, da ne boste mislile, da imata že kakšno hudo hitrost. v bistvu se premikata kot tiste gosenice (ne vem, kako se jim reče) ala ped-pedi. user posted image  v glavnem, nista več za na kavč ali posteljo brez varovala.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.7.2011 21:16:47   
Nina33
Eko, pa probam še eno za nas mame user posted image

user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.7.2011 21:17:41   
Nina33
Pa eno za naše sinkote (sej za hčerke bom tut kej najdla)

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.7.2011 21:19:31   
Nina33
Bravo David user posted image .
Naš tut rad poje, a le pred spanjem  user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.7.2011 21:21:23   
Nina33
Bravo David user posted image
Mate pa pr dvojčkih zgleda fajn podeljene zadeve: naš npr. poje pred spanjem, drgač je pa bl slika user posted image .
Kr neki podvaja user posted image
Nč, grem jaz

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 14.7.2011 21:30:41 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.7.2011 22:55:10   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
me je david danes presenetil. nadja gre rikverc, on pa že kar naprej. user posted image  no, da ne boste mislile, da imata že kakšno hudo hitrost. v bistvu se premikata kot tiste gosenice (ne vem, kako se jim reče) ala ped-pedi. user posted image  v glavnem, nista več za na kavč ali posteljo brez varovala.user posted image

Točno tako se premika tudi Teja. Gosenica, haha, to bom zdaj za opis njenega plazenja uporabljala, hvala. user posted image user posted image

Kje pa ste vse danes? Madonca, Nina je že kar šla, mete še ni... bom mogla monologe pisat. Vam bo še žal, vam povem. user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.7.2011 0:19:31   
meta21
Evo mene danes mal kasnej. Smo bli na eni fešti, pol pa še otroke poštimat pa mal pospravt in je ura jutriuser posted image . Pri prvem smo bli ful pridni glede ur in ritma. Smo bli zmerej zvečer ob uri za spanje doma. Zdaj smo pa že dvakrat potegnili do 10h pa je Bine lepo ležal v vozičku in sodeloval v debati.user posted image Pa tud na ritmu se nič ne pozna.

No še danes vas malo pokomentiram, jutri pa dvomim, ker ponoči piiiiičiiiimo na morjeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ma kera fredov obroč? Je že ok za 5-mesečnike?

Teoretično ja, prakso ti bo pa Neža razložilauser posted image . Mi smo najprej doma v banji probali oz. še prej kar na pojstli.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.7.2011 0:19:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

BTW kdaj nehajo lasje izpadat? Ker meni jih ni več veliko ostalo... user posted image

Ne bojo več dolgo izpadali ... Sploh, če ti jih ni veliko ostalouser posted image user posted image user posted image

Al sem žlehtuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.7.2011 0:19:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
razmišljamo o nakupu klime, da bi vsaj zvečer, preden gremo spat malo ohladila stanovanje, pa ne vem user posted image Sem v dilemi, a je bolje da se skuhamo, ali prehladimo user posted image

še vedno imamo probleme z uspavanjem, ker zdaj pa niti na dojki ne zaspi več, ker mu je prevroče. par dni nazaj, ni hotel jest sede v naročju, ne leže lačen pa ko zmaj... na koncu sem šla na vse štiri nad njega, ko kaka krava user posted image ta poza mu je bila sila zanimiva, ker so mu (.)(.) pred nosom bingljale in je najprej mislil da je v igralnem centru in se igral z njimi, potem pa jedel kot le kaj user posted image No, poza je bla zanimiva tudi atiju, ki je prišel pogledat kaj delava z malemu... je rekel, da lahk "delo naprej spravma" user posted image no, pol k je mali zaspal pa iz tega seveda ni blo nič user posted image

no, grem kuhat brokoli user posted image

Mi mamo klimo, precej kvalitetno, cel dan prižgano na 20 stopinj pa nam sobna temperatura redko pade pod 25 v teh vročih dneh. Zakon je in še noben se ni prehladil pri nas. Če ste občutljivi, jo pač imejte na malo več ... in ne je montirat nad sedežnouser posted image

Poza pa user posted image user posted image user posted image . Sem se narežala zdele!

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.7.2011 0:19:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Bine brunda z dudo v ustih . BTW, jaz delam isto.

jst sm pa misnla, da si ze prestara za dudouser posted image

user posted image user posted image user posted image Smotka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.7.2011 0:26:20   
meta21
Tako mal ste me nasmejale zdaj pa počivat. Jutri bo še naporen dan preden zbašemo vse v avto in prikolico (ja tud to sabo vlečemo). Če bo kakšna povezava kje, se vam kaj javim, drugače pa po 26. juliju.

Pa še novica dneva. Klicala me je ravnateljica vrtca in mi sporočila, da se je sprostilo prosto mesto v vrtcu v Grosuplju tako, da Lovru ne bo treba hodit v 5 km oddaljen vrtec (podružnični), kot je bilo prvotno rečeno. user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem vesela.

Uživajte!user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 15.7.2011 0:31:40 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.7.2011 8:13:48   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Točno tako se premika tudi Teja. Gosenica, haha, to bom zdaj za opis njenega plazenja uporabljala, hvala. user posted image user posted image

Kje pa ste vse danes? Madonca, Nina je že kar šla, mete še ni... bom mogla monologe pisat. Vam bo še žal, vam povem. user posted image user posted image

Mogoče bi lahko tudi temo preimenovale v Februarske gosenice 2011. user posted image  Kadar se pa prisesata na flašo, roko ali kaj drugega, pa pravim, da sta kot dva klopa. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.7.2011 10:36:26   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Bine brunda z dudo v ustih . BTW, jaz delam isto.

jst sm pa misnla, da si ze prestara za dudouser posted image

user posted image user posted image user posted image Smotka! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa smo te dobili, DUDARKA!!!!
Drugače pa naša tudi z dudo brunda in vzdihuje preden zaspi, jaz pa brez dude.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.7.2011 10:41:49   
šebela
Paše malo ohladitve, a ne!!
Klara je včeraj zaspala ob 18.30 sem mislila, da bo za 20-30 min zadremala, ona pa potegne do 23h, pa sem mislila, da ne zdrži tako dolgo brez hrane (jedla je ob 16h). Zgleda ji je ohladitev pasala, potem je pa tudi prav lepo spala do 7h zjutraj (z 2 zbujanjema za hrano). Običajno gre spat ob 20-21h. Zdaj pa že spet spi user posted image . Jaz grem pa likat, ker končno ni več tak vroče, me že kr en lep kup čaka....

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.7.2011 11:17:21   
Urša
Paše ohladitev, ja! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi imela celo poletje od 25-30 max.
Pri nas gosenice še nismo, čeprav ko ga imam na sebi (trebuh na trebuh), pa se nekako povleče in je čedalje bolj gor. user posted image
Danes bomo papali bučko in krompir. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.7.2011 11:21:35   
Urša
Sem pa opazila, da odkar mu dajemo riževo kašico zvečer, dosti bolj pridno spi in se zbudi samo 1-2x za podojit, prej pa tudi po 8x! user posted image  Pa sem vsa happy, ko se zbudi, da si malo napetost razbremenim! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.7.2011 11:22:44   
Urša
Katero sončno kremo ste/boste kupile za user posted image  za na morje?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.7.2011 11:24:44   
Urša

Dojenje meni se doji 10x na dan, plus 1x ponoči. Odklopi se po parih minutkah, pa jo tudi leže dojim, da ji je čim manj vroče.

Najina 2 se bi pa morala spoznat, ko tako rada pogosto cucljata! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.7.2011 11:57:40   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Dojenje meni se doji 10x na dan, plus 1x ponoči. Odklopi se po parih minutkah, pa jo tudi leže dojim, da ji je čim manj vroče.

Najina 2 se bi pa morala spoznat, ko tako rada pogosto cucljata! user posted image

Lahko, le povej kdaj pa kje. user posted image Potem lahko imamo še srečanje "goseničarjev" pa odraslih "dudlarjev" (a ne trsica?)...user posted image

Madona je fajn tale dež. Mala spi, jaz ji pa kuham kolerabo in krompir. Včasih malo uro falim, kot danes npr, ker imam kakšne opravke in je potem dobila kosilo kar na (.), kašico pa ko se zbudi. Konec je ne bo v glavnem. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.7.2011 12:51:40   
samsara04
Hej,

vam zavidam dež. Je ob 8h tudi pri nas kazalo na nevihto in spet nič od nje. Tako da klima lavfa, še vedno bo treba vstajat okoli pol 7h, če bom hotela na sprehod, ker kasneje je res prevroče.
Drugače pa sem včeraj dala Sebastianu eno žličko kuhane bučke, pa je naredil tako faco, da mi je bilo takoj jasno....bljek user posted image Bom jutri poskusila s krompirčkom.

Že cel junij in julij uporabljam zanj kremico, ki jo je mogoče dobiti tudi v Dm-mu: Lavera, faktor 20, 100% mineralna zaščita. Po 10h in pred 19h pa ne hodimo naokoli.

He, he, tudi naš tamali se je naveličal pasti kravice in se poskuša premikati kot gosenicauser posted image Pri 4,5 mesecih ima 7,700kg, velik pa je 66 cm. Zadnje dni mi pa ne veliko spi, tudi čez dan. Ponoči se zbuja le 1x, čez dan pa prespi skoraj cel dopoldan, popoldan pa še kake 3,4h. No je pa zvečer buden vse do 22,23h.

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.7.2011 13:51:32   
Mišyka
Naša gosenca spi (no, 1x sem že mogla letet k njej ko se je zbudila), trkam, da bi vsaj še ene pol urce. Dons smo sami z otrokoma, ker ma mož nek letni celodnevni sestanek (kr neki!!!). Sej ni panike drugač, samo spat jih dat, ker se zadnji teden nobenmu ne spi kej preveč - tavelkmu je vroče in pol poje čuke, zdravljico user posted image , tamala se pa kr neki joka, potem ko se podoji in pol ne vem več kaj narest. Včerej se mi je po celem dnevu šele zvečer pokakala, celo čaj sem ji skuhala in ga je dobila po flaši (drugač flaše že 4 mesece nismo uporabljali), pol je pa končn zaspala in se spet ponoč neki zbujala... sva pa zjutrej potegnile do 8h, pol je pa dopoldanski 15-minutni spanec v vozičku preskočila.

Men je pa tko soparno. Lih tok je padal prej da bi bla orng mokra če nebi mela opreme s sabo, ampak je pa še bl soparno kot je blo prej.

Dons je petek in še zdej ni osebne! Če je ne bo jutr, bom pa čist živčna oz. sem že dons mal zarad tega. Držim pesti!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.7.2011 15:02:53   
Jane77
Pozdravljene babnice user posted image

evo opet mene malo user posted image
Mi smo prejšnji teden začeli z uvajanjem GH, Jakob bo drug teden star 5 mesecev. Začela sem  z riževo kašico, ki mu je bila všeč, potem korenček, bučke in sedaj mešam to zelenjavo s krompirjem- očitno mu vse gre, ker kr lepo je. mu pa jaz dajem hrano med obroki, kako urco do dve po obroku, da malo proba. Mu pa ne dajem velikih količin - še vedno je glavna hrana AM. Drug teden mamo P, pa bom mal vprašala, kdaj lahko kak obrok poskusimo zamenjat...potem moramo pa še sadje probat - sem ga pustila za zelenjavo, ker kao tako danes priporočajo vele strokovnjakiuser posted image   Drugače pa je naš mali lepotec že četrto noč prespal user posted image jupi!!! Pa zdele ma svoj popoldanski dremež.
Dejte mi povedat, kolk časa so vaši otročki pokonci tko med spanjem podnevi? Koliko ur zdržijo? Jih date potem spat, ko kažejo znake utrujenosti in postanejo sitni ali imate ustaljeno rutino?

No, tolk zaenkrat od mene!lep dan malo ohlajen!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.7.2011 15:33:35   
lola_J
Evo mene po dolgem času. Da naj prej poročam kakšno je stanje pri nas.
Naša frajla je imela pri 4,5 mescih 6800g in bila dolga 64cm.  No čez 14 dni imava že kontrolo za 6 mesecev, mal zamujam z posredovanjem podatkovuser posted image .  Z GH sva začele pred dobrim tednom in sicer z zelenjavo. Do sedaj sva uvedle bučko, korenje, cvetačo in krompir. Moram pa rečt, da kakšnega pretiranega navdušanja ne kaže. Par žličk poje (tam cca 50ml) in potem še (.). Upam, da nam uspe do konc meseca uvesti cel obrok. Koliko vaši dobijo, da smatrate, da ne potrebujejo več mleka zraven?
Drugače pa sva dobile včeraj izvide iz dermatološke, in so nam potrdili alergijo na mleko in pšečnico. S tem da imamo doma že enga alergika na jajca. user posted image Upam, da čimprej mine, ker je kar smotano, ker ne veš kaj skuat, da bomo vsi lahko jedel.

spanje: Naša ponovem spi dvakrat do trikrat na dan. Dam pa jo spat ko je zaspana. Oziroma če vidim da rata zaspana po 6uri zvečer, pa jo malce zamotim,se igrava.... in gre potem malce prej spat za nočno spanje. Ponavadi gre spat okrog 8h.

premikanje: naša sploh ne zdrži več na hrbtu, takoj se preverne na trebušček in potem potuje. Zadnjič sem jo našla na parketu, je kar iz igralnega centra pobegnilauser posted image . Pa zadnje časa najraje zaspi na trebuščku. Aha pa še to me zanima: Ali se vaši sončki prekotalijo tudi iz trebuška nazaj na hrbet? Ker naša tega še ne obvladauser posted image
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
15.7.2011 18:18:26   
Teyla
Mišyka držim pesti za osebno user posted image

Spanje Naša podnevi zaspi 2x, vmes je pa budna ene 4-5h, popoldne več kot dopoldne.

Obračanje naša se obrača na trebušček, nazaj pa ne še voljnobolj ponesreči, ji pa uspeva vse pogosteje.

Pregledi joj, jaz sem čisto pozabila poklicat P in vprašat, kaj je s pregledom pri 6 mesecih, ker ga bomo kar zgrešili kot kaže. Moram v ponedeljek poklicat, da ne pozabim, če ne bo prepozno. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?