Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: meta21 teyla, jaz bi najprej v celoti uvedla kosilo, pol pa začela uvajat sadno malico. Drugače pa lahko tudi daš sadje za kosilo-ne se preveč togo držat teh pravil. A ti nikol ne ješ čokolade za večerjo? Neeeeeeeeeeeeee Jaz se zdravo prehranjujem, športam vsak dan in ob večerih berem Biblijo. Kakšne pa so te pikice, ki naj bi pokazale, da je otrok alergičen na neko hrano? Ker Teja zdaj dobiva neke pikice, ampak so bolj mozoljčki, po moje zarad vročine. Tiste pike, ki jih je imela so pa zbledele, ampak se še vidijo. To itak ni bila alergija, ker takrat še ni kašic probavala. Zdaj se pa že men lušta po kakšni flaški, da bi lahko kdaj ven šla. Tisti koncert je bil namreč polomija, milo rečeno. Pa naša mala princesa se je naučila, da je fajn sam, če jo mami da spat, oli ne zdaostuje, ko jo je treba potolažit. Uspavanje kako poteka pri vas? Vem, da vas ima večina rutino ali kaj drugega, ampak me zanima, kako vam laufa zadeva potem, ko otroka že odložite v posteljico in greste ven? Ker Teja je nekaj časa tiho, potem začne stokat oz nekako jamrat, kar midva štejeva kot "sproščanje" dnevne napetosti. Običajno tudi zaspi po tistem, tako da je takrat ne hodim gledat oz tolažit. Če pa začne jokat, grem pa skoraj takoj, če vidim, da se stopnjuje in ne umirja. Mal me je strah, da ji ne bom kakih travm pustila, če jo pustim, da odjamra svoje (ne da joka). Spet kompliciram, ane? Pol ti pa ni pomoči Glede uspavanja-delata čisto in edino prav. Edin sekirat se nehajta. Pa travme bo prej imela, če je ne pustiš odjamrat svojega, kot pa zdaj. Mora premlet dan preden zaspi, drugač se ji lahko kaj grdega sanja . Bine brunda z dudo v ustih . BTW, jaz delam isto. Važno ej kaj otroku sporočaš s svojim odzivom. Če prideš takrat, ko zajoka, ji sporočaš, da si ji na voljo, le poklicat te mora. Saj se ne sekirava tako veliko (to sam zgleda tko, ker sam na forumu izrazim svoje strahove, pa jamrat sem hodim ). Samo včasih tako pomislim, ko mala začne jamrat v posteljici in ne vem al naj grem al ne... Drugače pa hvala za nasvet oz komentar. Mišyka jaz imam fredov obroč, ampak ga mala še ni preizkusila. Mislim, da je od treh mesecev dalje. BTW kdaj nehajo lasje izpadat? Ker meni jih ni več veliko ostalo...
|