AljaAn
|
Hey punce! No jaz sem otroka končno spravila spat Sva bili dopoldan v ZOO in je norela dve uri in pol s svojo prijateljico iz porodnišnice (sta samo tri ure narazen rojeni). Ju je tako luštno gledati kako rasteta in se s prijateljico spominjati prvih trenutkov. No potem pa sva samo prišibali domov in pojedli kosilo ...mislim tamala ...in sva morali že naprej ...sva peljali še pasa k frizerju. Je reva potem kar na sedežni spala dve uri in to seveda skoraj do šestih, tako da je imela podalšan večer in je šla spat že po deveti ...sicer hodi ob osmih. Lilije jaz res upam, da boš dobro opravila z Aljaževim pregledom in potem tudi z nuhalno svetlino. Jaz sem bila pri Strahovi v prvi nosečnosti in je bila že takrat polno zaposlena in zato se tudi zdaj nisem odločila zanjo. Se mi zdi, da se full ukvarja z marketingom in prepoznavnostjo in ima vedno manj časa za pacientke. Meni pa je res pomembno da me obravnavajo kot da sem tisti trenutek edina noseča čeprav vem da ni tako. Ma si morajo kar vzeti čas .. v končni fazi jim bom tam pustila 60 oz. 75 evrov in tudi jaz jih nisem kar tako zaslužila. Vem da se vse ne strinjate z mano, ampak jaz hočem, da se mi posvetijo. Medea10 kaj je bilo s svakinjo? In kako je malčica? Glede pomivanja in pospravljanja sem se pa nasmejala. Veš jaz sem živela sama v svojem stanovanju tri leta in ko se je moj preselil sem včasih jokala od besa, ker ni bilo več tako čisto kot prej. In potem sem imela par "živčnih zlomov" ko smo se preselili v hišo in ko se je rodila tamala, oz začela jesti hrano na žlico. Zdaj pa sem res ugotovila, da me je predvsem malčica in seveda tudi mož, čisto skulirala. Se tudi približno ne sekiram več za umazanijo. No da ne boste zdaj vse mislile, da imamo res full umazano . Ampak tole drobljenje in polivanje soka me pa ne iztiri več. Mi je včasih prav smešno kakšen flegmatik sem ratala okoli tega. Sedežno imam tako da se lahko kar pa sem poklicala une stice ki čistijo in upam da čimprej pridejo. Je pa res, da naslednjič ne bom kupila neke poceni mikrofibre, kjer se pozna vsaka kapljica. malabudra upam da ti bo res čez noč nehalo biti slabo, ker točno vem kako se počutiš. Jaz pa komaj čakam, da se začne tisto obdobje, ko pravijo da ima neizmerno veliko energije. Jaz zadnje čase bolj kot kaj drugega likam kavč in se ne obremenjujem. Možu sem samo povedala, da je to moje zadnja nosečnost in jo bom "izkoristila". Potem pa tudi če se ne počutim čisto zanič vseeno počivam, ker mi pripada. Ko bo dojenček, bojo itak noči in pol dneva samo moje in si "nabiram" energijo za takrat. Pa nič ne reče. Pa vse počaka in bojo okna tudi. Ga moram pa malo pohvaliti kako je res prijazen. Ko jaz nimam vinjete na avtu in jo do ZOO-ja potrebujem, je vstal zelo zgodaj, da je opravil svoje obveznosti, potem pa prišibal domov in se opravičil, ker je tako pozen in sva ga čakali in mi dal na mizo dokumente in 10 evrčkov, da bomo imele babe za kavo. Pa mi je bilo tako lepo, ker je res krasen mož in oče. Potem boste pa videle kako ga bom drug teden pljuvala, ko bo kakšno "ušpičil". Ni nič drugačen kot vsi ostali ...moški. sarar nisem čisto dojela vprašanja o botrstvu. Škoda sem prepozno videla... bi bilo fulll luštno če bi se nam pridružila. Sva bili obe s prijateljico sami, ker so moški delali. Včasih paše malo po svoje na izlet in kavico. ZOO je pa itak zakon ..vsaj za našo malčico. Že vse živali po imenih kliče. Frajerka mala. korinca kaj je zdaj s tabo? Krvavitve? Jaz res držim pesti, da se tole konča in boš lahko samo še uživala do decembra. dspela upam da boš imela kdaj tudi voljo in čas kaj napisati. Je pa lepo ker urejaš seznam in si res pridna. Pa javi se kaj. No evo jaz sem se razpisala in sigurno neglede na vse še kaj pozabila Zdaj pa se poslavljam do ponedeljka, ker tudi juti upam na sonček in gremo k očetovi dragi...ima kmetijo in malčica neizmerno uživa ko je polno živali. Skoraj še enkrat zoo Medea10 ... sem jaz napisala za tri. Vsem skupaj mirno noč, lepe sanje in jutri nedeljo polno dobre volje, nepospravljanja in uživanja na sonču. Nočko
|