frcafella
|
Pozdrav nosečnice! Kako ste kaj?? Jaz sem zadnji teden malo več počivala, mi je trebuh zelo otrdeval, me je že pošteno zaskrbelo Saj mi je v prvi nosečnosti tudi, samo se mi zdi, da mi zdaj še bolj, ali pa sem že pozabila.... V glavnem, zdaj je že malo bolje... Pa še joški so me spet začeli bolet.... Še dobro da imam te da-da modrčke, da me res nič nikjer ne špana.... Ma res ne vem kaj je to.... rakica82, kako kaj napredujejo dela? bubu_bibi, za takšen pregled.... Meni moja vedno vse pokaže in razloži, ne mara pa prisotnosti partnerja pri pregledih, ne vem zakaj. Tako da je moj bil z mano na NS, pa karkoli sem hodila v bolnici, pa na 3D.... Drugače pa ne. maca84, bravo za diplomo. Res super, da se tega rešiš pred porodom in lahko v miru pričakaš dojenčka... Meni tudi ni noben omenjal cuker testa.... smuki, pri izbiri imena gledava predvsem da je nama všeč, ne glede na pogostost. Ok, pa da ni ravno v najožjem sorodstvu, na druge stvari pa se ne ozirava. Tako da če ti je ime všeč, pa kar pogumno MetiLu, uau, super za cotike Beeo, ja, gibi se štejejo če se ne motim celo od 36. tedna; sicer pa je moj sin bil tako aktiven čez cel dan, da nikoli ni bilo potrebe po štetju gibov. Še na porodni mizi je brcal Tale v trebuhu pa tudi nič kaj ne zaostaja bucibirba, Mutsy je res zakon Šnofla, joj, ne omenjaj mojstrov Pred leti, ko sva opremljala prvo stanovanje, nisva nikjer našla omarice za čevlje, ki bi dimenzijsko pasala v naš mini hodnikec in sva jo dala delati k mizarju..... Dobila čez leto dni Pa pri obnavljanju ne prvi teden delavec ful pridno delal, potem prosil za delno plačilo narejenega, ko sva ga pa plačala, pa ga ni bilo na spregled po par dni skup, pa vedno neki izgovori.... Mislim katastrofa muki1, ooooooooo, Toscana, jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiii . Samo ne vem, s tem trebuhom nekako ne upam predaleč??? Pa ne vem zakaj.... Pa za še eno pupiko, samo da je detece zdravo.... Drugače pa od kozmetike tudi jaz prisegam na tisto manj je več, enako sem tudi pri prvem otroku. NA začetku za kopanje samo trdo milo od Mustele, pa še to ne vsakič, predvsem pa samo za ritko. Potem po kopanju sem uporabljala mandljevo olje za pregibe, iz lekarne, to pa je tudi vse... Za nos bom vzela še en baby vac, kakšno dudico in flaško od TT, pa vidla sem da imajo tudi super sete za nego (škarjice za nohte, termometer, pa ne vem točno še kaj) - vse to bom naročila kar pri da-da, da imam čim manj laufarije, pa z vsem od njih sem bila zadovoljna. Zložence, vato, mrežaste gatke in podobno bom tudi kar iz Tosamine spletne trgovine naročila - ni ga čez komot julijka11, boščika tvoja mala Meni je tudi na splošno kriza, ko vidim, kako malo časa preživimo doma z družino.... Bi najraje bila tam nekje do otrokovega tretjega leta doma mismis, to so pa res odlične info in podrobna trotlziher navodila za mene, računalniškega antitalenta Najlepša hvala MAtejita, o, ti pa imaš še kar precej opravkov, ampak saj bo. SPloh ko je sila, se vse zmore... Suziiika, jaz ne bom šla na akupunkturo, ker ne vem, koliko kaj to pomaga. Ene pravijo, da jim je kao pomagalo, ampak tega dejansko ne moreš vedeti, ker ne veš, kako bi potekal porod, če ne greš na akupunkturo. Poznam pa tudi eno, ki je hodila, pa se potem nikakor ni odpirala in na koncu imela CR.... Beeo, porod je res boleč, ampak kot si rekla, je tudi lepa izkušnja. JAz sem prvič na koncu dobila EA in sem vesela da sem jo, sam porod pa imam res v najlepšem spominu in me ni niti najmanj strah drugega poroda... Se opravičujem za cel roman; sem nadoknadila za nazaj
|